Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς την χρησιμοποιούμε κορίτσι μου και μας κάνει πολύ καλό...1 φορά τη μέρα την βάζουμε το βράδυ μετά το μπανάκι 🤗

Αααα μπράβο κορίτσι μου,άσε το μωράκι να χορταινει τον ύπνο του...Αποθήλασες τελικά?

Μπας κ χορτάσουμε κ εμείς λιγο🤣🤣

Ναι,ναι αποθηλασα εδώ κ καμία εβδομάδα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η katerinayia είπε:

Μπας κ χορτάσουμε κ εμείς λιγο🤣🤣

Ναι,ναι αποθηλασα εδώ κ καμία εβδομάδα. 

Μπράβο κορίτσι μου...είδα πριν που έγραψες για το βάρος...πόσο γεννήθηκε και έχει φτάσει κιόλας τόσο??μπράβο στην μπουμπού σου 🧿🧿🩷🩷

@Elkμου ούτε εγώ την ξυπνάω εδώ και μια εβδομάδα. Αν ξυπνήσει 1 φορά καλώς αλλιώς κοιμάται 5-6 ώρες σερί. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

κοκκίνισε κατά το μασά? ή μετά σα να τον πείραξε η αλοιφή?

μετά απο καμκα ωρα τον είδα..κατα το μασάζ δεν ηταν κόκκινος... σκέφτομαι να τον δοκιμάσω ακομα μια φορά με πιο λιγη ποσότητα (που λίγη είχα βαλει) για να δω αν κοκκινησει παλι...αυτη τη φορά θα την αφαιρεσω κιολας για να δω τι αποτέλεσμα θα έχει 🤷

Εγώ καλτσάκια της φοράω αλλά την έχω με κοντομάνικο ακόμα. Και επίσης επειδή βγήκε μινιατούρα ακόμα τα πρώτα φορμάκια φοράει. Δεν έχει αλλάξει ακόμα νούμερο! Άλλωστε η Ισμήνη-Μαρία τώρα είναι στα κιλά που τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Τώρα είναι 4 εβδ κ 3 μέρες. Φαντάζομαι μου το είπε γιατί πήρε καλό βάρος. Πήρε 750 γραμμάρια από 12 ημερών που είχαμε πάει τελευταία φορά μεχρι χθες που ήταν 30 ημερών. Εφτασε 4,510κ.

Ααα μπράβο σας πολύ καλά είστε με τα κιλά σας 😊 

επειδη και εμένα άρχισε κοιμάται 5 ώρες σερί το βράδυ δεν την ξυπνάω πλέον την αφήνω αλλά πριν μια βδομάδα που πήγα γιατρό ξέχασα να το ρωτήσω και εκείνη δεν μου είπε κάτι οπότε  την αφήνω να κοιμάται απο τότε που κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι κοιμάται αρκετά καλύτερα στο λίκνο ξυπνούσε όταν την άφηνα 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Elkμου ούτε εγώ την ξυπνάω εδώ και μια εβδομάδα. Αν ξυπνήσει 1 φορά καλώς αλλιώς κοιμάται 5-6 ώρες σερί. 

Και εγώ την αφήνω πλέον κοιμάται 5 ωρο το βράδυ δεν την σηκώνω άλλο 

Από τότε που κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι άρχισε κοιμάται πιο πολύ 🤷‍♀️

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ καλτσάκια της φοράω αλλά την έχω με κοντομάνικο ακόμα. Και επίσης επειδή βγήκε μινιατούρα ακόμα τα πρώτα φορμάκια φοράει. Δεν έχει αλλάξει ακόμα νούμερο! Άλλωστε η Ισμήνη-Μαρία τώρα είναι στα κιλά που τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται! 

Και εγώ κοντομάνικο την έχω μόνο εχτές και σήμερα που έριξε λίγο βροχή και έβγαλε υγρασία την έβαλα ένα φορμάκι με μανίκια στα χέρια τα πόδια τα έχουμε έξω 

και εμείς  έτσι είμαστε δεν έχουμε αλλάξει νούμερο στα φορμάκια

στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. ξεκίνησα πάλι να βγάζω γάλα μια φορά τη μέρα και από τα δύο στήθη.

όσες βγάζετε πόσα μλ βάζετε σε κάθε σακουλάκι για τράπεζα?

