Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Είναι πολύ σπαστικό! Έρχεται που έρχεται, τουλάχιστον ας μην μας ταλαιπωρεί!

Αυτό ακριβώς, της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ. Παλαιότερα ούτε που καταλάβαινα κάτι, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, εε τώρα έχει καταντήσει σπαστικό, ειδικά το στήθος, νομίζω είναι το ποιο ενοχλητικό σε συνδιασμό με την κοιλιά.

Γνωρίζει καμία κοπέλα πληροφορίες για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και την ομάδα της κα. Κουτλάκη; Σκέφτομαι αν δεν πετύχει η εξωσωματική στο Διαβαλκανικό να πάω στο δημόσιο νομοσοκομείο μιας και είναι στην περιοχή μου και "δωρεάν".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!! 6 ημέρες πριν την περίοδο και έχει εδώ και 3-4 μέρες έχω έντονους πόνους περιόδου και την αίσθηση ότι έρχεται. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει, γιατί το παθαίνω κάποιους μήνες (όχι όλους), αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο νωρίς; Το παθαίνει κάποια άλλη;

Καλημέρα κορίτσι μου, αν εισαι 6 μερες πριν την περιοδο σημαινει πως λογικα δεν εχει γινει ακομη η εμφυτευση οποτε οι πονοι περιοδου μπορει να σημαινουν πως εισαι εγγυος ή και πως δεν εισαι. 

Ισως 2-3 μερες πριν την περιοδο μπορεις να παρατηρησεις καποιες διαφορες αλλα και αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα.

Εγω ειχα πονους περιοδου 6 μερες πριν την περιοδο και ειμαι εγγυος, αλλα μου εχει συμβει και να εχω απλα πονους και να ερθει η περιοδος. 

Με αλλα λογια, κανε υπομονη λιγες μερες ακομη και ευχομαι να δεις διαφορετικα συμπτωματα και θετικο τεστακι!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, αν εισαι 6 μερες πριν την περιοδο σημαινει πως λογικα δεν εχει γινει ακομη η εμφυτευση οποτε οι πονοι περιοδου μπορει να σημαινουν πως εισαι εγγυος ή και πως δεν εισαι. 

Ισως 2-3 μερες πριν την περιοδο μπορεις να παρατηρησεις καποιες διαφορες αλλα και αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα.

Εγω ειχα πονους περιοδου 6 μερες πριν την περιοδο και ειμαι εγγυος, αλλα μου εχει συμβει και να εχω απλα πονους και να ερθει η περιοδος. 

Με αλλα λογια, κανε υπομονη λιγες μερες ακομη και ευχομαι να δεις διαφορετικα συμπτωματα και θετικο τεστακι!

Κορίτσι μου δεν είμαι έγκυος, είμαι σχεδόν σίγουρη! Στην εγκυμοσύνη είχα πόνους ένα βράδυ 1 βδομάδα πριν την περίοδο και μετά από 1 βδομάδα ξανά είχα. Όταν πονάω συνεχόμενα, πάντα έρχεται περίοδος. Απλά αυτό λέω κ εγώ ρε παιδί μου, ποσο γρήγορα λαμβάνει ο οργανισμός μου το μήνυμα κ αρχίζει τα σημάδια περιόδου 😂 

Κάτι διαφορετικό που παρατήρησα εγώ και κατάλαβα πως μπορεί να είμαι έγκυος είναι ο διαφορετικός πόνος στο στήθος,  σαν ένα κάψιμο και όχι απλά ενόχληση 

Καλημέρα κορίτσια μου. Κάνω ένα update, σήμερα είμαι 18η μέρα, και παρατήρησα τώρα στο εσώρουχο υγρά πιο παχύρευστα αλλά και stretchy ταυτόχρονα, όχι όμως τόσο διαυγή όσο τις προηγούμενες μέρες. Και σκέφτομαι, ακόμα και σήμερα να έγινε η ωορρηξία, μέσα δεν είμαι με τις τελευταίες επαφές μου την 15η και 16η μέρα;

Ε δε θα σκάσω κιόλας, ό,τι έγινε έγινε, αλλά μου κάνει εντύπωση που τα υγρά έχουν ακόμη κάποια ελαστικότητα! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Κάνω ένα update, σήμερα είμαι 18η μέρα, και παρατήρησα τώρα στο εσώρουχο υγρά πιο παχύρευστα αλλά και stretchy ταυτόχρονα, όχι όμως τόσο διαυγή όσο τις προηγούμενες μέρες. Και σκέφτομαι, ακόμα και σήμερα να έγινε η ωορρηξία, μέσα δεν είμαι με τις τελευταίες επαφές μου την 15η και 16η μέρα;

Ε δε θα σκάσω κιόλας, ό,τι έγινε έγινε, αλλά μου κάνει εντύπωση που τα υγρά έχουν ακόμη κάποια ελαστικότητα! 

