Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

και εγώ αποστειρωτη εχω αλλα με κουράζει η όλη διαδικασία 🤷

που εγω δίνω ένα μπουκάλι ξένο και ενα αντλω δικο μου και του δίνω... δηλαδή δυο φορές τη μέρα αποστειρωνω 😂😂 που να ηθελα σε κάθε γεύμα 😂

Μάλλον σε δυσκολεύει γιατί δεν το έχεις συνηθίσει..λογικό..εγώ με την πιπίλα βασανίζονται λίγο που πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να βάλω αποστείρωτη μόνο για την πιπίλα βάζω το μπρίκι και βράζει...αλλά οκ πολλές φορές απλά την πλένω δεν την αποστειρωνω😅

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ φορμακιντου φοράω κι από πάνω ένα πάπλωμα αλλά επειδή ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα δεν το πετάει ...σε λίγο καιρό με τα κρύα θα ξεκινήσω υπνοσακους όμως ...

Όσες δίνετε φόρμουλα πως δίνετε το γάλα? Δηλαδή το διαδικασία κάνετε?εγώ βράζω από νωρίς νερό και βάζω στο Θέρμο και λίγο σ ένα μπουκάλι να παγώνει..και όταν έρθει η ώρα το φτιάχνω σε 2 λεπτά το γάλα ...και τη νύχτα τα παίρνω στο κρεβάτι..δε σηκώνομαι😅

στις πριν 5 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ φορμακιντου φοράω κι από πάνω ένα πάπλωμα αλλά επειδή ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα δεν το πετάει ...σε λίγο καιρό με τα κρύα θα ξεκινήσω υπνοσακους όμως ...

Όσες δίνετε φόρμουλα πως δίνετε το γάλα? Δηλαδή το διαδικασία κάνετε?εγώ βράζω από νωρίς νερό και βάζω στο Θέρμο και λίγο σ ένα μπουκάλι να παγώνει..και όταν έρθει η ώρα το φτιάχνω σε 2 λεπτά το γάλα ...και τη νύχτα τα παίρνω στο κρεβάτι..δε σηκώνομαι😅

Μια από τα ίδια και εμείς 🤣

στις πριν 24 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Μάλλον σε δυσκολεύει γιατί δεν το έχεις συνηθίσει..λογικό..εγώ με την πιπίλα βασανίζονται λίγο που πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να βάλω αποστείρωτη μόνο για την πιπίλα βάζω το μπρίκι και βράζει...αλλά οκ πολλές φορές απλά την πλένω δεν την αποστειρωνω😅

ναι ίσως γι αυτό με δυσκολεύει... εγώ έχω σύνολο 3 ιδιες πιπίλες ώστε οταν πεσει κάτω να του δίνω κατευθείαν την άλλη ώσπου να αποστειρωσω

εγω με μια κουβέρτα τον σκεπάζω αυτες τις χοντρςς τις βελούδινες και απο πάνω το δικο μας πάπλωμα... εμένα του αρέσει η ζέστη πολύ.αφου αν δεν τον ριξω το πάπλωμα δεν κοιμάται ήσυχα 🤷 αλλα δεν τον εχω χοντρα ρούχα

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

μη σκας κορίτσι μου!

να σκέφτεσαι οτι στη ζωή θέλουμε άτομα που μας αγαπάνε και μας νοιάζονται!

καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο όλο αυτό αλλά προσπαθησε να το αποβάλλεις και να χαρείς τις στιγμές σου με την Ισμήνη Μαρία!❤️

Κορίτσια εμένα κάνει ανήσυχο ύπνο, όταν του φοράω κάλτσες τις βρίσκω δεξιά κι αριστερά 😀 και κουνάει χέρια, τεντώνεται.. θα διαβάσω κι εγώ καλύτερα για θερμοκρασίες και υπνόσακο..στο σπίτι έχουμε 20 με 21 βαθμούς.. @Christi.D. τι είναι τα tog?