Εγώ συνήθως βγάζω 40-50 ml. Εμένα μ είχαν φανεί λίγα αλλά η μαία μ είπε είναι νορμαλ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ηλικία του μωρού..24ων ημερών είμαστε σήμερα..εσυ ποσά βγάζεις;;

στις πριν 9 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...είδα πριν που έγραψες για το βάρος...πόσο γεννήθηκε και έχει φτάσει κιόλας τόσο??μπράβο στην μπουμπού σου 🧿🧿🩷🩷

Γεννήθηκε μεγαλούτσικο, 3,740κ. και βγήκαμε από το μαιευτήριο 3,580. 

Στις 12 μέρες ήταν ξανά 3,740 κ προχθές στις 30 μέρες έφτασε 4,510κ.

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε ;

Εγω σήμερα σηκώθηκα με μεγάλη απογοήτευση εχω πολύ πόνο στο στήθος δεν μπορώ να θηλάσω με έχει τραυματίσει το μωρό δεν πιάνει σωστά την θηλή βασικά πιάνει μόνο μπροστά την θηλή 
Ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά αντε ξανά πρόβλημα γιατί με πάει τοοοσο στραβά δεν ξέρω 😔 όλο εμπόδια 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε ;

Εγω σήμερα σηκώθηκα με μεγάλη απογοήτευση εχω πολύ πόνο στο στήθος δεν μπορώ να θηλάσω με έχει τραυματίσει το μωρό δεν πιάνει σωστά την θηλή βασικά πιάνει μόνο μπροστά την θηλή 
Ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά αντε ξανά πρόβλημα γιατί με πάει τοοοσο στραβά δεν ξέρω 😔 όλο εμπόδια 

Καλημέρα! 

Ωχ δύσκολο αυτό...

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι ψευδοθηλες.  Αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να μάθεις τι μωρό να πιάνει σωστά τη θηλή. 

Μήπως θα ξέρει να σε βοηθήσει καμία σύμβουλος θηλασμού; ;

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Καλημέρα! 

Ωχ δύσκολο αυτό...

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι ψευδοθηλες.  Αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να μάθεις τι μωρό να πιάνει σωστά τη θηλή. 

Μήπως θα ξέρει να σε βοηθήσει καμία σύμβουλος θηλασμού; ;

Δοκίμασα και ψευδοθηλες τίποτα άσε που δεν την έπιανε την ερχόταν αναγούλα μια προσπάθεια που έκανε να πιάσει ο πόνος ήταν ίδιος 

Μίλησα με παιδίατρο με μαία μου είπαν κανα δυο πράγματα αλλά δεν βοήθησαν 

το άλλο που σκέφτομαι να δοκιμάσω είναι 2-3 μέρες να βγάζω με θήλαστρο να περάσει ο πόνος και να την ξανά βάλω μόλις είμαι καλύτερα 🤷‍♀️ γιατί τώρα έτσι όπως είναι ότι δοκίμασα μέχρι στιγμής δεν λειτούργησε 

Αλλά σκέφτομαι αν μου περάσουν και την ξανά βάλω αν συνεχίσει να μην πιάνει σωστά παλι έτσι δεν θα καταλήξω ; 🤷‍♀️ Εκτός αν μεγαλώσει λίγο ακόμα και το βρει στην πορεία 🤷‍♀️

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Δοκίμασα και ψευδοθηλες τίποτα άσε που δεν την έπιανε την ερχόταν αναγούλα μια προσπάθεια που έκανε να πιάσει ο πόνος ήταν ίδιος 

το άλλο που σκέφτομαι να δοκιμάσω είναι 2-3 μέρες να βγάζω με θήλαστρο να περάσει ο πόνος και να την ξανά βάλω μόλις είμαι καλύτερα 🤷‍♀️ γιατί τώρα έτσι όπως είναι ότι δοκίμασα μέχρι στιγμής δεν λειτούργησε 

Αλλά σκέφτομαι αν μου περάσουν και την ξανά βάλω αν συνεχίσει να μην πιάνει σωστά παλι έτσι δεν θα καταλήξω ; 🤷‍♀️ Εκτός αν μεγαλώσει λίγο ακόμα και το βρει στην πορεία 🤷‍♀️

Εγώ όταν δεν πιάνει σωστά τη βγάζω και την ξανά βάζω όσες φορές χρειαστεί. Αν και σπάνια δεν πιάνει σωστά από τη λαιμαργία της! 

Δοκίμασε να μιλήσεις και με σύμβουλο θηλασμού κορίτσι μου! Αμάν πια με τα θέματα που σου έχουν τύχει!!! Άντε να πάρεις την ευχούλα του σαραντισμού μπας και στρώσετε λίγο!

