Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια πριν τη σύλληψη πόσα mg φυλλικό παίρνατε;

Felicine ή κάτι άλλο;

Νιώθω απόγνωση σαν να είμαι πάλι στο 0 ...

Μου είπε κι αυτά που έγραψα πριν ο ενδοκρινολόγος... Όλη μέρα σήμερα ψάχνω άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά στο internet για την περίπτωσή μου.. Απελπισία σκέτη και το άγχος μόνο αυξάνεται...

Ειλικρινά να θες κάτι τόσο πολύ και να μην έρχεται... Και ψάχνοντας την αιτία όλο να προκύπτουν πράγματα... 

Σκέφτομαι ειλικρινά τι έχουμε κάνει λάθος.. Πέρασαν πάλι οι ημέρες και ούτε 1 μέρα ωορρηξία. Έκανα τα τεστ με τις φατσούλες.. 

Εγώ παίρνω μόνιμα λόγω έλλειψης σιδήρου τα gyno-tardyferon. Απλά στην εγκυμοσύνη έπαιρνα 2 αντί για 1 την ημέρα.

Δημοσίευση

@Elk οχι κορίτσι μου δ γεννησα ακομα. 37+2 σημερα. Μολις βγήκαμε από τ γιατρό. Όλα καλά. Σας παρακολουθώ καθημερινα. Χαίρομαι με τ θετικα τεστ κ στεναχωριέμαι με όσα τραβάνε μερικά κοριτσια εδω μεσα.

Ρε κορίτσια σήμερα μ ειπε κατι η μαια μου κ σας τ μεταφέρω. Λεγαμε για τις ομάδες αίματος κ τ ρεζους. Κ μ ανέφερε ότι αν έχεις αλλο ρεζους από τ μωρο γίνεται μια ενεση στη μαμά ώστε σε επομενη κυηση να μην έχει πρόβλημα. Αυτό τ γνώριζα. Μ ανέφερε ότι η ίδια ενεση γίνεται σε γυναίκες μετά από αποβολή για να μειώσει τ κίνδυνο σε επόμενη κυηση για αποβολή. Κ οτι δ γίνεται συνήθως πολύ κακώς κ οτι ευθύνεται και αυτό για επομενη αποβολή. Ρώτησε τ γιατρό σας σχετικά. Εγω πρώτη φορά τ ακουσα και είπα να σαε τ μεταφέρω. Οσες έχετε αποβολες ρωτήστε γυναικολογο, αιματολογο κτλ.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elk οχι κορίτσι μου δ γεννησα ακομα. 37+2 σημερα. Μολις βγήκαμε από τ γιατρό. Όλα καλά. Σας παρακολουθώ καθημερινα. Χαίρομαι με τ θετικα τεστ κ στεναχωριέμαι με όσα τραβάνε μερικά κοριτσια εδω μεσα.

Ρε κορίτσια σήμερα μ ειπε κατι η μαια μου κ σας τ μεταφέρω. Λεγαμε για τις ομάδες αίματος κ τ ρεζους. Κ μ ανέφερε ότι αν έχεις αλλο ρεζους από τ μωρο γίνεται μια ενεση στη μαμά ώστε σε επομενη κυηση να μην έχει πρόβλημα. Αυτό τ γνώριζα. Μ ανέφερε ότι η ίδια ενεση γίνεται σε γυναίκες μετά από αποβολή για να μειώσει τ κίνδυνο σε επόμενη κυηση για αποβολή. Κ οτι δ γίνεται συνήθως πολύ κακώς κ οτι ευθύνεται και αυτό για επομενη αποβολή. Ρώτησε τ γιατρό σας σχετικά. Εγω πρώτη φορά τ ακουσα και είπα να σαε τ μεταφέρω. Οσες έχετε αποβολες ρωτήστε γυναικολογο, αιματολογο κτλ.

Άκου τώρα... Ούτε η γυναικολόγος ούτε η αιματολογος μου το είπαν αυτό. Πρέπει να γίνεται πριν την εγκυμοσύνη υποτίθεται;

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο. Σπάνια συμβαίνει σε κυήσεις πριν τις 28 εβδομάδες αλλά υπάρχει όντως η πιθανότητα εξ αρχής εφόσον αίμα του εμβρύου περνάει στην κυκλοφορία της μητέρας. Μόνο στις ρεζους αρνητικές μητέρες φυσικά, οι ρεζους θετικές δε διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Δημοσίευση

