Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Elli13 αγαπη μου γλυκιά σου έχουν πέσει όλα μαζί κ νιωθεις να έχεις κλαταρει. Αυτη τη στιγμή έχεις τις ορμονες της εγκυμοσύνης, που εδώ περιοδο περιμένουμε κ κλαιμε χωρίς λόγο κανα 2 μερες πριν. Δεύτερον έχεις ακόμα ενα μωρό κ καθολου βοήθεια, κουράζεσαι σωματικα και αυτό βγαίνει στην ψυχολογία σου. Και τρίτον ο ΎΠΝΟΣ! Όσο περίεργο και να σ φαίνεται ο ύπνος επηρεαζει παρα πολυ κ τη ρύθμιση των ορμονών μας κ την ψυχολογία μας κ την διάθεση μας. Είσαι αυπνη κορίτσι μου μηνες ολόκληρους τωρα. Ακόμα κ σε ένα καλό βράδυ, με λίγα ξύπνηματα, έναν καλό ύπνο σερι δεν έχεις κάνει. Θα τ καταλάβεις σε μερικά χρόνια, γτ τωρα παλι θα έχεις βρεφος με ξύπνηματα κτλ, όταν ξεπεταχτει και θα αρχίσεις να κοιμάσαι κ πάλι σαν άνθρωπος. Τωρα δ τ καταλάβαινεις ποσο σ στοιχίζει γτ είναι πλέον μια συνεχόμενη κ μόνιμη κατάσταση στα όρια της συνήθειας. Εμεις πχ ένα βράδυ καθεται στραβα κ την άλλη μέρα έχουμε τις μαύρες μας. Δεν ξεκουραζεσαι ποτε. Πως είναι δυνατόν να είσαι χαρούμενη? Βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση από πολλές πλευρές. Ολα αυτά παίζουν τ ρόλο τους κ σ τρωνε την ενέργεια σου. Αν είχες ένα μωρό π κοιμοταν σερι η κάποιον να την κρατάει τ μεσημέρι να ξεκουραζεσαι λίγο ολα θα ήταν διαφορετικά. Θα έρθουν όμως κ καλύτερες μέρες στο υπόσχομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ελλη μου νομίζω μπορείς να απευθυνθείς τηλεφωνικά και στην Φαιναρετη δωρεάν… θεωρώ πως μοιάζει με την επιλόχειο ο λόγος που συμβαίνει. Είσαι δηλαδή σε μια φάση που ο καθένας πιστεύει πως θα έπρεπε να πετάς στα σύννεφα και να γελάς, ενώ έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι άνθρωπος και να βιώνεις όλα σου τα συναισθήματα. Αυτό πιστεύω αυτόματα δημιουργεί ενοχές και κάπως γιγαντώνεται. Δεν το έχω ζήσει, αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό και κατανοητό. Δεν έχω καμία συμβουλή, πέρα από το να αφεθείς στα συναισθήματα σου και να μην τα καταπιέζεις. Όλα δικά μας είναι, άσχημα και όμορφα..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Είναι λογικό να βγαίνουν και τέτοια συναισθήματα κορίτσι μου ειδικά όταν λες ότι δεν έχεις βοήθεια, ο σύζυγος λείπει κι εσύ έχεις να διαχειριστείς και την εγκυμοσύνη και το παιδάκι σου και τα πάντα. Νομίζω υπάρχουν και δωρεάν υπηρεσίες που μπορείς να απευθυνθείς η έστω ακόμη κι αν είναι να πληρώσεις να να κάνεις εστω μια δύο συνεδρίες για να τα βγάλεις από μέσα σου σε κάποιον ειδικό. Σίγουρα είναι κι η κούραση κι οι ορμόνες, δεν θα είναι πάντα έτσι. Εμένα με βοηθάει να γράφω τα συναισθήματα μου ειδικά όταν δεν είμαι καλά κάπως μαλακώνει μετά. Δηλαδή δίνεις χωρο στα συναισθήματα σου χωρίς να σκέφτεσαι ενοχικά η ότι πρέπει πάντα να χαιρεσαι για την εγκυμοσύνη σου. 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 αγαπη μου γλυκιά σου έχουν πέσει όλα μαζί κ νιωθεις να έχεις κλαταρει. Αυτη τη στιγμή έχεις τις ορμονες της εγκυμοσύνης, που εδώ περιοδο περιμένουμε κ κλαιμε χωρίς λόγο κανα 2 μερες πριν. Δεύτερον έχεις ακόμα ενα μωρό κ καθολου βοήθεια, κουράζεσαι σωματικα και αυτό βγαίνει στην ψυχολογία σου. Και τρίτον ο ΎΠΝΟΣ! Όσο περίεργο και να σ φαίνεται ο ύπνος επηρεαζει παρα πολυ κ τη ρύθμιση των ορμονών μας κ την ψυχολογία μας κ την διάθεση μας. Είσαι αυπνη κορίτσι μου μηνες ολόκληρους τωρα. Ακόμα κ σε ένα καλό βράδυ, με λίγα ξύπνηματα, έναν καλό ύπνο σερι δεν έχεις κάνει. Θα τ καταλάβεις σε μερικά χρόνια, γτ τωρα παλι θα έχεις βρεφος με ξύπνηματα κτλ, όταν ξεπεταχτει και θα αρχίσεις να κοιμάσαι κ πάλι σαν άνθρωπος. Τωρα δ τ καταλάβαινεις ποσο σ στοιχίζει γτ είναι πλέον μια συνεχόμενη κ μόνιμη κατάσταση στα όρια της συνήθειας. Εμεις πχ ένα βράδυ καθεται στραβα κ την άλλη μέρα έχουμε τις μαύρες μας. Δεν ξεκουραζεσαι ποτε. Πως είναι δυνατόν να είσαι χαρούμενη? Βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση από πολλές πλευρές. Ολα αυτά παίζουν τ ρόλο τους κ σ τρωνε την ενέργεια σου. Αν είχες ένα μωρό π κοιμοταν σερι η κάποιον να την κρατάει τ μεσημέρι να ξεκουραζεσαι λίγο ολα θα ήταν διαφορετικά. Θα έρθουν όμως κ καλύτερες μέρες στο υπόσχομαι. 

