Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Για πείτε πως σας φαίνεται!

Συγχαρητήρια βρε κορίτσι!!!!!

@Naty_ σκέψου αισιόδοξα! Ηρθε για να μείνει!

Εγω το έκανα… 🙂

Προβληματίζομαι που παρόλο που είχε φανεί να φτιάχνει ο κύκλος πάλι αναστατώνεται. Τι να πω…

Θα το αφήσω αυτόν τον μήνα, κουράστηκα πολύ. 

IMG_0409.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας αλλα συμβαίνουν διάφορα το τελευταίο καιρό  και δεν συμμετεχω τοσο ενεργά. Αλλα σας σκέφτομαι και χαίρομαι πολυ με τα θετικά τεστακια σας🌈Ειμαι και εγω λοιπόν σε αναμονή μέχρι Κυριακή - Δευτέρα! 

Εύχομαι να έχεις ευχάριστα να μοιραστείς την επόμενη φορά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Εγω το έκανα… 🙂

Προβληματίζομαι που παρόλο που είχε φανεί να φτιάχνει ο κύκλος πάλι αναστατώνεται. Τι να πω…

IMG_0409.jpeg

Κορίτσι θύμισε μου έχεις ΣΠΩ; 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Πολύ καλή για προ περιόδου! Πιστεύω έκανες ωορρηξία νωρίτερα 😊

Εγώ κορίτσια πήγα σήμερα για την τελευταία ελπίζω χοριακή. Σε καμιά ώρα πιστεύω θα έχω τα αποτελέσματα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Εγω το έκανα… 🙂

IMG_0409.jpeg

Ναι δεν φαίνεται κάτι... 

Η αλήθεια είναι ότι πας στα τυφλά. Ίσως και να μην έγινε ωορρηξία και απλά να σου έρθει κάποια στιγμή περίοδος.

Αχ έχεις το κουράγιο κάνε τεστ κάθε 2 μέρες 😜 Αλλιώς κάνε σε καμιά βδομάδα πάλι αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι δεν φαίνεται κάτι... 

Η αλήθεια είναι ότι πας στα τυφλά. Ίσως και να μην έγινε ωορρηξία και απλά να σου έρθει κάποια στιγμή περίοδος.

Αχ έχεις το κουράγιο κάνε τεστ κάθε 2 μέρες 😜 Αλλιώς κάνε σε καμιά βδομάδα πάλι αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε.

Ελίζαααα περιμένουμε τη χοριακη σου και όλα με το καλό!!🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση

@Elli13 μου σύμφωνα με τα κορίτσια. Διανύεις μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αν ήσουν χαρούμενη μάλλον θα έπρεπε να μπεις σε ψυχιατρείο 🤣🤣🤣

Ένας από τους λόγους που δεν έβαλα πιο νωρίς μπροστά το 2ο παιδί είναι γιατί ήθελα να βρω τον εαυτό μου. Η εγκυμοσύνη μου ήταν χάλια, όχι από άποψη επιπλοκών, αλλά από την άποψη ότι ένιωθα άβολα Συνέχεια! Όλο κάτι με ενοχλούσε. Μετά μέχρι να χρονισει περίπου η μικρή, ήμουν συνέχεια άυπνη και ένιωθα "εγκλωβισμένη" γιατί την θήλαζα και δεν μπορούσα να φύγω πχ όποτε θέλω κτλ. Και παρόλο που βοηθούσε ο σύζυγος φουλ, την είχα ουσιαστικά 20-22 ώρες το 24ωρο. Ο ύπνος βασικό κομμάτι! Όταν άρχισε να κοιμάται το βράδυ σερί, άρχισα να στρώνω. Και αφότου έκοψα και τον θηλασμό, άρχισα να νιώθω πιο εγώ 😊

Κάτι που κάνω εγώ και με βοηθάει κάπως σε αυτές τις καταστάσεις είναι να σκέφτομαι ότι είναι προσωρινές και έχω στο κεφάλι μου μία ημερομηνία στο περίπου που θα τελειώσει ή θα βελτιωθεί αυτό που περνάω 😅 Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό κάπως.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια θυμάστε παλμούς που είχε το φασόλι σας 7+? 

Την περασμένη βδομάδα είχε 122 και σήμερα (7+2 - 7+5), ανάλογα γιατί ακόμα είναι νωρίς να δει πόσο ακριβώς είναι αλλάζει συνέχεια, ήταν 168! Μου φάνηκαν πολλοί αλλά η γιατρός είπε είναι νορμάλ. 

