Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στα μέσα της Άνοιξης ο Απρίλης, πολλά σποράκια στις κοιλίτσες μας να στείλει 🌸🌼

Recommended Posts

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κ εγώ τότε δεν το περίμενα😐χαχαχχαχα έτσι νομίζω κ εγώ,μωρέ μακάρι να πάρει λίγο παραπάνω αυτός αλλά οπότε θέλει ας έρθει μόνο την υγεία τους να χουν!!

Εγω στην κόρη μου το εφαγα όλο 40 εβδ και 2 μερες αλλά τα νερά δεν έσπασαν πήγα με πρόκληση 

Τώρα να δω η δεύτερη τι θα κάνει

Γερά μωράκια να έχουμε 😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω στην κόρη μου το εφαγα όλο 40 εβδ και 2 μερες αλλά τα νερά δεν έσπασαν πήγα με πρόκληση 

Γερά μωράκια να έχουμε 😊

Εγώ δε θα ήθελα να γεννήσω νωρίτερα είναι η αλήθεια αλλά δεν είναι στο χέρι μου!!! Όποτε θέλει κι είναι έτοιμη ας έρθει η μπουμπούκα μου! Όπως είπατε κι εσείς... Γερά να είναι τα μωράκια μας κι όποτε θέλουν ας έρθουν! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Τελικά έψαξα το 2020 όταν έκανα την θεραπεία είχα ξανά πάρει και μετά πήρα τα cyclacur και έμεινα έγκυος με την πρώτη δεν το θυμόμουν καθόλου, εσύ πως πηγες?

Είναι ο 3ος κύκλος με κλομιφαινη! Δεν μου έδωσε cyclacur αυτή τη φορά δεν ξέρω γιατί. 🥴 Το θεώρησε καλό το πάχος του ενδομητρίου. Μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως λεπταίνει με αυτό το χαπι.

Έχω κάνει άλλους 3 κύκλους με ταμοξιφαινη και δεν έχω δει αποτέλεσμα. 🥲 Το πρόβλημα μας μόνο είναι το ΣΠΩ και οι ανωορρηκτικοι κύκλοι. 😔

Μένει το φεμαρα να δοκιμάσω....Δεν μου δίνει ενέσεις γοναδοτροπινων για πρόκληση (που είναι σε μικρή δόση).

(Δεν έχω κάνει σπερματεγχυση αλλά  κάνουμε προγραμματισμένες επαφές.)

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Γερά μωράκια να έχουμε 😊

Έτσι αυτό είναι το σημαντικό, συνήθως λένε ότι όσο πάει η πρώτη πάνω κάτω πάει κ η δεύτερη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας!!

Κορίτσια ηθελα να ρωτήσω να γνωρίζει καποια κοπέλα να μου πει 

Έχω τρομερό μπούκωμα έχω από εχτές υποφέρω το βράδυ δεν μπορεσα να κοιμηθώ 

μήπως ξέρετε αν μπορω να χρησιμοποιήσω κάποιο σπρέι το otrivin ; Το έχει πάρει καποια κοπέλα σε εγκυμοσύνη ;
εχω πάρει πάρει και φυσικό σπρέι με Αλατόνερο αλλά δυστηχως δεν μου κάνει απόλυτος τίποτα 😕

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

μήπως ξέρετε αν μπορω να χρησιμοποιήσω κάποιο σπρέι το otrivin ; Το έχει πάρει καποια κοπέλα σε εγκυμοσύνη ;
εχω πάρει πάρει και φυσικό σπρέι με Αλατόνερο αλλά δυστηχως δεν μου κάνει απόλυτος τίποτα 😕

Είναι απο αλλεργία ή απο κρύωμα; Εμένα με άφησε να πάρω το spray για την αλλεργία αλλά για otrivin και τέτοια δεν ξέρω.

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Οποιοδήποτε φάρμακο θες να πάρεις είτε σαν έγκυος είτε σαν θηλάζουσα θα το τσεκάρεις στο https://www.e-lactancia.org/ !

