Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ???


Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα σε όλες!

Μία ερωτησούλα, αν ξέρει κάποια να μου πει:

Είμαι στον πέμπτο μήνα και η γυναικολόγος μου είπε πως μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου με φυτική βαφή.

Η ρίζα μου είναι καστανή (μεσαία) και τα υπόλοιπα ξανθό πλατινέ (άστα να πάνε...).

Αν χρησιμοποιήσω το πιο ανοιχτό ξανθό (πχ korres) μόνο στη ρίζα, η απόχρωση που θα βγει θα πλησιάσει τα υπόλοιπα;

Ξέρει κάποια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zouzounitsa mou........giati den pas se mia kommwtria na sta kanei gia pio sigoura kai pio kala...na sou balei tin pio kali fytiki kaliptiki........ase pou tha sou elega na kaneis ligo ipomoni kai na perimeneis kana mina akoma wste na kratisoun mexri na genniseis wste na min xreiastei ksana .

emena ta mallia mou einai kastana kai exw polles ksanthes antageis alla otan eimouna egkios den ta peiraksa eipa na ta afisw ligo na iremisoun pou tha ksanaebriska tin eykairia aythn ?????etsi ki alliws ligo me to priskimo ligo me ta kila mia aidia eimouna.... xixiixix

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jovanna μου,

σκέφτηκα να αγοράσω τη φυτική μόνη μου και να πάω μετά στο κομμωτήριο να μου την περάσουν, δεν θέλω να μου βάλουν κάτι άλλο που δεν θα το ξέρω. Και η γυναικολόγος μου είπε να πάρω μόνο από φαρμακείο.

Εσύ τα είχες μια χαρούλα, γιατί ήταν καστανά με ξανθές αντάγειες, έτσι έπρεπε να τα κάνω πριν μείνω έγκυος, αλλά το αμέλησα.

Λέω να την περάσω στη ρίζα και ας βγει και πιο σκούρο ξανθό, τουλάχιστον καλύτερα θα είναι απ' ότι τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για το μηνυματάκι!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου, αν σου άλλαξε έτσι τη ρίζα το καστανό ανοιχτό, ελπίζω και σε μένα κάτι να κάνει, αφού μόνο στη ρίζα θα βάλω.

Με το καλό να έρθει το μωρουδάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ! Τώρα κατάλαβα Franita.

Εγώ πάντως τον άντρα μου δεν θα τον βάλω να μου τα βάψει, γιατί σίγουρα θα γίνει χάος!

Κι εγώ βρήκα άσπρες τριχούλες, τόσο καιρό επειδή τα έβαφα πριν κλείσουν μήνα δεν τις έβλεπα (και νόμιζα ότι δεν είχα...)

Τη μάρκα ήταν φυτική; Λέω να πάρω korre.

Θα τα βάψω λοιπόν και ότι θέλει ας βγει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή κορίτσια για κανονική βαφή κομμωτηρίου ούτε κουβέντα?Δεν έχω ρωτήσει ακόμα τον γυναικολόγο μου,αλλά έλεγα κοντά στο Πάσχα να τα βάψω.Θα είμαι τότε 5,5 μηνών.Εχω αντάυγιες ξανθές γενικά και τώρα έχει βγεί η ρίζα 10 δάχτυλα.Ελεγα να πω την κομμωτριά μου να μην ακουμπήσει τη βαφή στο δέρμα,να ξεκινήσει κανα δυό έκατοστά πιο μετά το βάψιμο.Έτσι, μέχρι τον Αύγουστο που γενάω να αντέξουν λίγο.Βέβαια πρώτα θα ρωτούσα το γιατρό,αλλά έτσι κάπως το σκεφτόμουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια και η αδερφη μου στην εγκυμοσύνη της χρησιμοποιησε φυτική βαφη του Κορρε(ξανθο πολύ ανοικτό)το μονο ειναι που δεν της βγηκε και παρα πολύ ξανθο..ισως και για ορμονικούς λογους που οφειλονται στην εγκυμοσύνη.

Πάντως απ οτι έχω ακούσει..δεν ειναι και τελειως φυτικες..ολα έχουν οξυζενε για να πετυχουν το χρωμα..ισως του Κορρε να εχει λιγότερο..Αλλες γυναικες τα βάφουν με κανονικές βαφες..

Εγω κάνω ανταυγιες στα μαλλια μου..αλλα τωρα δεν τα πειραξα καθολου..ουτε τα νύχια-που δεν έχω-βάφω..χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι δεν κανεις το αλλο..

Παρε μια φυτικη βαφη στο φυσικο σου χρωμα και κανε καποιες ανταυγειες στο χρωμα της ριζας σου..