@Katiana1987 το κοχύλι χρησιμοποιώ για τη d3! 😀 Γτ αλλιώς απευθείας πολλές φορές πέφτει έξω, κι αν πέσει στο ρούχο μένει η λαδιά..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Όπως είπες ο Θεός δε σε άφησε έτσι, σου έδωσε μια 'ουσιαστική' μητέρα! Όσο για τον πατέρα δεν είχε καν την περιέργεια να δει την κόρη του; Αν του μοιάζει ρε παιδί μου, τι να πω.. όλα εδώ πληρώνονται πάντως, εγώ αυτό έχω δει στη ζωή..

στις πριν 10 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Κ εγώ βράζω το πρωί αρκετό νερό για όλη την μέρα κ το βάζω σε θερμος. Όταν είναι η ώρα να φαει το βάζω σε μπιμπερο το κρυώνω όσο πρέπει κ έτοιμο. Με τον ίδιο τρόπο το έκανα κ στην μεγάλη μου. Τα μπιμπερο που αποστειρωνω τα φυλάω στο ψυγείο, είχα διαβάσει ότι έτσι διατηρείται καλύτερα η αποστειρωση τάχα. 

Αντε να σταματήσουμε κ αυτην την αποστειρωση, την βαρέθηκα πια🤣🤣

Για το σκέπασμα κ εγώ μια κουβερτούλα της ρίχνω. Βέβαια έχουμε ήδη ανάψει θέρμανση κ έχω σταθερή θερμοκρασία κ το βράδυ, δεν το χαμηλώσω δηλαδή. Αλλά κ μένα όλο ξεσκεπάζετε. 

Υπνοσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί η μεγάλη μου δεν τον ήθελε καθόλου. Βέβαια τώρα ίσως κάνω μια προσπάθεια κ βλέπουμε. Απλά ο υπνοσακος που έχω είναι μεγαλούτσικο κ το μωρο θα χαθεί εκεί μεσα🤣🤣

@Katiana1987αν κ είναι 2 σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου προσπάθησε να αποβάλλεις οποιον ειναι τοξικος για σενα. Κρατα κοντα σου μονο τα ατομα που αξιζουν την αγαπη σου κ ειναι διπλα σου.

@Katiana1987 είσαι πολύ τυχερη  πρώτον επειδή εχεις μια μαμά που ενώ δεν είναι βιολογική σου σε στηρίζει είναι δίπλα σου σ αγαπάει νοιάζεται..και δεύτερον γιατί φάνηκε από νωρίς ο ανθρωπος που έκανες την κούκλα σου και γλυτωσατε μεταγενέστερες καταστάσεις που μόνο κακό θα σου κάνανε και ειδικά στο παιδί ..οπότε εγώ θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερη ..και δε χρειάζεσαι ν αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε τη σκέψη σου

στις πριν 5 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Κ εγώ βράζω το πρωί αρκετό νερό για όλη την μέρα κ το βάζω σε θερμος. Όταν είναι η ώρα να φαει το βάζω σε μπιμπερο το κρυώνω όσο πρέπει κ έτοιμο. Με τον ίδιο τρόπο το έκανα κ στην μεγάλη μου. Τα μπιμπερο που αποστειρωνω τα φυλάω στο ψυγείο, είχα διαβάσει ότι έτσι διατηρείται καλύτερα η αποστειρωση τάχα. 

Αντε να σταματήσουμε κ αυτην την αποστειρωση, την βαρέθηκα πια🤣🤣

Εγώ τ αφήνω στον αποστείρωτη🤷 οπότε πάνω κάτω όλες έτσι το κάνουμε...

Εν τω μεταξύ του άλλαξα θηλή στο μπιμπερο πριν καμιά βδομάδα και ξεκίνησε πίνει περισσότερο γάλα πίνει 150-180 ανά 4 ώρες περιπου...έπαθα σοκ ήταν η αλήθεια δεν το περίμενα ...οπότε φάνηκε οτι τον κούραζε η προηγουμενη ..έπρεπε να την είχα αλλάξει νωριτερα

Καλημέρα κορίτσια μου 🩵

Σήμερα κάναμε το πρώτο μας 12ωρο 🥳🥳🥳🥳..Φανταστείτε είναι η πρώτη φορά που ξύπνησα πολύ πριν το μωρό,σηκώθηκα έκανα ένα σωρό δουλειές και μετά ξύπνησε το γλυκάκι μας 🩵🧿...εννοείται πήρα πάλι την παιδίατρο που μου ξανά είπε το ίδιο "κοιμούνται όσο θέλουμε,τρώνε όσο θέλουμε" αν πεινούσε μου λέει θα τσιριζε 😆🥰

@Katiana1987 κορίτσι μου και εγώ θα σου πω ότι είσαι τυχερή και ας σε πληγώνουν αυτές οι συμπεριφορές...Καλύτερα μακριά παρά να είναι στη ζωή σας και να σας την κάνουν άνω κάτω..