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Έστω και έτσι, όταν νιώθεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει, το βάρος γίνεται λίγο πιο ελαφρύ.. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά . Ειδικά μετά από όσα έχω περάσει, νιώθω ευλογημένη που έχω μια κόρη υγιέστατη και υπέροχη (αν και απαιτητική σε όλα της), και ένα μωρό στην κοιλιά που όλα πάνε πολύ καλά. 

Αλλά νομίζω @Diwni μου έχεις απόλυτο δίκιο.. ο ύπνος... Αχ αυτός ο ύπνος 18 μήνες τώρα. Και έχουμε μέλλον... Συν η έλλειψη προσωπικού χρόνου. Να κάνω κάτι αποκλειστικά για εμένα.. Χτες βγήκαν στο κινητό μου κάτι φωτογραφίες δικές μου με τον σύζυγο, τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Και με έπιασαν τα κλάματα... Μου λείπει εκείνο το χαμογελαστό ζευγάρι, μου λείπω εγώ... Δεν θα άλλαζα τα παιδιά μου με τίποτα στον κόσμο, απλά ώρες ώρες θα ήθελα να έχω πίσω το αγόρι μου, χαμογελαστό και ξεκούραστο, και όχι σκυθρωπό και κουρασμένο, όπως είναι πλέον..

Δημοσίευση

@Elli13 το ότι θελουμε λιγο χρονο για μας ή ότι νιώθουμε εξαντλημενες κτλ δ σημαίνει ότι δ αγαπάμε τ παιδια μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τις φυσιολογικες ανθρώπινες λειτουργίες μας. Βλέπεις τι γράφεις? Νιώθω ευλογημένη κτλ. Κανένας δ μπορεί να σε κατηγορήσει γτ είσαι άνθρωπος κ έχεις αναγκγ από ύπνο, ξεκούραση, μια βόλτα χωρίς τ παιδί. Δ αναιρεί το αν τ ηθελες η αν νιωθεις τυχερη που τ έχεις. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές φωναζω μέσα στη μέρα? Σημαίνει ότι δ τ αγαπαω? Η ότι μετάνιωσα που τ εκανα?

