Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Eliza Kats περαστικά σας κορίτσι μου! Κολλήσαμε γρίπη Α οικογενειακώς την πρωτοχρονιά, ήταν το δωράκι μας για τις γιορτές.. εμείς λίγο πιο ελαφριά, η μικρή είχε 5 μέρες πυρετό.. με ενα διάλειμμα ενδιάμεσα. Εμένα μου έμεινε ο βήχας.. σκέψου ακόμα βήχω.. αλλά είμαι καλύτερα. 

@marinaP μου δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα τεστάκι.. πιο πολύ για να ηρεμήσεις από αυτό το κομμάτι και να σου έρθει. 

Σε άλλα νέα χτες είχα γιατρό για να με δει στο μήνα πάνω. Τα βρήκε όλα καλά, μου είπε να επαλάβουμε τον υπέρηχο μόλις μου έρθει η περίοδος και καθαρίσω και μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε τις ελεύθερες επαφές. γιουχοουυ

Α εμείς Πρωτοχρονιά είχαμε covid 🤣 5 μέρες ε; Πολύ πυρετό; Γιατί η δικιά μου χθες ανέβαζε συνέχεια 39,5+ , τα είδαμε όλα. Της ξεκινήσαμε tamiflu. Σήμερα φαίνεται καλύτερα ευτυχώς. Μέχρι 38,6 έχει φτάσει και δεν ανεβαίνει αμέσως. 

Άντε με το καλό να ξεκινήσετε κι εσείς τις επαφές σας ❤️❤️❤️

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Elli13 σφαίρα πάει το μωράκι σας ❤️❤️❤️ Μπράβο του 😊😊😊 Άντε να προαχθεί η Λυδία σε μεγάλη αδερφή σε λίγους μήνες 😜 

Επίσης έχω να πω ότι σε θαυμάζω που τα καταφέρνεις έγκυος και με μωρό, ουσιαστικά μόνη σου 💪

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α εμείς Πρωτοχρονιά είχαμε covid 🤣 5 μέρες ε; Πολύ πυρετό; Γιατί η δικιά μου χθες ανέβαζε συνέχεια 39,5+ , τα είδαμε όλα. Της ξεκινήσαμε tamiflu. Σήμερα φαίνεται καλύτερα ευτυχώς. Μέχρι 38,6 έχει φτάσει και δεν ανεβαίνει αμέσως. 

Άντε με το καλό να ξεκινήσετε κι εσείς τις επαφές σας ❤️❤️❤️

Έκανε 39.5 και της δίναμε ντεπον αλγκοφρεν εναλλάξ  στο πεντάωρο περίπου ανέβαζε.. αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλά και συνεργαζόταν.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια κάτι άκυρο, εξέταση μαστού κάνετε σε γυναικολόγο ή μαστολόγο;

Κάνουν και κάποιοι γυναικολόγοι στο ιατρείο τους, εγώ πήγα σε ακτινολόγο που κάνει και μαστούς. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κάνουν και κάποιοι γυναικολόγοι στο ιατρείο τους, εγώ πήγα σε ακτινολόγο που κάνει και μαστούς. 

Ευχαριστώ!! Εγώ κατά καιρούς έχω αλλάξει γυναικολόγους πιο μικρή και κάποιοι το πρότειναν μόνοι τους, κάποιοι όχι. Και τώρα δε θέλω να πάω στον γυναικολόγο μου και να ζητήσω, ενώ δεν είναι αρμοδιότητα του, γι αυτό ρώτησα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια κάτι άκυρο, εξέταση μαστού κάνετε σε γυναικολόγο ή μαστολόγο;

Εγώ πάω σε διαγνωστικό κέντρο και κάνω υπέρηχο και μετα τα δείχνω στον γυναικολόγο 

πρέπει να πάω και εγώ κάποια στιγμή 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια καλημέρα,

είμαι πολύ στεναχωρημένη. Χθες πήγα στη γυναικολόγο για να κάνουμε τον υπέρηχο που χρειάζεται για την επιτροπή κ μου βρήκε ενδομητρίωση στην αριστερή ωοθήκη. Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο κ τώρα ξαφνικά από τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε κ μου είπε ότι αυτό δεν εξαφανίζεται. Μου εξήγησε ότι τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν από την εξωσωματική αλλάζει το πλάνο μας δλδ θα κάνουμε την διέγερση για να π΄άρουμε τα ωάρια κ μετά για 2 μήνες θα πάρω αγωγή για να "ηρεμήσει" κ μετά από αυτό θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά.... Φυσικά κ μου κόπηκαν τα φτερά κ έβαλα τα κλάμματα. Νι΄ωθω ότι βγαίνει κ άλλο εμπόδιο κ μου έχουν σπάσει τα νε΄ύρα.

