Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

και εγώ αποστειρωτη εχω αλλα με κουράζει η όλη διαδικασία 🤷

που εγω δίνω ένα μπουκάλι ξένο και ενα αντλω δικο μου και του δίνω... δηλαδή δυο φορές τη μέρα αποστειρωνω 😂😂 που να ηθελα σε κάθε γεύμα 😂

Μάλλον σε δυσκολεύει γιατί δεν το έχεις συνηθίσει..λογικό..εγώ με την πιπίλα βασανίζονται λίγο που πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να βάλω αποστείρωτη μόνο για την πιπίλα βάζω το μπρίκι και βράζει...αλλά οκ πολλές φορές απλά την πλένω δεν την αποστειρωνω😅

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ φορμακιντου φοράω κι από πάνω ένα πάπλωμα αλλά επειδή ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα δεν το πετάει ...σε λίγο καιρό με τα κρύα θα ξεκινήσω υπνοσακους όμως ...

Όσες δίνετε φόρμουλα πως δίνετε το γάλα? Δηλαδή το διαδικασία κάνετε?εγώ βράζω από νωρίς νερό και βάζω στο Θέρμο και λίγο σ ένα μπουκάλι να παγώνει..και όταν έρθει η ώρα το φτιάχνω σε 2 λεπτά το γάλα ...και τη νύχτα τα παίρνω στο κρεβάτι..δε σηκώνομαι😅

στις πριν 5 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ φορμακιντου φοράω κι από πάνω ένα πάπλωμα αλλά επειδή ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα δεν το πετάει ...σε λίγο καιρό με τα κρύα θα ξεκινήσω υπνοσακους όμως ...

Όσες δίνετε φόρμουλα πως δίνετε το γάλα? Δηλαδή το διαδικασία κάνετε?εγώ βράζω από νωρίς νερό και βάζω στο Θέρμο και λίγο σ ένα μπουκάλι να παγώνει..και όταν έρθει η ώρα το φτιάχνω σε 2 λεπτά το γάλα ...και τη νύχτα τα παίρνω στο κρεβάτι..δε σηκώνομαι😅

Μια από τα ίδια και εμείς 🤣

στις πριν 24 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Μάλλον σε δυσκολεύει γιατί δεν το έχεις συνηθίσει..λογικό..εγώ με την πιπίλα βασανίζονται λίγο που πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να βάλω αποστείρωτη μόνο για την πιπίλα βάζω το μπρίκι και βράζει...αλλά οκ πολλές φορές απλά την πλένω δεν την αποστειρωνω😅

ναι ίσως γι αυτό με δυσκολεύει... εγώ έχω σύνολο 3 ιδιες πιπίλες ώστε οταν πεσει κάτω να του δίνω κατευθείαν την άλλη ώσπου να αποστειρωσω

εγω με μια κουβέρτα τον σκεπάζω αυτες τις χοντρςς τις βελούδινες και απο πάνω το δικο μας πάπλωμα... εμένα του αρέσει η ζέστη πολύ.αφου αν δεν τον ριξω το πάπλωμα δεν κοιμάται ήσυχα 🤷 αλλα δεν τον εχω χοντρα ρούχα

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

μη σκας κορίτσι μου!

να σκέφτεσαι οτι στη ζωή θέλουμε άτομα που μας αγαπάνε και μας νοιάζονται!

καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο όλο αυτό αλλά προσπαθησε να το αποβάλλεις και να χαρείς τις στιγμές σου με την Ισμήνη Μαρία!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...