Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσια θα πω κι εγώ τον πόνο μου εδώ στην ομαδική. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό τα έχω ξαναπεί και ξέρω ότι δεν υπάρχει μία απάντηση που θα μου πάρει την αγωνία αλλά θέλω να τα πω κάπου κι εδώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να με καταλάβουν! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, νομίζω ότι κι αυτό το μικράκι θα φύγει. Ότι too good to be true και να εξελιχθούν καλά τα πράγματα. Οριακά είμαι να αγοράσω υπέρηχο να κάνω στο σπίτι 😆 Είμαι αρχές 11ης και από βδομάδα θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί ξέρει ότι αγχώνομαι) λίγες μέρες πριν την αυχενική. Συγκεκριμένα είπα στη γιατρό, θα προλάβω να πάω αυχενική; Να έρθω να δω τι γίνεται μην πάω τσάμπα! Δηλαδή είναι σαν να περιμένω ότι θα γίνει το κακό. Μία μέρα είμαι χάλια την άλλη κάπως καλύτερα και με πιάνει πανικός, γιατί να είμαι καλά και δεν θα έπρεπε να είμαι χάλια; Γενικά π α ρ α ν ο ι α. Και δεν θα την παλέψω αν συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, είτε ανησυχώ είτε όχι. Και μάλλον είναι η ανάγκη μου να θέλω να ελέγξω την έκβασή της και να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ουφ, αυτά, sorry για το πρήξιμο ακόμη μια φορά!

Κορίτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο.  Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι ειδικά με ότι έχεις περάσει. Το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ξέρω ότι όσο κ να σου το λέμε αυτό,  δεν μπορεί να διώξει τον φόβο σου. Γι αυτό εγώ θα σου πω να κάνεις ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Αν αυτό είναι να πηγαίνεις πιο συχνά στον γιατρό,  να πηγαίνεις. Εξάλλου λίγος καιρός έμεινε μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις το μωράκι! Όχι ότι τότε θα σου φύγει το άγχος,  άγχος έχουμε μόνιμα 😛 τουλάχιστον μεχρι να γεννήσουμε κ να κρατήσουμε το μωράκι. Αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα τότε. Θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις του κ θα ξέρεις ότι είναι καλά οπότε θα είσαι πιο ήρεμη!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καραθετικο το τεστακι σου 😋 για ποιο λογο θα παρεις την κορτιζόνη? Συγγνώμη αν το εχεις ξαναπεί και το χω χάσει!

Καλησπέρα :) θα ξεκινήσω κορτιζόνη γιατί βρήκαμε αυξημένα ΝΚ κύτταρα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσια θα πω κι εγώ τον πόνο μου εδώ στην ομαδική. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό τα έχω ξαναπεί και ξέρω ότι δεν υπάρχει μία απάντηση που θα μου πάρει την αγωνία αλλά θέλω να τα πω κάπου κι εδώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να με καταλάβουν! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, νομίζω ότι κι αυτό το μικράκι θα φύγει. Ότι too good to be true και να εξελιχθούν καλά τα πράγματα. Οριακά είμαι να αγοράσω υπέρηχο να κάνω στο σπίτι 😆 Είμαι αρχές 11ης και από βδομάδα θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί ξέρει ότι αγχώνομαι) λίγες μέρες πριν την αυχενική. Συγκεκριμένα είπα στη γιατρό, θα προλάβω να πάω αυχενική; Να έρθω να δω τι γίνεται μην πάω τσάμπα! Δηλαδή είναι σαν να περιμένω ότι θα γίνει το κακό. Μία μέρα είμαι χάλια την άλλη κάπως καλύτερα και με πιάνει πανικός, γιατί να είμαι καλά και δεν θα έπρεπε να είμαι χάλια; Γενικά π α ρ α ν ο ι α. Και δεν θα την παλέψω αν συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, είτε ανησυχώ είτε όχι. Και μάλλον είναι η ανάγκη μου να θέλω να ελέγξω την έκβασή της και να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ουφ, αυτά, sorry για το πρήξιμο ακόμη μια φορά!

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά.

Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό.

Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αγαπη μου να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο; Ότι είσαι παράλογη; Ψέμματα θα είναι.. Έχεις περάσει πάρα πολλά κ είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι κ να φοβάσαι να το πιστέψεις. Παρόλα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έφτασες μέχρι εδώ κ θα τα καταφέρεις!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου αλήθεια!! Προσπάθησε να κρατάς τα θετικά κ όσο μπορείς να ηρεμείς. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε νιώθω απόλυτα απόλυτα όμως! Τα ίδια νιώθω και εγώ...έχω 15 Μαίου υπέρηχο και νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και δεν περνάει!!!να δω ότι όλα είναι καλά .... Προσπαθώ όσο μπορώ να βγαίνω έξω να ξεχνιέμαι...και προσεύχομαι όλα να πάνε καλα 🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Που μένεις;;; Έχω είχα πάρει αυτό που ακούς την καρδιά.. βλέπεις πόσο σου μοιάζω. 

Έκλαιγα στην τουαλέτα στη δουλεια και μετά έπιαναν την κοιλιά μου και έλεγα δε μου φταις σε τίποτα μικρό μου .. και πήγαν όλα τέλεια . Είναι οι ορμόνες και όλα όσα είχαμε περάσει 

στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο.  Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι ειδικά με ότι έχεις περάσει. Το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ξέρω ότι όσο κ να σου το λέμε αυτό,  δεν μπορεί να διώξει τον φόβο σου. Γι αυτό εγώ θα σου πω να κάνεις ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Αν αυτό είναι να πηγαίνεις πιο συχνά στον γιατρό,  να πηγαίνεις. Εξάλλου λίγος καιρός έμεινε μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις το μωράκι! Όχι ότι τότε θα σου φύγει το άγχος,  άγχος έχουμε μόνιμα 😛 τουλάχιστον μεχρι να γεννήσουμε κ να κρατήσουμε το μωράκι. Αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα τότε. Θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις του κ θα ξέρεις ότι είναι καλά οπότε θα είσαι πιο ήρεμη!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά.

Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό.

Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το support, έτσι νιώθω λιγότερο μόνη και λιγότερο "παρανοϊκή". Είμαι καλύτερα τώρα, είναι στιγμές φρίκης μέσα στη μέρα γιατί δυστυχώς δεν ελέγχουμε πάντα τις σκέψεις μας και όταν υπάρχει τραυματικό γεγονός είναι ακόμα πιο δύσκολο. 

Είναι κρίμα να έχει φύγει αυτή η ξεγνοιασιά και το αίσθημα της χαράς στην εγκυμοσύνη, μερικές φορές νιώθω τύψεις και για το μικράκι που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο γενναίο είναι, αλλά από την άλλη είναι πολύ εντάξει και πολύ λογικό. 

Μπορεί να επανέλθω με ανησυχίες να ξέρετε χαχα. Ευχαριστώ και πάλι 🩷

Δημοσίευση

Κορίτσια πριν τη σύλληψη πόσα mg φυλλικό παίρνατε;

Felicine ή κάτι άλλο;

Νιώθω απόγνωση σαν να είμαι πάλι στο 0 ...

Μου είπε κι αυτά που έγραψα πριν ο ενδοκρινολόγος... Όλη μέρα σήμερα ψάχνω άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά στο internet για την περίπτωσή μου.. Απελπισία σκέτη και το άγχος μόνο αυξάνεται...

Ειλικρινά να θες κάτι τόσο πολύ και να μην έρχεται... Και ψάχνοντας την αιτία όλο να προκύπτουν πράγματα... 

Σκέφτομαι ειλικρινά τι έχουμε κάνει λάθος.. Πέρασαν πάλι οι ημέρες και ούτε 1 μέρα ωορρηξία. Έκανα τα τεστ με τις φατσούλες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Felicine ή κάτι άλλο;

Μου είπε κι αυτά που έγραψα πριν ο ενδοκρινολόγος... Όλη μέρα σήμερα ψάχνω άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά στο internet για την περίπτωσή μου.. Απελπισία σκέτη και το άγχος μόνο αυξάνεται...

Ειλικρινά να θες κάτι τόσο πολύ και να μην έρχεται... Και ψάχνοντας την αιτία όλο να προκύπτουν πράγματα... 