Υπάρχει κάποια κοπέλα με ενδομητρίωση γιατί έχω πελαγ΄ώσει?

Κορίτσι μου πετάγομαι στο θέμα σας για να σου πω κάποια πράγματα που  έμαθα για το θέμα με τη μικρή προσωπική μου εμπειρία..

Λοιπόν ακριβώς σαν κι εσένα δύο μήνες πριν πάμε στην επιτροπή ο γυναικολόγος είδε κύστη ενδονητριωσης στη μια ωοθήκη 2 εκ..

Εμένα ο δικός μου γυναικολόγος μού είχε πει ότι ήταν πολύ μικρή και για αυτό δεν θα την πειράξει (εννοούσε να την αφαιρέσει από την ωοθήκη με λαπαροσκοπηση) γιατί όταν αφαιρείται η ενδομητριωση στις ωοθήκες υπάρχει μια μείωση αποθεμάτων ωαρίων κι εγώ δεν είχα τέτοιο περιθώριο.  Μου είχε πει νσ κάνουμε κανονικά την εξωσωματική (όπως έκανε και η άλλη κοπέλα που σου απάντησε στο φόρουμ) δηλαδή ωοληψια και εμβρυομεταφορά 

Εγώ επειδή το έψαξα γενικά οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε να κάνεις ωοληψια και μετά να κάνεις λαπαροσκοπηση για να αφαιρέσεις τις εστίες ενδομητριωσης και μετά να πας για εμβρυομεταφορα Άλλοι λένε αυτό που είπε ο γιατρός σου. 

Ουσιαστικά αυτός σου είπε με ορμόνες να μπεις σαν σε εμμηνόπαυση γιατί η ενδομητριωση αναπτύσσεται κάθε φορά που έχουμε περίοδο. Έτσι αν δεν έχεις περίοδο για κάποιο καιρό θα ατροφησει (φυσικά δεν θα φύγει τελείως). 

Νομίζω ότι έχει πολλή σημασία και το μέγεθος τηε κύστης ενδομητριωσης δλδ πόση διάμετρο έχει για να πάρει ο εκάστοτε γιατρός την απόφαση για το πώς θα κινηθεί. 

Επίσης δεν ξέρεις αν έχεις και σε άλλα σημεία ενδομητριωση (πχ σάλπιγγες ) γιατί μόνο οι κύστες ενδομητριωσης φαίνονται υπερηχογραφικα κι αυτό όχι πάντα. Γι αυτό και πολλές κοπέλες έχουν χρόνια ενδομητριωση και δεν το ξέρουν. 

Ακόμα και για το κατά πόσο επηρεάζει η ενδομητριωση τις πιθανότητες εγκυμοσύνης οι γυναικολόγοι δεν συμφωνούν..άλλοι λένε πως πάντα επηρεάζει άλλοι πως μονο σε προχωρημένες περιπτώσεις. 

Γενικά ένα μπέρδεμα.... οπότε εγώ θα το έψαχνα θα έπαιρνα γνώμες και ίσως πήγαινα και σε κάποιον που ειδικεύεται στην ενδομητριωση.

το σίγουρο είναι ότι δεν σε επηρεάζει στην ωοληψια! Την κάνεις κανονικά! Το θέμα είναι μετά αν θα κάνεις κατευθείαν εμβρυομεταφορά ή θα προσπαθήσεις να καταστειλεις (με σταμάτημα περιόδου ή λαπαροσκοπηση) την ενδομητριωση 

Συγγνώμη για το σεντόνι..!

Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω ωοληψια και αν η κύστη στο μεσοδιάστημα δεν είχε μεγαλώσει (ήταν  2 εκ) να έκανα και εμβρυομεταφορά κι αν δεν πετύχαινε να έκανα λαπαροσκοπηση πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Έκανε 39.5 και της δίναμε ντεπον αλγκοφρεν εναλλάξ  στο πεντάωρο περίπου ανέβαζε.. αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλά και συνεργαζόταν.

