Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η afr είπε:

Επίσης ένα τεστακι που έκανα μόλις τα πήρα για δοκιμή ήταν αυτό στη φώτο.. πως σας φαίνεται? Γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τέτοιου είδους τεστ οπότε δεν είμαι κ σίγουρη αν τα ερμηνεύω σωστά 

Screenshot_20250430_094750_Premom.jpg

Είναι θετικό! Επαφουλες σήμερα και αύριο!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η afr είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα ξεκινήσω από τον επόμενο κύκλο να κάνω δοκιμές..

Προσπαθούμε γύρω στους 5-6 μήνες, βέβαια δεν ήταν όλοι με κατάλληλες επαφές γιατί έχω κ λίγο άστατο κύκλο.. ξέρω ότι δεν είναι παρα πολύ,  απλώς παρασυρομαι απ την πρώτη φορά που ήρθε πολύ εύκολα και προβληματιζομαι

Ωστόσο το διάστημα που προσπαθείτε είναι λίγο αν σκεφτείς ότι δεν είχατε και σε κάθε κύκλο σωστές επαφές. Όταν το έχεις πολύ στο νου σου πολλές φορές αργεί γιατί επηρεάζει και το στρες, χαλάρωσε απόλαυσε τις επαφές με τον σύζυγό και τις στιγμές με την οικογένειά σου και σίγουρα θα έρθει και το 2ο! Αν φτάσεις ένα χρόνο και δεν γίνει κάτι τότε ας κάνει και ο σύζυγός κάποιες εξετάσεις κι εσύ έναν έλεγχο.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η afr είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα ξεκινήσω από τον επόμενο κύκλο να κάνω δοκιμές..

Προσπαθούμε γύρω στους 5-6 μήνες, βέβαια δεν ήταν όλοι με κατάλληλες επαφές γιατί έχω κ λίγο άστατο κύκλο.. ξέρω ότι δεν είναι παρα πολύ,  απλώς παρασυρομαι απ την πρώτη φορά που ήρθε πολύ εύκολα και προβληματιζομαι

Αρχικά το τεστακι σου είναι θετικό!! 
Σε καταλαβαίνω σε αυτό που λες, γιατί και εγώ την πρώτη φορά που προσπαθούσαμε για μωρό είχα απογοητευτεί από τον τρίτο μήνα.. παίζουν πολλά ρόλο για το πως νιώθουμε. Συνέχισε και πιστεύω θα μας πεις πολύ σύντομα τα ευχάριστα 😊

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τηνυποστήριξη,  συνεχίζω κ θα σας λέω τα νέα μου!

Σχετικά με το τεστακι @Naty_ @Rena92, το έβαλα σε μια εφαρμογή που κατέβασα την premom και μου το έβαλε με 0.74 ως low. Είναι λάθος λέτε?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η afr είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τηνυποστήριξη,  συνεχίζω κ θα σας λέω τα νέα μου!

Σχετικά με το τεστακι @Naty_ @Rena92, το έβαλα σε μια εφαρμογή που κατέβασα την premom και μου το έβαλε με 0.74 ως low. Είναι λάθος λέτε?

Καλημέρα κορίτσι μου, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που νιώθεις κ το έχουμε νιώσει οι περισσότερες εδώ μέσα. Πριν τα δίδυμα γινόμουν ράκος. Μετά απλά μ έριχνε λίγο. Παρόλα αυτά δεν προσπαθείτε πολύ καιρό κ έχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε ξέρεις ότι το σύστημα δουλεύει.. Με το καλό θα έρθει κ το 2ο!! Το τεστακι σου είναι θετικό!! Το οποίο σημαίνει πως σε 12-36 ώρες από τώρα θα γίνει η ωορρηξία σου. Στην εφαρμογή πρέπει να το βάζεις στην επιλογή others. Ισως στο βγάζει low γιατί δεν έχει άλλο για μέτρο σύγκρισης. Αν κάνεις κ αύριο κ το ανεβάσεις κ είναι πιο άχνο θα δεις ότι θα αλλάξει. Βουρ για επαφουλες!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που νιώθεις κ το έχουμε νιώσει οι περισσότερες εδώ μέσα. Πριν τα δίδυμα γινόμουν ράκος. Μετά απλά μ έριχνε λίγο. Παρόλα αυτά δεν προσπαθείτε πολύ καιρό κ έχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε ξέρεις ότι το σύστημα δουλεύει.. Με το καλό θα έρθει κ το 2ο!! Το τεστακι σου είναι θετικό!! Το οποίο σημαίνει πως σε 12-36 ώρες από τώρα θα γίνει η ωορρηξία σου. Στην εφαρμογή πρέπει να το βάζεις στην επιλογή others. Ισως στο βγάζει low γιατί δεν έχει άλλο για μέτρο σύγκρισης. Αν κάνεις κ αύριο κ το ανεβάσεις κ είναι πιο άχνο θα δεις ότι θα αλλάξει. Βουρ για επαφουλες!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντησή σου. Χαίρομαι πολύ που περιμένεις το μωράκι σου μετά τις δυσκολίες που έχεις περάσει κι εσύ! Με το καλό να έρθει εύχομαι κα να χαίρεσαι τα διδυμακια σου!

