Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

@kaounmar ανατριχιασα ολοκληρη πραγματικά. Γιατρός να λεει τετοια πραγματα?

@evaa__κοριτσι μ συγχαρητήρια! Ξεκαθαρα φαινεται η γραμη. Αυριο χοριακη 

@Elli13 καλα ο γιατρός απαραδεκτος. Αντι να σ πει ελα απο δω να ψαξουμε τι γίνεται. Να σ προτεινει αλλους γιατρους αλλων ειδικοτητων, να σου λεει βλακειες. Ενταξει δ ειναι τοσο μακρυα τ ραντεβού στο ελενα. Καλα εκανες κ εκλεισες κατακερματισμο για τ συζυγο. Οπως σ εγραψε μια κοπελα παραπάνω η υπάρχει θεμα ποιότητας στα ωραρια η στο σπερμα (υποψιαζομαι οτι ίσως εχει πολλες ανωμαλες ο συζυγος κ τα εμβρυα δ προχωρανε) η κατι αυτοανοσο. Απορρίπτοντας ένα ένα θα βρεις την ακρη. Άνοιξε θέμα εδω κ ρώτα για καθεξιν αποβολες να σ προτείνουν ειδικο κορίτσια που το εχουν ψαξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Και όπως φίλες μου υπάρχουν γιατροί που δεν έχουν καμία κατανόηση για το περνάμε! Έχοντας χάσει 14 εβδομάδων το πρώτο μου μωρό με αιφνίδιο σπάσιμο νερ΄ών, η γιατρός μου έλεγε ότι εντάξει πως κάνεις έτσι; δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει και στην τελική δεν είναι αυτοσκοπός τα παιδιά! Την άλλαξα, εννοείται!!!

Εντάξει έχω πάθει σοκ πλέον.. μερικοί άνθρωποι είναι αηδιαστικοι και έχουν επιλέξει και ένα λειτούργημα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν.. έλεος..

στις πριν 12 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Τρέμω ολόκληρη εμφανίστηκαν απο το πρώτο δευτερόλεπτο 

IMG_20241031_154042.jpg

Σκουρυνεεε η γραμμουλαααα! Περιμένουμε την χοριακη! Συγχαρητηριααα 🥹

στις πριν 12 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20241031_154042.jpg

Τέλεια!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου.. με το καλό..

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια ειμαι 27η μέρα και σε λίγο θα παραλάβω τα τέστ. Να κανω ενα το απόγευμα ή να περιμένω το πρωί? Σημερα αυριο ειναι οι αναμενόμενες μέρες περιόδου. Θα δειξει και απο σημερα αν τυχον ειμαι ε? 11 ΜΤΩ 

Να περιμένεις το πρωί να είναι σίγουρο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20241031_154042.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑ τώρα το είδα. Μπραβόοοοοοοοοοοο, αύριο πρωί τρέχα για χοριακή. 🥳

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ο σύζυγος επιτέλους την Τρίτη θα κάνει dfi και οξειδωτικό στρες. Στο Έλενα έκλεισα το συντομότερο που βρήκα για 24/11. Και στα άμεσα σχέδια είναι και ένας ρευματολογος.. 

Στον γυναικολόγο αυτόν δεν θα ξαναπάω. Δεν δώσε την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα να είμαι μήνες τώρα ένα ράκος ψυχολογικά.. Και ενώ με άκουσε στο τηλ πως ήμουν που έκλαιγα, απάντησε με τέτοια απάθεια. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί μαζί του γέννησα και την κόρη μου, αλλά νιώθω ότι ευθύνεται εν μέρει για όσα περνάω γιατί δεν το έψαξε όσο έπρεπε.

😠😠😠 ειλικρινά τον γιατρό σου, θα έπρεπε να τον έχουμε όλες μπροστά μας.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ωχ είχες κ συ παλινδρομη? Μα τι γίνεται πια? Εννοείται ότι έχεις ελπίδες.. όλα να πάνε καλά σου εύχομαι 🙏

2 παλινδρομες ναι και μια εκτοπη. 