Εμένα χθες ανέβαζε 39, 5+ στο 3ωρο-4ωρο. Πολυ ανησυχησαμε. Ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα 😊 Με θερμόμετρα και φάρμακα ευτυχώς έχει αρχίσει και συνεργάζεται. Ένα μήνα πριν τα δίναμε όλα με κλάματα.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια λυστε μου μια απορία, είμαι 16η μέρα και έχω από χθες κράμπες στη μήτρα που αν ήμουν πιο μετά θα έλεγα ότι θα μου έρθει περίοδος. Λέτε να έγινε κάτι νωρίς στον κύκλο και να είναι σημάδι εγκυμοσύνης; Ή να είναι ωορρηξία; Ή να είναι σημάδι κάποια λοίμωξης; Δεν μου έχει ξανασυμβεί...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Βρε κορίτσια λυστε μου μια απορία, είμαι 16η μέρα και έχω από χθες κράμπες στη μήτρα που αν ήμουν πιο μετά θα έλεγα ότι θα μου έρθει περίοδος. Λέτε να έγινε κάτι νωρίς στον κύκλο και να είναι σημάδι εγκυμοσύνης; Ή να είναι ωορρηξία; Ή να είναι σημάδι κάποια λοίμωξης; Δεν μου έχει ξανασυμβεί...

τι κύκλο έχεις συνήθως; Πολύ πιθανόν να είναι ωορρηξία 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου πετάγομαι στο θέμα σας για να σου πω κάποια πράγματα που  έμαθα για το θέμα με τη μικρή προσωπική μου εμπειρία..

Λοιπόν ακριβώς σαν κι εσένα δύο μήνες πριν πάμε στην επιτροπή ο γυναικολόγος είδε κύστη ενδονητριωσης στη μια ωοθήκη 2 εκ..

Εμένα ο δικός μου γυναικολόγος μού είχε πει ότι ήταν πολύ μικρή και για αυτό δεν θα την πειράξει (εννοούσε να την αφαιρέσει από την ωοθήκη με λαπαροσκοπηση) γιατί όταν αφαιρείται η ενδομητριωση στις ωοθήκες υπάρχει μια μείωση αποθεμάτων ωαρίων κι εγώ δεν είχα τέτοιο περιθώριο.  Μου είχε πει νσ κάνουμε κανονικά την εξωσωματική (όπως έκανε και η άλλη κοπέλα που σου απάντησε στο φόρουμ) δηλαδή ωοληψια και εμβρυομεταφορά 

Εγώ επειδή το έψαξα γενικά οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε να κάνεις ωοληψια και μετά να κάνεις λαπαροσκοπηση για να αφαιρέσεις τις εστίες ενδομητριωσης και μετά να πας για εμβρυομεταφορα Άλλοι λένε αυτό που είπε ο γιατρός σου. 

Ουσιαστικά αυτός σου είπε με ορμόνες να μπεις σαν σε εμμηνόπαυση γιατί η ενδομητριωση αναπτύσσεται κάθε φορά που έχουμε περίοδο. Έτσι αν δεν έχεις περίοδο για κάποιο καιρό θα ατροφησει (φυσικά δεν θα φύγει τελείως). 

Νομίζω ότι έχει πολλή σημασία και το μέγεθος τηε κύστης ενδομητριωσης δλδ πόση διάμετρο έχει για να πάρει ο εκάστοτε γιατρός την απόφαση για το πώς θα κινηθεί. 

Επίσης δεν ξέρεις αν έχεις και σε άλλα σημεία ενδομητριωση (πχ σάλπιγγες ) γιατί μόνο οι κύστες ενδομητριωσης φαίνονται υπερηχογραφικα κι αυτό όχι πάντα. Γι αυτό και πολλές κοπέλες έχουν χρόνια ενδομητριωση και δεν το ξέρουν. 

Ακόμα και για το κατά πόσο επηρεάζει η ενδομητριωση τις πιθανότητες εγκυμοσύνης οι γυναικολόγοι δεν συμφωνούν..άλλοι λένε πως πάντα επηρεάζει άλλοι πως μονο σε προχωρημένες περιπτώσεις. 

