Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ;;;;


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΝΟΣ..!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ;;ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ;;ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΙΝΙΚΩΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.ΤΟ ΕΠΑΘΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ;;ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΠΙΑ.ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ),ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΟ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΩ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ;;;ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΕΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ.ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΟΡΤΩΣΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΧΗ..:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2800 ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ 2450.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΙΚΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ!

ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANTH MOU EXEIS EMPISTOSYNH STON GIATRO SOU??

AN NAI APOKLEIETAI NA SE BALEI GIA KAISARIKH AN DEN XREIAZETAI KAI EFOSON TOU EXEIS PEI OTI DEN THES!

EGO LOGO PROBLHMATOS DIKO MOU EKANA ARKETES ORES KAI O GIATROS MOU(NA NAI KALA O ANTHROPOS)TO PALEPSE MEXRI TELEUTAIA STIGMH..

NAI TA MAIEYTHRIA EINAI EPIXHRSEIS ALLA OXI KAI SFAGEIA DEN TO PISTEUO..

KAI GIA THN EPISKLHRHDIO THA TO DEIS EKEINH THN STIGMH..

KAI APO OSO EXO AKOUSEI DINOUN XENO GALA STO MHTERA KAI STO IASO STO LHTO PALI LENE OXI ALLA EXEI AKOUSTEI OTI DINOUN ZAXARONERO(MPOREIA NA EINAI RADIO-ARBULA DEN XERO) AN KAI EKEI GENNHSA (STO LHTO)EXO EKFRASEI THN APOPSH MOU SE ALLO THEMA..

OTI KAI NA EINAI HREMHSE KAI SKEPSOU THETIKA..

EXE EMPISTOSYNH STON GIATRO SOU

KAI AKOMA KAI XENO GALA NA DOSOUN META STO SPITI MIA XARA THA TO THLAZEIS APOKLEISTHKA..

3-4 MERES THA EISAI EKEI META THA PAS SPITAKI SOU ME TO PAIDAKI SOU KAI OLA THA EINAI MIA XARA..

ME ENA PONO SOU EUXOMAI!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsara mou mhn anxonese adika.h kaisarikh einai thema giatrou .egw gennisa sto attiko me fysiologiko kai hmouna h ekseresh oi perissoteres htan kaisarikh .ekatsa 7 meres sto domatio mou (tetraklino) kai oses perasan ektos apo mia htan kaisarikh .thn episkliridio mhn thn fobase mporei tora na les oxi alla opos elega kai egw prin gennisw ma ekinh thn wra thn zitousa apegnosmena (thaumatourgh anakalipsh!!!!!)

ola tha pane kala kai afou empisteuese ton giatro sou mhn fobase .

oso gia to thilasmo mhn akous kanenan bale to mwro sto stithos kai asto ekei mporei na nomizeis sthn arxh oti den troei alla den einai etsi .egw thilasa mia mera meta ton toketo kai afou pernousa megalh stenaxoria makria apo to paidi mou kai ola pigan kala .kai emena efage ligo simpliroma ekei mesa alla den mas diekopse ton thilasmo,tora pia den thelei na dei mpoukali katholou .

