Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
6; 7; εκεί νομίζω! Αλλά είχα περάσει πολύ δύσκολα και σωματικά με την ίωση και τον πυρετό και ψυχολογικά με ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα υγείας που προέκυψε ακριβώς τις ίδιες μέρες. Σκέψου έκλαιγα κάθε μέρα... αλλά όλα πήγαν καλά.! Δε νομίζω ότι ένας πυρετός είναι τόσο καταλυτικός για να προκαλέσει θέμα στο έμβρυο! Κ φυσικά το εύχομαι να μην γίνει 🤍
Κάτσε να βγει και το 4ο και πάμε με υπομονή για τα επόμενα που ετοιμάζονται μου είπε η παιδίατρος!!!
"Ότι θέλει θα κάνει" μου είπε η παιδίατρος όταν της είπα ότι βιάζεται πολύ η μπουμπού!
Κορίτσι μου για αρχή ηρέμησε! Είναι πάρα πολύ νωρίς για να επηρεαστεί το έμβρυο από πυρετό και ίωση. Επειδή διάβασα όλα τα μηνύματα θα σου πω 2 πράγματα. Αρχικά υπάρχουν εγκυμοσύνες που ξεκινούν με πολύ χαμηλή τιμή χοριακής. Από την άλλη μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το σποράκι σου και γι' αυτό και ο πυρετός; Συγγνώμη πραγματικά. Δε θέλω να σε ρίξω αλλά μήπως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα;
Όσο για το γιατρό... να πας όπου θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά! Θα περιμένουμε την Τετάρτη την επόμενη χοριακή σου! Μέχρι τότε, ηρέμησε! Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς!
Αχ !🥰🥰
Να μπουσουλησει θέλει, να σταθεί θέλει, σε λίγο και να περπατήσει θα θέλει! Όλα από νωρίς!!
Γεμάτη ενέργεια και όρεξη είναι! Έτσι να είναι πάντα!
Και μην κολλάς σε τριπλασιασμους βάρους κλπ !!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.