Έχεις μελλον ακόμα ναι, αλλά θα δεις μεγαλη διαφορά αμα.στειλεις τη μεγάλη παιδικο εκεί όταν γίνει 2 και ακόμα πιο μεγαλη όταν θα έχουν φτάσει τ 4 και τ 2 αντίστοιχα. Τα κορίτσια μ έχουν ακριβώς 21 μηνες διαφορά. Και σε οποια μανουλα θελει μικρη διαφορά ηλικίας πιστεύω ότι τα 2.5 χρόνια με 3 είναι τ ιδανικό. Θα μ πεις τι 2 παρα τι 2.5. Και όμως αυτό το 8μηνο έχει μεγαλη διαφορά σρο πρώτο παιδακι σου. Τα έχω περάσει όλα αυτά τ στάδια Π περιγράφεις. Ειδικά όταν ξεκινήσουν κ τ 2 σχολειο θ πάρεις αεκετα τ πάνω σου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ναι το γνωρίζω, έχω γράψει κ γω την εμπειρία μου. Όμως εδώ δεν μιλάω για επιλοχειο, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 

To ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσει και στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς κορυφώνεται μετα. Πόσο μάλλον η κούραση σου με τα παιδια. Χωρίς να θέλω να επέμβω αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που πρεπει να το δεις με ειδικούς. 

Εάν είναι οικονομικό το θέμα θα σου πρότεινα τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης. 

Όμως αν μπορείτε κάποιες συνεδρίες να παρακολουθήσεις είναι πολύ καλύτερες. Με όλο το θάρρος κιόλας . 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Σοφάκι μου μόλις  μου τελείωσε η περίοδος, πήρα και τεστακια ωορρηξίας αυτή τη φορά για να πάμε πιο στοχευμένα.. εδώ θα τα λέμε... Εσύ σε τι φάση είσαι; 

Καλημέρα κορίτσι μου τέλειαααα..

εγώ ησυχία αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί καθολου με τιποτα..

σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω τα τεστακια αυτα με την φατσούλα γιατι οι ταινιες μου εβγαζαν συνεχως 2 γραμμες και δεν εξυπηρρτουσαν τοσο πολυ..

Δημοσίευση

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.!
Στα νέα μου κορίτσια, εχθές πήγα στην γυναικολόγο μου, όλα καλά. Μου είπε πως η κλινική μου εικόνα και η εξετάσεις αίματος που έκανα δεύτερη μέρα του κύκλου είναι εικόνα μικρού κοριτσιού. Η FSH μου τέλεια, το απόθεμα μου πολύ καλό, κάτι που το επιβεβαιώνει και ο υπέρηχος όχι μόνο η τιμή της FSH. Γενικά όλα καλά! Αυτό έχει σημασία.. παίρνω τις βιταμίνες μου κανονικά και Ιούνιο πρώτα ο Θεός πάω για την επόμενη ετ. Κιλά πρέπει να χάσω.. είμαι 93-94 και πρέπει οπωσδήποτε κάτι να μπορέσω να χάσω. Τουλάχιστον 85 να κατεβώ για να ρθει στα φυσιολογικά και ο δείκτης μάζας σώματος μου. Τεσπα, θα το δούμε κι αυτό, και 2-3 κιλά να μπορέσω να χάσω μέχρι την ετ για μένα κέρδος θα είναι.
Έκλεισα σήμερα και δωρεάν ραντεβού με ψυχολόγο μέσω του milamou.gr για αύριο. Θέλω να δω πως δουλεύει και αν βοηθάει γενικά, γιατί είναι φορές που χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα.  Τώρα με αφορμή την @Elli13 το έψαξα περισσότερο και είπα να το δοκιμάσω. Όσο να πεις μια αποβολή και γενικά η υπογονιμότητα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου και δεν ξεπερνιέται εύκολα. Οπότε κάνω αύριο τη συνεδρία και σας μεταφέρω εμπειρίες.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Έστω και έτσι, όταν νιώθεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει, το βάρος γίνεται λίγο πιο ελαφρύ.. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά . Ειδικά μετά από όσα έχω περάσει, νιώθω ευλογημένη που έχω μια κόρη υγιέστατη και υπέροχη (αν και απαιτητική σε όλα της), και ένα μωρό στην κοιλιά που όλα πάνε πολύ καλά. 