Γενικά ένα μπέρδεμα.... οπότε εγώ θα το έψαχνα θα έπαιρνα γνώμες και ίσως πήγαινα και σε κάποιον που ειδικεύεται στην ενδομητριωση.

το σίγουρο είναι ότι δεν σε επηρεάζει στην ωοληψια! Την κάνεις κανονικά! Το θέμα είναι μετά αν θα κάνεις κατευθείαν εμβρυομεταφορά ή θα προσπαθήσεις να καταστειλεις (με σταμάτημα περιόδου ή λαπαροσκοπηση) την ενδομητριωση 

Συγγνώμη για το σεντόνι..!

Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω ωοληψια και αν η κύστη στο μεσοδιάστημα δεν είχε μεγαλώσει (ήταν  2 εκ) να έκανα και εμβρυομεταφορά κι αν δεν πετύχαινε να έκανα λαπαροσκοπηση πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά

Καλημέρα κορίτσι,

ευχαριστ΄ώ πολύ για το μήνυμα σου. Ήδη νι΄ωθω καλύτερα☺️ Πορευόμαστε με αυτό κ β΄λέπουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση!!!

Από αυτά που γράφεις να φανταστώ ότι πέτυχε η εμβρυομεταφορά? Κ τώρα απλά το παρακολουθείτε?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσι,

ευχαριστ΄ώ πολύ για το μήνυμα σου. Ήδη νι΄ωθω καλύτερα☺️ Πορευόμαστε με αυτό κ β΄λέπουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση!!!

Από αυτά που γράφεις να φανταστώ ότι πέτυχε η εμβρυομεταφορά? Κ τώρα απλά το παρακολουθείτε?

Εγώ είχα κάνει δύο σπερματεγχυσεις πριν την εξωσωματική και η δεύτερη πέτυχε!!

Προσωπικά το θεωρώ ένα θαύμα αλλά είναι και μια απόδειξη ότι η ενδομητριωση δεν εμποδίζει απαρατήρητα τη σύλληψη (Εγώ είχα χαμηλότερα αποθέματα από την ηλικία μου και τυχαία όπως σου είπα είδαμε την ενδομητριωση) 

Τώρα έχω το 5 μηνών μπεμπάκι μου!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και για σένα!!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Προσωπικά το θεωρώ ένα θαύμα αλλά είναι και μια απόδειξη ότι η ενδομητριωση δεν εμποδίζει απαρατήρητα τη σύλληψη (Εγώ είχα χαμηλότερα αποθέματα από την ηλικία μου και τυχαία όπως σου είπα είδαμε την ενδομητριωση) 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ ησυχία σήμερα! Τι κάνουν τα κορίτσια που είναι έτοιμα να γεννήσουν; @ΛΕΥΚΗ @annitakianna @Xrisa95

Ποια άλλη είναι κοντά;

Κορίτσι μου να είσαι καλά που μας σκέφτηκες.😊

Εγω είμαι καλά, περιμένω την άφιξη της μικρούλας μου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Εντάξει έχουν ζορίσει τα πράγματα αυτές τις μέρες αλλά εντάξει!!

Εσυ πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου αρχικά συγχαρητήρια που δεν το έβαλες κάτω δεν τα παράτησες και τώρα έχεις αγκαλιά το θαυματάκι σου..

εγώ δεν έχω αποκτήσει ακόμη παιδάκι προσπαθούμε και τον άλλο μήνα θα κάνω επαναλλειπτικές ορμονολογικές εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός μου να κάνουμε και στον μεθεπόμενο κύκλο σαλπιγγογραφεία φαντάζομαι πως θέλει από κει να δεί για τυχόν ενδομητρίωση ή ινωμυώματα κτλ..

εχω πολυκυστικές ωοθηκες που σημαίνει πως δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν ξέρω κάθε πότε και αν κάνω κάθε μήνα ωορηξία..

