Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλό & ευλογημένο μήνα σε όλες κορίτσια μου..!!! Εύχομαι ο καινούριος μήνας να φέρει σποράκια στις κοιλίτσες σας & όσες είμαστε ήδη με σποράκια στις κοιλιές να έχουμε εγκυμοσύνες τελειόμηνες..!!!

4157d04b00905b965a4c422c7b72b10f.jpg

Δημοσίευση

Καλότυχο κι ευλογημένο μήνα κορίτσια μου με υγεία πάνω απ’ όλα και πολύ αγάπη..!

Εύχομαι σε όσες είναι σε αναμονή να δουν θετικά τεστάκια, όσες είναι ή κοντοζυγώνουν σε γόνιμες να τα καταφέρετε και να πιάσετε το σποράκι και όσες αδιαθετήσατε εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει το καλύτερο επιθυμητο αποτέλεσμα..

Όσες κοπέλες αναμένουν να γεννήσουν με το καλό και μ’ ένα πόνο.. Σύντομα στην αγκαλίτσα σας τα αστεράκια σας.. ♥️♥️♥️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!! 

Καταρχάς να ευχηθώ με έναν πόνο στα κορίτσια μας @ΛΕΥΚΗ @Xrisa95 @annitakianna  που είναι πολύ κοντά 🤞🤞🤞🤞

Καλούς διπλασιασμους στις νέες εγκυουλες @marinaP 😊😊😊

Και πολλά θετικά τεστ στις υπόλοιπες τσουπρες της παρέας! Πάμε δυνατά 💪💪💪💪 

Ποιες είμαστε σε αναμονή; Εγώ περιμένω σε μια εβδομάδα περίπου 😊 (αν και δεν ελπίζω πολύ σε αυτό τον μήνα αλλά δεν θα με πειράξει αν δεν γιατί έχω και ένα ταξίδι κανονισμένο 😅)

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες ❤️❤️❤️❤️ να φέρει θετικά τεστακια σε οσες περιμένουν, ομαλες εγκυμοσύνες σε οσες κυοφορούν και γερά μωράκια σε όσες έχουμε την ΠΗΤ μας αυτόν τον μήνα! 🤰🏼🥰

 

υγεία κορίτσια πάνω απ όλα υγεία! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!

Αχ Φεβρουάριος, ο αγαπημένος μου μήνας. Εκτός του ότι είμαι γνήσιο υδροχοακι γεννημένη Φεβρουάριο, είναι ο μήνας που έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου 🩷. Εύχομαι αυτος ο μήνας να γίνει ο αγαπημένος για πολλές από εσάς 🙏🙏

Σε άλλα νέα, 14+0 σήμερα και ενώ μπήκα δεύτερο τριμηνο ξύπνησα με απίστευτη ναυτία, που κρατάει ως τώρα (και μια Λυδία που ξεχείλισε η πάνα της 7:30 το πρωί πάνω στο χέρι μου 🥴 έτσι για να μου πει και εκείνη καλό μήνα 😅)

Δημοσίευση

Καλο μήνα κορίτσια! 558 η χοριακη μου, αρα παμε καλά. Θα κανω ξανα πιο αργά μάλλον Τετάρτη μου είπε ο γιατρός για να δούμε οτι προχωράει καλά και να κλείσουμε και ένα ραντεβού γ τον πρώτο υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Τα αποτελέσματα είναι μέσα στις φυσιολογικες τιμές. Ο γιατρός σου τι σου είχε πει τότε? 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

H lh σου δείχνει πως ήσουν σε φάση ωορρηξίας.. 🤔 κι η ε2 τσιμπημενη. Τις είδε γιατρός?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣
    • @Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 
    • @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...