Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τρελαμένη Χαζομαμά !!!


Recommended Posts

Σήμερα το πρωί κάναμε υπέρηχο !!!

Είμαι 32 εβδομάδων και 3 ημερών και η μικρή μου είναι 1846 γρ. !!!!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι κανονική, ότι έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ότι όλα είναι τέλεια.

Από εκείνη την ώρα είμαι σε έξσταση. Βγήκα βόλτα στα μαγαζιά (ναι με την βροχή) και της ψώνισα 2 βελουτέ, 2 χοντρά μακό και 3 ψιλά μακό πάντα μακρυμάνικα φορμάκια. (σταμάτησα με πολύ μεγάλη προσπάθεια :P )

Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά ειλικρινά έχω τρελαθεί !!!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ! CSIG ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΜΥΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου με το καλο η μπεμπούλα σας!!και γω καθε φορα που βγαινω απ το ιατρειο νοιωθω κάπως!!χαρούμενη..ευτηχισμένη!!Περπαταω στο δρομο με τον υπερυχο στα χερια..να τον κοιταω συνεχεια!!Δεν εισαι η μονη πιστεψε με!!!Ολες μελλουσες χαζομαμαδες!!!

Φιλιά πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CSIG ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ'ΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!ΑΧ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ... ΣΑΝ ΧΑΖΟΜΑΜΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ti teleia!!!!!!!!!!!!!!

Bravo stin mpempoula sou

pou... "pire thesi"

........kai bravo kai se sena pou tis pires rouxalakia...!!!!!!!!!

To shopping (akoma kai stin vroxi!) kanei kalo,

poso malista otan prokeite gia ta mwra mas..........

.......... einai yperoxa!!!!!!!!!

Me to kalo i mpempoula sou

kai... synexise na xamogelas!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!τι ωραια που ειναι ολα αυτα.....τι μου θυμησεις τωρα!!!!!!!πολυ θελω να ξαναζησω αυτη τη περιοδο....με το καλο να υποδεχτεις το ζουζουνακι σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μας κουρασες;;;Πιστεψε με τετοιες ωραιες στιγμες μονο χαρα μας γεμιζουν!!!!

Αν λεγεσαι εσυ υπερβολικη τοτε πιστεψε με κι εγω οταν θα γινω μανουλα θα θελω να λεγομαι το ιδιο!!!!:-)

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να υποδεχτεις το λουλουδακι σου!!!Να σαι παντα τοσο πολυ χαρουμενη κι ευτυχισμενη σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο csig!!:cheer: Τελεια τα νεα σου!!!Πολυ χαρηκα!!!:kiss: Ααααα! Θα ακολουθησω τα βηματα σου!Καθε φορα που θα βλεπω την μπεμπα μου στον υπερηχο θα της ψωνιζω 6-7 δεκα δωδεκα πραγματακια!!!!!;) ;) Αντε κοριτσια!!!Πιαστε θεση στα τρελοκομεια των πολεων σας!!!Δε μας βλεπω καλα!!!:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μας περνάτε 200 γραμμάρια!!! :blink:

Καλά μου λέει ο πατέρας μου ότι μάλλον θα κάνω κουτάβι...

Καλά κάνεις και τρελαίνεσαι!!! Αν δεν τρελαθείς τώρα πότε θα τρελαθείς;;; :side: :side: :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραια.μπραβο με το καλο ολα.και εγω ειμαι στην ιδια φαση με σενα.ειμαι στην 34 εβδομαδα και την προηγουμενη δευτερα που εφυγα απο τον γιατρο πετουσα δεν περπατουσα.....:laugh: :laugh: η δικη μου ειναι χοντρουλα...:):P ειναι ηδη 2400γρ.θα γεννησω σε 7 εβδομαδες περιπου με καισαρικη και τωρα κανω τις τελικες δουλειες στο σπιτι και με τα ρουχαλακια της.αν και κουραστηκο πολυ δεν μπορειτε να φανταστειτε τη χαρα μου.φιλακια σε ολες και σε ολες μας με το καλο.....:P:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig πολύ συγκρατημένη στα ψώνια σου! Μπράβο!

Χμ.. από ότι θυμάμαι είχα σηκώσει όλα τα καταστήματα με είδη μπεμπε της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης πολύ πριν από ότι εσύ..

Είναι να μην είσαι ενθουσιασμένη? Είναι να μην πετάς από χαρά?

Καλή λευτεριά σου εύχομαι, εσένα όπως και τις υπόλοιπες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να υποδεχτείτε τα νινάκια σας... Και με έναν πόνο !! Εμείς έχουμε ακόμα μέλλον μπροστά μας!! Αλλά βλέποντας τον καιρό ότι περνάει τόσο γρήγορα... Έφτασα κιόλας σχεδόν στα μισά.. και ούτε που το έχω καταλάβει!! Άντε να δούμε..

Όσο για τα ψώνια, ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα! Εδώ καλά καλά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι μεγαλώνει ένα πλασμάτακι μέσα μου κι ακόμα ..

Το παλεύω... Χαχα:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! :) :)

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ "ΣΗΚΩΝΕΙΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ! :laugh:

ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ...;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ...

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ... ΧΙΧΙ!!

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πάρα πάρα πολύ όλες !!!

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που βρίσκομαι στην παρέα σας ... να είστε όλες καλά ... και με το καλο :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για εμένα, μπορεί και τσάμπα να το σκέφτεσαι.. μετά από τρίμηνη καταστολή των ενδογενών ορμονών δεν ξέρεις αν θα είναι καλές οι ορμόνες στην πρώτη εμμηνόρροια για να προχωρήσετε σε διέγερση.. μίλα με το γιατρό σου κάνε τις εξετάσεις σου δείτε πως θα είναι ο κύκλος σου και το αποφασίζετε τότε με το γιατρό σου..! Εγώ τουλάχιστον και σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφέρει κορίτσια στο παρελθόν με ενδομητριωση, αν έπαιρνα το οκ από το γιατρό μου να προχωρήσουμε θα το έκανα τώρα που θεωρητικά η ενδομητριωση είναι σε ύφεση και οι πιθανότητες καλύτερες..
    • It is one of the well-known complications following in vitro fertilization (IVF) with embryo transfer (ET). The incidence of ectopic pregnancy is estimated to be 2.1–8.6% of clinical pregnancy after IVF-ET, which is 4 times higher than natural conceptions. No significant difference could be demonstrated on the incidence of EP in fresh IVF cycles vs. frozen/thawed cycles in a large cohort of patients. Donor egg recipients were found to have a significantly lower incidence of ectopic pregnancy compared with standard IVF patients. Πηγή: Pubmed  Ισχύει.. του εναντίον δηλαδή, η εξωσωματική αυξάνει τις πιθανότητες..
    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...