επειδή ανέφερες πως τυχαία είδατε την ενδομητρίωση τι ακριβώς εννοείς.; Στον υπέρηχο.; Πως το αντιληφθήκατε.; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ ησυχία σήμερα! Τι κάνουν τα κορίτσια που είναι έτοιμα να γεννήσουν; @ΛΕΥΚΗ @annitakianna @Xrisa95

Ποια άλλη είναι κοντά;

Σ ευχαριστούμε που μας θυμήθηκες 🎈❤️🙏🏼 είμαστε στο τέλος!! Εμείς έχουμε γρίπη Α άρα έχω τα παιδάκια άρρωστα κ απλά ελπίζω να μην γεννήσω ακόμα 😂 κατά τ άλλα όταν πας φυσιολογικά είναι λίγο κιντερ έκπληξη… απλά αναμένεις πότε θα σκάσει μύτη το μπεμπέ 🤭💪🏽🤰🏼

μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας όμως 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου αρχικά συγχαρητήρια που δεν το έβαλες κάτω δεν τα παράτησες και τώρα έχεις αγκαλιά το θαυματάκι σου..

εγώ δεν έχω αποκτήσει ακόμη παιδάκι προσπαθούμε και τον άλλο μήνα θα κάνω επαναλλειπτικές ορμονολογικές εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός μου να κάνουμε και στον μεθεπόμενο κύκλο σαλπιγγογραφεία φαντάζομαι πως θέλει από κει να δεί για τυχόν ενδομητρίωση ή ινωμυώματα κτλ..

εχω πολυκυστικές ωοθηκες που σημαίνει πως δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν ξέρω κάθε πότε και αν κάνω κάθε μήνα ωορηξία..

επειδή ανέφερες πως τυχαία είδατε την ενδομητρίωση τι ακριβώς εννοείς.; Στον υπέρηχο.; Πως το αντιληφθήκατε.; 

Σοφία καλησπέρα,

επειδή μόλις προχθές έμαθα ότι έχω ενδομητρίωση στη μία ωοθήκη σε εμένα φάνηκε στον απλό τον υπέρηχο που κάναμε. Κ εμείς εντελώς ξαφνικά το ανακαλύψαμε

Για την σαλπιγγογραφία θέλει να δει αν είναι διάβατες οι σάλπιγγες σου κ καλά θα κάνετε να το ελέγξετε. Είναι απλή εξέταση εγώ δεν πόνεσα κθλ

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σοφία καλησπέρα,

επειδή μόλις προχθές έμαθα ότι έχω ενδομητρίωση στη μία ωοθήκη σε εμένα φάνηκε στον απλό τον υπέρηχο που κάναμε. Κ εμείς εντελώς ξαφνικά το ανακαλύψαμε

Για την σαλπιγγογραφία θέλει να δει αν είναι διάβατες οι σάλπιγγες σου κ καλά θα κάνετε να το ελέγξετε. Είναι απλή εξέταση εγώ δεν πόνεσα κθλ

Σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κορίτσι μου..

όλα θα πάνε καλά και στη δική σου περίπτωση είναι πολλές κοπέλες που τα έχουν καταφέρει μην το βάζεις κάτω κι όλα θα πάνε καλά ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου και εγώ πολυκυστικες έχω , δεν έχω ούτε σταθερό κύκλο ούτε ήξερα πότε και αν κάνω ωορρηξια 

κάνε έναν έλεγχο στις ορμόνες σου και να πας σίγουρα σε ενδοκρινολόγο (αν δεν έχεις πάει )

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!

Σαλπιγγογραφια είχα κάνει κι εγώ!το βασικό που ελέγχουν είναι αν είναι ανοιχτές οι σάλπιγγες.Μπορεί όντως να εντοπίσουν καποιο ινωμυωμα ή κάποια παραλλαγή στο σχήμα της μήτρας αλλά η ενδομητριωση δεν φαίνεται στον υπέρηχο ούτε στη Σαλπιγγογραφια. 

Ουσιαστικά είναι κύτταρα του ενδομητριου που βρίσκονται εκτός μήτρας αλλά φαίνονται μόνο όταν δημιουργούν κυστη ενδομητριωσης στις ωοθήκες γιατί αλλιώς είναι σαν σοκολατοειδεις κηλίδες (σαν στίγματα) που οι γιατροί λένε ότι μόνο με λαπαροσκοπηση εντοπίζονται. Ενώ η κύστη φαίνεται λογω του μεγέθους της.

Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις 

Καλα αποτελέσματα σού εύχομαι!  Και με το καλό να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...