Σκέφτομαι ειλικρινά τι έχουμε κάνει λάθος.. Πέρασαν πάλι οι ημέρες και ούτε 1 μέρα ωορρηξία. Έκανα τα τεστ με τις φατσούλες.. 

Κορίτσι μου μίλησες με το γιατρό; Άποψη μου μην ψάξεις τίποτα άλλο στο ίντερνετ αλήθεια. Ξέρω δύσκολο αλλά εκεί έχει διάφορες περιπτώσεις κι εσύ δεν ξέρεις που ανήκεις. Εγώ 400mg φολικό (όχι felicine, στη φυσική του μορφή αλλά εγώ έχω και έλλειψη) και πριν τη σύλληψη 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Νομίζω όλες έτσι είμαστε μέχρι να αρχίσουμε να το νιώθουμε να κουνιέται 😅

Δεν έχω καλή συμβουλή... Αποδεξου ότι αυτό που νιώθεις είναι φυσιολογικό, όπως και ότι και να γίνει δεν είναι στο χέρι σου δυστυχώς. Και απασχόλησε το μυαλό σου όσο μπορείς με άλλα πράγματα. Σε λίγες εβδομάδες που θα αρχίσεις να το νιώθεις θα ηρεμήσεις λίγο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι όταν αγαπάς τόσο πολύ κάτι που περιμένεις! Όλα αυτά που νιώθεις έιναι τόσο ανθρώπινα. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα, το μικράκι σου φαίνεται ότι παλεύει γερά. Πάρε μια βαθιά ανάσα και θύμισε στον εαυτό σου ότι σήμερα είστε και οι δυο καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το support, έτσι νιώθω λιγότερο μόνη και λιγότερο "παρανοϊκή". Είμαι καλύτερα τώρα, είναι στιγμές φρίκης μέσα στη μέρα γιατί δυστυχώς δεν ελέγχουμε πάντα τις σκέψεις μας και όταν υπάρχει τραυματικό γεγονός είναι ακόμα πιο δύσκολο. 

Είναι κρίμα να έχει φύγει αυτή η ξεγνοιασιά και το αίσθημα της χαράς στην εγκυμοσύνη, μερικές φορές νιώθω τύψεις και για το μικράκι που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο γενναίο είναι, αλλά από την άλλη είναι πολύ εντάξει και πολύ λογικό. 

Μπορεί να επανέλθω με ανησυχίες να ξέρετε χαχα. Ευχαριστώ και πάλι 🩷

Έτσι είναι κορίτσι μου απόλυτα φυσιολογικά αυτά που νιώθεις με βάση και οτι έχεις περάσει.. 

Αλλα ρε κορίτσια φεύγει ποτέ το αγχος;; εμείς αγχωνομαστε που δεν μένουμε αν μείνεις μετά αλλα άγχη..  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκεφτομαστε ένα βήμα την φορά για να μην τρελαθούμε.. Υπάρχουν μέρες με τα πάνω τους και τα κάτω τους δυστυχώς αλλα είναι και αυτές οι ορμόνες που κάνουν πάρτι...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Felicine ή κάτι άλλο;

Κορίτσι μου σχετικά με τα επινεφρίδια που είπες δεν έχω ιδέα... Φολικό παίρνω 400mg από πολυβιταμινες. 

Αχ αυτό το ίντερνετ και εγώ το ίδιο κάνω το chat gpt πως δεν με έχει βρίσει ακόμη....

Ο άντρας μου λέει αν κάνεις 500 εξετάσεις λογικό είναι να βρίσκεις διαφορά κάπου έχει κ ένα δίκαιο αλλά όλο το βάρος της εγκυμοσύνης εμείς το έχουμε και σίγουρα κάνουμε πολλεςςς παραπάνω εξετάσεις για τα πάντα...

