Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσορίζω το μέλος vivi1979!


Guest

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! θα ήθελα να καλωσορίσω την νύφη μου vivi1979 που ήρθε στην παρέα του mammyland! Να της φερθείτε με αγάπη και στοργή!:cheer: :cheer: :cheer: Βιβή μου καλώς μας ήρθες! Πες μας λίγα λόγια για σένα να σε γνωρίσουν και τα κορίτσια!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βιβη καλωσορισες στην παρεα του mammyland.

Να σου ζησει το αγορακι σου και με το καλο το δευτερο...

Ειμαι η Λενα και εχω μια κορη 15 μηνων το Μαριετακι μου...

Γιατι εισαι στο κρεββατι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eimai stin 5 evdomada,eyxaristw gia tis eyxes.eida kafe k mou eipe o giatros na meinw stokrevvati.idia egymosini eixa kai ston gio mou.apla meta apo ton gio mou eixa kai mia atyxi egumosini opou den oloklirwthike kai ayto einai pou me tromazei.sorry an kathysterw na apantisw alla kathysterei ligo edw egw psaxnomai akoma....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα μην φοβασαι,αγαπη και στοργη παντα!!:-)

Βιβη μας καλωσηρθες στην παρεα μας!!!Να σου ζησει το παιδακι να το χαιρεστε και να ναι παντα γερο και χαρουμενο!!Με το καλο να φερεις στην ζωη και το νεο μελος!!Υπομονη!!Θα περασει κι αυτο εσεις να στε καλα με το νινακι!!

Εγω ειμαι η Κωνσταντινα!Χαρηκα!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες !!!

κάτσε στο κρεββάτι σου καλη και εμείς θα σου κρατήσουμε παρέα για όσο χρειαστεί.

μην έχεις έννοια ... όλα καλά θα πάνε.

Εγώ είμαι η Χρυσούλα συνομηλική σου (1979 και εγώ) και περιμένω το πρώτο μου μωράκι. Είμαι 31 εβδομάδων και τρελαμένη από τώρα με την κόρη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλώς όρισες βιβή!!!!και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά!!!!και να σου ζήσει και ο γιόκας σου!!!εγώ είμαι η θέη και ακόμα δεν έχω παιδάκι αλλά εύχομαι σύντομα να αποκτήσω....να ξέρεις οτι τα κορίτσια εδώ μπορούν να σε βοηθήσουν για πολλά ζητήματα,οπότε οτι θελήσεις μην διστάσεις...φιλιά πολλά και πάλι καλώς όρισες!!!!α!!!!!και περαστικά σου...:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ VIVI.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΜΑΙ 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ 6 UTROGESTAN ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vivi καλως ηρθες στη ομορφη παρεα του mammyland να χαιρεσαι το αγορακι σου κ με το καλο να ερθει κ το δευτερο,εγω ειμαι εγκυος στον 5 μηνα κ περιμενω αγορακι θα χαρω πολυ να τα λεμε..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vivi μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!κριμα να μην ξερω την dimitroula νωριτερα για να προλογισει και μενα,dimitrοula μου:laugh: χαχαχαχαα

Σου ευχομαι vivi μου να χαιρεσαι το παιδακι σου,και με το καλο να αποκτησεις και το δευτερο!oτι θελεις θα τα συζηταμε και θα αλληλοβοηθιομαστε!φιλακια πολλα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσορισες Βιβη κ ευχομαι να σου πανε ολα καλα. Μην αχγωνεσαι πανω απ ολα κ να σκεφτεσαι θετικα για το σποριδιον σου :)

Σε φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες στην παρέα του mammyland.

Να χαίρεσαι το παιδάκισου και με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

Μείνε στο κρεβάτι όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά.

Είμαι η Νατάσα έχω ένα γιο 4χρονών και περιμένω την μπέμπα μου σε 1 μήνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βιβή μου καλοσώρισες στην μεγάλη παρέα μας!!!Να το χιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο και το δευτερο!!!Οσο για το αιματακι μην αγχώνεσαι!!και γω γυρω στην 6η εβδομαδα ειχα καφε αίμα και μου εγραψε ο γιατρος utrogestan(προγεστερονη).και ειχα και μια μικρη αποκόλληση..Ολα καλα ομως!!Οι περισσοτερες γυναικες το παθαινουν...απ οτι βλέπεις απ το ticker ειμαι στις μερες μου καιγω..περιμενω το πρωτο μου..αγοράκι!!!