apla den ton timokatalogo sto telos egw ayto tha fobomoun :laugh: :laugh: :laugh: .ola tha pane kala tha deis.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου με το καλό να γεννησεις. εγω εχω γινει κουραστικη μου φαινεται οτι ειμαι η μονη που εχω καλη αποψη για το ΜΗΤΕΡΑ. Εκει γεννησα. Θα τους ξεκαθαρισεις απ την αρχη οτι θελεις αποκλειστικο μητρικο θηλασμο και τελειωνει το πανηγυρι. Ειναι θεμα γιατρου αν θα σου κανει καισαρικη η οχι. Εγω μπορουσα ανετα να κανω καισαρικη και ομως ο γιατρος μου ειναι κατα της καισαρικης κ ετσι γεννησα φυσιολογικα. Εγω δεν εχω παραπονα απ το μητερα εκτος απ το επισκεπτηριο που εμπαιναν πολλοι μεσα στον θαλαμο. Ειναι ομως ολα στο χερι σου. Αν εχεις πηγμη και φωναζεις σ οτι σ ενοχλει ολα θα πανε καλα και θα σε προσεξουν. Εγω δεν κολλαγα πουθενα τους επαιρνα τηλ μπροστα στους υπευθηνους και φωναζα αν κατι ηθελα. Εχεις το δικαιωμα να απαιτεις γι αυτα που πληρωνεις. Εγω εκει γεννησα την κορη μου και αν ποτε ξαναερθει η ωρα και μεινω εγκυος παλι εκει θα παω. Ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη. Αν σε καποιες δεν αρεσει ας πανε στο Ιασω τι να πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΚΑΡΜΕΝΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΓΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθή μου ειμαστε στην ίδια θέση και γω γενναω στο Μητερα και η αληθεια ειναι οτι οι ασχημες εντυπώσεις υπερισχύουν!!!Οσο για το θέμα του θηλασμού έχω κατατρομοκρατηθει γιατι λενε οτι συγκεκριμενο μαιευτηριο δεν ενθαρρυνει καθολου τον θηλασμο και στο φερνουν ταισμένο και τετοια...Αφου σκέφτομαι μεσα στην βαλιτσα μαζι με τα απαραιτητα να βάλω και ένα δίκανο!!!τοσο πολύ!!!Ασε που βλέπω να πηγαινω μεσα στα νευρα όντως προκατειλλημένη με ολα αυτα που έχω ακουσει..

Εγω σημερα ειμαι 37εβδ+4 μερες και ο γιατρος μου ειπε αν μεχρι την ΠΗΤ δεν δει τιποτα-διαστολή κ.α δεν προχωραει σε τιποτα..μετα τις 40 εβδ θα με πάει για προκληση..Οσο για επισκληριδιο που τον ρωτησα μου ειπε οτι αμα θελω κανω...και γω πιστευω οτι ειναι θεμα γιατρου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθη μου καλησπερα και απο μενα! Να μην χεις καθολου αγχος! Το αν θα κανεις καισαρικη η οχι πιστευω πως δεν ειναι θεμα μαιευτηριου. Οποτε μην αγχωνεσαι γιαυτο. Λογικα θα το εχεις συζητησει με τον γιατρο σου και πιστευω πως θα του εχεις εμπιστοσυνη.

Οσο για τον αποκλειστικο θηλασμο οταν με το καλο σε πανε στο δωματιο ενημερωνεις τις νοσοκομες κ το γραφουν πανω στο χαρτακι που ειναι στο "πυρεξακι" που ειναι το μωρο και ολα οκ. Αν θες οταν στο φερνουν το απογευμα τους λες να στο φερνουν το βραδυ στις 12 λογω θηλασμου. Εκει γεννησα και γω και ολα πηγαν μια χαρα. Οταν μου φερναν την μικρη και την εβαζα στο στηθος και για οποιοδηποτε λογο δεν τα καταφερνα (τις περισσοτερες κοιμοταν) φωναζα τις μαιες και με βοηθουσαν. Ξεκινησα να την θηλαζω απο τη δευτερη μερα. επινε και λιγο ξενο για να βεβαιωθω οτι χορτασε.Μετα στο σπιτι θηλαζαμε αποκλειστικα μεχρι 9,5 μηνων.

Το μονο κακο με το μητερα ειναι οτι χρεωνει οτι θελει. Στην διπλανη μου χρεωσαν επισκληριδιο χωρις να εχει κανει.Αυτο μονο να προσεξεις.

Ολα θα πανε καλα. Σου ευχομαι με ενα πονακι να εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου. Φιλια.