Καλημέρα κάνω πάντα ωορρηξία 14-16 μέρα του κύκλου! Αυτό το κύκλο είχαμε επαφές μέχρι 16 μέρα..πάω για υπέρηχο για άλλο λόγο την 18μερα κύκλου και μου λέει ααα το αυγουλακι είναι ακόμα εδώ σήμερα η αύριο θα σκάσει! Και ξανά καταφέραμε άλλη μια επαφή την 19 και ότι έγινε.. υγρά είχα μέχρι την 20μερα το μεσημέρι! Ότι είναι να γίνει, άλλοι πιάνουν με μια επαφή! 

Καλημέρα κορίτσια μου και καλο μήνα! Μόλις επέστρεψα απο τον υπερηχο ειμαι ογδοη μερα με 2 cyclacur, το ενδομήτριο μου παχαινει κανονικα κ απο σήμερα τα αυξάνω σε 4 μαλλον στις 16 του μηνα θα γίνει η εμβρυομεταφορα! 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κάνω πάντα ωορρηξία 14-16 μέρα του κύκλου! Αυτό το κύκλο είχαμε επαφές μέχρι 16 μέρα..πάω για υπέρηχο για άλλο λόγο την 18μερα κύκλου και μου λέει ααα το αυγουλακι είναι ακόμα εδώ σήμερα η αύριο θα σκάσει! Και ξανά καταφέραμε άλλη μια επαφή την 19 και ότι έγινε.. υγρά είχα μέχρι την 20μερα το μεσημέρι! Ότι είναι να γίνει, άλλοι πιάνουν με μια επαφή! 

εμένα χθες είχαν σταματήσει και σήμερα είδα πάλι λίγα, εκεί που ήμουν όρθια ένιωσα να "τρέχει" κάτι και τσουπ τα είδα. Εεε ετσι ακριβώς όπως λες, άλλοι με μία επαφή και πριν την ωορρηξία, αν είναι να κάτσει θα κάτσει!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

εμένα χθες είχαν σταματήσει και σήμερα είδα πάλι λίγα, εκεί που ήμουν όρθια ένιωσα να "τρέχει" κάτι και τσουπ τα είδα. Εεε ετσι ακριβώς όπως λες, άλλοι με μία επαφή και πριν την ωορρηξία, αν είναι να κάτσει θα κάτσει!

Δεν πειράζει κορίτσι μου, θα πιάσουμε και εμείς..που θα πάει?!?! μάλλον θέλει λίγα γουτσου γουτσου παραπάνω να κάνουμε 🤷‍♀️

@flowerv Καλημέρα κορίτσι μου, τι κάνεις? πως είστε??

στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Christi.D. εγώ πάνω στο θέμα σαλπιγγογραφία θα πω ότι με διαβατές σάλπιγγες στην κλασική σαλπιγγογραφία πόνεσα πααααααάρα πολύ, τέτοιο πόνο δεν έχω ξάνα νοιώσει στη ζωή μου. Έχοντας πάρει μάλιστα και δύο buscopan μία ώρα πριν.. φαντάσου δηλαδή αν δεν έπαιρνα τι πόνο μπορεί να είχα. πφ! Το ίδιο συνέβει και στην κουμπάρα μου, με διαβατές σάλπιγγες. Άρα, δεν ξέρω ειλικρινά γιατί κάποιες πονάνε πάρα πολύ και κάποιες δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Ίσως τότε εξαρτάται από άτομο σε άτομο αν θα πονέσει ή όχι. .  Εγώ μίλησα με βάση τη δική μου εμπειρία εννοείται! 

Πάντως δεν εγγυάται ότι δεν θα έχεις εξωμητριο αν η σαλπιγγογραφια είναι καλή είναι. Αυτό ήθελα να ξέρει κυρίως η κοπέλα γιατί κι εγώ μετά το εξωμητριο το έψαξα πολύ πώς γίνεται με καλή σαλπιγγογραφια να έχω εξωμητρια κύηση κι αν χρειάζεται να επαναλάβω την εξέταση 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου, θα πιάσουμε και εμείς..που θα πάει?!?! μάλλον θέλει λίγα γουτσου γουτσου παραπάνω να κάνουμε 🤷‍♀️

@flowerv Καλημέρα κορίτσι μου, τι κάνεις? πως είστε??

Δόξα το θεό είμαστε καλά! Ξεκινάμε διαδικασίες για εξωσωματική με προεμφυτευτικό!

Μας είπαν εάν θέλουμε να το παλέψουμε  και άλλο , εγώ ψυχολογικά δεν τη παλεύω οποτε πάμε στο επόμενο βήμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε! 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δόξα το θεό είμαστε καλά! Ξεκινάμε διαδικασίες για εξωσωματική με προεμφυτευτικό!

Μας είπαν εάν θέλουμε να το παλέψουμε  και άλλο , εγώ ψυχολογικά δεν τη παλεύω οποτε πάμε στο επόμενο βήμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε! 

Θα πράξεις όπως νιώθεις εσύ καλύτερα και ότι σε κάνει να είσαι ήρεμη εσύ. Εύχομαι λοιπόν να πάνε όλα καλά και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα 🙏

στις πριν 16 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Ναι έχουν  σχηματιστεί χεράκια και ποδαράκια!Αλλά ρε Μαρίνα μου ακόμα δεν το έχω χαρεί και νιώθω τύψεις! 