Αλλά νομίζω @Diwni μου έχεις απόλυτο δίκιο.. ο ύπνος... Αχ αυτός ο ύπνος 18 μήνες τώρα. Και έχουμε μέλλον... Συν η έλλειψη προσωπικού χρόνου. Να κάνω κάτι αποκλειστικά για εμένα.. Χτες βγήκαν στο κινητό μου κάτι φωτογραφίες δικές μου με τον σύζυγο, τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Και με έπιασαν τα κλάματα... Μου λείπει εκείνο το χαμογελαστό ζευγάρι, μου λείπω εγώ... Δεν θα άλλαζα τα παιδιά μου με τίποτα στον κόσμο, απλά ώρες ώρες θα ήθελα να έχω πίσω το αγόρι μου, χαμογελαστό και ξεκούραστο, και όχι σκυθρωπό και κουρασμένο, όπως είναι πλέον..

Elli μου σε καταλαβαίνω πάρα πολύ!Οι αλλαγές στην ζωή μας είναι τεράστιες βλέπω τον εαυτό μου και νιώθω πως έχω γεράσει πριν την ώρα τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα αλλά το σώμα μου η κοιλιά μου έχουν χαλαρώσει νιώθω σαν να έχει σκεβρώσει το σώμα μου σηκώνομαι το πρωί και αρχίζω να ασχολούμαι με τα παιδεία να φάνε να μαγειρέψω να μαζέψω εγώ χρόνο για εμένα ούτε για να κάνω μπάνιο ούτε να βγάλω φρύδια ούτε μαλλιά τίποτα , κοιμάμαι από της 22:00 γιατί την νύχτα σηκώνομαι 6-7 φορές να θηλάσω και φτου ξανά από την αρχή βοήθεια δεν έχω καθόλου κάπου κάπου ερχόταν λίγο η πεθερά μου έχει κοπεί και αυτό η μάνα μου πέρα βρέχει εχτές με πήρε τηλ μου ανέβασε την πίεση ότι μπούρδα έρθει του καθενός στο κεφάλι την ξεστομίζει 

Και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά αλλά θα στρώσουν τα πράγματα υπάρχουν μέρες πολύ καλές και άλλες πολύ δύσκολες 

δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις καλύτερα αλλά να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου.. σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά 😊

@Diwni τα είπες όλα πολύ ωραία δεν έχω να πω κάτι συμφωνώ απόλυτα με όλα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.!
Στα νέα μου κορίτσια, εχθές πήγα στην γυναικολόγο μου, όλα καλά. Μου είπε πως η κλινική μου εικόνα και η εξετάσεις αίματος που έκανα δεύτερη μέρα του κύκλου είναι εικόνα μικρού κοριτσιού. Η FSH μου τέλεια, το απόθεμα μου πολύ καλό, κάτι που το επιβεβαιώνει και ο υπέρηχος όχι μόνο η τιμή της FSH. Γενικά όλα καλά! Αυτό έχει σημασία.. παίρνω τις βιταμίνες μου κανονικά και Ιούνιο πρώτα ο Θεός πάω για την επόμενη ετ. Κιλά πρέπει να χάσω.. είμαι 93-94 και πρέπει οπωσδήποτε κάτι να μπορέσω να χάσω. Τουλάχιστον 85 να κατεβώ για να ρθει στα φυσιολογικά και ο δείκτης μάζας σώματος μου. Τεσπα, θα το δούμε κι αυτό, και 2-3 κιλά να μπορέσω να χάσω μέχρι την ετ για μένα κέρδος θα είναι.
Έκλεισα σήμερα και δωρεάν ραντεβού με ψυχολόγο μέσω του milamou.gr για αύριο. Θέλω να δω πως δουλεύει και αν βοηθάει γενικά, γιατί είναι φορές που χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα.  Τώρα με αφορμή την @Elli13 το έψαξα περισσότερο και είπα να το δοκιμάσω. Όσο να πεις μια αποβολή και γενικά η υπογονιμότητα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου και δεν ξεπερνιέται εύκολα. Οπότε κάνω αύριο τη συνεδρία και σας μεταφέρω εμπειρίες.