Κοριτσακιιιιιιι!!!!! Μπράβο αγάπη μου όλα καλά!!! Κ το αιμάτωμα θα φύγει κ όλα θα πάνε καλά!!! Πότε έχεις τώρα ξανά ραντεβού; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Για 4 μέρες πριν την περίοδο;!;!;; Σούπερ!!! Λογικά έκανες νωρίς ωορρηξία. Εγώ 27η μέρα είχα 84… Κ απ ότι φαίνεται από τους υπέρηχους έκανα ωορρηξία νωρίτερα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κοριτσακιιιιιιι!!!!! Μπράβο αγάπη μου όλα καλά!!! Κ το αιμάτωμα θα φύγει κ όλα θα πάνε καλά!!! Πότε έχεις τώρα ξανά ραντεβού; 

Την επόμενη Παρασκευή, σε 10 μέρες. Εγώ που δεν χαίρομαι ακόμα και σκέφτομαι μόνο τα αρνητικά σενάρια, να νιώσω τύψεις;;

Κι εσύ μεθαύριο εχεις αγάπη ε; 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elli13 μου σύμφωνα με τα κορίτσια. Διανύεις μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αν ήσουν χαρούμενη μάλλον θα έπρεπε να μπεις σε ψυχιατρείο 🤣🤣🤣

Ένας από τους λόγους που δεν έβαλα πιο νωρίς μπροστά το 2ο παιδί είναι γιατί ήθελα να βρω τον εαυτό μου. Η εγκυμοσύνη μου ήταν χάλια, όχι από άποψη επιπλοκών, αλλά από την άποψη ότι ένιωθα άβολα Συνέχεια! Όλο κάτι με ενοχλούσε. Μετά μέχρι να χρονισει περίπου η μικρή, ήμουν συνέχεια άυπνη και ένιωθα "εγκλωβισμένη" γιατί την θήλαζα και δεν μπορούσα να φύγω πχ όποτε θέλω κτλ. Και παρόλο που βοηθούσε ο σύζυγος φουλ, την είχα ουσιαστικά 20-22 ώρες το 24ωρο. Ο ύπνος βασικό κομμάτι! Όταν άρχισε να κοιμάται το βράδυ σερί, άρχισα να στρώνω. Και αφότου έκοψα και τον θηλασμό, άρχισα να νιώθω πιο εγώ 😊

Κάτι που κάνω εγώ και με βοηθάει κάπως σε αυτές τις καταστάσεις είναι να σκέφτομαι ότι είναι προσωρινές και έχω στο κεφάλι μου μία ημερομηνία στο περίπου που θα τελειώσει ή θα βελτιωθεί αυτό που περνάω 😅 Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό κάπως.

Σε ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση!! Κρατάω και γω σαν ημερομηνία το τέλος Μαίου που θα μάθουμε για την μετάθεση. Ο σύζυγος προσπαθεί να με κρατήσει προσγειωμένη ώστε αν δεν βγει, να μην πέσω στα πατώματα 😂😂

Η αλήθεια είναι ότι από όταν αποθηλασα και εγώ ένιωσα ξαφνικά μια ελευθερία. Κατάφερα και βγήκα και βραδάκι δύο τρεις φορές  με φίλες μου, που όσο θήλαζε η μικρή δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Θα ήταν παραπάνω αυτές οι φορές αν ο σύζυγος ήταν παραπάνω βράδια στο σπίτι, αλλά είναι μετρημένες αυτές οι περιπτώσεις δυστυχώς. Μετά από αυτές τις εξόδους πάντως σίγουρα ένιωθα εντελώς ανανεωμένη, ανεβασμένη ψυχολογία στο φουλ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Την επόμενη Παρασκευή, σε 10 μέρες. Εγώ που δεν χαίρομαι ακόμα και σκέφτομαι μόνο τα αρνητικά σενάρια, να νιώσω τύψεις;;

Καθόλου τύψεις να μην νιώθεις, έχεις περάσει πολλά... Είναι φυσική αντίδραση του εγκεφάλου μας αυτή. Μόλις περάσουν οι μεγάλοι υπέρηχοι θα δεις πως θα ανασανεις και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς κακές σκέψεις 🩷🩷🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια... Έχω άστατο κύκλο και ΣΠΩ. Παίρνοντας ινοσιτόλη δεν είχα τους τελευταίους 2 μήνες πάνω από 35 ημέρες κύκλο (33-35). Τώρα είμαι στην 37η ημέρα. Δε θέλω πάλι να απογοητευτώ, οπότε έκανα μόνο ένα τεστάκι την 33η ημέρα, εννοείται αρνητικό, αλλά δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα που να δείχνει ότι περιμένω περίοδο. Έχω ακόμη ένα τεστ στο σπίτι. Λέτε να το κάνω ή να μην παίρνω καθόλου θάρρος και να περιμένω; 

Φοβάμαι να το κάνω. Είμαι σε σύγχυση~!