Έκανα καρυότυπους και έμβρυο και δικούς μας (όλα καλά σε εμάς, το έμβρυο είχε χρωμοσωμικη ανωμαλία) και αιματολόγο εγώ πήγα κλπ. Και σε καθηγητή γυναικολογο στη Θεσ/νίκη και απλά μου είπαν ήμουν άτυχη και παίζουμε κάθε φορά με πιθανότητες. Τελειαααα

στις πριν 45 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20241031_154042.jpg

Συγχαρητήρια βρε κορίτσι μου!! Όλα με το καλό!!!😊 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20241031_154042.jpg

Ε ναι βρε κορίτσι μου!!! Μπράβο!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Πάνε για χοριακή το πρωί και μετά γύρνα να ανοίξεις το καινούριο θέμα! :)

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

2 παλινδρομες ναι και μια εκτοπη. 

Έκανα καρυότυπους και έμβρυο και δικούς μας (όλα καλά σε εμάς, το έμβρυο είχε χρωμοσωμικη ανωμαλία) και αιματολόγο εγώ πήγα κλπ. Και σε καθηγητή γυναικολογο στη Θεσ/νίκη και απλά μου είπαν ήμουν άτυχη και παίζουμε κάθε φορά με πιθανότητες. Τελειαααα

Ωχ τι έχεις περάσει κ συ.. όντως ισχύει ότι παίζουμε με τις πιθανότητες όλες μας απλά ψάχνουμε ότι μπορούμε να προλάβουμε και ότι μπορεί να εξηγηθεί..

Κοίτα η γενετιστρια μου είχε πει ότι είναι πιο συχνές από ότι νομίζουμε οι χρωμοσωμικες απλά δεν το ξέρουμε γιατί δεν στέλνονται πάντα τα έμβρυα για έλεγχο.. εμένα μετά από ένα τεράστιο ιστορικό που πήρε και από εξετάσεις που είδε είπε ότι ήταν όντως τυχαίο γεγονός κυρίως και λόγω της ηλικίας μου και ειχε δίκιο μάλλον, παρόλα αυτά σύστησε προληπτικό έλεγχο σε επόμενη κύηση, που δεν τον κάναμε βέβαια γιατί όλα ήταν οκ.. όλα θα πάνε καλά και η επόμενη εγκυμοσύνη θα έρθει για να μείνει..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ωχ τι έχεις περάσει κ συ.. όντως ισχύει ότι παίζουμε με τις πιθανότητες όλες μας απλά ψάχνουμε ότι μπορούμε να προλάβουμε και ότι μπορεί να εξηγηθεί..

Κοίτα η γενετιστρια μου είχε πει ότι είναι πιο συχνές από ότι νομίζουμε οι χρωμοσωμικες απλά δεν το ξέρουμε γιατί δεν στέλνονται πάντα τα έμβρυα για έλεγχο.. εμένα μετά από ένα τεράστιο ιστορικό που πήρε και από εξετάσεις που είδε είπε ότι ήταν όντως τυχαίο γεγονός κυρίως και λόγω της ηλικίας μου και ειχε δίκιο μάλλον, παρόλα αυτά σύστησε προληπτικό έλεγχο σε επόμενη κύηση, που δεν τον κάναμε βέβαια γιατί όλα ήταν οκ.. όλα θα πάνε καλά και η επόμενη εγκυμοσύνη θα έρθει για να μείνει..

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου τέτοια να ακούω αλήθεια μου δίνουν ελπίδες. Και τώρα είστε πάλι σε διαδικασία για νέο μπεμπέ; 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου τέτοια να ακούω αλήθεια μου δίνουν ελπίδες. Και τώρα είστε πάλι σε διαδικασία για νέο μπεμπέ; 

Σας ευχαριστώ οοολες παρα πολυ εχω τρελαθεί αυριο θα σας στείλω τη χοριακη μου🙏🙏🙏🌈🌈🌈🥹🥹🥹🥹

