Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ!!! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΩ (ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!! ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ 17η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΥΛΑ!! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.!! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΦΗΒΑΙΟ!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?? ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoula γεια σου.

Εγώ είμαι στην 19η εβδομάδα και ανυπομονώ να νιώσω το μωρουδάκι, αλλά από ότι ξέρω (ειδικά όταν είναι και το πρώτο σου), μπορεί να νιώθεις μόνο "φτερουγίσματα" και να μην τα καταλαβαίνεις. Και γύρω σ' αυτη την εβδομάδα δυναμώνουν και οι μυς, ώστε να νιώσεις "σπρωξιματάκια".

Ίσως περάσουν περισσότερες μέρες, μην ανησυχείς.

Κι εμένα στον υπέρηχο ήταν ζωηρούλα και περιμένω πως και πως, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονούλα...

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoula μου χαιρομαι που ησυχαζεις σιγα σιγα απο τους εμετους....πιστευω τωρα που θα ηρεμησεις θα νιωσεις το μωρακι σου!Μην ανησυχεις ομως δεν αφηνεις τον εαυτο σου και τον οργανισμο σου να χαλαρωσει,οπως ειπε και ο γιατρος σου ολα ειναι φυσιολογικα!:-)

Εμπειρια στο θεμα δεν εχω αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να νιωσεις και το μπουμπουκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoula έχω εγώ εμπειρία κα μάλιστα είχα ανοίξει και θέμα ανάλογο.

Μάλλον οι δυό μας είμαστε μόνο .....

Ξεκίνησαν περίπου στην 20η εβδομάδα και ήταν πολύ ενοχλητικοί, πιο πολύ μυικοί....δεν μουήταν εύκολο να σηκωθώ, να γυρίσω στο κρεβάτι η να περπατήσω.

Σε πληροφορώ άκόμα και τώρα τους έχω 32η εβδομάδα και μάλιστα χειροτέρεψαν. Λόγω κατακράτησης υγρών δημιουργήθηκε οίδημα και εμπόδιζε ακόμα περισσότερο την κινηση μου.

Όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό μου ο γιατρός οπότε μην ανησυχείς, απλά αλλάζει λίγο το σώμα μας αυτό είναι όλο.

Παρολαυτά ρώτα και το γιατρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoula, είμαι σίγουρη πως όλα πάνε θαυμάσια και πως όταν ηρεμήσεις και φύγει το άγχος, θα το καταλάβεις το μωρούλι. Γιατί όμως δεν κάνεις έναν υπέρηχο να ηρεμήσεις πιο γρήγορα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoula γεια σου.Για τους πονους δεν ξερω να σου πω αλλα για το μωρο που λες παντα οι μαμαδες στο πρωτο μωρο αργουν να το νιωσουν.Εγω ημουν 22 εβδομαδων οταν πρωτοενιωσα τον μπεμπη μου και το θυμαμαι γιατι ηταν χριστουγεννα!Στηνδιαρκεια της ημερας επειδη κινησε συνεχως ειναι πιο δυσκολο να το νιωσεις και μπορει να κοιμαται κιολας απο τις κινησεις σου.Προσπαθησε το βραδυ να χαλαρωσεις και ισως να το νιωσεις.Εμενα καθε βραδυ στις 11 ξεκινουσε και πολλες φορες δεν μπορουσα να κοιμηθω!Παντως μην αγχωνεσαι ολα καλα ειναι!Σε λιγο καιρο θα σου δινει κατι σπρωξιες που πραγματικα θα πονας!Εμενα του εδινε και καταλαβαινε!Μην ανησυχεις καθε μωρο εχει το δικο του ρυθμο!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα!!

Εγώ να σου πω, τον ένιωσα τον μπέμπη την 16η εβδομάδα!! Μια φορά κι αυτή αμυδρά! Σαν 3 χτύπους από το εσωτερικό της κοιλιάς μου! Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ίωση, με πυρετό και ήμουν πολύ χάλια! Κοιμόμουν συνέχεια και γενικά το μωρό ήταν κι αυτό πολύ ήσυχο. Αυτήν την εβδομάδα που ήμουνα και εγώ καλύτερα, ο μπέμπης έχει λυσσάξει το κούνημα!! Τον καταλαβαίνω συνέχεια!! Είναι σαν μια εσωτερική κίνηση στην κοιλιά!

Πάντως μην ανησυχείς.. Για να στο λέει κι ο γιατρός, ξέρει πολλά παραπάνω από εμάς!! Θα δεις, σύντομα θα το νιώσεις το ζουζούνι και θα τρελαθείς..

Καλή επιτυχία..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Υπέρηχο θα κάνω έτσι και αλλιώς την Πέμπτη που μας έρχεται οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάω νωρίτερα..!! Καμιά φορά κάτι αισθάνομαι να κουνιέται αλλά επειδή είναι πολύ χαμηλά νομίζω ότι είναι τα έντερα μου ( έχω αποκτήσει και μια δυσκοιλιότητα τώρα τελευταία)... Και εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.. Οι πόνοι βέβαια ώρες ώρες δεν παλεύονται Αλεξάνδρα μου! Το ξέρω και εγώ δεν μπορώ να κινηθώ έυκολα πολλές φορές!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vannoulla mou kalimera agapi mou...

Min anisixeis gia tipota,,,

Ola einai mia xara,,,

Adika anxwnesai...

Kathe gunaika diaferei agapi mou...

Den niwthoune oles ta mwrakia tous apo tin 20 eudomada...

exei alles gunaikes pou ta niwthoume 6 minwn agapi mou...

Pisteuw na iremiseis ligaki kai tha to niwseis agapi mou...

Oso gia tous emetous sou elpizw na sou perasoun suntoma...

Na trweis stexna fagita...

Ta kalitera sou euxwme agapi mou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...