Καλέ γιατί κανείς έτσι;;;κοίτα να το χαρείς!!!παλευες τόσο καιρό 🥰

στις πριν 16 ώρες, ο/η Apol είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλο μήνα! Μόλις επέστρεψα απο τον υπερηχο ειμαι ογδοη μερα με 2 cyclacur, το ενδομήτριο μου παχαινει κανονικα κ απο σήμερα τα αυξάνω σε 4 μαλλον στις 16 του μηνα θα γίνει η εμβρυομεταφορα! 

Καλή επιτυχία να έχετε κορίτσι μου!!!

Καλημέρα καλημέρα! Εγώ, εγώ (δεν) περιμένω περίοδο αυτό το μήνα.. 😅 Βασικά σε 3 ημέρες.

Σ΄΄ημερα συνεχίζει ο πόνος στο στήθος και προστέθηκαν απο εχθές το βράδυ και πονάκια χαμηλά στην κοιλιά. Καλά για τον πονοκέφαλο δεν το συζητώ, άλλο πράγμα κάθε μέρα...

Υ.γ. αααα έχω και δυσκοιλιότητα εδώ και λίγες μέρες, πφ!

Καλημέρα καλημέρα!!

Μακάρι κορίτσια σε εσάς να μην έρθει κ να έχετε ευχάρισταααα!!!! Εμένα με προσγείωσε η αρνητική χοριακ΄ή ενώ είμαι στις 39 μέρες. Σμρ θα πάω στη γυναικολόγο να δούμε τι γίνεται. Μακάρι απλά να άλλαξε λόγο καλοκαιριού κ μην είναι τπτ πιο σοβαρό

στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα καλημέρα! Εγώ, εγώ (δεν) περιμένω περίοδο αυτό το μήνα.. 😅 Βασικά σε 3 ημέρες.

Σ΄΄ημερα συνεχίζει ο πόνος στο στήθος και προστέθηκαν απο εχθές το βράδυ και πονάκια χαμηλά στην κοιλιά. Καλά για τον πονοκέφαλο δεν το συζητώ, άλλο πράγμα κάθε μέρα...

Υ.γ. αααα έχω και δυσκοιλιότητα εδώ και λίγες μέρες, πφ!

Άντε να δούμε! Γενικά έχεις πονοκέφαλο πριν την περίοδο; 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ περιμένω την Τρίτη και Έχω όλα τα συμπτώματα περιόδου. 

Καλά αυτό με τα συμπτώματα περιόδου μην ορκίζεσαι, είναι όλα ίδια και με εγκυμοσύνης! Μόνο η καθυστέρηση διαφέρει 😅

Καλημέρα! Καθυστερώ ακόμα στις απαντήσεις λόγω έγκρισης. Όλες εσείς οι εγκυούλες δεν ρίχνετε σε εμάς που προσπαθούμε με φυσιολογικ΄΄η ή ivf λίγη μαγική αστερόσκονη;;;🤩

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ περιμένω την Τρίτη και Έχω όλα τα συμπτώματα περιόδου. 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Είναι ίδια τα συμπτώματα δυστυχώς κ δεν μπορούμε να το καταλάβουμε... Εγώ μια εβδομάδα πριν κ μέχρι την καθυστέρηση είχα πολύ έντονους πόνους περιόδου σε σημείο να πάρω χάπι που συνήθως δεν παίρνω πριν αδιαθετησω... 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Είναι ίδια τα συμπτώματα δυστυχώς κ δεν μπορούμε να το καταλάβουμε... Εγώ μια εβδομάδα πριν κ μέχρι την καθυστέρηση είχα πολύ έντονους πόνους περιόδου σε σημείο να πάρω χάπι που συνήθως δεν παίρνω πριν αδιαθετησω... 

καλημέρα κορίτσια 

τι κάνεις κορίτσι μου ; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου ; Πες μας τα νέα σου 😊

@Girly κορίτσι μου σε χάσαμε πως είσαι ; Θα χαρώ να μας στείλεις νέα σου 😊 

@Naty_ Πονοκέφαλο δεν έχω ποτέ όταν περιμένω περίοδο, γενικά έχω θέμα με στήθος και κοιλιά αλλά με κεφάλι όχι.. είναι η πρώτη φορά τέτοιο πράγμα.. Νομίζω είναι λόγο καιρού κυρίως.. αυτές οι εναλλαγές είναι το κάτι άλλο, δεν ξέρεις τι να φορέσεις κρύο το πρωί, ζέστη το μεσημέρι.!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Άντε να δούμε! Γενικά έχεις πονοκέφαλο πριν την περίοδο; 

Καλά αυτό με τα συμπτώματα περιόδου μην ορκίζεσαι, είναι όλα ίδια και με εγκυμοσύνης! Μόνο η καθυστέρηση διαφέρει 😅

κορίτσια εμένα μου έχει καρφωθεί, πως θα έχω τα ίδια συμπτώματα με την πρώτη εγκυμοσύνη. Γι αυτό κ το αποκλείω..ίσως να μην ισχύει αλλά έτσι πιστεύω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...