Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΗΤΩ Ή ΕΛΕΝΑ;


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Έχω ένα τρομερό δίλημμα...

Αν και είναι νωρίς ακόμα, μόλις εκλεισα τους 3 μήνες, έχω δίλημμα για το που είναι καλύτερα να γεννήσω.

Ο γιατρός μου είναι στο Λητώ και προς το παρόν τον εμπιστεύομαι. Έκανα και την αυχενική διαφάνεια στο Λητώ, γιατί μου είπε ο γιατρός μου, ότι εμπιστεύεται καλύτερα τους γιατρούς εκεί.

Από την άλλη μεριά, ο άντρας μου, επιμένει να γεννήσω στο Έλενα, γιατί εκεί έχω χειρουγηθεί πρόσφατα από χολή και ξέρουμε δύο διευθυντές, που θα μας βοηθήσουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τί να κάνω; Να διαλέξω το Λητώ ή το Έλενα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω γεννησα στο λητω και εφυγα με τις χειροτερες εντυπωσεις.....πηγα πριν 1 μηνα στο ελενα(οπου εχω κανει και πρακτικη)και επαθα τη πλακα μου εχει ανοιξει καινουργια πτερυγα με λουξ δωματια φυσικα μονοκλινα.....φοβερα τυφλα να εχουν τα ιδιωτικα!!!!!!εγω αν ειχα καλο γιατρο θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη στο ελενα.....α!!!!τα δωματια λουξ κοστιζουν 200 ευρω την ημερα αλλα αξιζουν και με το παραπανω!!φιλια και με το καλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou mpoulitsa!!

ego 8a sou protina na gennhseis opou einai o giatros sou kai afou ton empisteuese na mhn ton afiseis. kai ego sto lhto 8a gennhso kai einai apo ta kalutera idiotika maieuthria kai pio oikonomiko apo ta alla duo iaso kai mhtera.

kalh leuteria me ena pono!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sagria έγραψε:

geia sou mpoulitsa!!

ego 8a sou protina na gennhseis opou einai o giatros sou kai afou ton empisteuese na mhn ton afiseis. kai ego sto lhto 8a gennhso kai einai apo ta kalutera idiotika maieuthria kai pio oikonomiko apo ta alla duo iaso kai mhtera.

kalh leuteria me ena pono!!!

Συμφωνώ, και εγώ έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για το Λητώ. Και για το Έλενα, δεν έχω ακούσει τίποτα άσχημο, αλλά θα σου συνιστούσα και εγώ το Λητώ εφόσον εκεί είναι και ο γιατρός σου. Δεν έχω προσωπική όμως εμπειρεία, γιατί (δυστυχώς) γέννησα στο Μητέρα...

Σου εύχομαι να απολαύσεις τη γέννα σου (!) και τις πρώτες στιγμές που θα σφίξεις το αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως ειπες και εσυ ειναι ακομα νωρις για να επιλεξεις μαιευτηριο.

Καλως η κακως όμως τελικα οτι πληρωνεις ειναι καλυτερο απο θεμα οργανωσης και εξυπερετησης .Βεβαια το βασικο ειναι το που ειναι ο γιατρος σου και η μαια σου γιατι κακα τα ψεματα αυτες βγαζουν τη δουλεια.Το θεμα ειναι αν πας στο ελενα θα εχεις προσωπικο γιατρό η θα πας και θα σου πουν για τον ταδε και τελικα οταν εσενα θα σε πιασουν οι πόνοι αυτος δεν θα εχει εφημερια και θα σε αναλαβει κάποιος ασχετος ; Στο λεω ετσι γιατι στα δημόσια νοσοκομεις δυστυχως αυτο συμβαινει πολλες φορες.Βεβαια μια φιλη ανφερε οτι στο Ελενα εχουν κανει νεα πτερυγα και να σου πω κατι να κοιταξεις να εισαι χωρις το μωρο στο δωματιο να μπορεσεις να ξεκουραστεις αυτες τις 4 μερες και νυχτες γιατι μετα θα εχει τρεξιμο , στα δημοσια νοσοκομεια δυστυχως εχουν τα μωρα μαζι εμ τη μαμα και αυτο ειναι ασχημοι γιατι κατα τη προσωπικη μου άποψη και μόνο τα εκθετουν σε κινδυνο με τις τ΄'οσσες επισκεψεις που θα εχεις .