Το τεστακι το είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα που τα παρέλαβα κι είχα όντως 1 επαφή την ίδια μέρα. Την επόμενη δυστυχώς δεν τα είχαμε καταφέρει.  Οπότε τώρα είμαι στην αναμονή!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η afr είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντησή σου. Χαίρομαι πολύ που περιμένεις το μωράκι σου μετά τις δυσκολίες που έχεις περάσει κι εσύ! Με το καλό να έρθει εύχομαι κα να χαίρεσαι τα διδυμακια σου!

Το τεστακι το είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα που τα παρέλαβα κι είχα όντως 1 επαφή την ίδια μέρα. Την επόμενη δυστυχώς δεν τα είχαμε καταφέρει.  Οπότε τώρα είμαι στην αναμονή!

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Κ μια επαφή αρκεί. Πέρυσι είχα την πρώτη μου φυσιολογική σύλληψη με 1 μόνο επαφή, δεν προχώρησε οκ αλλά μου άνοιξε την πόρτα για κάτι που το θεωρούσα απίθανο κ φέτος με 2 επαφές πιάσαμε… Και αισίως σήμερα κλείνω τη 12η εβδομάδα… Θα έρθει να το ξέρεις!!! Απλά κάποιες κοπέλες ταλαιπωρούνται περισσότερο από κάποιες άλλες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Επίσης ένα τεστακι που έκανα μόλις τα πήρα για δοκιμή ήταν αυτό στη φώτο.. πως σας φαίνεται? Γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τέτοιου είδους τεστ οπότε δεν είμαι κ σίγουρη αν τα ερμηνεύω σωστά 

Screenshot_20250430_094750_Premom.jpg

Το τεστ είναι θετικό αλλά καλό είναι να το κάνεις το μεσημέρι περίπου 14:00 -15:00 χωρίς να έχεις πάει τουαλέτα 2 ώρες  και όχι με πρωινά ουρα, για να δείχνει πιο σωστά και να το αφήνεις 10 λεπτά να στεγνώσει τουλάχιστον τα home test που έκανα εγώ αυτά έγραφε στις οδηγίες και αν κάτι σε μπερδεύει ρώτα μας ☺️ λογικά μετά το θετικό τεστ σε 14-16 μέρες θα πρέπει να έρχεται περίοδος (ελπίζω να μην έρθει )εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό και μετά πέφτει όταν πέσει γίνεται η ωορρηξία καλό είναι να συνεχίσεις τα τεστ και τις επόμενες μέρες να δεις πως θα πάει και να τα κρατάς σε ένα τετράδιο να τα βλέπεις πως εξελίσσεται 

όσο για τα συναισθήματα που νιώθεις είναι λογικό όταν θέλουμε και εμείς μια εγκυμοσύνη κάπως μας πιάνει το παράπονο 

Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι που έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος και άκουγα από τους γύρο για εγκυμοσύνες με έπιανε ένα σφίξιμο για το αν θα τα καταφέρω και εγώ να μείνω..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

