Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιστρεψαμε στο σπιτι μας με τον Ορεστη μας! mom3


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!Επιτελους γυριαμε στο σπιτι και στα παιδακια μας μαζι με τον Ορεστη μας!!Τη Τεταρτη 25 Φεβρουαριου γεννηθηκε ο αγγελος μας και δε χορταινουμε να τον κοιταζουμε...!!Εχουμε χαζεψει με τη φατσουλα αυτη ολοι μας!!Ετσι λοιπον εχει και η δικη μου ιστορια τοκετου...

Οπως ειχα αναφερει σε προυγουμενο ποστ η γεννα ηταν προγραμματισμενη καισαρικη και ετσι απο τη Τριτη το βραδυ ημουν σε γλυκια αναμονη!!Επρεπε να ειμαι πρωι πρωι στο Ελενας οπου θα συναντιομουν με τον αντρα μου πριν γεννησω αφου εκεινος μαζι με το μικρο μου γιο θα ερχοταν απο Ευβοια μιας και δουλευε!Μαλιστα επρεπε να ξεκινησει στις 4 30 απο το σπιτι ωστε να ειναι Αθηνα στις 8 που θα εμπαινα για εξετασεις και τα σχετικα!Ετσι κατα τις 5 το ξημερωμα ξηπνησα και τον πηρα τηλ να δω αν ξεκινησε και μου ειπε "κοιμησου ψυχουλα μου ερχομαι μην ανησυχεις!! " Τελικα δε ξανακοιμηθηκα και κατα τις 7:15 ξεκινησαμε απο το σπιτι των γονειων μου για το μαιευτηριο!Η καρδια μου σε ολη τη διαδρομη χτυπαγε δυνατα και σκεφτομουν πως σε λιγες ωρες θα ειχα στην αγκαλια μου το μωρο μου ,τον Ορεστη μου!Φθασαμε και αφου τακτοποιησαμε τα χαρτια μου χτυπαει το τηλεφωνο.Ηταν ο αντρας μου ...."βγες μου λεει λιγο εξω ηρθα"μου λεει ...αγκαλιαστηκαμε και δακρυσαμε οταν μου ειπε "αντε τωρα πηγαινε εχεις ενα ραντεβου με το γιο σου!"Αγκαλιασα και τον μικρουλη μου και με δακρυα συγκινησης μπηκα μεσα για τη προετοιμασια...Μεχρι τις 10:30 περιμενα ωστε να συσταθει η ομαδα του χειρουργειου ο αναισθησιολογος καθως και η αιμοδοσια αν χρειαζοταν αφου η τριτη καισαρικη θεωρειται υψηλου κυνδυνου...Οταν ολα ετοιμαστηκαν με εβαλαν στο κρεβατι του χειρουργειου και ξεκινησαμε ...Στην αρχη πηγαν να μου κανουν ολικη ναρκωση και ευτυχως τους προλαβα και κατοπιν συνεννοσης με τη γιατρο μου τελικα πεισθηκαν για επισκληρηδιο!!Η διαδικασια ηταν τοσο γνωριμη αλλα παρολο αυτα η αγωνια ηταν μεγαλη!!Στις 11:15 εγινε η επισκληρηδιος και σε 1 λεπτο αφου ενοιωσα μια ευχαριστη ζεστη να με χαλαρωνει απο τη μεση και κατω ξεκινησε η διαδικασια!!Κρυφακουγοντας τους γιατρους που μιλουσαν χαμηλοφωνα ελεγα μεσα μου σε λιγο θα γινει το θαυμα...σε λιγο θα κρατω το μωρακι μου στην αγκαλια μου!!Ακουγα να λενε μεταξυ τους "ελα " "λιγο ακομα" "κρατα εδω" "γυρισε το να βγει" και αφου ενοιωσα δυο τρεις φορες να κινειται η λεκανη μου καταλαβα οτι η κοιλια μου αδειασε και ειδα το μωρο μου!!!Τον ειδα να τον περνουν απο διπλα μου να τον καθαρισουν λεγοντας μου "να σου ζησει ο κουκλος".Θυμαμαι πως τον ειχαν καπως πισω και αριστερα μου και ειχα στραβωσει για να τον κοιταζω!!Ηταν ενας ομορφος και στρουμπουλος μπεμπακος .....Ο Ορεστης μου!!Τα ματια μου θολα απο τα δακρυα μα εγω δεν τα ανοιγοκλεινα ...δεν ηθελα να χασω ουτε δευτερολεπτο αυτης της σκηνης !!!Σε λιγο μου τον εφεραν καθαρουλη και μου ειπαν "το πρωτο φιλι ειναι της μαμας!!!"Αυτο το γλυκο φιλακι θα το θυμαμαι για παντα!!Τον φιλησα και του ειπα...."αγαπη μου καλως ηρθες"!!!

