Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφές στο 1ο τρίμηνο


Recommended Posts

Καλησπέρα γουρλούδες μου, μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικα με τον καφέ στην εγκυμοσύνη? Ένα καφεδάκι (νες ομως... :blush: ) τη μέρα επιτρέπεται? Τι πρέπει να προσέχουμε για την κατανάλωση γενικά της καφεϊνης (πχ. σοκολάτα ρόφημα, ή τσάι? Ευχαριστώ βρε παιδιά εκ των προτέρων, έχω ακόμα 5 μερούλες μέχρι να πάω στον γιατρό και να λύσω τις απορίες μου. Στο μεταξύ όμως θέλω να προσέχω όσο γίνεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα kalliopap.Εγω βρε ουτε να τον μυρισω δεν ηθελα,μωρε μπραβο ορεξη για καφεδακι:P χι χι χι!!!!Αν και γενικα η καφεινη πρεπει να αποφευγεται στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο,ενα φραπεδακι δεν νομιζω να σε βλαψει εφοσον το λαχταρας τοσο!Στην υγεια σου λοιπον:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oti sou pei o giatros tha kaneis... se auto to thema oi apopseis diistante. alloi lene oti den kanei alloi pali lene oti kana 2 tin imera den peirazei... emena o dikos mou me afinei mexri 2 tin imera oti kafe theliso!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΒΑΡΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ(ΦΡΑΠΠΕ) ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΣΑΙ...!!

ΦΙΛΙΑ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα kalliopap!! Συγχαρητήρια και για την εγκυμοσύνη σου!

Λοιπόν, καλό είναι να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου! Εμένα, μου είπε ότι μπορώ να πίνω έναν ελληνικό ή έναν espresso πολύ αραιωμένο! Ντεκαφεϊνε μου είπε, όσους θέλω! Η αλήθεια είναι ότι πήρα jacobs decaf φίλτρου και είναι πολύ καλός! Δεν καταλαβαίνεις και πολύ διαφορά! Βέβαια αποφεύγω να πίνω επειδή σταμάτησα και το τσιγάρο οπότε..

Επίσης μου είπε για την Coca Cola, μισό ποτηράκι μπορώ να πίνω. Πιο πολύ για την καφεΐνη μου είπε! Αλλά κάνε λίγο υπομονή, να δεις το θα σου πει κι ο δικός σου γιατρός!! Και μην το σκέφτεσαι! Περνάει ο καιρός κι ούτε που το καταλαβαίνεις! Εγώ θέλω μια βδομάδα για να φτάσω στο μισό της εγκυμοσύνης κι ούτε που το έχω καταλάβει!

Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!! Στην αρχη της εγκυμοσυνης μου μολις εβαζα στο μυαλο μου καφε..αναγουλιαζα..Μολις μπηκα ομως στον τεταρτο..ενα νες καφεδακι την ημερα το πινω...:P ....κ το μεσημερακι με το φαγητο μου ενα ποτηρακι κοκα κολα..Αυτες ειναι οι μικρες μου καταχρησεις :huh: που νομιζω οτι δεν ειναι κ τοσο τρομερες...Αφου με ηρεμουν κ μου αρεσουν τοσο!!:P

Γαλλικο εκτος απο χυμο μαλιστα ,μου προσφερει κ η μαια στο ιατρειο!!!ασχετα αν δεν τον πινω!!

αχ.. ναταν αυτα μονο! Ξερω οτι οι φραουλιτσες μου ή το κρεας που τρωω ειναι εντελως καταλληλα? ο αερας που αναπνεω αν ειναι καθαρος? (αθηνα:unsure:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera sou kalliopap mou...

Lene 1 me 2 kafedakia tin imera den vleftei...

Egw eimouna panta enantio sto kafe ktl...

twra teleutaios stin egkumwsini mou ena frapedaki tin imera to pinnw...

An den to piw meta den niothw kala...