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα, και με το καλό το μωράκι σου! Εγώ είχα από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλεργική ρινίτιδα που σταδιακά μου προκάλεσε τραχειιτιδα και αρχή βρογχίτιδας με έντονο βήχα. Μέχρι τον 6ο μήνα μου έλεγαν να κάνω μόνο πλύσεις με θαλασσινό νερό και αγωγή με ελαφρά κορτιζονουχο ρινικό σπρέι που δεν ξεπέρασε τις 20 ημέρες. Όλα αυτά δεν μου έκαναν τίποτα. Παιδευτηκα παρά πολύ με συνεχή καταρροή και βήχα με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καλά μέχρι τις 30 εβδομάδες. Μετά μου επέτρεψαν να πάρω allegra αντιισταμινικά χάπια, κορτιζονουχο ρινικά σπρέι και εισπνοές βρογχοδιασταλτικες και ενίοτε otrivin και έτσι βρήκα την υγειά μου. Με το που γέννησα κόπηκαν όλα αμέσως....Με παρακολούθησε για αυτά τα συμπτωμα ΩΡΛ, πνευμονολογία σε συννενόηση με τον γυναικολόγο μου. Η αγωγή που μπορείς να πάρεις εξαρτάται σε ποια εβδομάδα είσαι. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα σε όλες. @Elk κάνε όσο πιο συχνά μπορείς φυσιομερ με θαλασσινό νερό ή φυσιολογικό ορό. Ξέρω δεν θα σε ανακουφίσουν άμεσα. Αλλιώς ρωταωτον γιατρό σου αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά σπρευ για τη μύτη.

Καλημέρα κορίτσια. @Κατερίνα!!! καλή λευτεριά σου εύχομαι και με έναν πόνο!

Δεν το πιστεύω πως πέρασαν τόσο γρήγορα οι μήνες.

Ακόμα θυμάμαι το θετικό τεστάκι σου.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ όταν είχα κρυώσει στα μέσα της εγκυμοσύνης το χρησιμοποίησα μερικές φορές, ο γιατρός μου είχε πει καλύτερα όχι αλλά σν δεν αντέχω να βάλω 1 2 φορές! Εγώ δεν αντεχα ειλικρινά δεν μπορώ να ζήσω με μπουκωμένη μύτη!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Κατερίνα!!! καλή λευτεριά σου εύχομαι και με έναν πόνο!

Δεν το πιστεύω πως πέρασαν τόσο γρήγορα οι μήνες.

Ακόμα θυμάμαι το θετικό τεστάκι σου.

Καλημέρα κοριτσάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ! Ειλικρινά ούτε εγώ έχω συνειδητοποιήσει ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα, οι εγκυουλες με το καλό να δεχθούν τα μωράκια τους και όσες προσπαθούν να έρθει γρήγορα το ευχάριστο❣️🌸🌺

στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Είναι απο αλλεργία ή απο κρύωμα; Εμένα με άφησε να πάρω το spray για την αλλεργία αλλά για otrivin και τέτοια δεν ξέρω.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Οποιοδήποτε φάρμακο θες να πάρεις είτε σαν έγκυος είτε σαν θηλάζουσα θα το τσεκάρεις στο https://www.e-lactancia.org/ !

στις πριν 9 ώρες, ο/η barb2019 είπε:

Καλησπέρα, και με το καλό το μωράκι σου! Εγώ είχα από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλεργική ρινίτιδα που σταδιακά μου προκάλεσε τραχειιτιδα και αρχή βρογχίτιδας με έντονο βήχα. Μέχρι τον 6ο μήνα μου έλεγαν να κάνω μόνο πλύσεις με θαλασσινό νερό και αγωγή με ελαφρά κορτιζονουχο ρινικό σπρέι που δεν ξεπέρασε τις 20 ημέρες. Όλα αυτά δεν μου έκαναν τίποτα. Παιδευτηκα παρά πολύ με συνεχή καταρροή και βήχα με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καλά μέχρι τις 30 εβδομάδες. Μετά μου επέτρεψαν να πάρω allegra αντιισταμινικά χάπια, κορτιζονουχο ρινικά σπρέι και εισπνοές βρογχοδιασταλτικες και ενίοτε otrivin και έτσι βρήκα την υγειά μου. Με το που γέννησα κόπηκαν όλα αμέσως....Με παρακολούθησε για αυτά τα συμπτωμα ΩΡΛ, πνευμονολογία σε συννενόηση με τον γυναικολόγο μου. Η αγωγή που μπορείς να πάρεις εξαρτάται σε ποια εβδομάδα είσαι. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nobody είπε:

Καλημέρα σε όλες. @Elk κάνε όσο πιο συχνά μπορείς φυσιομερ με θαλασσινό νερό ή φυσιολογικό ορό. Ξέρω δεν θα σε ανακουφίσουν άμεσα. Αλλιώς ρωταωτον γιατρό σου αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά σπρευ για τη μύτη.

Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις είμαι άρρωστη είναι ίωση το μπούκωμα που έχω δεν είναι από την εγκυμοσύνη είχα 3-4 χρόνια να αρρωστήσω και τώρα με την εγκυμοσύνη με έριξε αρκετά

στο e lactanicia το otrivin το έχει στο πορτοκαλί στο πιθανός επιτρέπεται εχτές εβαλα μια φορά γιατί δεν άντεχα άλλο με άνοιξε ευτυχώς μπορεσα να κοιμηθώ.. μέχρι στιγμής το μπούκωμα έχει υποχωρήσει και ελπίζω να συνεχίσει έτσι ώστε να μην χρειαστώ να ξανά βάλω άλλο σπρέι

είναι πολύ ζόρικο να το έχεις σε όλη την εγκυμοσύνη αυτό εγω το έχω 2 μερες τώρα και δεν παλεύετε.. το σπρέι με Αλατόνερο το φυσιομερ το έχω πάρει βάζω αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα  είμαι 5 μηνών σήμερα ίσως παρω τον γιατρό τηλ να το ρωτήσω αν χρειαστεί ξανά βάλω 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ όταν είχα κρυώσει στα μέσα της εγκυμοσύνης το χρησιμοποίησα μερικές φορές, ο γιατρός μου είχε πει καλύτερα όχι αλλά σν δεν αντέχω να βάλω 1 2 φορές! Εγώ δεν αντεχα ειλικρινά δεν μπορώ να ζήσω με μπουκωμένη μύτη!

Ευχαριστώ και εγω μια φορά εβαλα εχτές το βράδυ για να μπορεσω να κοιμηθώ επλιζω να μην χρειαστεί να ξανά βάλω 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις είμαι άρρωστη είναι ίωση το μπούκωμα που έχω δεν είναι από την εγκυμοσύνη είχα 3-4 χρόνια να αρρωστήσω και τώρα με την εγκυμοσύνη με έριξε αρκετά

στο e lactanicia το otrivin το έχει στο πορτοκαλί στο πιθανός επιτρέπεται εχτές εβαλα μια φορά γιατί δεν άντεχα άλλο με άνοιξε ευτυχώς μπορεσα να κοιμηθώ.. μέχρι στιγμής το μπούκωμα έχει υποχωρήσει και ελπίζω να συνεχίσει έτσι ώστε να μην χρειαστώ να ξανά βάλω άλλο σπρέι

είναι πολύ ζόρικο να το έχεις σε όλη την εγκυμοσύνη αυτό εγω το έχω 2 μερες τώρα και δεν παλεύετε.. το σπρέι με Αλατόνερο το φυσιομερ το έχω πάρει βάζω αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα  είμαι 5 μηνών σήμερα ίσως παρω τον γιατρό τηλ να το ρωτήσω αν χρειαστεί ξανά βάλω 

Και εγώ με μπούκωμα και καταρροή από Δευτέρα...την παλεύω με φυσιολογικό ορό αλλά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά το βράδυ! 

Υπομονή....και θα περάσει κι αυτό!

Φεύγω για αυχενική....ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά!

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ! Ειλικρινά ούτε εγώ έχω συνειδητοποιήσει ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα, οι εγκυουλες με το καλό να δεχθούν τα μωράκια τους και όσες προσπαθούν να έρθει γρήγορα το ευχάριστο❣️🌸🌺

Μακάρι να είσαι καλά!!!🌼

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Και εγώ με μπούκωμα και καταρροή από Δευτέρα...την παλεύω με φυσιολογικό ορό αλλά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά το βράδυ! 