Μετα απο δυο ωρες ειδα τον αντρα μου ...μεσα στη τρελη χαρα!!Αγκαλιαστηκαμε και του ειπα...

"Αγαπη μου τα καταφερα!!" και μου ειπε "ειναι κουκλος κι εσυ η πιο γλυκια μανουλα!!"Οταν ξαναβρεθηκαμε με το μωρο στο δωματιο δε χορταιναμε να τον χαζευουμε..Περασαμε 3 μερες και τρεις νυχτες οι τρεις μας σε εκεινο το δωματιο που θα μου μεινουν αξεχαστες!!Και το μωρο ηταν τοσο ησυχο που αν δεν ειχα τους πονους της πρωτης βραδυας θα ηταν σαν να ειχαμε παει διακοπες...το ομορφοτερο τριημερο στο Ελενας!!χαχαχαχχα!!

Τωρα πια στο σπιτι ολοι με ανυπομονησια περιμενουμε καθε φορα που ειναι να ξυπνησει.. να ακουσουμε το κλαματακι του ,να τον αλλαξουμε ...να τον δουμε να θηλαζει, και οταν κοιμαται παμε και τον χαζευουμε!!!Ειναι ο θυσαυρος μας και τον αγαπαμε!!!

Ευχομαι σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν για μωρο ,να ζησουν συντομα αυτο το θαυμα που ο Θεος με αξιωσε να ζησω για τριτη φορα!!Σε ολες τις εγκυουλες ευχομαι με ενα πονο και στις μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!

Να ο πριγκιπας μου!!

post-3442-13873934654439_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΟΜ πραγματικος πριγκηπας ο μπεμπουλης σας!!!κουκλος!!!

Να σας ζησει αγαπη μου να τον καμαρωνετε με τα αδερφακια του!!!

ΚΟΥΚΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και 3 φορά μαμά είναι πολύ συγκηνητική η στιγμή της γέννησης των παιδιών μας!!! ο Ορέστης σας ένα κουκλάκι αλλά και η μαμά του επίσης. Το μήλο πού θα πέσει....?

Να τον χαίρεστε, πάντα υγιής και ευτυχισμένος και όλοι μαζί πάντα μια ευτυχισμένη και χαρούμενη οικογένεια.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ,ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ,ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mom3

ti wraia perigrafi...

Ti sygkinitiko,,, ti glyko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na sas zisei kai to "neo" sas bebaki...

Eisaste pragmatika MIA eytyxismenoi oikogeneia...!!!

O antroulis sou poly kaloulis,

esy fainesai poooly zouzouna stin photo,

eeeeeeee ti allo xreiazotan gia na erthei

kai to kouklaki sas...;...... san aggelaki einai,

NA TA XAIRESTE TA PAIDAKIA SAS!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικά πανέμορφο μωρό!!!!να σου ζήσουν και τα τρία αγγελούδια σου και να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια..!!!!!:) :) :) και εσύ πραγματικά είσαι κούκλα μαμά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοπελα μου να σου ζησει το θαυματακι σου!!!!Να ναι παντα γερο και καλοτυχο!!!Φτου φτου σκορδα αχου το μωρε!Δεν θα παψω να λεω ποσο συγκινητικα ειναι οταν διαβαζω τις ιστοριες σας!!!Δηλαδη ειναι σαν να το ζω εγω....τοσο μα τοσο υπεροχα και μοναδικα συναισθηματα!!!Ευχομαι η ευλογια του μωρου να πλυμμηρισει ολες τις αγκαλιες απο κοπελες που κοντευουν...και σ αυτες που προσπαθουν γρηγορα να συμβει το θαυμα!!!