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι θέλουμε πολύ ένα ακόμα παιδάκι..έχουμε ένα ακόμα εμβρυακι στην κατάψυξη από την πρώτη εξωσωματική και σε κάνα δίμηνο λέω να προχωρήσω απλά έκανα τη χάρη στον αισιόδοξο άντρα μου και στο γιατρό μου και προσπαθούμε τωρα λίγο φυσιολογικά γιατί θηλάζω ακόμα κιόλας αλλιώς πάλι από την αρχή νέα εξωσωματική, απλά δεν θέλω να το αργήσω άλλο γιατί με τα προβλήματα γονιμότητας που έχουμε όσο περνάει η ηλικία δυσκολεύει το πραγμα..  που θα πάει θα το τσακωσουμε.. εγώ πιστεύω πως εν έτη 2024 καμία γυναίκα δεν μένει χωρίς μωράκια..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Έχεις δίκιο, από την τελευταία φορά έπρεπε να είχα φύγει. Δεν έχω ξεπεράσει όσα έζησα τότε, και δεν ξέρω αν θα τα ξεπεράσω ποτέ, ακόμα τα σκέφτομαι και κλαίω... Συν πόσους μήνες μου πήρε να επανέλθω σωματικά..

Στον Λυμπερόπουλο θα πάει, τα κανόνισα μόνη μου, και τώρα μουρμουριζει για τη διαδικασία... Άντρες....

Νομίζω πως δεν σε πρόσεξε όσο θα έπρεπε και ότι κάπως με τον τρόπο του είναι σαν να σε διώχνει αυτό νιώθω εγώ κορίτσι μου όλες  ειπαμε οτι κάτι τρέχει και είμαστε «άσχετες» και ο γιατρός κάτι ουσιαστικό δεν σου είπε ήταν λες και μιλούσες στο τηλέφωνο με μια γειτόνισσα και όχι με έναν επιστήμονα 

να πάει ο σύζυγος να την κάνει την εξέταση.. στα εξειδικευμένα κέντρα έχουν έναν πιο προσιτό περιβάλλον για να γίνει, έχουν ειδικά δωμάτια  δεν είναι εύκολο σίγουρα αλλά βοηθάει όσο να πεις να είναι λίγο πιο χαλαροί..

IMG_20241031_154042.jpg

Ωωω θετικότατο είναι και με όχι πρωινά ουρά συγχαρητήρια περιμένουμε χοριακη αύριο να μας ανοίξεις και το θεματάκι του Νοεμβρίου καλούς διπλασιασμούς σου εύχομαι 🥳🥳🥳

Εχεις συμπτώματα ; Είναι πρώτη εγκυμοσύνη; (Αν το έχεις ξανά πει συγνώμη που δεν το θυμάμαι αλλά είμαστε και πολλές 😅)

IMG_20241031_154042.jpg

Συγχαρητήρια Ευα!!! Βγάζει μάτι η γραμμή :) Περιμένουμε τη χοριακή σου 🙏🙏🙏

@evaa__συγχαρητήρια κορίτσι μου και μετά να ανοίξεις και το θέμα ΜΩΡΆΚΙΑ ΙΟΥΝΊΟΥ 2025 να θυμηθώ τα δικά μου που ήμουν στον ΙΟΎΝΙΟ 2024. 

Πρωτα ο Θεος αυριο βγαίνει θετική η χοριακη και εννοείται αν το θέλετε να σας ανοίξω εγω το θεματακι!Ειμαι τοσο συγκινημένη 🫶 Πρώτο θετικό τεστ της ζωης μου πρωτη εγκυμοσύνη ολα πρωτογνωρα! Προσπάθεια 5 μηνων. Καθε φορα την αναμενόμενη περιόδου είχα πονους περιόδους τωρα δεν ειχα τπτ. Ειμαι 11 ΜΤΩ και προχθες που ειχα το αχνο τεστ ενιωσα δεξια χαμηλα πονακια ασυνήθιστα.Το στήθος πολυ πρισμενο οπως σε καθε μηνα πριν την περίοδο.Το βράδυ θα ανακοινωσω στον καλο μου οτι θα γινει μπαμπάς εχω❤️❤️❤️ τρελαθεί 

@evaa__Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τη χοριακή σου αύριο...