Η ένεση γίνεται στις 28 εβδομάδες κύησης σε όλες τις ρεζους αρνητικές έγκυες και τις τρεις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό εφόσον διαπιστωθεί ότι το νεογνό είναι ρεζους θετικό, αλλιώς δεν επαναλαμβανεται. Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται μετά από αποβολη σε ρεζους αρνητικές μητέρες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ειδικά αν έχει προηγηθεί αιμορραγία.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ ΄΄όλες για τα μηνύματα σας, δεν ξέρω αν έχω απαντήσει σε όλες γιατί είμαι στα χαμένα!!! Έχοντας ζήσει μια παλίνδρομη κ τώρα την φυσική αποβολή έχω να πω χίλιες φορές η παλίνδρομη (όσο οξύμωρο κ αν ακούγεται), δεν υπάρχει πιο τρομακτική εμπειρία από την φυσική αποβολή τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ. Νόμιζα πραγματικά ότι θα πεθάνω από την αιμορραγία κ τον μετέπειτα πόνο.... Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα τραβάμε όλα αυτά κ νομίζω κ ποτέ δεν θα καταλάβω τι μάθημα έχω αποκομίσει ΄έχοντας πλέον 3 αγγελάκια. Έχω χάσει κάθε πίστη κ ελπίδα κ έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Σωματικά είμαι πολύ καλύτερα, έχει περάσει το αίμα κ ο πόνος κ από βδομάδα θα πάω να δω αν έχω καθαρίσει κ τι θα κάνουμε από εδώ κ πέρα. Είμαστε πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά κ τρέμουμε στην ιδέα να ξαναπροσπαθήσουμε., παρ'ολο που θέλουμε πάρα πολύ όσο πιο άμεσα γίνεται κ όταν μας επιτρέψει η γιατρός γιατί νομίζω ψυχολογικά δεν θα επανέλθουμε ποτέ, οπότε την ψυχολογία την αφήνω τελείως στην άκρη. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια γυναίκα που ήμουν πριν 2 χρόνια κ αυτό με θυμώνει πάρα πολύ γιατί έχω χάσει κάθε ίχνος χαράς κ αισιοδοξίας μέσα μου κ είμαι σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη, αν ποτέ έρθει, θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος για μένα μ΄έχρι να καταφέρω γεννήσω!! Το μόνο που εύχομαι είναι η επόμενη φορά να έρθει κ να μείνει κ να απαλύνει ο πόνος που νιώθουμε τώρα, γτ εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα άλλα τον άντρα μου πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ΄χάλια κ δεν ξέρω κ τι να κάνω να τον βοηθήσω!!!

Βλέπω την συζητήσεις σας, συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστάκια κ εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Θα σας παρακολουθώ γενικά γιατί είστε ωραίο παρεάκι, θα σχολιάζω κ όπου μπορώ να βοηθήσω κ όποτε νιώσω έτοιμη θα γίνω κ πάλι πιο ενεργή στις συζητήσεις

Κορίτσι μου χρειάζεται χρόνο για να απαλύνουν λίγο οι πληγές, έχω 4 αγγελάκια εγώ. Και εγώ είχα χάσει την πίστη μου και την ελπίδα πως δεν  θα καταφέρω πότε να χαρίσω ένα αδερφάκι στον γιο μου. Πήγαινε σε ψυχολόγο και γενικά μίλα, εμένα μου έκανε καλό να μιλάω. Μετά από 2 χρόνια από την τελευταία παλινδρομη έμεινα εγκυος,η εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος μέχρι και που γέννησα και την πήρα αγκαλιά δεν πίστευα πως θα πανε καλα τα πράγματα. Τώρα που σου γράφω κρατάω το ουράνιο τόξο μου 11 ημερών αγκαλιά. Μην το βάζεις κάτω,είναι νωρις το ξέρω αλλά μην το βάζεις κάτω. Κάνε ένα διάλειμμα σπο τις προσπάθειες, πηγαίνετε διακοπές με τον άνδρα σου να ξεκουραστείτε και προσπαθείτε ξανά.  Πιστεψεμε το χρειάζεσαι. Μπορεί να σου φαίνονται χαζά αυτά που σου λέω αλλά έχω βρεθεί στην θέση σου και ξέρω πόσο πονάει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσι μου χρειάζεται χρόνο για να απαλύνουν λίγο οι πληγές, έχω 4 αγγελάκια εγώ. Και εγώ είχα χάσει την πίστη μου και την ελπίδα πως δεν  θα καταφέρω πότε να χαρίσω ένα αδερφάκι στον γιο μου. Πήγαινε σε ψυχολόγο και γενικά μίλα, εμένα μου έκανε καλό να μιλάω. Μετά από 2 χρόνια από την τελευταία παλινδρομη έμεινα εγκυος,η εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος μέχρι και που γέννησα και την πήρα αγκαλιά δεν πίστευα πως θα πανε καλα τα πράγματα. Τώρα που σου γράφω κρατάω το ουράνιο τόξο μου 11 ημερών αγκαλιά. Μην το βάζεις κάτω,είναι νωρις το ξέρω αλλά μην το βάζεις κάτω. Κάνε ένα διάλειμμα σπο τις προσπάθειες, πηγαίνετε διακοπές με τον άνδρα σου να ξεκουραστείτε και προσπαθείτε ξανά.  Πιστεψεμε το χρειάζεσαι. Μπορεί να σου φαίνονται χαζά αυτά που σου λέω αλλά έχω βρεθεί στην θέση σου και ξέρω πόσο πονάει!

