Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλό μήνα!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γεμίσει ο μήνας θετικά τεστακια!! Στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη και θετική ενέργεια!!! 

@Mantarini @evaa__ @Nerina @Ngsofia @Sia A @melitiniღ @Elk @Elli13 @marinamanoulitsa @Eliza Kats @Katiana1987 @Naty_ @annie!  @Παρασκευαιδου 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου! Καλό μας καλοκαίρι με φως και αγάπη ☀️❤️ Εύχομαι σύντομα στα υπόλοιπα  κορίτσια να έρθει ένα υγιές σπορακι να φωλιάσει στην κοιλίτσα και σε όσες διανύουμε αυτό το 9μηνο ταξίδι να είναι όσο γίνεται πιο όμορφο, ομαλό, με λιγότερο στρες και υγιή μωράκια 🩵

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!! Εύχομαι να έρθουν πολύ σύντομα με καλοκαιρινό αέρα τα μωρουδακια 🧿 

Μην χάνετε την ελπίδα σας και μη τα παρατάτε, τα μωράκια γνωρίζουν ακριβώς πότε να έρθουν στην ζωή σας ❣️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια, με υγεία κι ευτυχία!!! Αγαπημένος μήνας ο Ιούνιος μιας κ έχω γενέθλια κ εγώ και η αδερφή μου κ ο άντρας μου ( δίδυμοι του κόσμου ενωθείτε 😈😈😂😂)!! 

Σας εύχομαι ολόψυχα σε όσα κορίτσια προσπαθούν αυτόν τον μήνα να τα καταφέρουν!!! Κι όσες είστε εγκυουλες να έχετε ομαλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!❤️❤️

Υ. Γ. Μην χάνετε την πίστη σας!! Όλες θα τα καταφέρετε όπως τα καταφέραμε κι εμείς!!😍

Δημοσίευση

Καλημερα και καλο μηνα! Ευχομαι καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες στις εγκυουλες! Δυναμη και υπομονη σε οσες προσπαθουν!! Μην το βαζεται κατω. Με τον εναν ή αλλο τροπο θα γινουμε ολες μανουλες!!

Εφτασε επιτελους ο μηνας που θα ξεκινησω εξωσωματικη (διεγερση), μετα απο χρονια προσπαθειας. Περιμενω πως και πως. Τετοια χαρα ουτε μικρου παιδιου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Καλό μήνα κορίτσια, με υγεία κι ευτυχία!!! Αγαπημένος μήνας ο Ιούνιος μιας κ έχω γενέθλια κ εγώ και η αδερφή μου κ ο άντρας μου ( δίδυμοι του κόσμου ενωθείτε 😈😈😂😂)!! 

Σας εύχομαι ολόψυχα σε όσα κορίτσια προσπαθούν αυτόν τον μήνα να τα καταφέρουν!!! Κι όσες είστε εγκυουλες να έχετε ομαλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!❤️❤️

Υ. Γ. Μην χάνετε την πίστη σας!! Όλες θα τα καταφέρετε όπως τα καταφέραμε κι εμείς!!😍

Χρονια πολλα σε ολους σας!! 🎂😇

Δημοσίευση

Καλο μηνα και καλο Καλοκαίρι κοριτσια!!🩷

Με υγεία αγαπη όμορφες στιγμες πολλά θετικά τεστάκια και όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες στα υπόλοιπα κοριτσια μας!!! Να μην μείνει ούτε μια εδώ μέσα με άδεια κοιλίτσα!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Εγώ έχω ωροσκόπο! Πιάνεται;;; χαχαχαχαχα 

Χρόνια πολλά σε όλους σας κορίτσι μου!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλό μηνα!!!!!!! Εύχομαι το καλοκαιράκι να γεμίσουν όλες οι κοιλίτσες!!!

@Kateriniw μπα δεν είχα σχεδόν τίποτα, πρήξιμο στο στήθος όπως και στην αναμονή περιόδου, πόνους περιόδου αλλά πιο ήπιους και τρομερό φούσκωμα. Δεν ήταν όμως κάτι που να έλεγες ξεκάθαρα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Κ να σου πω το κατάλαβα γιατί δεν ήταν η πρώτη μου, αλλιώς δε θα πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα..

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλό μηνα!!!!!!! Εύχομαι το καλοκαιράκι να γεμίσουν όλες οι κοιλίτσες!!!

@Kateriniw μπα δεν είχα σχεδόν τίποτα, πρήξιμο στο στήθος όπως και στην αναμονή περιόδου, πόνους περιόδου αλλά πιο ήπιους και τρομερό φούσκωμα. Δεν ήταν όμως κάτι που να έλεγες ξεκάθαρα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Κ να σου πω το κατάλαβα γιατί δεν ήταν η πρώτη μου, αλλιώς δε θα πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα..

Τι εννοείς το κατάλαβες γιατί δεν ήταν η πρώτη ??? Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σουυυυυ

Δημοσίευση
στις On 1/6/2025 at 9:40 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου καλό μήνα!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γεμίσει ο μήνας θετικά τεστακια!! Στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη και θετική ενέργεια!!! 

@Mantarini @evaa__ @Nerina @Ngsofia @Sia A @melitiniღ @Elk @Elli13 @marinamanoulitsa @Eliza Kats @Katiana1987 @Naty_ @annie!  @Παρασκευαιδου 

Και εγώ είμαι εν αναμονή χωριακης ,κορίτσια εσείς σε τι στάδιο είστε ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Τι εννοείς το κατάλαβες γιατί δεν ήταν η πρώτη ??? Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σουυυυυ

Εννοώ πως δεν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά η 3η ουσιαστικά οπότε ήξερα πως αντιδράει το σώμα μου.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εννοώ πως δεν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά η 3η ουσιαστικά οπότε ήξερα πως αντιδράει το σώμα μου.

Aaaaaa κατάλαβα να τα χαίρεσαι τα μπουμπούκια σου βρε να είναι καλότυχα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...