Sas euxwme oles sas kali sunexeia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες!:) Είναι που δεν περνάν οι ημέρες για την επίσκεψη στο ιατρείο και ψάχνομαι κι εγώ η καημένη....:unsure: Προσπαθώ να είμαι εγκρατής στο μεταξύ, μήπως ο γιατρός μου είναι της καφε-απαγόρευσης...ευτυχώς δεν έχω θέμα τσιγάρου διότι θα ήταν πραγματικά δύσκολα τα πράγματα.

πάω να πιω ένα ελαφρύ καφεδάκι στην υγειά σας!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και να την καμαρώνεις για μια ολόκληρη ζωή υγιή και ευτυχισμένη πάντα!!! Για την απόφαση του δεύτερου παιδιού είναι καθαρά δική σας επιλογή και απόφαση! Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα και δη σε εμάς!! Δεν το είπα για αυτό δηλαδή.. Παρόλα αυτά, με τις συνθήκες που περιγράφεις το καταλαβαίνω, θα ήταν δύσκολα τώρα στο νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.. αν και δεν έχω ακόμα παιδάκι για να ξέρω από πρώτο χέρι τη γλυκιά κούραση που περιγράφεις γλαφυρά (🤣) αλλά έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον, δεν ξέρω αν θα είχα την ενέργεια να τα ξαναπεράσω όλα τόσο σύντομα.. θα ήθελα να "ευχαριστηθω" λίγο το παιδί, να "απορροφησω" δηλαδή τη κάθε μαγική στιγμή του... τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει δημοτικό.. μη σου πω να το τελειώσει κιόλας!! 🤣🤣🤣 Βλέπεις κουραστηκαμε τόσο πολύ για να έρθει η εγκυμοσύνη (κλεισμένα 6 κοντά σχεδόν 7 χρόνια προσπαθειών με εξωσωματική και ακόμα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα γεννηθεί υγιέστατο μωράκι στο τέλος αυτής) οπότε δεν βιάζομαι να το ξαναπεράσω όλο αυτό.. δεν σου κρύβω ότι πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή, θα είμαι ειλικρινά τρισευτυχισμένη και με ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά μου...!
    • Νομίζω υπάρχει πάντα κάποιος εφημερεύον γιατρός! Εγώ είχα πάει σε αργία σκέψου…πάρε ένα τηλέφωνο κορίτσι μου κ δες αν συνεχίσεις να αγχώνεσαι, να πας για να σου φύγει!! 
    • Σ'ευχαριστώ! Εχω αλλα 3 παιδια και στα 3 ειχα τρελαθεί στις αναγουλες στους εμετούς κτλ. Απλα σε καποιες ξεκινησαν τα συμπτώματα απο τις 5+4 περιπου ενω σε αλλες μετα την 6+. Σημερα ειμαι 5+2. Ειναι καπως το στομάχι μου ειναι η αλήθεια αλλα οχι κάτι τρομερό. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Το ξερω. Αργεί πολυ ο γιατρός ισως αυτο με εχει επηρεασει. 10/6 εχω το 1ο ραντεβού. Αλλα σίγουρα μια πιο ηρεμεί εγκυμοσύνη με 3 μικρα παιδια , θα ήταν προτιμότερο...
    • Κορίτσια μου σας χιλιοευχαριστω για τις απαντήσεις σας. @Rena92 δεν ήξερα ότι είχα την επιλογή να πάω σε αυτή την κλινική κ να ζητήσω στο άσχετο να μου κάνουν υπέρηχο!!! Αν αύριο ξανασηκωθω έτσι θα πάω εκεί.. σήμερα δυστυχώς πρέπει να φύγουμε εκτός Θεσσαλονίκης για μια υποχρέωση κ θα γυρίσουμε αργά το απόγευμα...μπορώ κ τότε να πάω?? Με εχει φάει η αγωνία αν κ βαθιά μέσα μου λέω ότι όλα είναι καλά... Όμως επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε καν στήθος ,δεν μπορώ να συγκρίνω... Τώρα εκτός από το στήθος δεν έχω τίποτα άλλο. Τώρα που έχασα κ αυτό πανικοβλήθηκα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...