Μάλιστα δεν εντοπίστηκε ωορρηξία... Για πότε σου είπε ο γιατρός να δοκιμάστε πρόκληση;; 

Και όχι δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος απλώς δεν έρχονται σε όλους εύκολα τα πράγματα... Θα έρθει όμως γιατί το θες με όλη σου την ψυχή.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Felicine ή κάτι άλλο;

Πρέπει να σκεφτείς θετικά, το ξέρω είναι δύσκολο και παράλογο πολλές φορές όμως αξίζει να αποβάλλεις τις αρνητικές σου σκέψεις. Όσο ψάχνεις στο ίντερνετ τόσο θα σου λέει τα χειρότερα. Μη σκέφτεσαι το γιατί, για κάποιους είναι εύκολα και για κάποιους δύσκολα, αυτό όμως ισχύει για όλα στη ζωή. 

Πήγαινε κάνε τις εξετάσεις που σου είπε ο γιατρός να δεις τι ακριβώς είναι, τι ακριβώς ψάχνουν και οι γιατροί και κάνε συζήτηση μαζί τους. 

Σου εύχομαι μόνο θετικά αποτελέσματα. 

Εμένα για άλλη μια φορά μου ήρθε περίοδος χθες, απογοητευτικά και δε ξέρω τ να κάνω. Είναι πράγματα που δε τα ελέγχουμε. Δυστυχώς δε περνάνε όλα από το χέρι μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου σχετικά με τα επινεφρίδια που είπες δεν έχω ιδέα... Φολικό παίρνω 400mg από πολυβιταμινες. 

Αχ αυτό το ίντερνετ και εγώ το ίδιο κάνω το chat gpt πως δεν με έχει βρίσει ακόμη....

Ο άντρας μου λέει αν κάνεις 500 εξετάσεις λογικό είναι να βρίσκεις διαφορά κάπου έχει κ ένα δίκαιο αλλά όλο το βάρος της εγκυμοσύνης εμείς το έχουμε και σίγουρα κάνουμε πολλεςςς παραπάνω εξετάσεις για τα πάντα...

Μάλιστα δεν εντοπίστηκε ωορρηξία... Για πότε σου είπε ο γιατρός να δοκιμάστε πρόκληση;; 

Και όχι δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος απλώς δεν έρχονται σε όλους εύκολα τα πράγματα... Θα έρθει όμως γιατί το θες με όλη σου την ψυχή.

Είπε σε 2-3 μήνες για πρόκληση…

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Πρέπει να σκεφτείς θετικά, το ξέρω είναι δύσκολο και παράλογο πολλές φορές όμως αξίζει να αποβάλλεις τις αρνητικές σου σκέψεις. Όσο ψάχνεις στο ίντερνετ τόσο θα σου λέει τα χειρότερα. Μη σκέφτεσαι το γιατί, για κάποιους είναι εύκολα και για κάποιους δύσκολα, αυτό όμως ισχύει για όλα στη ζωή. 

Πήγαινε κάνε τις εξετάσεις που σου είπε ο γιατρός να δεις τι ακριβώς είναι, τι ακριβώς ψάχνουν και οι γιατροί και κάνε συζήτηση μαζί τους. 

Σου εύχομαι μόνο θετικά αποτελέσματα. 

Εμένα για άλλη μια φορά μου ήρθε περίοδος χθες, απογοητευτικά και δε ξέρω τ να κάνω. Είναι πράγματα που δε τα ελέγχουμε. Δυστυχώς δε περνάνε όλα από το χέρι μας. 

Λυπάμαι πολύ, άλλος ένας μήνας, σε καταλαβαίνω…Λογική η απογοήτευση… 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

καλησπερα, εγώ παιρνω folidex των 400, αν και παντα κάνω ωορρηξια, μου τ ειπε η γυναικολογος μεχρι να μείνω.Δοκίμασε το, μην απογοητευεσαι, μπορει να κανεις πιο μετα, να κάνεις τεστ και πιο μετα απο τις γνωστές γονιμες μερες ππυ εχουμς με σταθερο κύκλο, θα την πετυχεις τ μέρα...