Γεννησες κορίτσι μου;;;;να σου ζήσει 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 να είναι γερό δυνατό και ευλογημένο!!!μακάρι να ζήσουμε και εμείς αυτό το θαύμα σύντομα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεννησες κορίτσι μου;;;;να σου ζήσει 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 να είναι γερό δυνατό και ευλογημένο!!!μακάρι να ζήσουμε και εμείς αυτό το θαύμα σύντομα 

Γέννησα την προηγούμενη Δευτέρα μετά από 14 ώρες σχεδόν με καισαρική, ήταν λίγο δύσκολη η κυρία! Μπήκαμε 1 μέρα ΜΕΝΝ και απο την επόμενη την έχω αγκαλίτσα! Με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Τελειομηνες κυησης με γερά μωρά! Για όλες μας κάπου υπάρχει ένα μωρό και το πιστεύω!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Γέννησα την προηγούμενη Δευτέρα μετά από 14 ώρες σχεδόν με καισαρική, ήταν λίγο δύσκολη η κυρία! Μπήκαμε 1 μέρα ΜΕΝΝ και απο την επόμενη την έχω αγκαλίτσα! Με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Τελειομηνες κυησης με γερά μωρά! Για όλες μας κάπου υπάρχει ένα μωρό και το πιστεύω!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Υγιής και καλότυχη να είναι 🩷 Ακόμα θυμάμαι όταν τα πρώτο είπαμε, στην αρχή αυτής της εγκυμοσύνης μου και χαίρομαι που έφτασες στη γραμμή τερματισμού με το πιο υπέροχο "έπαθλο" 🌈🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Υγιής και καλότυχη να είναι 🩷 Ακόμα θυμάμαι όταν τα πρώτο είπαμε, στην αρχή αυτής της εγκυμοσύνης μου και χαίρομαι που έφτασες στη γραμμή τερματισμού με το πιο υπέροχο "έπαθλο" 🌈🙏

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Με το καλο και εσύ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!! Λίγο έμεινε και θα έχεις την μπέμπα σου αγκαλιά!

Δημοσίευση
στις On 8/5/2025 at 8:53 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια ακριβώς φοβάμαι τα πάντα ολο αυτή η λέξη κυριαρχεί στο μυαλό μ. Δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μ να έτρεμα για κάτι τόσο. Άκουγα τη καρδούλα χθες και σαν να μην ήμουν απόλυτα εκεί.Σαν να φοβάμαι να δεθω με αυτό το σποράκι. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα νομίζω ότι θα δω κάτι. Έχω σε ένα μήνα ξανά γιατρό και σκεφτόμουν όλη μέρα θα προλάβω?θα πάω για αυτό π πρέπει όντως?Εγώ πάντως εκτός των άλλων προσεύχομαι να έχω και τα λογικά μ μέχρι το τέλος.

@Παρασκευαιδου για μιλα μας λίγο για αυτό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές δεν ήξερα οτι υπάρχει. Που το προμηθεύτηκες?

Το είχα αγοράσει απ' το 2017. Το έδωσα στη φίλη μου ,μετά το είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη, μετά το έδωσα στην @Girly

4 εγκυμοσύνες... 😉😂

Το πήρα από Amazon δεν κοστίζει ακριβά κάπου στα 20-30€ βάζεις λιπαντικό ή αλοη τζελ και απλά βάζεις να ακούσεις την καρδούλα του μωρού. 

Στον πρώτο το άκουσα στην 11 εβδ στον δεύτερο ήμουν πολύ γνωστής και στην 9 ρβδ την έπιασα .j

https://youtu.be/KyLwYZmXclk?si=uoqypG4y2sgQrEh3

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Με μια γρήγορη ματιά, βρήκα πολλά στο Σκρουτζ. Απλά θέλει λίγο προσοχή η συγκεκριμένη συσκευή. Παίζει να πιάσεις τους δικούς σου παλμούς αντί για την καρδούλα, ή αντίστροφα να μην καταφέρεις καμία φορά να βρεις την ακριβή θέση της καρδιάς και να χάσεις άδικα τη μισή σου ζωή...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...