Ευχομαι καθε ευτυχια για την μεγαλη και ομορφη οικογενεια σου!!!Παντα χαρες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αιγλη μου κοριτσακι μου γλυκο να σας ζηση το αγγελακι σας.Κουκλακι σαν την μανουλα του.Χιλιες ευχες να το συντροφευουν στην ζωη του καλη μου.Τι κριμα να μην το ξερω οτι εισαι στο ελενας εκεινη την μερα :( .Ειχα ερθει να παρω την μικρη μου και θα σε εβλεπα συγουρα.Μπραβο σου κοπελα μου τα καταφερεσ υπεροχα.Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα και τον μικρο σου.Φιλια πολλα και καλη λεχωνια τωρα καρδια μου :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mom 3 μου πολυ συγκινητική η αφηγηση σου!!Να σου ζησει το αγοράκι!!!Που όντως ειναι κουκλάκι!!:) :) :)

Καλη λοχεία να έχεις!!Υπεροχες στιγμές με τα παιδακια σου τον άντρούλη σου και το νέο μέλος της οικογένειας!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ωραία αφήγηση mom3, μ'έκανες και συγκινληθηκα.

Να σας ζήσει ο μικρός Ορέστης.

Να είναι γεμάτος υγεία και να σας δίνει μόνο χαρές.

Καλή λοχεία να έχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mom3 περιττό να σου πω πόσο συγκινήθηκα κι εγώ από την περιγραφή σου!

Να σας ζήσει!!! Είναι όντως πανέμορφο μωρό.. Η λεχώνα όοοοχι.. δεν πάει πίσω!!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Καλά σαράντα να έχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mom 3 να ζήσει ο μπέμπης σου! Είναι κούκλος! Πανέμορφα χαρακτηριστικά!

Και εσύ μία κούκλα αν και στο μαιευτήριο!

Να τον χαίρεστε!

Τί πολλές γέννες τον Φλεβάρη!

Άντε με το καλό και τα κορίτσια του Μάρτη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mom3 ειναι πραγματικα ενας κουκλος ο γιοκας σου!!!Να σου ζησει!!!!! ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη με τη οικογενεια σου,και να τα καμαρωσεις οπως ποθεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μom3 να σου ζήσει το 3ο αγγελουδάκι σου και να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του...Η οικογένειά σου να είναι πάντα τόόόόόσο ευτυχισμένη και δεμένη, όπως τώρα...Ο μικρός Ορέστης είναι ένας κούκλος, όπως άλλωστε κι εσύ...

Η περιγραφούλα σου με συγκίνησε πολύ και προσπαθώ να φανταστώ πώς θα είναι σε λίγο καιρό που θα αντικρίσω κι εγώ για πρώτη φορά την μπεμπούλα μου..

Καλή λοχεία!

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πανέμορφος!!! Να σας ζήσει, να έχει μια ευτυχισμένη , γεμάτη ζωή γεμάτη από ανθρώπους να τον λατρεύουν!!! Μαμά και γιος να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι!!! Φιλάκια πολλά πολλά χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το πανέμορφο αντράκι σας!!! Η περιγραφή σου ήταν συγκινητική αλλά αυτό που με έκανε να δακρύσω ήταν η κουβέντα του άντρα σου πριν μπεις μέσα. Πραγματικά ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ακούσει ποτέ να λέει ένας άντρας. Να είστε όλοι πάντα καλά και ευτυχισμένοι. Μακάρι να καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή να έρθω στη θέση σου και να αποκτήσω κι ένα 3ο παιδάκι...

Καλή λοχεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...