Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επίσπευση τοκετού


Recommended Posts

Αγαπητές μέλλουσες μαμάδες και όσες είστε ήδη, βιάζομαι να γεννήσω το μικρό μου. Έχω ακούσει ότι το περπάτημα μπορεί να επισπεύσει τον τοκετό. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο για να έρθει το μωράκι λίιιιιγο πιο γρήγορα κοντά σε μένα κ τον άντρα μου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε έχει πιάσει η ανυπομονησία Λένα, ε? Σε νιώθω γιατί και εγώ έτσι ήμουν πέρσι με το γιο μου. Κοιμήσου λίγο παραπάνω τώρα που μπορείς. Το περπάτημα μόνο αν είναι έντονο κάνει δουλειά και γενικότερα η έντονη άσκηση. Το σεξ, γιατί το σπέρμα έχει μια ουσία μέσα που μπορεί να προκαλέσει τον τοκετό. Επίσης ο ερεθισμός των θηλών για ώρα απελευθερώνει οξυτοκίνη, που επίσης προκαλεί συσπάσεις. Αυτά ξέρω αν και δεν τα είχα δοκιμάσει για να σου πω εκ πείρας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι βιαζεσαι βρε κοριτσακι μου;;;;;;κοιτα να χαρεις τωρα που μπορεις να κοιμηθεις να πας οπου θες και θα ερθει στην ωρα του και το μπεμπε!!!!διανοιεις μια απο τις πιο ομορφες στιγμες τις ζωης σου...κοιτα να τις αξιοποιησεις τωρα που υπαρχουν γιατι μετα θα σου λειπουν....στο λεω γιατι εγω με το που μπηκα στο μηνα μου γεννησα.ημουν μολις 37 και 3 ημερες......ουτε βαλιτσα δεν ειχα φτιαξει....στο κοσμο μου μιλαμε!!!!με το καλο και μη βιαζεσαι!!!!φιλια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lena mou egw gennisa stin 37 ebdomada dioti prpatousa poli...ekana douleies polles kai anebaina kai katebaina tis skales(menw ston 3)

pitseyw oti me boithisan kai sto na gennisw grigora kai nwritera

ante me to kalo kai grigoraaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου λένα μου!!Εγω ειμαι στην 38 εβδ+1 μερα σημερα..μετραω σαν φαντάρος πλέον..χαχχα καταλαβαίνω την ανυπομονησια σου και γω δεν σταματάω να σκεφτομαι την ωρα του τοκετου και θελω πάρα πολύ να το σφίξω επιτέλους στην αγκαλιά μου..Απ οτι λένε το περπάτημα κάνει πολύ καλο οπως επισης και το sex αφου το σπέρμα παραγει κάποιες ουσιες που βοηθάνε στο να μαλακώσει ο τράχηλος οπως και ο οργασμος που προκαλεί συσπάσεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliana είμαι 2 μέρες λιγότερο απο σένα! Άντε να δούμε πότε με το καλό θα έρθουν τα μπεμπάκια μας!! Αχ κορίτσια, να κοιμηθώ δε μπορώ, είναι πολύ ανήσυχος ο μπέμπης κ όταν περπατάω πιο έντονα πάλι δεν το αντέχω, έχει κατέβει αρκετά μάλλον κ νιώθω πως θα μου πέσει. Θα δοκιμάσω τις σκάλες, γιατί το σεξ το φοβάται υπερβολικά ο άντρας μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερω, στο τελος εχεις ανυπομονησια...

Απο την αλλη ομως οσο περισσοτερο ειναι μεσα σου το πλασματακι αυτο τοσο καλυτερα για την αναπτυξη του. Ειναι προστατευμενο εκει μεσα. Τι σοκ το περιμενει!!!

Εκμεταλευσου το χρονο που εχεις, πηγαινε για ψωνια με τις φιλες σου, δες μια ταινια, βγες για ενα καφε με τον αντρα σου... Πιστεψε με, μετα ουτε καλημερα δεν θα προλαβενεται να πειτε...

Και θα ερθει και η ωρα που θα κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλια. Αυτο ξερει καλυτερα.

Με το καλο σε όλες σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ? ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΒΟΗΘΑΝΕ! ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...