@afr πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, συμφωνώ με όσα είπαν πολύ σωστά όλες οι κοπέλες. Εγώ θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα. Προσωπικά, επειδή έχω χάσει 4 μωρά, όταν ακούω ακόμα και σήμερα για γέννα, με πιάνει μια θλίψη, μια ζήλεια να το πω. Ντρεπόμουν για το συναίσθημα αυτό, γιατί το ένιωσα για πολύ πολύ δικό μου άνθρωπο. Έκατσα, σκέφτηκα, έψαξα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν ζηλεύω την γέννα την ίδια των γύρω μου, αλλά χτυπάει ένα καμπανάκι για τις γέννες που δεν κατάφερα να κάνω εγώ, 4 φορές. Σαν να πενθω ξανά και ξανά τις απώλειες μου. Παρόλο που έχω ήδη ένα μωρό στην αγκαλιά μου. Το ίδιο και όταν βρέθηκα στο Έλενα, στο τμήμα καθεξιν αποβολών και άκουσα μωρά νεογέννητα να κλαινε σε κάποιον διάδρομο. Σφίχτηκε η καρδιά μου, γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα.. 

Είναι ανθρώπινα όλα αυτά που νιώθουμε, δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι απλά οι πληγές μας σε κάθε ευκαιρία ματώνουν ξανά και ξανά..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@afr πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, συμφωνώ με όσα είπαν πολύ σωστά όλες οι κοπέλες. Εγώ θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα. Προσωπικά, επειδή έχω χάσει 4 μωρά, όταν ακούω ακόμα και σήμερα για γέννα, με πιάνει μια θλίψη, μια ζήλεια να το πω. Ντρεπόμουν για το συναίσθημα αυτό, γιατί το ένιωσα για πολύ πολύ δικό μου άνθρωπο. Έκατσα, σκέφτηκα, έψαξα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν ζηλεύω την γέννα την ίδια των γύρω μου, αλλά χτυπάει ένα καμπανάκι για τις γέννες που δεν κατάφερα να κάνω εγώ, 4 φορές. Σαν να πενθω ξανά και ξανά τις απώλειες μου. Παρόλο που έχω ήδη ένα μωρό στην αγκαλιά μου. Το ίδιο και όταν βρέθηκα στο Έλενα, στο τμήμα καθεξιν αποβολών και άκουσα μωρά νεογέννητα να κλαινε σε κάποιον διάδρομο. Σφίχτηκε η καρδιά μου, γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα.. 

Είναι ανθρώπινα όλα αυτά που νιώθουμε, δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι απλά οι πληγές μας σε κάθε ευκαιρία ματώνουν ξανά και ξανά..

Νομίζω όλες τα νιώθουμε αυτά…

Και δε νομίζω να είναι παράλογο. Στην αρχή ένιωθα τύψεις, ένιωθα περίεργα. Μετά από τόσο καιρό που προσπαθώ πλέον δε μου φαίνεται παράλογο να έχω αυτά τα συναισθήματα.. Αρκεί να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε…

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια πλέον νιώθω άσχημα όταν μαθαίνω για εγκυμοσύνη κάποιας που γεννήσαμε μαζί το πρώτο πχ…Σήμερα κιόλας κατάλαβα πως μάλλον είναι έγκυος η γυναίκα ενός συναδέλφου που ήμασταν μαζί στο πρώτο και πάλι σφίχτηκα. Αυτό που λέω όμως πάντα, είναι πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται…ακόμη κ στην βιοχημική που είχα τον Ιανουάριο, μετά από λίγες μέρες διαπίστωσα πως υπήρχε λόγος που συνέβη, καθώς χρειάστηκε να πάρω αποφάσεις, μην έχοντας σαν γνώμονα μια εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Το τεστ είναι θετικό αλλά καλό είναι να το κάνεις το μεσημέρι περίπου 14:00 -15:00 χωρίς να έχεις πάει τουαλέτα 2 ώρες  και όχι με πρωινά ουρα, για να δείχνει πιο σωστά και να το αφήνεις 10 λεπτά να στεγνώσει τουλάχιστον τα home test που έκανα εγώ αυτά έγραφε στις οδηγίες και αν κάτι σε μπερδεύει ρώτα μας ☺️ λογικά μετά το θετικό τεστ σε 14-16 μέρες θα πρέπει να έρχεται περίοδος (ελπίζω να μην έρθει )εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό και μετά πέφτει όταν πέσει γίνεται η ωορρηξία καλό είναι να συνεχίσεις τα τεστ και τις επόμενες μέρες να δεις πως θα πάει και να τα κρατάς σε ένα τετράδιο να τα βλέπεις πως εξελίσσεται 

όσο για τα συναισθήματα που νιώθεις είναι λογικό όταν θέλουμε και εμείς μια εγκυμοσύνη κάπως μας πιάνει το παράπονο 

Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι που έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος και άκουγα από τους γύρο για εγκυμοσύνες με έπιανε ένα σφίξιμο για το αν θα τα καταφέρω και εγώ να μείνω..