Εγώ κορίτσια νομίζω πως βρισκόμαστε στο 1ο άλμα ανάπτυξης. Από την Παρασκευή έχει πιο πολλή γκρίνια και ζητάει περισσότερο στήθος. Επίσης κοιμάται με δυσκολία τη μέρα. Αλλά ευτυχώς κοιμάται σερί 5-6 ώρες τη νύχτα. 

Επίσης μια λίγο "βρωμερή" απορία. Έχω διαβάσει για τις διαφορές στις κενώσεις αλλά ενώ μέχρι σήμερα ήταν κίτρινα/μουσταρδί με σπόρια, σήμερα είναι πράσινα με σπόρια και λίγη βλέννα. Μήπως μου κρύωσε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ωχ υπομονή! Δύσκολο πάλι! 

Φαντάζομαι ότι θα το βρει άμα μεγαλώσει κ δυναμώσει λίγο. Απλά μέχρι τότε πρέπει να κάνεις υπομονή!

Αν έχεις ακόμα το θηλαστρο ίσως είναι καλή ιδέα να βγάζεις μέχρι να στρώσει λίγο.

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ όταν δεν πιάνει σωστά τη βγάζω και την ξανά βάζω όσες φορές χρειαστεί. Αν και σπάνια δεν πιάνει σωστά από τη λαιμαργία της! 

Δοκίμασε να μιλήσεις και με σύμβουλο θηλασμού κορίτσι μου! Αμάν πια με τα θέματα που σου έχουν τύχει!!! Άντε να πάρεις την ευχούλα του σαραντισμού μπας και στρώσετε λίγο!

Εγώ κορίτσια νομίζω πως βρισκόμαστε στο 1ο άλμα ανάπτυξης. Από την Παρασκευή έχει πιο πολλή γκρίνια και ζητάει περισσότερο στήθος. Επίσης κοιμάται με δυσκολία τη μέρα. Αλλά ευτυχώς κοιμάται σερί 5-6 ώρες τη νύχτα. 

Επίσης μια λίγο "βρωμερή" απορία. Έχω διαβάσει για τις διαφορές στις κενώσεις αλλά ενώ μέχρι σήμερα ήταν κίτρινα/μουσταρδί με σπόρια, σήμερα είναι πράσινα με σπόρια και λίγη βλέννα. Μήπως μου κρύωσε;

Έχω ακούσει, χωρίς να ξέρω όμως, ότι πολλές φορές πράσινα κακά κ βλεννα υπάρχουν από υπερπαραγωγή γάλακτος.

Για σίγουρα βέβαια μιλά με τον γιατρό σου αλλά έχε το κι αυτό σαν ενδεχόμενο. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Τι να πω ρε γαμωτο έχω κουραστεί πολύ δεν ξέρω την αντιβίωση τζάμπα την πήρα τελικά η διάγνωση ήταν λάθος  εκεί καταλήγω.. 

Μου έσκασε κάπως απότομα από την μια μέρα στην άλλη αφού καλά ένιωθα να θηλάζει δεν ένιωθα ενόχληση αφου τα βράδια που ξυπνούσε καθόμουν στη πολυθρόνα την είχα στήθος και εγώ χαζό κοιμομουν ένιωθα καλά χαλαρή δεν ξέρω τι έγινε μετά 🤷‍♀️ τώρα δεν μπορώ να ακουμπήσω το στήθος 

Δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται έχω 1,5 μήνα μου έχουν τύχει πολλές αναποδιές εκτός από αυτα που λένε εδώ είναι και άλλα.. αυτο ειπα και εγώ σήμερα να πάω να πάρω την ευχή μπας και ηρεμήσω κάπως

Θα αρχίσουν σιγά σιγά και τα άλματα αστα να πάνε 

αν θυμάμαι καλά και στην μεγάλη μου είχε τύχει ήταν κάπως κίτρινο πράσινα, κατι είχα φάει και για αυτό ήταν έτσι.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ναι μήπως μέχρι να ηρεμήσει λίγο το στήθος να βγάζεις με θήλαστρο. 

Λες να είναι μικρό το στόμα της ακόμα για τη θηλή σου; 

Δεν ξέρω τι να σου πω κι εγώ γιατί είναι το πρώτο μου αυτό και δεν έχω τόση εμπειρία..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι μάλλον άλμα ανάπτυξης είναι.  Νομίζω το πρώτο είναι εκεί γύρω στην 5η εβδομάδα. 

Όταν ξυπνάει μετά τον5-6ωρο ύπνο και τρώει μετά ξανακοιμαται;

Εμάς προς το παρόν μέχρι 3,5-4 ώρες σερί κοιμάται.  Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι και ένα διβδομαδο μικρότερος 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Ωχ υπομονή! Δύσκολο πάλι! 