@Mpourmpouloμου, που έχεις χαθεί τόσο καιρό;;; 

@Girly, @Θέτις Κ.????????? Τι κάνετε βρε εγκυούλες;;;

στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Πλέον έχω πάψει και εγώ να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός! Γι'αυτό θυμώνω. Δεν θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει, είμαι δύο χρόνια ακριβώς σε αυτό το Γολγοθά αποβολών. Δύο βιοχημικές και δύο παλινδρομες ως τώρα. Εξετάσεις έχουμε κάνει αρκετές, αλλά σίγουρα όχι όλες. Πιστεύω κάτι έχει διαφύγει. Για αυτοάνοσο σκεφτόμουν κ εγώ.

Ξέρω ότι μόλις προσπαθήσουμε πολύ πολύ σύντομα θα ξαναμεινω έγκυος, 5 εγκυμοσύνες είχα, όλες με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά δεν θα επιτρέψω άλλη απώλεια, όσο περνάει από το χέρι μου φυσικά. Ο γιατρός μου χτες ενω έκλαιγα και του έλεγα δεν αντέχω άλλο, μου είπε αν δεν μπορείς κάτσε με το ένα παιδάκι σου... Αλλιώς θα προσπαθείς μέχρι να έρθει αυτή η σωστή εγκυμοσύνη. ΣΟΒΑΡΑ ΤΏΡΑ;; Μονο εμένα μου φαίνεται απαράδεκτη αυτή η απάντηση; Οπότε, όσες είστε από Αθήνα, στείλτε μου παρακαλώ αν έχετε να προτείνετε κάποιον γυναικολόγο που να είναι πάνω από όλα άνθρωπος..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ο σύζυγος επιτέλους την Τρίτη θα κάνει dfi και οξειδωτικό στρες. Στο Έλενα έκλεισα το συντομότερο που βρήκα για 24/11. Και στα άμεσα σχέδια είναι και ένας ρευματολογος.. 

Στον γυναικολόγο αυτόν δεν θα ξαναπάω. Δεν δώσε την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα να είμαι μήνες τώρα ένα ράκος ψυχολογικά.. Και ενώ με άκουσε στο τηλ πως ήμουν που έκλαιγα, απάντησε με τέτοια απάθεια. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί μαζί του γέννησα και την κόρη μου, αλλά νιώθω ότι ευθύνεται εν μέρει για όσα περνάω γιατί δεν το έψαξε όσο έπρεπε.

100000000% έχεις δίκαιο κορίτσι μου ! Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι τυχαίο και από φίλες που έχω που είχαν παρόμοιες εμπειρίες είτε βρήκαν το θέμα ακριβώς με εξετάσεις είτε ξέρω και μια περίπτωση που ναι μεν δεν βρήκαν ακριβώς τι συμβαίνει αλλά βρήκαν λύση με καποια αγωγή από την πρώτη μέρα του θετικού τεστ. Κ η συγκεκριμένη μάλιστα είχε 2 εγκυμοσύνες στη σειρά που πήγαν καλά μετά από 4 αποβολές. 

Δεν είμαι Αθήνα για να σε βοηθήσω αλλά πραγματικά σου εύχομαι να βρεις και κάποιον γιατρό που να σε σέβεται, να σε στηρίζει και να σου βρει τη λύση! 

Λυπάμαι ειλικρινά για όσα περνάς κ νευριαζω ταυτόχρονα επειδή μπορεί να μην χρειαζόταν να τα περάσεις με τηβ κατάλληλη βοήθεια. 

Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα 💙

στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20241031_154042.jpg

Ναιιιιι αυτά μάλιστα!!!!!💖💖💖με το καλό!!!