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🩵

Σήμερα κάναμε το πρώτο μας 12ωρο 🥳🥳🥳🥳..Φανταστείτε είναι η πρώτη φορά που ξύπνησα πολύ πριν το μωρό,σηκώθηκα έκανα ένα σωρό δουλειές και μετά ξύπνησε το γλυκάκι μας 🩵🧿...εννοείται πήρα πάλι την παιδίατρο που μου ξανά είπε το ίδιο "κοιμούνται όσο θέλουμε,τρώνε όσο θέλουμε" αν πεινούσε μου λέει θα τσιριζε 😆🥰

@Katiana1987 κορίτσι μου και εγώ θα σου πω ότι είσαι τυχερή και ας σε πληγώνουν αυτές οι συμπεριφορές...Καλύτερα μακριά παρά να είναι στη ζωή σας και να σας την κάνουν άνω κάτω..

Εμένα είναι μια βδομάδα περίπου που κοιμάται από τις 10:00 μέχρι τις 8:00 σερί. Αλλά εχθές ξεράθηκε από τις 10 παρά και ξύπνησε στις 8:30. Μάλλον έχει αρχίσει να θέλει παραπάνω ύπνο το μωράκι μου...

Α δε με πληγώνουν καλέ! Απλά ταράχτηκα στιγμιαία και νομίζω πως είναι φυσιολογικό. 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

μη σκας κορίτσι μου!

να σκέφτεσαι οτι στη ζωή θέλουμε άτομα που μας αγαπάνε και μας νοιάζονται!

καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο όλο αυτό αλλά προσπαθησε να το αποβάλλεις και να χαρείς τις στιγμές σου με την Ισμήνη Μαρία!❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Όπως είπες ο Θεός δε σε άφησε έτσι, σου έδωσε μια 'ουσιαστική' μητέρα! Όσο για τον πατέρα δεν είχε καν την περιέργεια να δει την κόρη του; Αν του μοιάζει ρε παιδί μου, τι να πω.. όλα εδώ πληρώνονται πάντως, εγώ αυτό έχω δει στη ζωή..

στις πριν 6 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

@Katiana1987αν κ είναι 2 σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου προσπάθησε να αποβάλλεις οποιον ειναι τοξικος για σενα. Κρατα κοντα σου μονο τα ατομα που αξιζουν την αγαπη σου κ ειναι διπλα σου.

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

@Katiana1987 είσαι πολύ τυχερη  πρώτον επειδή εχεις μια μαμά που ενώ δεν είναι βιολογική σου σε στηρίζει είναι δίπλα σου σ αγαπάει νοιάζεται..και δεύτερον γιατί φάνηκε από νωρίς ο ανθρωπος που έκανες την κούκλα σου και γλυτωσατε μεταγενέστερες καταστάσεις που μόνο κακό θα σου κάνανε και ειδικά στο παιδί ..οπότε εγώ θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερη ..και δε χρειάζεσαι ν αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε τη σκέψη σου

Όλα καλά κορίτσια μου και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Πήγα μια μεγάλη βόλτα εχθές με την κόρη μου... πήρα δύο βαθιές ανάσες και ηρέμησα! Δεν αξίζει κανένας τους να περνάω στο μωρό μου ένταση και θλίψη! Είμαι ευγνώμων με όλα όσα έχω και πάνω απ' όλα με τον ερχομό του πλάσματος που λέγεται Ισμήνη-Μαρία! 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Κορίτσι μου όπως πολύ σωστά είπες δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για ανθρώπους που δεν έχουν τη διάθεση να είναι στη ζωή σου. Και πολύ κρίμα για τους ίδιους 