Εγώ παίρνω Felicine 5mg 

Σας ευχαριστώ όλες,  ειλικρινά… Ειλικρινά αν μου έλεγε κάποιος κάνε εξωσωματική θα πετύχει και θα γεννήσεις ένα υγιές μωράκι θα το έκανα αυτή τη στιγμή. 
Δε μπορώ άλλο, αντί να είμαι ήρεμη και να απολαμβάνω κάποια πράγματα εγώ το μόνο που κανω ειναι να αγχώνομαι για όλα… 

Μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα όλη μέρα δεν έχω φάει τίποτα, μόνο 1 αβγό με λίγο αβοκάντο και μια φέτα τοστ το πρωί…

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια ακριβώς φοβάμαι τα πάντα ολο αυτή η λέξη κυριαρχεί στο μυαλό μ. Δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μ να έτρεμα για κάτι τόσο. Άκουγα τη καρδούλα χθες και σαν να μην ήμουν απόλυτα εκεί.Σαν να φοβάμαι να δεθω με αυτό το σποράκι. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα νομίζω ότι θα δω κάτι. Έχω σε ένα μήνα ξανά γιατρό και σκεφτόμουν όλη μέρα θα προλάβω?θα πάω για αυτό π πρέπει όντως?Εγώ πάντως εκτός των άλλων προσεύχομαι να έχω και τα λογικά μ μέχρι το τέλος.

@Παρασκευαιδου για μιλα μας λίγο για αυτό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές δεν ήξερα οτι υπάρχει. Που το προμηθεύτηκες?

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είπε σε 2-3 μήνες για πρόκληση…

Λυπάμαι πολύ, άλλος ένας μήνας, σε καταλαβαίνω…Λογική η απογοήτευση… 

Εγώ παίρνω Felicine 5mg 

Σας ευχαριστώ όλες,  ειλικρινά… Ειλικρινά αν μου έλεγε κάποιος κάνε εξωσωματική θα πετύχει και θα γεννήσεις ένα υγιές μωράκι θα το έκανα αυτή τη στιγμή. 
Δε μπορώ άλλο, αντί να είμαι ήρεμη και να απολαμβάνω κάποια πράγματα εγώ το μόνο που κανω ειναι να αγχώνομαι για όλα… 

Μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα όλη μέρα δεν έχω φάει τίποτα, μόνο 1 αβγό με λίγο αβοκάντο και μια φέτα τοστ το πρωί…

Όταν πήγα στον εξειδικευμενο γυναικολογο να αξιολόγησει την κατάσταση μας τον ρώτησα γιατρέ πόσο καιρό μας δίνεται να προσπαθούμε; Αυτό που είπε είναι πως την κόκκινη γραμμή θα την βάλουμε εμείς όταν νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και φτασουμε σε τέλμα. Βέβαια κυρίως και λόγο ηλικίας ούτε εγώ νιώθω ότι θέλω να αφήσω χρόνο όποτε ήδη ξεκίνησα διαδικασίες  αλλά και αυτός αυτό πρότεινε να προσπαθήσουμε γύρω 4-5 μήνες. 

Εσένα μάλλον το θέμα σου είναι ότι δεν κάνεις ωορηξια σε κάθε κύκλο αυτό  απο μονο του δημιουργεί καθυστερήσεις πρέπει να ρυθμίστει κ ίσως τότε να σου έρθει και γρήγορα και φυσικά.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια ακριβώς φοβάμαι τα πάντα ολο αυτή η λέξη κυριαρχεί στο μυαλό μ. Δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μ να έτρεμα για κάτι τόσο. Άκουγα τη καρδούλα χθες και σαν να μην ήμουν απόλυτα εκεί.Σαν να φοβάμαι να δεθω με αυτό το σποράκι. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα νομίζω ότι θα δω κάτι. Έχω σε ένα μήνα ξανά γιατρό και σκεφτόμουν όλη μέρα θα προλάβω?θα πάω για αυτό π πρέπει όντως?Εγώ πάντως εκτός των άλλων προσεύχομαι να έχω και τα λογικά μ μέχρι το τέλος.

@Παρασκευαιδου για μιλα μας λίγο για αυτό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές δεν ήξερα οτι υπάρχει. Που το προμηθεύτηκες?

Κορίτσι μου γιατί θα πας σ ένα μήνα και όχι λίγο νωρίτερα; Για να σου φύγει και το άγχος στο ενδιάμεσο λίγο 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Όταν πήγα στον εξειδικευμενο γυναικολογο να αξιολόγησει την κατάσταση μας τον ρώτησα γιατρέ πόσο καιρό μας δίνεται να προσπαθούμε; Αυτό που είπε είναι πως την κόκκινη γραμμή θα την βάλουμε εμείς όταν νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και φτασουμε σε τέλμα. Βέβαια κυρίως και λόγο ηλικίας ούτε εγώ νιώθω ότι θέλω να αφήσω χρόνο όποτε ήδη ξεκίνησα διαδικασίες  αλλά και αυτός αυτό πρότεινε να προσπαθήσουμε γύρω 4-5 μήνες. 