Καλα αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική! Όλα θα είναι τέλεια! Να μας ενημερώσεις όταν μπορέσεις. 🫶🫶

στις πριν 11 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με κρατήσει πολυ αυτήν ίωση ακόμα τι στο καλό..

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου να έχεις θα περιμένουμε νέα σου 😊

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό νιώθω ζαλάδες. Αλλά όχι κάτι έντονο. Απλά υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα που κάθομαι στην καρέκλα και νιώθω πως χάνω την γη, πραγματικά και βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά είναι στιγμιαίο. Κρατάει για δευτερόλεπτα.

Ίσως είναι καλό σημάδι??? Δεν πιστεύω για κάτι άλλο γιατί έκανα πρόσφατα εξετάσεις γενικές και ήταν σε καλά επίπεδα σίδηρος κλπ. 

Οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σκέφτομαι πως ίσως συμβαίνει να είναι ανεβασμένη η πίεση μου λόγω της έντονης κατάστασης στην δουλειά.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εγώ ήμουν μπουκωμένη απο την αλλεργία 4,5 μήνες... η εγκυμοσύνη δε βοηθάει!!! Με το που μπήκα στον 5ο με άφησε ο γιατρός μου να πάρω το spray για την αλλεργική ρινίτιδα και συνήλθα επιτέλους!!! Μπορώ και μυρίζω ξανά μετά απο τόσους μήνες!!! Βεβαία βάζω μόνο μια φορά την ημέρα και όποια μέρα αισθάνομαι καλά και ότι δεν το χρειάζομαι... δεν το βάζω και καθόλου!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου... Περιμένουμε τα νέα σας!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό νιώθω ζαλάδες. Αλλά όχι κάτι έντονο. Απλά υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα που κάθομαι στην καρέκλα και νιώθω πως χάνω την γη, πραγματικά και βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά είναι στιγμιαίο. Κρατάει για δευτερόλεπτα.

Ίσως είναι καλό σημάδι??? Δεν πιστεύω για κάτι άλλο γιατί έκανα πρόσφατα εξετάσεις γενικές και ήταν σε καλά επίπεδα σίδηρος κλπ. 

Οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σκέφτομαι πως ίσως συμβαίνει να είναι ανεβασμένη η πίεση μου λόγω της έντονης κατάστασης στην δουλειά.

Πότε ΔΕΝ περιμένεις καλή μου;;; Μακάρι να είναι απο αυτό αλλά συνήθως πριν την καθυστέρηση δεν υπάρχουν πολλά συμπτώματα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ και εγω μια φορά εβαλα εχτές το βράδυ για να μπορεσω να κοιμηθώ επλιζω να μην χρειαστεί να ξανά βάλω 

Περαστικά κορίτσι μου, αν δεν την παλεύεις βάλε πχ μόνο βράδυ ίσα για να μπορέσεις να κοιμηθείς!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Πότε ΔΕΝ περιμένεις καλή μου;;; Μακάρι να είναι απο αυτό αλλά συνήθως πριν την καθυστέρηση δεν υπάρχουν πολλά συμπτώματα!

Καλημέρα κορίτσι μου! Θεωρητικά σε 3 μέρες. Για να δούμε!

Εντωμεταξύ μέχρι και εχθές είχα πόνο στο στήθος. Από σήμερα τίποτα απολύτως. Μόνο λίγο στην μέση και τις ζαλάδες που συνεχίζονται. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σηματοδοτούν εγκυμοσύνη γιατί, νομίζω, τις έχω πριν την ωορρηξία μου.

Γύρισα κορίτσια...όλα καλά με την αυχενική! Όλα φυσιολογικά τα είδε ο γιατρός στον υπέρηχο, μου είπε δεν βλέπει τίποτα να τον ανησυχεί. Θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και όλα καλά...

Φύλλο δεν μάθαμε...

Μεγάλη Τρίτη ραντεβού τώρα με τον γιατρό μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...