Αυτοί χάνουν!  Κράτα σφιχτά το μωράκι σου και προχώρα !! Γι αυτήν είσαι όλος ο κόσμος!😍😍

Καλά εκανες και το μοιράστηκες γι αυτό είμαστε εδώ 

στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εμένα κάνει ανήσυχο ύπνο, όταν του φοράω κάλτσες τις βρίσκω δεξιά κι αριστερά 😀 και κουνάει χέρια, τεντώνεται.. θα διαβάσω κι εγώ καλύτερα για θερμοκρασίες και υπνόσακο..στο σπίτι έχουμε 20 με 21 βαθμούς.. @Christi.D. τι είναι τα tog?

@Katiana1987 το κοχύλι χρησιμοποιώ για τη d3! 😀 Γτ αλλιώς απευθείας πολλές φορές πέφτει έξω, κι αν πέσει στο ρούχο μένει η λαδιά..

Δείχνει πόσο χοντρός Είναι ο υπνοσακοσ.  Το 1tog θεωρείται ανοιξιατικος-φθινοπωρινος

Και συνήθως το 2,5 Είναι για τα κρύα. 

Σου στέλνω μια εικόνα για να πάρεις λίγο μια ιδέα 

Screenshot_20241118_160446_Chrome.jpg

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου έχω μια ερώτηση 

Το άλμα της 12ης βδομάδας πόσο σας κράτησε και τι "συμπτώματα" είχε; 

Νομίζω πως το περνάμε...

δεν ξέρω αν το περάσαμε... αλλά εμένα τις τελευταίες 10 μερες ειχε πολύ γκρίνια και άρνηση για ύπνο...χθες και σήμερα ειναι αλλο παιδακι...φτου φτου φτου μην τον ματιαξω😂

εσενα τι εχει;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

δεν ξέρω αν το περάσαμε... αλλά εμένα τις τελευταίες 10 μερες ειχε πολύ γκρίνια και άρνηση για ύπνο...χθες και σήμερα ειναι αλλο παιδακι...φτου φτου φτου μην τον ματιαξω😂

εσενα τι εχει;

Εμένα είναι μέσα στη γκρίνια θέλει όλο στήθος αγκαλιά και πιπίλα και φαίνεται νυσταγμενος..

Επειδή και τα κακακια του είναι κάπως σκέφτηκα μήπως φταίει που έφαγα γαλακτοκομικα (μου είπε η σύμβουλος θηλασμού τώρα που ρυθμισαμε την παραγωγή στο γάλα μου να δοκιμάσω να τρώω από μια μερίδα γαλακτοκομικα τη μέρα) τις τελευταίες μέρες και ξαναρχισαν οι κολικοι αλλά τον βλέπω ότι μολις τον βάζω στο μομπιλε ηρεμεί και σκέφτομαι αν πονούσε από κολικούς δεν θα γκρίνιαζε και όταν τον έβαζα να κοιτάει το μομπιλε; ;

Τι να πω; 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Κορίτσι μου δεν είναι εύκολο να μην επηρεάζεσαι από αυτούς τους δύο ανθρώπους λογικό είναι αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και προχωράει με αυτές.. εσύ κοιτα να είστε καλά με τη κορούλα σου και οι άλλοι ας πάρουν τον δρόμο τους ..

Κορίτσια εγώ κάποιο άλμα δεν μπορώ να πω πως έχω καταλάβει πάμε καλά για την ώρα από θέμα διάθεσης και ύπνου 

αύριο έχουμε εμβόλιο να πάμε να δούμε και τα κιλάκια μας ελπίζω να μην την επηρεάσει πολύ το εμβόλιο 😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Δείχνει πόσο χοντρός Είναι ο υπνοσακοσ.  Το 1tog θεωρείται ανοιξιατικος-φθινοπωρινος

Και συνήθως το 2,5 Είναι για τα κρύα. 