Εσένα μάλλον το θέμα σου είναι ότι δεν κάνεις ωορηξια σε κάθε κύκλο αυτό  απο μονο του δημιουργεί καθυστερήσεις πρέπει να ρυθμίστει κ ίσως τότε να σου έρθει και γρήγορα και φυσικά.

Δε ξέρω βρε Σοφία μου ειλικρινά… Δεν αντέχω άλλο να περιμένω… Θα κάνω ο,τι μου πούνε, κάνω ήδη δηλαδή ο,τι μου πούνε.. Γιατρός δεν είμαι, ξέρω όμως τον οργανισμό μου, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν είμαι χαζή.

Δουλεύω κάθε μέρα, δε γίνεται να είμαι όλη μέρα ζεν και να ασχολούμαι με γιόγκα, γυμναστικές, διατροφές και ωορρηξίες όλη την ημέρα. Κάνω ο,τι μπορώ, όμως, ειλικρινά. Κι έχει τρελαθεί το κεφάλι μου… Είχα πει αυτόν τον μήνα θα το δω πιο χαλαρά, θα ασχοληθώ με εμένα, με την ψυχολογία μου, με το σώμα μου. 

Αλλα άγχος, άγχος, άγχος… Για όλα.

Λύση δε βλέπω όμως, δεν μπορεί ο δικός μου οργανισμός να το υποστηρίξει; 8 μήνες ακριβώς, και από την αρχή ψάχνομαι γιατί δεν κάνω ωορρηξίες, δεν εχω κανένα σύμπτωμα από αυτά που αναφέρουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Εχω κυκλο 35-38 ημερών. Εχω ΣΠΩ, υψηλή προλακτινη, με τον θυρεοειδή κάτι αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς και τώρα πάλι να ψάξουμε και κάτι άλλο. Και ο νέος ενδοκρινολόγος που μου φάνηκε τόσο καλός και εξειδικευμένος, με έκανε να αγχωθώ περισσότερο…  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλά ειναι και θέμα γιατρού, εδω εμένα μου ειπε με tsh 3,46 να μην κάνω τιποτα, δεν ειναι θέμα για τ συλλθηψη.Αραγε αν πηγαινα σε αλλον μπορει να μου ελεγε αλλα...😵

Το είδα αυτό βρε αγάπη και να σου πω την αλήθεια σε σκεφτόμουν… Εμένα μου είπε ότι ιδανικά το θελουμε γύρω στο 1.5 με  2.0 τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..

Τωρα θα μου πεις αυτό φταίει; Ποιος ξέρει… Συνδυασμός παραγόντων εικάζω… Ίσως εάν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια στον οργανισμό σου, αυτό να μην επηρεάζει…

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Το είδα αυτό βρε αγάπη και να σου πω την αλήθεια σε σκεφτόμουν… Εμένα μου είπε ότι ιδανικά το θελουμε γύρω στο 1.5 με  2.0 τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..

Τωρα θα μου πεις αυτό φταίει; Ποιος ξέρει… Συνδυασμός παραγόντων εικάζω… Ίσως εάν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια στον οργανισμό σου, αυτό να μην επηρεάζει…

Ναι κορίτσια μάλλον είναι κ θέμα γιατρού γενικά στο τι λένε. Εγώ επειδή έχω Hasimoto μου είπαν κ κάτω από 1,5 η TSH ιδανικά. Γιατί αν είναι είναι πολύ αυξημένη μπορεί να μπλοκάρει την ωορηξια αλλά σχετίζεται και με κίνδυνο αποβολων.

Αλλά σίγουρα είναι και συνδυασμός παραγόντων γιατροί δεν είμαστε. Αλλά ο νέος γιατρός σε αγχωσε γιατί το ψάχνει περισσότερο σε βάθος.