(συγνωμη αν σε κουρασα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βλεπω φοβερη προκαταληψη με το ΜΗΤΕΡΑ τι να πω ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. Αυτο οτι πρεπει να προσεχεις τι χρεωνουν ειναι λογικο. Απ την αλλη για τον θηλασμο εγω ζήτησα και το εγραψαν πανω στο πυρεξακι. Και εκτος τωναλλων οταν ερχοντουσαν να παρουν τα μωρα πολλες φορες τους ειπα οτι θηλαζει ακομα και δεν εχει φαει αρκετα και θα σας φωναξω να την παρετε οταν θα ειναι ετοιμη. Ειχε τυχη κ φορα που την κρατησα μεχρι το επομενο γευμα. Και 2 φορες τις ειχα καλεσει να την παρουν να την αλλαξουν και να την ξαναφερουν και ερχοντουσαν. Τωρα ενταξει στην πορεια θα τα δειτε. Εγω το μονο που ξαναειπα ειναι οτι αν ξαναγεννησω δεν ξαναπαω σε τετρεκλινο μονο και μονο επειδη ηταν πολυς κοσμος στο δωματιο και γινοταν χαμος στο επισκεπτηριο. Σ ενα τρικλινο θα ναι πιο χαλαρα τα πραγματα. Και το φαγητο ηταν μια χαρα. Το ολο θεμα ειναι για μενα να διεκδικεις τα δικαιωματα σου εφοσον εσυ πληρωνεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vre Anthi mou min agxwnesai xwris logo!

K egw den exw akousei ta kalutera gia to iasw alla otan me to kalo gennisw ekei tha paw logw giatrou.

To pan einai na empisteuesai to giatro sou k ola t'alla ginontai.

M'ena pono sou euxomai koukla mou k min agxwnesai xwris logo apla na diekdikeis auta pou plirwneis!

Polla filia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθή μου δεν έχω προσωπική εμπειρία από το ΜΗΤΕΡΑ, δεν είμαι από Αθήνα, δε γέννησα εκεί, σου γράφω μόνο για να σου ευχηθώ με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο παιδάκι!!!

Και συμφωνώ με την Καρμενίτσα...

Ζήτα ότι θες, απαίτησε ότι δικαιούσαι και μη διστάσεις να πατήσεις πόδι!

Με το καλό να γίνουν όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsaki mou

min stenaxwriesai...

Mipws emeis pou tha gennisoume sto IASW

logw giatrou,, exoume akousei kalyteres empeiries???

Sxetika einai ola...

Den "metrame" etsi...

Pantou akoume diafora perierga...

... to idio kai sta dimosia...

Se parakalw xalarwse kai min agxwnesai!!!

Ena skasmo lefta tha dwsoume

((daneio,,, oxi asteia!!!))

as diekdikisoume oti exoume anagki

kai theloume..........

Me to kalo to mwraki sou........!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλες και συγγενείς που γέννησαν στο Μητέρα, δεν μου είπαν τίποτα το ιδιαίτερο. Οι περισσότερες γέννησαν φυσιολογικά με επισκληρίδιο ή και χωρίς. Οι δύο με καισαρική. Το πως θα γεννήσεις λογικά θα το αποφασίσει ο γιατρός σου. Αν του έχεις εμπιστοσύνη, χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά.

Επίσης θα 'ρθω να συμφωνήσω με την marimari, ένα σωρό λεφτά δίνετε και πρέπει να ζητήσετε ό,τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ήρεμες. Αν θέλεις να θηλάσεις απο την αρχή το μώρό σου, αρκεί να το συμφωνήσεις με το γιατρό σου κι αυτός θα το ρυθμίσει με τις μαίες.

Εσύ κοίτα να χαλαρώσεις βρε κορίτσι μου, η μοναδική στιγμή της ζωής σου καταφτάνει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

An8h mou geia sou!!!

ola ayta sou fainonta twra diogkwmena epeidi eftasan oi meres na gennhseis... 8a sou pw kati poly simantiko...

se opoio nosokomeio k na pas ESY eisai ayti pou 8a kanei ti diafora!!!

prepei na eisai hremi k apofasismeni!!!

8a pas na genniseis!!! egw etsi skeftomouna ekeini tin wra k twra den 8umamai tipota!!!!!!!:P :P

oso gia "meta" sto nosokomeio min afiseis tipota na pesei katw apaiteise ayta pou 8eleis!!! ola 8a einai mia xara k molis deis to mwraki sou den 8a se enoxlei tipota ma tipota!!! pas allou den eisai sti gh!!!!!!!