Απο την άλλη στο Λητω δεν ξερω πως ειναι τωρα τα πραγματα αλλα να ξερεις πως πριν 5 χρονια και πιο πριν κραταγανε για καθαρα εισπρακτικους λόγους στην θερμοκοιτιδα για να παιρνουν τα χρηματα , το ειχαν συστημα .Βεβαια τωρα το πηρε το Ιασω και πιστευω οτι εχει καλυτερεψει το θεμα .

Πάντως όπου και να γεννησεις ολα ειναι σχετικα καποιες κοπελες γεννουν στο Μητερα και δεν ειναι ευχαριστημενες καποιες αλλες ειναι καποιες βρισκουν το δημόσιο καλυτερο κάποιες αλλες οχι .Για το Ιασω ελεγαν οτι ειναι το πιο ακριβο και οταν ηταν να γεννησω εγω (5 χρονια τωρα)εκανα ερευνα τηλεφωνικη και στο ιασω το 6κλινο που ηταν 3κρεβατια απο τη μια μερια και αλλα τρια απο την αλλη σαν να ειναι δυο τρικλινα με 2 τουαλετες και με όλο το υγειονομικο υλικο 1300 ευρω αν εκανες φ.τ και αν εκανες καισαρικη 1380 και με επισκληριδιο 100 ευρω παραπανω και στο μητερα που δεν ειχε 6κλινο αλλα 8κλινο ειχε 1250 χωρις το υγειονομικο υλικο αυτα πηγαιναν εχτρα .ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1400 αν θυμαμαι καλα .

Εγω λοιπον οταν πηγα να γεννησω στο ιασω δεν ειχε διαθεσιμο δωματιο 6κλινο ενω αυτο ειχα δηλωσει (τους ειπε ο γιατρος μου και καλα να πουν οτι δεν εχουν)και αναγκαστικαν να με βαλουν σε τρικλινο με χρεωση 6κλινου .

Εγω το 2004 με καισαρικη τομη και ολικη αναισθησια πληρωσα 1580 ευρω και ειχα αγορασει κατι πραγματα απο το ιασω και τα ειχα βαλει μεσα στη τιμη οπως επισης και κατι εξτρα εξετασεις του μικρου .Μια γνωστη που γεννησε τρεις μηνες πριν απο μενα στο μητερα με φυσιολογικο τοκετο σε 8κλινο δωματιο εδωσε σχεδον τα ιδια χρηματα ναι καλα ακουσες και μαλιστα ταλαιπωρηθεκε δεν ειχαν διαθεσιμο κρεβατι στο 8κλινο εξαρχης την βαλανε σε τετρακλινο και της χρεωσαν τιμη 4κλινου και δυο μερες που πηγε στο 8κλινο της εβαλαν την τιμη του 89κλινου καιμαλιστα οι γυφτοι αλλο φαι σερβιραν στο 8κλινο και αλλο στο τετρακλινο εενω στο Ιασω ειχαν τοιδιο σε όλες τις θεσεις εκτος απο τη λουξ.Παντως οπως και να εχει εσυ θα αποφασισεις και μονο με γνωμωνα το καλυτερο για σενα και το μωρο σου ο μοναδικος που μπορει να σε βοηθησει εν μερη ειναι ο γιατρος σου και αν ο συζυγος επειμεινει εξηγησε του οτι εσυ γεννας αρα εσυ παιρνεις και την αποφαση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpoulitsa mou gia mena to pou tha genniseis kalitera na to apofasiseis se sxesi me ton giatro sou..........diladi an ton empisteyesai na pas ekei pou einai aytos

egw ton giatro mou ton empisteyomai toso poli pou kai sto feggari na ksegennouse ekei tha pigaina

ta maieytiria einai mono gia 3 meres kai to an tha meineis eyxaristimeni i oxi eksartatai kai apo kathe kopela..diladi exw akouse kales gnwmes gia ena maieyethrio apo merikes kopeles kai apo alles kakes...........einai kai pws eisai kai san antropos!!!!!