Φιλάκια θα τα λέμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vivi kalos irthes sti parea mas...na sou zisei o giokas sou k me to kalo na dexteis k to 2...agori einai i koritsi?

krebati ti bgazeis?ipomoni kopela mou..

ego eimai i thouli sta 28 k exo ena antrakla 14 imeron:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vivi1979

γεια σου και από μένα..Είμαι και εγώ έγκυος στην αρχή του 3ου μήνα..εϋχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!! ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ, ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια. Ξεκίνησα χτες τα cyclacur. Από σήμερα νιωθω ζάλη και πονοκέφαλο. Για πείτε παρενέργειες που είχατε;
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!  Σας γράφω για να σας ενημερώσω πως χθες το απόγευμα πήγαμε και είδαμε το μικρακι μας!! Έχει μεγαλώσει!! Είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ ❤️. Ο υπέρηχος με έβγαλε 8+2 χθες ποτέ κρατάμε αυτό σε αντίθεση με την τελευταία ημερομηνία περιόδου που με βγάζε 7+6. Οοολα καλά λοιπόν 🤗
    • Ποιο πολύ ξέρεις τι με ενόχλησε; Οταν με εραβε στην τελευταία μου καισαρική, μου ειχε πει πως μου εκανε ειδικό ράψιμο για να κανω κι αλλο αν θελήσω και χθες αρχισε τα "αποκλείεται να στο ειπα αυτο!!!!" Μεχρι πέρσι (και σε ολες τις γέννες μου) ηταναζι και ο μπαμπάς. Το ιατρείο ηταν του μπαμπά και τα τελευταία χρόνια ηρθε και ο γιος. Οπου μέχρι πρόσφατα χειρουργούσαν παρέα... Το μονο που μπορώ να σκεφτώ ειναι πως νιώθει ανασφάλεια χωρις τον μπαμπα του τωρα. Την αλλη Πέμπτη που θα παω, θα σε δει και ο μπαμπάς... Αν δω οτι και εκεινος τα μασαει, θα παω σε γιατρο που ειδικεύεται σε κυήσεις υψηλού κινδύνου. Εντωμεταξυ για ποση ωρα μου μιλουσε για την πιθανότητα να εχω διεισδυτικό πλακούντα, ενα σεναριο που μπορει να γινει και σε γυναίκες που εχουν μια καισαρική και εν πάση περιπτώσει, ενα σεναριο που μπορεί και να μη συμβεί. Για το παχος της μήτρας, στην αρχή μου ειπε πως δεν τον απασχολεί και πως απλα θα με παρακολουθεί πιο συχνα. Λιγο πριν φύγω, άρχισε και για το παχος και θα δουμε στην αυχενική αν θα φαίνονται οι συνδετικοί ιστοι. Ενα μπαχαλο. Εφυγα αποκαρδιωμενη. Οπως και να εχει εγω του ειπα πως δεν την σταματάω και εν ανάγκη θα ψαξω για πιο εμπειρο (αυτο δεν του το ειπα βεβαια). Ψυχοφθόρο... Ιδίως το να περιμένω απαντήσεις, ως την αυχενική. Νομίζω κι εσυ στο ιδιο καζάνι βράζεις;
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Και εγώ έχω το ίδιο θεματάκι (ενδομητρίωση). Την Παρασκευή, μετά από έναν χρόνο προσπαθειών, πήγα στον γιατρό μου και είδαμε σάκο. Τώρα αναμένω να έρθει η Παρασκευή μήπως και καταφέρουμε να δούμε εμβρυικά στοιχεία και να καθησυχαστώ λίγο. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό μωρό!!!!!
    • Τον είχα ρωτήσει την Παρασκευή που πήγα στο πρώτο μας ραντεβού και μου είπε να κάνω κανονικά το πρόγραμμα μου και να μην αγχώνομαι. Το μόνο που μου είπε είναι πολύ αντηλιακό και αλλαγή στο μαγιό, όπως είπες και εσύ.  Αγχώνομαι γιατί δεν έχω και συμπτώματα. Επίσης επειδή είδαμε μόνο σάκο προς το παρόν, σκέφτομαι διάφορα. Τώρα καταλαβαίνω τις εγκυούλες με τα άγχη τους!!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...