Φαντάζομαι ότι θα το βρει άμα μεγαλώσει κ δυναμώσει λίγο. Απλά μέχρι τότε πρέπει να κάνεις υπομονή!

Αν έχεις ακόμα το θηλαστρο ίσως είναι καλή ιδέα να βγάζεις μέχρι να στρώσει λίγο.

Το θήλαστρο το επαγγελματικό το γύρισα πίσω λίγο πριν αρχίσουν τα συμπτώματα 

μακαρι να το βρούμε θέλω να την θηλάσω έστω 6 μήνες αν όχι ενα χρόνο που θέλω 

Αγόρασα άλλο περιμένω να μου το στείλουν 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Ναι μήπως μέχρι να ηρεμήσει λίγο το στήθος να βγάζεις με θήλαστρο. 

Λες να είναι μικρό το στόμα της ακόμα για τη θηλή σου; 

Δεν ξέρω τι να σου πω κι εγώ γιατί είναι το πρώτο μου αυτό και δεν έχω τόση εμπειρία..

Τι να πω να παίζει ρόλο και αυτό ; Η αλήθεια είναι πως έχω μεγάλη θηλή 🤷‍♀️

καλα μην νομίζεις και εμένα που είναι το δεύτερο και έχω μια εμπειρία δεν ξερω και εγω .. το κάθε μωρο είναι διαφορετικό.. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Το θήλαστρο το επαγγελματικό το γύρισα πίσω λίγο πριν αρχίσουν τα συμπτώματα 

μακαρι να το βρούμε θέλω να την θηλάσω έστω 6 μήνες αν όχι ενα χρόνο που θέλω 

Αγόρασα άλλο περιμένω να μου το στείλουν 

Ωχ σε όλες τις στάσεις θηλασμού δεν πιάνει ε; Το έχεις παρατηρήσει; Εμείς τώρα τελευταία πιάνει καλύτερα στην ξαπλωτή στο πλάι που απλώνει και το στήθος.. εγώ της lorelli θήλαστρο, πολύ καλό!!

Κι εμένα κορίτσια το βράδυ Θα κοιμηθεί ένα πεντάωρο σερί! Μετά μπορεί να κάτσει λίγο ξύπνιος ή και περισσότερο! Μόνο στο κρεβάτι μας τόσο, όταν τον βάζω κούνια μαξ μέχρι μιάμιση ώρα

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι να πω να παίζει ρόλο και αυτό ; Η αλήθεια είναι πως έχω μεγάλη θηλή 🤷‍♀️

καλα μην νομίζεις και εμένα που είναι το δεύτερο και έχω μια εμπειρία δεν ξερω και εγω .. το κάθε μωρο είναι διαφορετικό.. 

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο προσπαθώ κι εγώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει! 

Ελπίζω με τον σαραντισμο να ηρεμήσεις 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κι εμένα κορίτσια το βράδυ Θα κοιμηθεί ένα πεντάωρο σερί! Μετά μπορεί να κάτσει λίγο ξύπνιος ή και περισσότερο! Μόνο στο κρεβάτι μας τόσο, όταν τον βάζω κούνια μαξ μέχρι μιάμιση ώρα

Αχ κι εμένα δεν του αρέσει καθόλου το λίκνο. Για να τον βάλω πρέπει να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο και σκέψου τον παίρνω και τον βάζω μαζί με την πάνα αγκαλιάς που τον έχω ακουμπισμένο για να μην ξυπνήσει από το κρύο σεντόνι 😅😅😅

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο προσπαθώ κι εγώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει! 

Ελπίζω με τον σαραντισμο να ηρεμήσεις 

Αχ κι εμένα δεν του αρέσει καθόλου το λίκνο. Για να τον βάλω πρέπει να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο και σκέψου τον παίρνω και τον βάζω μαζί με την πάνα αγκαλιάς που τον έχω ακουμπισμένο για να μην ξυπνήσει από το κρύο σεντόνι 😅😅😅

Εγώ σαραντησα εχτές θα προσπαθήσω μέσα βδομάδα να πάω να πάρω την ευχή αύριο έχω και γυναικολόγο να δω τι θα πει και εκείνος 

και εμένα άλλο στο λίκνο δεν μπαίνει μαζί κοιμόμαστε στο κρεβάτι στο λίκνο μου ξυπνάει συνέχεια όταν την βάζω ενώ όταν είμαστε μαζί κοιμάται 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...