Χαίρομαι πολύ για τα νέα από τη γυναικολόγο σου καθώς για για την απόφαση σου για ψυχολογική υποστήριξη. Εγώ δεν έχω περάσει υπογονιμότητα αλλά οι 4 ψυχουλες που δεν θα γνωρίσω ποτέ, και ειδικά η τελευταία εμπειρία που ένιωσα να σβήνω, με έχουν τραυματίσει βαθιά. Θα αναμένω εντυπώσεις σίγουρα 🩷

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Elli μου σε καταλαβαίνω πάρα πολύ!Οι αλλαγές στην ζωή μας είναι τεράστιες βλέπω τον εαυτό μου και νιώθω πως έχω γεράσει πριν την ώρα τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα αλλά το σώμα μου η κοιλιά μου έχουν χαλαρώσει νιώθω σαν να έχει σκεβρώσει το σώμα μου σηκώνομαι το πρωί και αρχίζω να ασχολούμαι με τα παιδεία να φάνε να μαγειρέψω να μαζέψω εγώ χρόνο για εμένα ούτε για να κάνω μπάνιο ούτε να βγάλω φρύδια ούτε μαλλιά τίποτα , κοιμάμαι από της 22:00 γιατί την νύχτα σηκώνομαι 6-7 φορές να θηλάσω και φτου ξανά από την αρχή βοήθεια δεν έχω καθόλου κάπου κάπου ερχόταν λίγο η πεθερά μου έχει κοπεί και αυτό η μάνα μου πέρα βρέχει εχτές με πήρε τηλ μου ανέβασε την πίεση ότι μπούρδα έρθει του καθενός στο κεφάλι την ξεστομίζει 

Και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά αλλά θα στρώσουν τα πράγματα υπάρχουν μέρες πολύ καλές και άλλες πολύ δύσκολες 

δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις καλύτερα αλλά να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου.. σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά 😊

@Diwni τα είπες όλα πολύ ωραία δεν έχω να πω κάτι συμφωνώ απόλυτα με όλα 

Είναι απάνθρωπο όταν η ίδια μας η μητέρα είναι στον κόσμο της... Αυτό πονάει διπλά και το ξέρω από πρώτο χέρι... 

Κουράγιο κορίτσι μου, αυτό θα πω μόνο, ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Μεγάλη αγκαλιά και από μένα 🩷 🥹🩷 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

To ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσει και στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς κορυφώνεται μετα. Πόσο μάλλον η κούραση σου με τα παιδια. Χωρίς να θέλω να επέμβω αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που πρεπει να το δεις με ειδικούς. 

Εάν είναι οικονομικό το θέμα θα σου πρότεινα τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης. 

Όμως αν μπορείτε κάποιες συνεδρίες να παρακολουθήσεις είναι πολύ καλύτερες. Με όλο το θάρρος κιόλας . 

Γι αυτό έγραψα το θέμα μου εδώ, ακριβώς για να πάρω τις γνώμες σας, μην νιώθεις καθόλου άβολα που το λες. Όπως προείπα, έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου, καθώς κουβαλάω πολλά παιδικά τραύματα τα οποία ήθελα να απαλύνω πριν γίνω μαμά. Δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού, ίσα ίσα θα είχαμε μια πολύ καλύτερη κοινωνία αν όλοι όσοι έπρεπε, απευθύνονταν σε ειδικούς.

Σε 1,5 μήνα αναμένουμε να μάθουμε αν βγήκε η μετάθεση. Πιστεύω αν γίνει αυτό, θα αλλάξει κατά πολύ η ζωή μας και σίγουρα θα έχω τον σύζυγο πολύ περισσότερο στο σπίτι. Σήμερα ξύπνησα πολύ πιο αισιόδοξη (αν και είχαμε δύσκολο βράδυ με τους κυνόδοντες που βγάζει η μικρή). 