Σου στέλνω μια εικόνα για να πάρεις λίγο μια ιδέα 

Screenshot_20241118_160446_Chrome.jpg

Ωω κατάλαβα.. ευχαριστώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοιτα ναι μεν ξεκίνησες 65 αλλά μπορεί να είσαι πολύ πιο ψηλή από εμένα. Εγώ είμαι μόλις 1.61 😌😌😌😌 Είμαι λιποβαρής αλλά όπως είπα εξαρτάται κ από το ιστορικό κ από το σωματότυπο κτλ.    αν ξέρεις κ εσύ ότι το έχεις «παρακάνει» οκ καταλαβαίνω τι εννοείς.  Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις αν κάνεις υπερβολές πολλές ή όχι ❤️   η πολλή ζάχαρη δημιουργεί κ υπερένταση στο μωράκι άρα σίγουρα ένα μέτρο πρέπει να υπάρχει 😊    Κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε κολλήσει με κάποιο φαγητό αλλά σε κάθε εγκυμοσύνη εγώ τρώω κόλλημα με κάτι. Στην πρώτη ήθελα συνέχεια πουρέ με ψάρι, στην δεύτερη κέικ (μαρμπρε) κ τώρα στην τρίτη φουλ 🥦 μπροκολο. Μιλάμε κάθε μέρα θέλω αλλά προσπαθώ να τρώω μέρα παρά μέρα γιατι είχα κολικούς εντέρου κ δν βοηθάει πολύ σ αυτό 🥹🤭 είναι αυτό που λέμε κόλλημα κυριολεκτικά 🤣🤣🤣🤣 
    • Τα ίδια!!! Σε νιώθω πάρα πολύ! Παθαίνω καούρα απλά επειδή ξαπλώνω... Είτε έχω φάει, είτε όχι, είτε έχω πιεί νερό, είτε έχω άδειο στομάχι... Με ζοριζει πολύ κι εμένα... Μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχω αλλάξει 15 στάσεις κι έχω βάλει 736292 μαξιλάρια μπας και δεν νιώθω τον λαιμό μου να παίρνει φωτιά 🔥  Ναι πονάω κι εγώ. Και σαν πόνους περιόδου και η λεκάνη μου πολύ.  Άσε άσε, πρέπει κι εγώ είμαι στην άρνηση 😆 Πιο πολύ θέλω να έρθει η μάνα μου εδώ για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κάποιος με τον μικρό. Γιατί αλλιώς θα με παρατήσει ο άντρας μου στο μαιευτήριο και θα φύγει. 😱 Συν όλα τα άλλα τα "όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιά, τόσο το καλύτερο", ειδικά τώρα που αυτό το μωρό έχει νορμάλ βάρος, και δεν ήταν σαν τον πρώτο που μου τον βγάζανε 4 κιλά στην 37η εβδομάδα 🥲 Ο πρώτος γεννήθηκε 39κ1, αλλά θα με έβαζε έτσι κι αλλιώς με πρόκληση 39κ4 η γιατρός επειδή τον υπολόγιζε 4,5 κιλά. Κι όλα αυτά επειδή είχε μεγάλη κοιλίτσα. 3700 γεννήθηκε ο καημένος... Για αυτό τώρα πιστεύω ότι η μεγάλη κοιλιά που μου βγάζει στον δεύτερο και οι μετρήσεις του βάρους του θα είναι πιο χαμηλές 😕
    • Εντωμεταξύ έχω κ εγώ τρομερή καουρα κάθε βράδυ.... εδώ κ δύο βδομάδες έτσι με πάει! Είτε φάω,  είτε όχι,  πάλι τα ίδια! Ξυπνάω με καουρα βραδιάτικα!  @_piripiri_πονάς κ εσύ από κάτω κ έχεις πόνους περιόδου? 
    • Κορίτσια κι εγώ άλματα δεν καταλαβαίνω..μου φαίνεται ίδια είναι η συμπεριφορά του.. τώρα βγήκαμε μια βόλτα με τον μάρσιπο..έχει πολύ ωραία βραδιά.. Κρίστι η παλινδρόμηση σου σταμάτησε; Εν τω μεταξύ ευτυχώς που τα μελομακάρονα δεν έχουν βούτυρο! 😀😀 Βέβαια μήπως δεν κάνει και ξηρούς καρπούς; 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...