@Nerina Σε καταλαβαίνω που λες πως κουράζεσαι και δεν μπορεις να ασχολείσαι μόνο με διατροφες γυμναστηκες τεστ λες γιατί εγώ να πρέπει να κανω τόσα για να καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι κ άλλες ούτε που καταλαβαίνουν πως μένουν...

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή και πίστη. Όλες και θα απελπιστουμε και θα πέσουμε και θα ξανά σηκωθούμε πρέπει  να σηκωθούμε.

Εγώ περιμένω περίοδο την Δευτέρα και ενώ αρχικά ήμουν αισιόδοξη από χθες έπεσα λέω πάλι θα μου έρθει...

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι κορίτσια μάλλον είναι κ θέμα γιατρού γενικά στο τι λένε. Εγώ επειδή έχω Hasimoto μου είπαν κ κάτω από 1,5 η TSH ιδανικά. Γιατί αν είναι είναι πολύ αυξημένη μπορεί να μπλοκάρει την ωορηξια αλλά σχετίζεται και με κίνδυνο αποβολων.

Αλλά σίγουρα είναι και συνδυασμός παραγόντων γιατροί δεν είμαστε. Αλλά ο νέος γιατρός σε αγχωσε γιατί το ψάχνει περισσότερο σε βάθος.

@Nerina Σε καταλαβαίνω που λες πως κουράζεσαι και δεν μπορεις να ασχολείσαι μόνο με διατροφες γυμναστηκες τεστ λες γιατί εγώ να πρέπει να κανω τόσα για να καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι κ άλλες ούτε που καταλαβαίνουν πως μένουν...

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή και πίστη. Όλες και θα απελπιστουμε και θα πέσουμε και θα ξανά σηκωθούμε πρέπει  να σηκωθούμε.

Εγώ περιμένω περίοδο την Δευτέρα και ενώ αρχικά ήμουν αισιόδοξη από χθες έπεσα λέω πάλι θα μου έρθει...

Υπομονή και πίστη, λοιπόν… Μακάρι τη Δευτέρα να μην έρθει!! Ποτέ δε ξέρεις!!! Αισιοδοξία💕 Είδες ο προηγούμενος μήνας ; Τόσα θετικά τεστάκια είχαν τα κορίτσια… Δεν έρχεται σε όλες μας εύκολα αυτό, τουλάχιστον να έρθει και να μείνει υγιές ως το τέλος - κι ας αργήσει λίγο ακόμα … 

Άντε θα σε περιμένουμε τη Δευτέρα, δεν κανείς μέσα στο ΣΚ κανένα τεστακι κάλε; 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Το σκέφτηκα να ρωτησω κι αλλον γιατρό, αμα δεν δω φως θα ρωτησω κι αλλού.Θα δούμε πως θα βγει το σπερμοδιαγραμμα και θα πραξω αναλόγως.Αυτός ηταν κατηγορηματικος, βλεποντας και τις υπολοιπες ορμόνες που ειναι καλές, δεν τ θεωρεισαι εμποδιο...

Πάντως μακάρι να είναι το σπέρμα το εμπόδιο γιατί διορθώνεται εύκολα!!! Έτσι λένε τουλάχιστον.. 2-3 μήνες βιταμινούλες και όλα καλά. Μακάρι κορίτσι μου να βρείτε την αιτία!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Πάντως μακάρι να είναι το σπέρμα το εμπόδιο γιατί διορθώνεται εύκολα!!! Έτσι λένε τουλάχιστον.. 2-3 μήνες βιταμινούλες και όλα καλά. Μακάρι κορίτσι μου να βρείτε την αιτία!

Μακάρι να μην είναι τπτ.. γιατί και το σπέρμα να είναι δεν διορθώνεται εύκολα όσες βιταμινούλες και να πάρεις. Ρώτα κι εμάς που εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί λόγο σπέρματος και η πρώτη μας εξωσωματική απέτυχε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πως είστε;; Είναι καμιά στην αναμονή; 
Βρε κορίτσια να ρωτήσω και κάτι…είχε καμία αναγούλες σε τόσο πρώιμο στάδιο; Κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα με πιάνει..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω και κάτι…είχε καμία αναγούλες σε τόσο πρώιμο στάδιο; Κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα με πιάνει..

