Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Τελικά ευτυχώς δεν χρειάζεται ακτίνες... Μου έδωσε voltaren αντιφλεγμονώδη...πρέπει να το πάρω για να ξεπρηστει! Ο γυναικολόγος έδωσε έγκριση και έτσι το ξεκίνησα! Θα δούμε σε 10 ημέρες αν θα ξεπρηστει! Μακάρι γιατί μετά με είπε θα πάμε σε κορτιζόνη κλπ που δεν το θέλουμε τώρα αυτό ! 🙏
Ναι έχει πολύ κόσμο γτ δεν είναι μόνο για φάρμακα εξωσωματικής είναι γενικά για ακριβά φάρμακα πχ κ για καρκίνο κλπ. Εγώ 2 ξέρω ένα του Ευόσμου που αν θυμάμαι καλά είναι μόνο Τετάρτη απόγευμα κ το άλλο της Τούμπας κοντά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που είναι καθημερινές ανοιχτό! Εγώ στης Τούμπας πήγα
Δεν υπαρχει μυστικη συνταγη ειδικα αν εισαι γενικα αγχωδης σαν ανθρωπος. Πρεπει να το δουλεψεις με τον εαυτο σου. Απολαυσε τις στιγμες με τον ανθρωπο σου μη βαζεις τον εαυτο σου σε προγραμμα επαφων και ολα θα ερθουν. Εκτος οπως ειπε και η κοπελα αν γνωριζεις οτι υπαρχει καποιο θεμα που και παλι μπορει να υπαρχουν λυσεις. Με το καλο να ερθει αυτο που επιθυμεις.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.