Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Αα εγώ δεν έχω fb κορίτσια... Πήγαμε παιδίατρο...8.5 κιλά 71.5 εκ....τον άλλο μήνα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση bexero...μου είπε να ξεκινήσω να του βάλω τα πάντα εκτός από αυγό και ψάρι....και μου είπε ότι ετοιμάζεται να βγάλει δοντακια🥰

αααα ψηλος και εσένα! και αφρατουλγς!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια θα ασκήσω βέτο με το φμπ!😝! Μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω ☺️ πρώτον γιατί Μ αρέσει πολύ η παρέα σας και δεύτερον ως μανούλα Οκτωβρίου 24 , με εσάς ξέρω τι να με περιμένει! Από την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα! Κανονίστε να τα λέτε εκεί και να σας χάσω ! 🤗

Και εδώ θα είμαστε εννοείται για όσα κορίτσια δεν μπορούν να συμμετέχουν στο fb 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. 

Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα

Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο.

Υγ. Ελπίζω να είναι κανονική αυτήν τη φορά κι όχι πάλι ψευδοπερίοδος.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα

Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο.

δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 

Ελπίζω μόνο να μην κοπεί. Αν χρειαστεί θα μιλήσω με τη μαία/σύμβουλο θηλασμού.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Κορίτσια εσάς σας πέφτουν τα μαλλιά; νιώθω οτι θα μεινω φαλακρή 🤷

Όχι εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα ακόμα τουλάχιστον νομίζω όμως όταν κοπεί ο θηλασμός θα αρχίσει να πέφτει και εμένα 

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα θα την δώσω πρώτη μερα κοτόπουλο θα σας πω πως πήγε αλλά εμένα μου λέει την πρώτη δεύτερη μέρα δίνω μόνο ζωμό και την τρίτη μέρα το κρέας και εσάς έτσι σας είπαν ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Όχι εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα ακόμα τουλάχιστον νομίζω όμως όταν κοπεί ο θηλασμός θα αρχίσει να πέφτει και εμένα 

και εμένα μετά τον θηλασμό ξεκίνησε πολύ έντονα!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Εγώ σήμερα θα την δώσω πρώτη μερα κοτόπουλο θα σας πω πως πήγε αλλά εμένα μου λέει την πρώτη δεύτερη μέρα δίνω μόνο ζωμό και την τρίτη μέρα το κρέας και εσάς έτσι σας είπαν ;

εμένα όχι... αλλά μετά που δεν το έτρωγε μου ειπε να το εισαγω έτσι σιγά σιγά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Κορίτσια εσάς σας πέφτουν τα μαλλιά; νιώθω οτι θα μεινω φαλακρή 🤷

Πάντα πέφτουν μετά τη γέννα κορίτσι μου. Μην ανησυχείς. Έχεις βγάλει πολλές καινούριες φύτρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Όχι καλέ! Αλλά και να μου το έλεγε δε θα το ακολουθούσα. Χιχι

Δημοσίευση

@Barbieeεγω ολόκληρη περούκα φτιάχνω απ τα μαλλιά που πέφτουν!

@Elkκι εγώ κανονικά  έδωσα το κοτόπουλο..βρε δώστο κανονικά..τι ζωμό σου λέει!?

Εγώ σήμερα κορίτσια θα βάλω τραχανά τ απόγευμα..θα σας πω εντυπώσεις μετά...για μεσημέρι είχα κοτόπουλο μπρόκολο ντομάτα και καρότο...τα κατασπάραξε εννοείται 😅

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Χαχαχαχαχαχαχα τίποτα ακόμη εγώ! Τα πινάκια περιόδου συνεχίζονται! Αν είχα επαφές θα έκανα τεστ αλλά εδώ και δύο μήνες η μόνη επαφή ήταν του Αγίου Βαλεντίνου 😀😀 Εγώ νομίζω στην ωορρηξία μου ελαττώθηκε!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ το έχω σταματήσει το fb αλλά αν είναι να μιλάτε εκεί θα το ανοίξω!

εμενα εντωμεταξυ μου φαίνεται περίεργο κάποιος πλέον να μην εχει φβ😂 (δεν το λέω με κακο τρόπο)

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ σήμερα κορίτσια θα βάλω τραχανά τ απόγευμα..θα σας πω εντυπώσεις μετά...για μεσημέρι είχα κοτόπουλο μπρόκολο ντομάτα και καρότο...τα κατασπάραξε εννοείται 😅

Εγώ τώρα βράζω μοσχάρι. Θα βάλω σελινόριζα, καρότο, κολοκυθάκι και μοσχάρι. Α να δω σήμερα τι θα κάνει!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ το έχω σταματήσει το fb αλλά αν είναι να μιλάτε εκεί θα το ανοίξω!

Θα μιλάμε και εδώ κορίτσι μου απλά στο fb λέμε και άλλα θεματάκια πέρα από τα μωράκια μας και γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα από το που είμαστε ανταλλάξαμε λίγο φωτό με τα μωράκια μας κάτι που εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια 

αλλά εννοείται πως θα μιλάμε και εδώ για όσες κοπέλες δεν μπορούν αν συμμετέχουν στο fb 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Και καλά μου λέει μόνο τον ζωμό σε περίπτωση αλλεργίας να το κάνουμε σιγά σιγά για αυτό ρωταω αν το κάνετε και εσείς έτσι ή μόνο εμένα το πάει τόσο σιγά σιγά 😅

καλά εσένα είναι πολύ φαγανός φτου φτου 🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...