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονες ναυτίες από πολύ πολύ νωρίς. Σχεδόν από την ημέρα που περίμενα να αδιαθετησω. Το καλό νέο είναι ότι είχα λιγότερους εμετούς από ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη (όπου οι ναυτίες ξεκίνησαν προς την 6η εβδομάδα)

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ στην εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ότι στις 2 μέρες καθυστέρηση που είχα κάνει τεστ, είχε ξεκινήσει κ μια ελαφριά ναυτία που σιγά σιγά επιδεινώθηκε. Οπότε ναι,  είχε ξεκινήσει από νωρίς 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
    • @eva96 και γω το ίδιο σας εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος και στρες, να το προσπαθήσεις όμως όσο μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι και το θέμα "ξεκούραση" μου το σχολίασε και μένα ο γιατρός μου και το συσχέτισε με την ανάπτυξη. Θέλουν την ξάπλα μας τα ζουζουνάκια μας! Για να τσουπώσουνε λιγάκι! Οπότε... άραξε! Και με το καλό να την ξαναδείτε το σουκού!  Εμείς σήμερα θα πάμε για τον τελευταίο υπέρηχο. Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να δούμε το μουτράκι της. Εχει μείνει και το καρδιοτοκογράφημα, λογικά σήμερα θα κανονιστεί και αυτό. Μετρώ μέρες κορίτσια... Και φρικάρω.
    • Είμαι 37 ρε κορίτσι, μόλις τα έκλεισα τώρα την Πρωτοχρονιά και ΠΗΤ έχω 7 Μαρτίου. Κοίτα σαν γιατρός έχει όνομα. Είναι ο καλύτερος στον νομό. Απλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. έχει αρπάξει λίγο το σασί.. Ενώ είναι σχετικά νέος ηλικιακά, δυστυχώς είναι μυστήριος για να μην πω κομπλεξικός. Αντί να είναι νορμάλ και να προσπαθεί να σε καθησυχάσει, αυτός πετάει μπούρδες και σε αγχώνει χωρίς λόγο. Τώρα για το φυσιολογικό τοκετό δεν μπορώ να μην τον εμπιστευτώ εν μέρη γιατί αυτός ξεγεννάει, η άλλη δεν ξεγεννάει οπότε δεν έχει εμπειρία. Την εμπειρία από τοκετούς την έχει αυτός. Εντάξει νομίζω ότι πολλά από αυτά που μου λέει είναι δικαιολογίες.. δηλαδή η ηλικία και η εξωσωματική.. ούτε η πρώτη που θα έχω γεννήσει σε αυτή την ηλικία πιστεύω θα είμαι ούτε η τελευταία.. 🤓 Τώρα για την προεκλαμψία οκ! μπορεί αυτό να είναι ένα καμπανάκι, αλλά μέχρι στιγμής με μία μέτρηση στο 15 δεν βγάζεις και πόρισμα.. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έπαιρνα salospir στην αρχή της εγκυμοσύνης, έπαθα τεράστια αποκόλληση, με δική μου πρωτοβουλία δεν τα ξανά πήρα ενώ η γιατρός μου έλεγε ότι πρέπει να τα παίρνω και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δικαιώθηκα.. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι επειδή η αυχενική έδειξε μικρό νούμερο για προεκλαμψία σώνει και ντε θα συμβεί.. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δεν ταιριάζουν όλα τα πρωτόκολλα σε όλες. Τώρα για το μικρόβιο νομίζω μου λέει μπούρδες αυτός.. έτσι γιατί θέλει να βρει ακόμα ένα λόγο για καισαρική.. γιατί και η γιατρός η Μαρία και στο ChatGTP που το έγραψα μου είπαν ακριβώς τα ίδια, ότι δηλαδή σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού απλά παίρνεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση και όλα οκ!! Ίσα ίσα αυτή μου είπε να μην διαβάζω από το ίντερνετ πράγματα γιατί τζάμπα θα αγχώνομαι. Δεν είναι κάτι τραγικό. Αυτός μου το παρουσιάζει διαφορετικά.. άντε τώρα εσύ πήγαινε βρες άκρη.. 🤔🤯
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...