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου για τις οδηγίες..κάπου κοντά στο μεσημέρι το έκανα τυχαία.. αλλά απ τον επόμενο κύκλο θα κανονίσω συγκεκριμένη ώρα να το κάνω κάθε μέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσια πλέον νιώθω άσχημα όταν μαθαίνω για εγκυμοσύνη κάποιας που γεννήσαμε μαζί το πρώτο πχ…Σήμερα κιόλας κατάλαβα πως μάλλον είναι έγκυος η γυναίκα ενός συναδέλφου που ήμασταν μαζί στο πρώτο και πάλι σφίχτηκα. Αυτό που λέω όμως πάντα, είναι πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται…ακόμη κ στην βιοχημική που είχα τον Ιανουάριο, μετά από λίγες μέρες διαπίστωσα πως υπήρχε λόγος που συνέβη, καθώς χρειάστηκε να πάρω αποφάσεις, μην έχοντας σαν γνώμονα μια εγκυμοσύνη. 

Ακριβώς αυτό μου συνέβη. Η κοπέλα για την οποία μιλάω, γεννησε το πρώτο της παιδί 2-3 μήνες μετά από μένα,  οπότε σκέφτομαι ότι έχουμε 2 συνομήλικα παιδάκια που συναντιουνται,  παίζουν κλπ κ τώρα αυτή έκανε το επόμενο βήμα που εγώ προσπαθώ τόσο καιρό. Και αισθάνθηκα να ζηλεύω γι αυτό. Αλλά όπως λες, ίσως υπάρχει κ λόγος. Τους επόμενους 2 μήνες έχω κάποιες σημαντικές εξετάσεις στη δουλειά μου και εφόσον δεν προκύπτει εγκυμοσύνη,  τουλάχιστον έχω το χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχεις δίκιο κορίτσι μου. Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες σκέφτομαι τι άνθρωπος είμαι και πως μπορώ να σκέφτομαι έτσι για δικό μου άνθρωπο.  Αλλά δεν έχει να κάνει τελικά με αυτούς,  αλλά με τη δική μου προσπάθεια κ απογοήτευση 

Δημοσίευση

@afr  διάβασα όλα τα μηνύματα σου και ταυτίστηκα αρκετά μαζί σου. και εμάς η κόρη μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα.. το δεύτερο μας ταλαιπωρεί λίγο παραπάνω.. αν μετανιώνω που άφησα να περασουν τα χρόνια; ναι μετανιώνω αλλά απ την άλλη δεν ήμουν έτοιμη ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Ξεκίνησα και εγώ τεστάκια ωορρηξίας αυτό το μήνα γιατί έτσι κατάφερα το φθινόπωρο να μείνω έγκυος άσχετα με την εξέλιξη. Εύχομαι σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα νέα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια σήμερα θα τρελαθώ! 
Γεια σε όλες αρχικά🩷

3 μηνες τώρα κάνω τεστ ωορρηξίας, πάντοτε με τα πρώτα πρωινά ούρα!

Δεν βρίσκω γενικά ωορρηξία, με αποκορύφωμα τον τωρινό κύκλο που δείχνει ένα χάος… @Elk μου άνοιξες τα μάτια τώρα με το ότι δεν πρέπει να το κάνουμε πρωί…

Ρώτησα μόλις και το ChatGPT, έχω εθιστεί τον ρωτάω μέχρι και τι να μαγειρέψω… Και προφανώς λέει να μην κάνουμε το τεστ με τα πρώτα πρωινά… Εγώ συνήθως 6.30 με 7.00 το πρωί! Λέτε γι αυτό να είναι τόσο άκυρες οι μετρήσεις; Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο;

IMG_0958.jpeg

IMG_0957.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...