Σας ευχαριστώ και πάλι 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω... Έτσι ήμουν και εγώ για αρκετό καιρό, όταν κοιμήθηκε η μικρή όλη νύχτα ηρεμήσαμε και εμείς.. ξεκουραστήκαμε.. και για αυτό το λόγο αργήσαμε να πάρουμε απόφαση για δεύτερο.. μας είχε βγει η ψυχή μέχρι να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μεταξύ μας. Όπως είπε η @Diwni θα έρθουν καλύτερες μέρες.. θα ξαναβρείς τα χαμένο ροζ σου.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου τέλειαααα..

εγώ ησυχία αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί καθολου με τιποτα..

σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω τα τεστακια αυτα με την φατσούλα γιατι οι ταινιες μου εβγαζαν συνεχως 2 γραμμες και δεν εξυπηρρτουσαν τοσο πολυ..

Ναι δοκίμασε το και αυτό... Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.. μόνο αυτα με τις γραμμές έχω κάνει 

Δημοσίευση

Κορίτσια... Έχω άστατο κύκλο και ΣΠΩ. Παίρνοντας ινοσιτόλη δεν είχα τους τελευταίους 2 μήνες πάνω από 35 ημέρες κύκλο (33-35). Τώρα είμαι στην 37η ημέρα. Δε θέλω πάλι να απογοητευτώ, οπότε έκανα μόνο ένα τεστάκι την 33η ημέρα, εννοείται αρνητικό, αλλά δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα που να δείχνει ότι περιμένω περίοδο. Έχω ακόμη ένα τεστ στο σπίτι. Λέτε να το κάνω ή να μην παίρνω καθόλου θάρρος και να περιμένω; 

Φοβάμαι να το κάνω. Είμαι σε σύγχυση~!

Έχει σημασία να το κάνω με πρωινά ούρα μόνο;

Έχω Clearblue πρώιμης ανίχνευσης.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια... Έχω άστατο κύκλο και ΣΠΩ. Παίρνοντας ινοσιτόλη δεν είχα τους τελευταίους 2 μήνες πάνω από 35 ημέρες κύκλο (33-35). Τώρα είμαι στην 37η ημέρα. Δε θέλω πάλι να απογοητευτώ, οπότε έκανα μόνο ένα τεστάκι την 33η ημέρα, εννοείται αρνητικό, αλλά δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα που να δείχνει ότι περιμένω περίοδο. Έχω ακόμη ένα τεστ στο σπίτι. Λέτε να το κάνω ή να μην παίρνω καθόλου θάρρος και να περιμένω; 

Φοβάμαι να το κάνω. Είμαι σε σύγχυση~!

Έχει σημασία να το κάνω με πρωινά ούρα μόνο;

Έχω Clearblue πρώιμης ανίχνευσης.

Καλημέρα κορίτσι μου, ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία; Όπως το γράφεις, είσαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης οπότε θα δείξει όποτε και να το κάνεις, αλλά πρέπει να είσαι και τουλάχιστον 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να δείξει σίγουρα. 

Εύχομαι σε κάθε περίπτωση να είσαι έγκυος!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία; Όπως το γράφεις, είσαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης οπότε θα δείξει όποτε και να το κάνεις, αλλά πρέπει να είσαι και τουλάχιστον 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να δείξει σίγουρα. 

Εύχομαι σε κάθε περίπτωση να είσαι έγκυος!

Δεν κατάφερα να βρω ωορρηξία ούτε σε αυτό τον κύκλο. Είδα ένα πιθανό "καλό" τεστ πριν απ΄ο 18 ημέρες.. Αλλά δεν είμαι σίγουρη γιατί συνήθως δεν κάνω ωορρηξία.

Δημοσίευση

Κορίτσια θυμάστε παλμούς που είχε το φασόλι σας 7+? 