me to kalo tha sou euxuthw egw kai oti kalitero gia to mwro sou na apofasiseis

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο μενα.Δεν εχω εμπειρια απο το Λυτω αλλα εχω εμπειρια απο το Ελενας.Γεννησα πριν απο 26 μερες εκει.Αρχικα ηταν να γεννησω στο Ιασω και μεχρι τον 4 μηνα εκει εκανα τις εξετασεις μου.Με την γιατρο ομως που μου συστησαν ειχα αρκετα προβληματα και ετσι αποφασισα να αλλαξω γιατρο.Τελικα η φιλη μου sosad μου συστησε τον δικο της που ειναι αποκλειστικα στο Ελενας και τελικα γεννησα εκει.Δεν θα σου πω για τον γιατρο μου πολλα μονο μια κουβεντα ΘΕΙΚΟΣ.Τωρα για το νοσοκομειο ξερω οτι εμφανισιακα δεν γεμιζει σε κανεναν το ματι.Ειναι απο τα πρωτα νοσοκομειο στην αθηνα και γιαυτο τα κτηρια ειναι παλια νεοκλασσικα θα μπορουσα να πω.Ομως εχουν επισκευασει τους 2 τελευταιους οροφους που ειναι τα μονοκλινα και τα λουξ.Οταν γεννησα ζητησα να με βαλουν στην θεση λουξ οπως και εγινε.Να σου πω λοιπον οτι περναγαν οι καθαριστριες καθε 2 ωρες και αδειαζαν το καλαθι του μπανιου οπως επισης και καθαριζαν το στεφανη της λεκανης και εριχναν υγρο για απολυμανση.Θα μου πεις καλα τωρα αυτο εσυ κοιταγες?Ξερεις ποσο βασικο ειναι καθε 2 ωρες να καθαριζετε η τουαλετα?Καποια επισκεψη να εχεις που θεος φυλαξη να εχει προβλημα το αρπαξες το μικροβιο.Το φαγητο αψογο οι νοσοκομες οι καλυτερες που εχω δει (εχω γεννηση και αλλου τα αλλα 2 μου παιδια ) και η κυρια του θηλασμου πανω απο το κεφαλι μου συνεχεια.Το δωματιο ειχε μεσα πολυ καλη διακοσμιση, μια υπεροχη πολυθρονα που γινοταν κρεβατι για τον συνοδο, την ευρηχωρη ντουλαπα μου,το κρεβατακι του παιδιου, το μπανιο μου με παντα πολυ ζεστο νερο και φυσικα το κρεβατι μου που αν μπορουσα χαλαρα θα το επερνα σπιτη μου (χιχιχιχι).Εμεινα 5 μερες και πληρωσα για το κρεβατι 1000 ευρο.Ισως να ακουγοντε πολλα αλλα με τοσα κομφορ χαλαλι τους.Αλλωστε εγω ζητησα λουξ.Βασικα σε 4νο που ελεγα για το Ιασω θα εδεινα 3000 ευρο και θα ημουν μαζι με αλλες 3 κοπελες.Θα ειχα και το ανχος μην ερθει και καποιος απο τις αλλες κοπελες και παρω καμια ιωση και την κολλησω στην μικρη.Ενω τωρα ημουν μονοι μου και ετσι τσεκαρα αν το θες ποιους θα δεχτω και ποιους οχι.Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο το Ελενας και το συστηνω ανεπιφυλακτα.Σορρυ για το μεγαλο ποστ.Ελπιζω να σε βοηθησα.Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):cheer: Κορίτσια γεία σας. Σας μιλάω από πείρα. Εγώ έχω τρία παιδιά και μία αποβολή ενδιάμεσα όλα τα γέννησα στο Λητώ . Το Λητώ το ξέρω από 18 χρονών γιταί είναι η γιατρό μου εκεί. Τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Ηγιατρός μου είναι και το Έλενα και μου πρότεινε να πάω αν ήθελα προτίμησα να είμαι σε σίγουρο μέρος γιατί μία ξαδέρφη μου που γέννησε στο Έλενα δεν έμεινε ικανοποιημένη καθόλου μέχρι που κόντεψε να πλακωθεί με τις νοσοκόμες. Το ίδιο μου είπε και η κολλητή μου. Η οποία γέννησε το πρώτο της απιδί στο Έλενα και τα άλλα δύο στο Λητώ. Στο Λητώ καταρχήν σου φέρονται ανθρώπινα. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο και ο γιατρός εμένα η γιτρός μου είναι άνθρωπος από μόνη της.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα μου καλημέρα!Θα συμφωνήσω με την Moussa με κάλυψε σε σχέση με το Έλενα. Σύμφωνα με το δικό μου πορτοφόλι το Έλενα μου φάνηκε παράδεισος διοτι με τα λεφτά που πλήρωσα για μονόκλινο(800ευρω για μια βδομάδα) σε ένα ιδιωτικό ούτε στο υπόγειο δεν θα μπορούσα να γεννήσω!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Από κει και πέρα είναι και αυτό που λέει η jovanna τον χαρακτήρα του καθενός. Επίσης το Έλενα έχει καλούς γιατρούς σε όλες τις ειδικότητες. Ακομα εμένα με βοήθησε πολύ που είχα το μωρό στο δωμάτιο γιατί ήταν σαν μια μικρή εκπαίδευση σαν νέα μαμά με αποτέλεσμα μόλις γυρίσαμε στο σπίτι ήμουν προετοιμασμένη και ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Για μένα αυτό ήταν προτέρημα και όχι μειονέκτημα!Η απόφαση λοιπόν είναι καθαρά δική σου! Με το καλό σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ... ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ... Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ...ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΜΟΝΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ...ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΘΥΜΙΖΑΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ... ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,... ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ !!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ Ε Λ Ε Ν Α ΔΑΓΚΩΤΟ!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ.ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΝΑ 3ΚΛΙΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 2ΚΛΙΝΟ 'Η ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΚΕΙ)ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 'Η ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΑΝΑ-ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΔΡΙΤΣΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.Α ΞΕΧΑΣΑ.80 ΤΑ ΔΙΚΛΙΝΑ,130 ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ,190 ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια γεια σας!Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Θα ήθελα να μου πείτε τι γίνεται με τους γιατρούς στα δημόσια μαιευτήρια. Η Βάνια μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μην με ξεγεννήσει ο γιατρός που θα με αναλάβει, αλλά όποιος έχει εφημερία. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορείτε επιπλέον να μου προτείνετε κάποιον πολύ καλό γιατρό στο Έλενα που εμπιστεύεστε ανεπιφύλακτα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα καλησπερα.Αν πας στο Ελενας και δεν εχεις γιατρο δικο σου παιζει και να σε ξεγεννηση οποιος ευθημερευει.Δεν το ξερω ομως στανταρ να σου το πω.Ανεπιφυλακτα σου συστηνω τον γιατρο μου (αν μπεις facebook του εχουμε κανει και ευχαριστηρια σελιδα) Τον λενε Παπαδη Πανο ειναι 33 ετων και αριστος γιατρος.Το δεξιο χερι του Γενικου διευθηντη ειναι.Ευχαριστως να σου δωσω το κινητο του και οτι αλλη πληροφορια θελεις.Να σου δωσς να καταλαβεις τον επερνα νυχτα τηλ. και συζητουσαμε ωρες για τις φοβιες μου.Οταν λεω νυχτα μιλαω για μετα τησ 12 το βραδυ.Γεννησα με γαστρεντεριτιδα (που ειναι αρκετα δυσκολη περιπτωση) μεσα σε 45 λεπτα και χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΜΜΑ :woohoo: :woohoo: .Ο ανθρωπος ειναι απλα ΘΕΙΚΟΣ.Ενδιαφερθηκε για το παιδι μου λες και ηταν δικο του παιδι και ερχοτανε στο δωματιο να μασ δει (εμενα και τον αντρα μου ) καθε 2 ωρες.Στην νεα πτερυγα που ανοιξε στον 5 ημουν σε μονοκλινο υπερ λουξ (τυφλα να εχουν οι σουιτες του χιλτον) εξυπηρετηση αστερατη απο ολους και καθαριοτητα καθε 2 ωρες.Γεννησα εκει την τσικνοπεμπτη 19 φεβρουαριου αρα πολυ κοντα για να εχω μια καθαρη αποψη.Για οτι θελεις ευχαριστως να σου απαντησω.Φιλια και η αποφαση δικη σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και πάλι με τη Moussa. Αν δεν εχεις γιατρό θα σε ξεγεννηση όποιος εφημερεύει. Εμένα ο δικός μου ο γιατρός στο Ελενα σου ξεκαθαρίζει από την αρχή με βάση την πιθανή ημερομηνία τοκετού αν θα σε αναλάβει ή όχι. :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bourique1983 έγραψε:

εγω γεννησα στο λητω και εφυγα με τις χειροτερες εντυπωσεις.....πηγα πριν 1 μηνα στο ελενα(οπου εχω κανει και πρακτικη)και επαθα τη πλακα μου εχει ανοιξει καινουργια πτερυγα με λουξ δωματια φυσικα μονοκλινα.....φοβερα τυφλα να εχουν τα ιδιωτικα!!!!!!εγω αν ειχα καλο γιατρο θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη στο ελενα.....α!!!!τα δωματια λουξ κοστιζουν 200 ευρω την ημερα αλλα αξιζουν και με το παραπανω!!φιλια και με το καλο.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΚΙΑ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΝΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, Η ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΠΟΥΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...