Έχει σημασία να το κάνω με πρωινά ούρα μόνο;

Έχω Clearblue πρώιμης ανίχνευσης.

Κορίτσι μου εχω κι εγω ΣΠΩ και ειπναι στον 2 μήνα που παιρνω τα inofert ενω το τελευταίο 6 μηνο ηταν σχετικα σταθερος ο κυκλος μ μεχρι 30 μερες υον πρωτο μήνα που πήρα τα inofert ειχα 37 μερες κυκλο.. 

τα clearblue μην τα εμπιστευεσαι..

ειχα κανει 3 πρωιμης ανιχνευσης βγηκαν θετικά και η χοριακή αρνητικη..

ελπιζω να εχεις θετικο αποτελεσμα αλλα για μενα κανε μια χοριακη να ξερεις σιγουρα που βρισκεσαι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς μια καλοτυχη και τελειομανη εγκυμοσύνη εύχομαι.. 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου εχω κι εγω ΣΠΩ και ειπναι στον 2 μήνα που παιρνω τα inofert ενω το τελευταίο 6 μηνο ηταν σχετικα σταθερος ο κυκλος μ μεχρι 30 μερες υον πρωτο μήνα που πήρα τα inofert ειχα 37 μερες κυκλο.. 

τα clearblue μην τα εμπιστευεσαι..

ειχα κανει 3 πρωιμης ανιχνευσης βγηκαν θετικά και η χοριακή αρνητικη..

ελπιζω να εχεις θετικο αποτελεσμα αλλα για μενα κανε μια χοριακη να ξερεις σιγουρα που βρισκεσαι..

@Σοφία21 εύχομαι να είμαστε και οι δυο μέσα στις επόμενες του μήνα!

Σε όλες τις υπόλοιπες εύχομαι τελειόμηνες κυήσεις με αισιοδοξία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ναι αγάπη!!! Οχι απλά να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις!! Θα κάνει καλό κ στο σπορι!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια 1673 η χοριακή 😁 

Έκλεισα γιατρό για 30/4 γιατί είχε ή αυτό ή αύριο και αύριο είναι πολύ νωρίς. Καλύτερα αργότερα να ακούσουμε και καρδούλα αν είναι 😊

Τι ωραία νέα είναι αυτά..!!! 🤗🤗🤗

Εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν.. και με το καλό να δείτε το σποράκι να μεγαλώνει & να ακούσετε & την καρδούλα του. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Έκλεισα γιατρό για 30/4 γιατί είχε ή αυτό ή αύριο και αύριο είναι πολύ νωρίς. Καλύτερα αργότερα να ακούσουμε και καρδούλα αν είναι 😊

Τέλεια κορίτσι μου! Με το καλό να πάνε όλα! 🙏🏼💕

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Σουπερ παει ❤️❤️❤️ με το καλο ο πρωτος υπερηχος  και να πανε ολα καλα ☺️☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι τέλεια αύξηση είναι αυτή!!

Μπράβο μπράβο!!!👏

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσι! (τελος οι αντιδράσεις για σήμερα)

@melitiniღ άντε κι εσένα περιμένουμε το θετικό σου το καλοκαίρι 😊 

@Iris9 κι εσύ καλό διπλασιασμό να έχεις 😊 Θα περιμένουμε με αγωνία 😊

Και στις υπόλοιπες με το καλό να ακολουθήσουν!

Πάντως από συμπτώματα τίποτα ακόμα ευτυχώς 😅 Ίσως λίγη κόπωση παραπάνω , αλλά αν δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος, ούτε που θα το πρόσεχα 😅 Ελπίζω να συνεχίσει έτσι 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Με το καλό να ακούσετε καρδούλα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Συγχαρητήριαααα!!! Τέλεια!! Πάει σφαίρα!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...