Την περασμένη βδομάδα είχε 122 και σήμερα (7+2 - 7+5), ανάλογα γιατί ακόμα είναι νωρίς να δει πόσο ακριβώς είναι αλλάζει συνέχεια, ήταν 168! Μου φάνηκαν πολλοί αλλά η γιατρός είπε είναι νορμάλ. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Δεν κατάφερα να βρω ωορρηξία ούτε σε αυτό τον κύκλο. Είδα ένα πιθανό "καλό" τεστ πριν απ΄ο 18 ημέρες.. Αλλά δεν είμαι σίγουρη γιατί συνήθως δεν κάνω ωορρηξία.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@Sofi1987 πότε θα κάνεις εσύ τεστ; αυριο;

Κατάλαβα, οπότε πας λίγο στα τυφλά.. Τι να πω, μήπως να το έκανες με πρωινά ούρα για να είσαι 100% σίγουρη;

'Εγω λέω να κάνω κανένα τεστ αύριο γιατί με τρώει, αν και θα είμαι 10 μέρες μετά την ωορρηξία και μάλλον δε θα δω και τιποτα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια θυμάστε παλμούς που είχε το φασόλι σας 7+? 

Την περασμένη βδομάδα είχε 122 και σήμερα (7+2 - 7+5), ανάλογα γιατί ακόμα είναι νωρίς να δει πόσο ακριβώς είναι αλλάζει συνέχεια, ήταν 168! Μου φάνηκαν πολλοί αλλά η γιατρός είπε είναι νορμάλ. 

Είναι κοριτσάκι 🫣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είναι κοριτσάκι 🫣

Ααααα να σου πω νομίζω το προηγούμενο στον καρυότυπο βγήκε κοριτσάκι και είχε κάπου εκεί πάλι 😆 αλλά είχε Και χρωμοσωμικη 🥺

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είναι κοριτσάκι 🫣

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Κατάλαβα, οπότε πας λίγο στα τυφλά.. Τι να πω, μήπως να το έκανες με πρωινά ούρα για να είσαι 100% σίγουρη;

'Εγω λέω να κάνω κανένα τεστ αύριο γιατί με τρώει, αν και θα είμαι 10 μέρες μετά την ωορρηξία και μάλλον δε θα δω και τιποτα...

και εγώ το ίδιο μυρίζομαι!! 

πήγες για υπέρηχο γλυκούλα;; όλα καλά;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

και εγώ το ίδιο μυρίζομαι!! 

πήγες για υπέρηχο γλυκούλα;; όλα καλά;;

Καλά μεγαλώνει απλά άρχισε να δημιουργείται ένα μικρό αιμάτωμα και πρέπει να κόψω κάτι από τα αντιπηκτικά σε συνεργασία με αιματολόγο και γυναικολόγο. Πφφ.. δλδ δεν γίνεται να κυλάνε όλα εντελώς καλά;! Μέχρι εδώ το χω ξαναζήσει, έχω ραντεβού ξανά από βδομάδα που συνήθως άκουγα τα μαντάτα. Δεν ξέρω, ανάμεικτα συναισθήματα, σίγουρα δεν νιώθω ήρεμη αλλά προσπαθώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Για πείτε πως σας φαίνεται!

είσαι 4 μέρες πριν την περίοδο και σου βγήκε 51.1;; Σφαίρα πάει!! Συγχαρητήρια!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας αλλα συμβαίνουν διάφορα το τελευταίο καιρό  και δεν συμμετεχω τοσο ενεργά. Αλλα σας σκέφτομαι και χαίρομαι πολυ με τα θετικά τεστακια σας🌈Ειμαι και εγω λοιπόν σε αναμονή μέχρι Κυριακή - Δευτέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλά μεγαλώνει απλά άρχισε να δημιουργείται ένα μικρό αιμάτωμα και πρέπει να κόψω κάτι από τα αντιπηκτικά σε συνεργασία με αιματολόγο και γυναικολόγο. Πφφ.. δλδ δεν γίνεται να κυλάνε όλα εντελώς καλά;! Μέχρι εδώ το χω ξαναζήσει, έχω ραντεβού ξανά από βδομάδα που συνήθως άκουγα τα μαντάτα. Δεν ξέρω, ανάμεικτα συναισθήματα, σίγουρα δεν νιώθω ήρεμη αλλά προσπαθώ. 

Όλα καλά θα πάνε!! αιματολόγος και γυναικολόγος θα συνεργαστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα! είμαι σίγουρη! Μην σκέφτεσαι αρνητικά, χαίδεψε την κοιλίτσα σου! Σε ακούει! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...