kali leyteria k me ena pono!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΘΥ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ (ΣΤΟ ΙΑΣΩ) ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΕΣ...ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΑΝ Κ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anthi mou.....kalimera

nomizw pws oi problimatismoi sou den eprepe kan na iparxoun...i kathe kopela einai diaforetiki kai antimetwpizei to kathe ti diaforetika......twra ayto to thema thilasmou barethika na to akouw................!!!!!!!eleosnte kai kala oti exoun simferon apo tis etaireies...kai ena swro diladi ante pes oti to dwsoun kai kseno gala diladi meta apo 3 meres pou tha eisai moni sou sto spiti kai to thilazeis apoklistika kai ti egine????egw gennisa tetarti ksimerwmata...den eixa oute to prwtogala...den eprepe kati na faei to mwro?????ase pou den to dinoun me to zori...emena as poume to fernane me to mpoukali gemato dipla wste na to bazeis ligo sto sthithos kai meta na to taizeis...alla mporeis na miliseis kiolas kai na peis oti kathe fora pou einai na faei na sto fernoun etsi eixa pei kai egw kai to fernane...poli apla...twra gia kaisariki..einai thema giatrou kaI MONO..........sou euxomai ola kala.kai min fobasai kai an milas kai zitas ayto pou theleis...den tha dimiourgithei kane problima....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SWEETY KAI JOVANNA ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.JOVANNA ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρμενίτσα έγραψε:

κοριτσακι μου με το καλό να γεννησεις. εγω εχω γινει κουραστικη μου φαινεται οτι ειμαι η μονη που εχω καλη αποψη για το ΜΗΤΕΡΑ. Εκει γεννησα. Θα τους ξεκαθαρισεις απ την αρχη οτι θελεις αποκλειστικο μητρικο θηλασμο και τελειωνει το πανηγυρι. Ειναι θεμα γιατρου αν θα σου κανει καισαρικη η οχι. Εγω μπορουσα ανετα να κανω καισαρικη και ομως ο γιατρος μου ειναι κατα της καισαρικης κ ετσι γεννησα φυσιολογικα. Εγω δεν εχω παραπονα απ το μητερα εκτος απ το επισκεπτηριο που εμπαιναν πολλοι μεσα στον θαλαμο. Ειναι ομως ολα στο χερι σου. Αν εχεις πηγμη και φωναζεις σ οτι σ ενοχλει ολα θα πανε καλα και θα σε προσεξουν. Εγω δεν κολλαγα πουθενα τους επαιρνα τηλ μπροστα στους υπευθηνους και φωναζα αν κατι ηθελα. Εχεις το δικαιωμα να απαιτεις γι αυτα που πληρωνεις. Εγω εκει γεννησα την κορη μου και αν ποτε ξαναερθει η ωρα και μεινω εγκυος παλι εκει θα παω. Ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη. Αν σε καποιες δεν αρεσει ας πανε στο Ιασω τι να πω.

Συμφωνώ κ εγώ με την Κάρμεν....Ανθή μου μην στεναχωριέσαι...κ εγώ εχω πολύ καλή γνώμη για το ΜΗΤΕΡΑ.. εκεί γέννησα πριν 2 μήνες...Δεν ειχα κανένα παράπονο...ήμουν σε τρίκλινο κ ήταν πολύ καλά...οι κοπέλες, δεν ειχα προβλημα...ζητησα κ εγω αποκλειστικό θηλασμό...

Οσο για την καισαρική ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ...δεν εχει καμια σχεση το νοσοκομείο...μην αγχωνεσαι για το τίποτα...κ στην τελική..

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...μετα σπιτάκι σου κ όλα αυτά θα ειναι παρελθόν μπροστα στον γιό σου που θα τον έχεις αγκαλίτσα...

Καλή μου μην στεναχωριέσαι..όλα καλά θα πάνε...

Να μας ενημερώσεις..με εναν πόνο έυχομαι κ με το καλό το μπουμπουκάκι σου....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανθη μου μην αγχωνεσαι......εγω γεννησα στο λητω.....δεν εχω ακουσει ποτε απο εδω μεσα καμοια κοπελα να εχει παραπονο απο αυτο το μαιευτηριο....εγω ομως εχω τις χειροτερες αναμνησεις...ολα ειναι θεμα τυχης.....εξαλλου γεννας σε καλη εποχη....γιατι χριστουγεννα,πασχα και αυγουστο δεν ειναι να πας στα νοσοκομεια....ειναι ολα υπο διαλυση...φιλια και με το καλο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...