Θα ειναι υπεροχο και δεν θα ξαναασχοληθεις στο υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζουνίτσα,

Είμαι και εγώ στο 5ο μήνα,το φυσικό μου είναι καστανό σκούρο με πολλά λευκά, τα βάφω ξανθά με πολύ ξανθιές ανταύγιες (το αποκορύφωμα). Όταν έμεινα έγκυος δεν τα πείραξα τους 3 πρώτους μήνες, μετά ρώτησα το γιατρό μου και είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω φυτική βαφή ή να κάνω ανταύγιες (με την προϋπόθεση να μην ακουμπήσει η κομμώτρια τη ρίζα. Πριν 1 μήνα λοιπόν πήγα σε ένα φαρμακείο και βρήκα διάφορες μάρκες φυτικών!!! βαφών. Με λίγα λόγια, πολλά βαφτίζονται τελευταία φυτικά, προσοχή λοιπόν εγώ είδα τα συστατικά, το είχα συζητήσει και με άλλες φίλες εγκυμονούσες και κατέληξα στη βαφή του ΚΟΡΡΕ.

Αν τα μαλλιά σου είναι τόσο ανοιχτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πιο ανοιχτή του απόχρωση και αν δεν μείνεις απόλυτα ευχαριστημένη πετάς και μερικές ανταύγιες και πιστεύω ότι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εγώ που το έκανα είναι άψογο, απλά χρειάζεται πέρασμα η ρίζα πιο συχνά με τη φυτική βαφή από ότι με τη χημική.

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να σας διαφωτισω αποφασισα να σας απαντησω και εγω. εχω σπουδασει κομμωτικη και ξερω για τις βαφες απο την καλη και την αναποδη λοιπον για να μην παραμυθιαζεστε,ολες οι βαφες εχουνε αμμωνια και οξυζενε αλλιως δεν γινεται να εισχωρησουν στην τριχα και να μεινει το χρωμμα. οι φυτικες εχουν λιγοτερη ποσοτητα αλλα παραπονα σε δυναμικη χρωστικες πραγμα που το θεωρω πιο επιβλαβη απο τις κανονικες βαφες που μπορεις να επιλεξεις και τι βαθμο οξυζενε να βαλεις. εμενα η γυναικολογος μου που εχει μιλησει με πολους κομμωτες γιατι διδασκε και στο ιεκ που πηγαινα αφηνει να βαφεις τα μαλλια με κανονικη βαφη. το μονο που ειναι πιο αβλαβες απο ολα αν δεν θελετε με τιποτα να σας ταλαιπορει το οτι μπορει να μην κανει να βαψετε τα μαλλια σας ειναι μονο οι ανταυγιες γιατι δεν ακουμπανε καθολου το δερμα. αυτα και ελπιζω να βοηθησα λιγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω παιρνω εδω και χρονια την βαφη του Κορρέ. εχω αλλεργια στο κεφαλι και αν τα βαψω με κανονικη βαφη μου καιγεται το δερμα στο κεφαλι. μονο με του κορρε δεν εχω προβλημα και εχω σωθει. εχω δοκιμασει και αλλες φυτικες βαφες και βαφες με λαδι( αντι για αμμωνια και καλα) αλλα και αυτες με πειραξαν. οποτε με βαση την δικη μου εμπειρια και χαρης στο ηλιθιο κεφαλι μου σας προτεινω ανεπιφυλακτα αυτες του κορρε. αν και δεν εχει μεγαλη ποικιλια εγω εχω σωθει για εχω ασπρες τριχες πανω στην χωριστρα και φαινονται χαλια. για οσες φοβουνται να τα βαψουν κυκλοφορει στο εμποριο μασκαρα για μαλλια αλλα σε λιγες βασικες αποχρωσεις. αν δεν εχω προλαβει να βαψω τα μαλλια μου την χρησιμοποιω και μυριζει πολυ ωραια κιολας και δεν κολλαει. ειναι μια λυση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για εμένα, μπορεί και τσάμπα να το σκέφτεσαι.. μετά από τρίμηνη καταστολή των ενδογενών ορμονών δεν ξέρεις αν θα είναι καλές οι ορμόνες στην πρώτη εμμηνόρροια για να προχωρήσετε σε διέγερση.. μίλα με το γιατρό σου κάνε τις εξετάσεις σου δείτε πως θα είναι ο κύκλος σου και το αποφασίζετε τότε με το γιατρό σου..! Εγώ τουλάχιστον και σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφέρει κορίτσια στο παρελθόν με ενδομητριωση, αν έπαιρνα το οκ από το γιατρό μου να προχωρήσουμε θα το έκανα τώρα που θεωρητικά η ενδομητριωση είναι σε ύφεση και οι πιθανότητες καλύτερες..
    • It is one of the well-known complications following in vitro fertilization (IVF) with embryo transfer (ET). The incidence of ectopic pregnancy is estimated to be 2.1–8.6% of clinical pregnancy after IVF-ET, which is 4 times higher than natural conceptions. No significant difference could be demonstrated on the incidence of EP in fresh IVF cycles vs. frozen/thawed cycles in a large cohort of patients. Donor egg recipients were found to have a significantly lower incidence of ectopic pregnancy compared with standard IVF patients. Πηγή: Pubmed  Ισχύει.. του εναντίον δηλαδή, η εξωσωματική αυξάνει τις πιθανότητες..
    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...