Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΑΕΕ ( ΤΕΒΕ) ΕΧΩ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΕΥΡΩ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ? Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ ( ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΠΩςΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ? ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το 2007 το επιδομα τοκετου απο το υπεροχο τεβε ηταν 800 ευρω και μονο αυτο

Τιποτα αλλο πριν τον τοκετο Δικαιουσε να το λαβεις ως και 1 χρονο μετα τη γεννα

Εχω ακουσει οτι απο περυσι ισχυει μια νεα ευχαριστη ρυθμιση που απο τη στιγμη που θα γεννησεις και για εναν χρονο οι εισφορες σου θα ειναι μειωμενες κατα 50%

Οταν πας να τους ρωτησεις να σε ενημερωσουν για τα παντα να μη σε ξεπεταξουν, ισως να υπαρχει και κατι αλλο για το οποιο δε με ενημερωσαν

Φιλια με το καλο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MARGA ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ 800,00 Ή 900,00 ευρω ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ - ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ , ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε δημοσιο νοοκομειο παντως καλυπτει τα παντα

Και για το παιδι αν (χτυπα ξυλο) χρειαστει νοσηλεια(παντα σε δημοσιο νοσοκομειο)

Για ιδιωτικα το 2007 δεν καλυπτε κατι..Τωρα ψαξε το ..Ισως να εχει αλλαξει κατι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν γέννησα πέρυσι και το ΤΕΒΕ σου δίνει 800 ευρώ αυτά και μόνο αυτά! Όσο για τις τάχα μειωμένες εισφορές , από 3/4/08 ισχύει και έως να συμπληρωθεί χρόνος από τη γέννηση και επειδή εγώ τα είχα πληρώσει όλα κανονικά περιμένω (από το Νοεμβριο:angry: ) να μου επιστραφούν πίσω τα παραπάνω χρήματα που εδωσα μιας και δεν μας ενημερώνει κανείς για τη συγκεκριμένη μείωση, απλώς έτυχε να το δω όταν είχα πάει από εκεί για άλλη δουλειά. Επίσης αφήνουν να εννοηθεί στον κόσμο ότι οι εισφορές μειώνονται κατα 50% για ένα χρόνο αλλά δεν είναι έτσι, αφού εγώ πλήρωνα κανονικα 343 κ κάτι και η οι μειωμένες εισφορές ήταν 227 κ κάτι ευρώ:angry: και όχι οι μισές.

Επίσης να πώ ότι παίρνω τηλ στο ΤΕΒΕ και τους ρωτάω ποτε θα μου επιστρέψουν τα χρήματα που περιμένω (έχω κάνει τις απαραίτητες αιτήσεις κλπ ) και κανείς δεν ξέρει τίποτα κλασικά:angry:

Αφού τώρα που μου ήρθε να πληρώσω σκέφτομαι να πάω εκεί και να τους πω πως αφού ήδη ΑΥΤΟΙ μου χρωστάνε να μην πληρώσω τίποτα και να τα κρατήσουνε από αυτά που περιμένω!!!

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ ( ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΠΩςΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ?

Όσο γι αυτά που ρωτάς οι ασφαλισμένες δεν δικαιούνται τίποτα μα τίποτα από όλα αυτά:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο που λενε τα κοριτσια ισχυει μονο και τιποτε αλλο!!!!

800ε και μειωμενες εισφορες για εναν χρονο απο την γεννα..

50% ειναι η μειωση αλλα επι του ποσου για ιατρικη καλυχη και οχι του συνταξιοδοτικου οποτε δεν ειναι 50% κανονικο!

τον δεκεμβριο γεννησα και αυτο για τις μειωμενες εισφορες το εμαθα απο το forum!!!!!!!!

φαντασου!

ΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!:( :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...