Μετάβαση σε περιεχόμενο

ston evdomo mina-omfalios loros


Recommended Posts

to moraki mou einai poli yperkinitiko apo ton tettarto mina pou arxisa na to nio8o ka8e mera einai poli anisixo as poume...

ex8es me eixe taraksei ston pono mallon alaze 8esi kai simera den ton nio8o kai toso entona....:(

lete apla na voleytike???

mou exei kollisei oti mporei na tylixti me ton omfalio loro kai na pnigei...:(

simera den pira tin giatro mou alla an sinexeisi etsi leo na tin paro ayrio...e???

tin deytera imoun ekei kai eidame ton mpempi mou ola kala kalitera den ginete leei i giatros mou...:) (eftase 1 kilo kai kati o mikroulis mou)

alla ego konteyo na skaso simera ...

ti lete???

dev158bb___.png

.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MarinaL μου με το καλό ο μπεμπούλης σου!

Δεν τον αισθάνεσαι έντονα λες.. αλλά τον αισθάνεσαι.. γι'αυτό μην ανησυχείς! Να δεις το βράδυ που θα χαλαρώσεις και θα ξαπλώσεις στο κρεβατάκι σου θα κάνει πάρτυ. Δεν έχουν την ίδια κινητικότητα τα μωράκια κάθε μέρα!

Χμ.. εγώ μιλάω έτσι? Που έτρεχα τρεις και λίγο στο γιατρό γιατί δεν ένιωθα τη μικρή? Και τώρα προσπαθώ να καθησυχάσω εσένα όταν εμένα δε με καθησύχαζε ούτε ο γιατρός ο ίδιος! Αλλά καμία σχέση με την περίπτωσή σου! Έκανα και 12ωρο να την νιώσω.. Τίποτα.. καμία κίνηση.. Είναι δυνατόν να μην τρελλαθώ από αγωνία?

Δε θα ξεχάσω. Στο γάμο της κολλητής μου ήμουν στον 7ο μήνα. Όλη μέρα τρέξιμο εγώ, κίνηση η μπέμπα καμία. Ε, στο γλέντι δεν άντεξα.. Έφυγα άρων των άρων να γυρίσω σπίτι να ξαπλώσω μπας και με ρίξει καμιά κλωτσιά. Πράγμα που έγινε κιόλας..

Όσο για να πνιγεί με τον ομφάλιο λώρο..

Δεν παίζει τέτοια περίπτωση.. Ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε! Αποκλείεται αυτό που το τρέφει αυτό να το θανατώσει κιόλας. Τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται τυλιγμένα. Η δική μου ήταν τυλιγμένη 2 φορές στο λαιμό και μία στη μέση.

Παρ' όλ' αυτά όμως αν δεν τον νιώθεις καθόλου, και για να σου φύγει το άγχος (που μόνο ΚΑΚΟ σου κάνει) αύριο επικοινώνησε με τον γιατρό σου! Ότι και να λέμε εμείς, αυτό που θα σου πει εκείνος μετράει!

Με το καλό όλα!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω συμφωνω με την Ιφιγενεια!αν το μωρακι σου το νοιωθεις δεν χρειαζεται να ανησυχεις!Ας ειναι πιο ησυχο απο αλλες φορες,δεν ειναι ολες τις ημερες το ιδιο ζωηρα,και μη φοβασαι για τον ομφαλιο λωρο,αυτα που σκεφτεσαι ειναι απο το αγχος σου!Να λες ολα θα πανε καλα κι ετσι θα γινει!Ευχομαι με το καλο!ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μarinal!Αυτο το παθαινουν ολες οι μαμαδες γιατι ξεχνανε οτι το μωρακι μεγαλωνει και το να κινειται αρχιζει και γινεται πιο δυσκολο γι αυτο λογω χωρου!Μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο!Το καλυτερο κολπο ειναι να φας λιγη σοκολατα!Ο γιατρος μου πριν καθε υπερηχο μου ελεγε να τρωω λιγη σοκολατα για να ειναι ξυπνιος ο μπεμπης μου και να κινειται ωστε να κανει πιο ευκολα τις μετρησεις που ηθελε.Δοκιμασε το να δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για εμένα, μπορεί και τσάμπα να το σκέφτεσαι.. μετά από τρίμηνη καταστολή των ενδογενών ορμονών δεν ξέρεις αν θα είναι καλές οι ορμόνες στην πρώτη εμμηνόρροια για να προχωρήσετε σε διέγερση.. μίλα με το γιατρό σου κάνε τις εξετάσεις σου δείτε πως θα είναι ο κύκλος σου και το αποφασίζετε τότε με το γιατρό σου..! Εγώ τουλάχιστον και σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφέρει κορίτσια στο παρελθόν με ενδομητριωση, αν έπαιρνα το οκ από το γιατρό μου να προχωρήσουμε θα το έκανα τώρα που θεωρητικά η ενδομητριωση είναι σε ύφεση και οι πιθανότητες καλύτερες..
    • It is one of the well-known complications following in vitro fertilization (IVF) with embryo transfer (ET). The incidence of ectopic pregnancy is estimated to be 2.1–8.6% of clinical pregnancy after IVF-ET, which is 4 times higher than natural conceptions. No significant difference could be demonstrated on the incidence of EP in fresh IVF cycles vs. frozen/thawed cycles in a large cohort of patients. Donor egg recipients were found to have a significantly lower incidence of ectopic pregnancy compared with standard IVF patients. Πηγή: Pubmed  Ισχύει.. του εναντίον δηλαδή, η εξωσωματική αυξάνει τις πιθανότητες..
    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...