Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Featured Replies

Δημοσίευση

Με καλά νέα να μας γεμίσει ο μήνας της αγάπης, υγεία εύχομαι και όμορφες στιγμές. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 67.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα.  Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκ

• Κορίτσια μόλις γυρίσαμε σπίτι από τη γυναικολόγο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Το μωράκι μας παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του ακόμη από την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η γιατρός. Οπότε αύρι

• Αχ κορίτσια μου ειμαι πολυ χαρούμενη.. σήμερα λάμπει ο ουρανός!! Έγινα πρώτη φορά θεία 🥹🥹🥹Εχουμε εναν κούκλο που γεννήθηκε τα ξημερώματα και έχω λιώσει 🩵🩵🩵🩵

Posted Images

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια ! Με πολλά θετικά τεστ !IMG_9471.thumb.jpeg.685f3d47e4571c463775b6829d72a54d.jpeg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια ! Με πολλά θετικά τεστ !IMG_9471.thumb.jpeg.685f3d47e4571c463775b6829d72a54d.jpeg

Καλό μήνα κοριτσάκι μου. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🥰

Δημοσίευση

Καλό & ευλογημένο μήνα σε όλες κορίτσια μου..!!! Εύχομαι ο καινούριος μήνας να φέρει σποράκια στις κοιλίτσες σας & όσες είμαστε ήδη με σποράκια στις κοιλιές να έχουμε εγκυμοσύνες τελειόμηνες..!!!

4157d04b00905b965a4c422c7b72b10f.jpg

Δημοσίευση

Καλό μήνα κοριτσάκια μου με γεμάτες κοιλίτσες !!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Πολλά θετικά τεστακια να έχουμε!! Όλα καλά θα πάνε! Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει καλοκαίρι θα μυρίσει... 

Δημοσίευση

Καλό μήνα με υγεία 🥳🥳 σπάστε το "κοντέρ" κορίτσια με θετικά τεστάκια κ μεγάλες χοριακες 😍😍

Δημοσίευση

Καλότυχο κι ευλογημένο μήνα κορίτσια μου με υγεία πάνω απ’ όλα και πολύ αγάπη..!

Εύχομαι σε όσες είναι σε αναμονή να δουν θετικά τεστάκια, όσες είναι ή κοντοζυγώνουν σε γόνιμες να τα καταφέρετε και να πιάσετε το σποράκι και όσες αδιαθετήσατε εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει το καλύτερο επιθυμητο αποτέλεσμα..

Όσες κοπέλες αναμένουν να γεννήσουν με το καλό και μ’ ένα πόνο.. Σύντομα στην αγκαλίτσα σας τα αστεράκια σας.. ♥️♥️♥️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!! 

Καταρχάς να ευχηθώ με έναν πόνο στα κορίτσια μας @ΛΕΥΚΗ @Xrisa95 @annitakianna  που είναι πολύ κοντά 🤞🤞🤞🤞

Καλούς διπλασιασμους στις νέες εγκυουλες @marinaP 😊😊😊

Και πολλά θετικά τεστ στις υπόλοιπες τσουπρες της παρέας! Πάμε δυνατά 💪💪💪💪 

Ποιες είμαστε σε αναμονή; Εγώ περιμένω σε μια εβδομάδα περίπου 😊 (αν και δεν ελπίζω πολύ σε αυτό τον μήνα αλλά δεν θα με πειράξει αν δεν γιατί έχω και ένα ταξίδι κανονισμένο 😅)

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες ❤️❤️❤️❤️ να φέρει θετικά τεστακια σε οσες περιμένουν, ομαλες εγκυμοσύνες σε οσες κυοφορούν και γερά μωράκια σε όσες έχουμε την ΠΗΤ μας αυτόν τον μήνα! 🤰🏼🥰

υγεία κορίτσια πάνω απ όλα υγεία! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!

Αχ Φεβρουάριος, ο αγαπημένος μου μήνας. Εκτός του ότι είμαι γνήσιο υδροχοακι γεννημένη Φεβρουάριο, είναι ο μήνας που έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου 🩷. Εύχομαι αυτος ο μήνας να γίνει ο αγαπημένος για πολλές από εσάς 🙏🙏

Σε άλλα νέα, 14+0 σήμερα και ενώ μπήκα δεύτερο τριμηνο ξύπνησα με απίστευτη ναυτία, που κρατάει ως τώρα (και μια Λυδία που ξεχείλισε η πάνα της 7:30 το πρωί πάνω στο χέρι μου 🥴 έτσι για να μου πει και εκείνη καλό μήνα 😅)

Δημοσίευση

Καλο μήνα κορίτσια! 558 η χοριακη μου, αρα παμε καλά. Θα κανω ξανα πιο αργά μάλλον Τετάρτη μου είπε ο γιατρός για να δούμε οτι προχωράει καλά και να κλείσουμε και ένα ραντεβού γ τον πρώτο υπέρηχο 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλο μηνα κ απο εμενα. Ευλογημενος να ειναι κ μονο μα μονο θετικα τεστ κ πολλα σπορακια!!! 🩷

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες κορίτσια, εύχομαι να είναι γεμάτος θετικά τεστακια! Με το καλό σε όσες έρχονται τα μωράκια τους αυτόν τον μήνα! 👶💜

Δημοσίευση

Καλό μήνα κοριτσάκια μουυυυ!! Υγεία να έχουμε, επιμονή και υπομονή! ❤️ 

με το καλό τα κορίτσια που περιμένουν να γεννήσουν! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε εσάς @marinaP @melitiniღ 🙏❤️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Εύχομαι να δούμε πολλά θετικά αυτό τον μήνα!! 

14/2/2024 έμαθα ότι είμαι εγκυος την μικρή μου νεράιδα 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Δημοσίευση

Καλο μηνα σε ολες ❤️ Με θετικα τεστ, ομορφες ειδησεις, τελειομηνες εγκυμοσυνες και υγιη μωρακια ❤️

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Τα αποτελέσματα είναι μέσα στις φυσιολογικες τιμές. Ο γιατρός σου τι σου είχε πει τότε? 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

H lh σου δείχνει πως ήσουν σε φάση ωορρηξίας.. 🤔 κι η ε2 τσιμπημενη. Τις είδε γιατρός?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.