Μετάβαση σε περιεχόμενο

help!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας!!!γενναω με καισαρικη το δευτερο παιδι μου στο αλεξανδρας στις 24-03......καποια που γεννησε προσφατα εκει μπορει να με κατατοπισει??διαδικασια πριν τη καισαρικη και μετα??κανουν εκει επισκληριδιο ή προτιμουν την ολικη ναρκωση???εχω τρελαθει απο την αγωνια μου!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό το μωράκι σου.Πριν ένα χρόνο γέννησε στο Αλεξάνδρα η κουμπάρα μου και όλα ήταν μια χαρά.Της κάνανε επισκληρήδιο νάρκωση.Τώρα σε 2 μήνες γεννάει και το άλλο της μωράκι γιατι ειναι έγκυος πάλι.Είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το νοσοκομείο και από τον γιατρό της τον Κο Παπαζεύκο Βασίλη.Ελπίζω να σε κατατόπισα.Με αγάπη Νίκη...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα καλη μου!Δεν εχω παιδακι και δεν ξερω γι αυτα τα νοσοκομεια αλλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Με το καλο να κρατησεις το λουλουδακι σου αγκαλιτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

migg μου καταρχας με το καλο να γεννησεις το νινακι σου. εγω γεννησα στο αλεξανδρας το καλοκαιρι 07/07/08 και παλολο που πηγα εκτακτως και δεν ειχα γιατρο εχω να σου πω οτι εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ προσωπικο απο μαιες γιατρους, νοσοκομες και νεογνολογους για τα μωρα.

θα σου προτεινω την επισκληριδιο (εκανα και εγω) δεν ποναει καθολου ειναι σαν να σε τσιμπαει κουνουπι και λιγοτερο μπορω να πω

το πλεονεκτημα ειναι οτι εχεις ναρκωση απο το στηθος και κατω και δεν νιωθεις τιποτα

το πιο ευχαριστο ομως ειναι οτι βλεπεις το μωρο σου οταν γεννηθει σαν να το εχεις γεννησει φυσιολογικα.μην κανεις ολικη ναρκωση θα χασεις ολη την μαγεια ετσι μου ειχε προτεινει η μαια ασε που κατα την διαρκεια του χειρουργειου ειχα στο πλαι μου την μαια και την αναισθησιολογο να μου κρατανε το χερι (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)και οταν γεννηθηκε ο μπεμπης μου,μου τον εδειξαν και ηταν τελειο με την ολικη δεν θα το ζουσα αυτο

ασε που μετα τη γεννα στο θαλαμο ειχα συνεχεια την μαια να ερχεται να με πλενει να με αλλαζει και τους γιατρους συνεχεια εκει

το μονο μειον ειναι οτι δεν βρηκαμε θαλαμο με 4 κρεβατια(εστω) και ημουν σε εναν με 12 χαβρα γινοταν με το καλο και καλη επιτυχια!!!!!

.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

migg μου..

δεν έχω πληροφορίες για αυτο το νοσοκομείο αλλα για να σου φύγει το άγχος σου ρώτα τον γιατρο και θα σε ηρεμήσει..

φιλάκια πολλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να στε καλα για τις απαντησεις σας ο γιατρος απλα μου ειπε οτι ο αναισθησιολογος θα μας πει αν θα γινει επισκληριδιος ή ολικη αν και στο πρωτο παιδι ξαναεκανα επισκληριδιο αλλα σε ιδιωτικη κλινικη βασικα δεν θελω την ολικη ναρκωση και αν μου κανουν θα βρεθω σε πολυ δυσκολη θεση εχει κανει καμια εξετασεις πριν την καισαρικη?μου ειπαν οτι μια μερα πριν την εγχειρηση πρεπει να παω για εξετασεις στο νοσοκομειο!!τι εξετασεις?ρωταω γιατι με το γιατρο δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη και αυτο ειναι θεμα!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) migg μου καταρχάς σου εύχομαι με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωρό σου. Για την καισαρική που ρώτησες όχι δεν δε βάζουνε από την προηγούμενη μέσα στο νοσοκομείο σε βάζουνε την ίδια μέρα απλά αν θα πήγαινες στις π.χ. 8 θα πάς στις 7. Εμένα προσωπικά η γιατρός μου στον γιό μου που ήταν και το πρώτο παιδί αλλά επειδή ΄το παιδί δεν κατεβαινε με τίποτα με έβαλε την ίδια μέρα. Το ίδιο και στην κουμπαρα μου που γέννησε σε άλλο μαιευτήριο από εμένα την ίδια μέρα την πήρε η γιατρός της. φιλάκια και ελπίζω να σε βοήθησα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι με το καλό.Η κουμπάρα μου που γέννησε με καισαρική πήγε την ίδια ημέρα οχι πιο νωρίς . φιλάκια και ...με το καλό να ερθει το μωρακι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...