Πρωτα ο Θεος αυριο βγαίνει θετική η χοριακη και εννοείται αν το θέλετε να σας ανοίξω εγω το θεματακι!Ειμαι τοσο συγκινημένη 🫶 Πρώτο θετικό τεστ της ζωης μου πρωτη εγκυμοσύνη ολα πρωτογνωρα! Προσπάθεια 5 μηνων. Καθε φορα την αναμενόμενη περιόδου είχα πονους περιόδους τωρα δεν ειχα τπτ. Ειμαι 11 ΜΤΩ και προχθες που ειχα το αχνο τεστ ενιωσα δεξια χαμηλα πονακια ασυνήθιστα.Το στήθος πολυ πρισμενο οπως σε καθε μηνα πριν την περίοδο.Το βράδυ θα ανακοινωσω στον καλο μου οτι θα γινει μπαμπάς εχω❤️❤️❤️ τρελαθεί 

Ελα βρε κορίτσι μου μπράβο !!! Πολύ χαίρομαι που είναι το πρώτο σου θετικό τεστ και το μοιράζεσαι μαζί μας ☺️

Με το καλό εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις ! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ελα βρε κορίτσι μου μπράβο !!! Πολύ χαίρομαι που είναι το πρώτο σου θετικό τεστ και το μοιράζεσαι μαζί μας ☺️

Με το καλό εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις ! 

Σας το ειχα ξανα πει οταν εκανα το νεο λογαριασμό οτι ήμουν στην παρεα σας και ολο το καλοκαίρι με τον προηγούμενο λογαριασμό αλλα ειχα θεμα με το e mail μου και χρειάστηκε να γίνει νεος! Θελω να σας πω οτι ονειρευτηκα πολλες φορές οτι σας στέλνω το θετικό μου τεστ γιατί ηξερα ότι θα χαρείτε! @ΠαρασκευαιδουΣου είχα ζητήσει πρόβλεψη πρόσφατα αλλα σου είχα ζήτησει και το καλοκαίρι και ειχες πει Σεπτεμβρίο Οκτώβριο ΔΕΝ το ξεχνω με τπτ! Στέλνεις θετική ενέργεια❤️Μακαρι να εχει καλή εξέλιξη αυτη η εγκυμοσύνη και ευχομαι σε ολες οτι ονειρεύεστε να γινει πραγματικότητα❤️❤️❤️🫶

@Elli13 Κορίτσι μ λυπαμαι πολυ για την νεα απώλεια.. εκανες πολυ καλα που εκλεισες στο Ελενα.. η κα Οικονομοπουλου ειναι εξαιρετική και η ημερομηνια που θα πας νομιζω ειναι ιδανικη. εμενα μετα απο παλινδρομες και βιοχημική μου ζητησε να παω περίπου ενα μήνα μετα να δει καποιους δεικτες.. εαν θες μπορω να σου στείλω το mail της να της στειλεις πως ειχες βιοχημική και πως εχεις κλεισει ραντεβου την ταδε ημερομηνια.. εαν θεωρει πως η ημερομηνία που εχεις κλεισει ειναι μακρινη θα βρει να σε βαλει εκεινη νωριτερα.. εννοειται θα παρεις μαζι σου οοοοο,τι εξεταση εχεις κανει!

Σχετικα με τον γιατρο σου θα πω οπως ειπαν κ τα κοριτσια πως ειναι επιεικως απαράδεκτος με αυτα που σου είπε, αλλα για εμενα κ με αυτο που σε εβαλε να περασεις την τελευταια φορα στην 12η βδομαδα αν θυμαμαι καλα π ησουν.. γτ εκτος του οτι περασες κατι τρομερα ψυχθοφορο που ακομα δεν μπορεις να το ξεπερασεις δεν στειλατε κ το εμβρυο για ελεγχο που ισως σου ειχε δωσει τωρα καποιες απαντησεις.. Ελπιζω αυτη η πληγη απο αυτη την τρομακτικη εμπειρία να καταφερει να επουλωθει με τον καιρο. .

Πραγματικά ευχομαι να βρεις τις απαντησεις που θα σε βοηθησουν να κρατησεις στα χερια σου ενα ακομα υγιες παιδακι! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...