Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την θετική σας αύρα.Σε λίγο θα πάω...Δεν ξέρω βέβαια τι ώρα θα βγει.Μου έχουν κοπεί τα πόδια.Τρεμω ολόκληρη!Έχω παγωμένα χέρια.Μετα την χοριακη θα πάμε για ψώνια να ξεχνιέμαι λίγο..Ο Θεός βοηθός.💓💞💕

Κορίτσι μου εύχομαι ένα θετικό αποτέλεσμα!!!! Όλα καλά θα είναι 🥰♥️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό ακριβώς εννοούσα .. ότι μπορείς άμεσα να ξεκινήσεις . Σε θέλω δυνατή . 1 στις 4 γυναίκες έχουν μια βιοχημική και πλέον έχουν τα μωράκια τους αν βάλουμε και αυτές που δεν κάνανε κάποιο τεστ τότε ο αριθμός 4 γίνεται ακόμα πιο μικρός . 

Τι συνδιασμός σου έδωσε δηλαδή; 

@Θέτις Κ.έτσι είναι κορίτσι μου πάντα περιτριγυρίζει στο μυαλό το γιατί! Όμως προχωράμε και κάποια στιγμή θα έρθει και θα μείνει❤️

@Παρασκευαιδουναι κορίτσι μου είναι συχνό ! Προς το παρών δεν θέλει ψάξιμο και εύχομαι την επόμενη φορά να έρθει και να μεινει! Μου εδωσε και κλομιφαινη και λετροζολη συνδυάστηκα και όχι ένα από τα δυο! Πιστεύω μέχρι 10-11 του μηνα να γίνει η σπερματεγχυνση ! Εξαρτάται από το ποτέ θα αδιαθετησω  και ποτέ θα είναι ώριμα τα αυγουλακια ή το αυγουλακι! Σταμάτησα χθες προγεστερονη και σικλακουρ όποτε πιστεύω σε τρεις τέσσερις μέρες θα αδιαθετησω !

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την θετική σας αύρα.Σε λίγο θα πάω...Δεν ξέρω βέβαια τι ώρα θα βγει.Μου έχουν κοπεί τα πόδια.Τρεμω ολόκληρη!Έχω παγωμένα χέρια.Μετα την χοριακη θα πάμε για ψώνια να ξεχνιέμαι λίγο..Ο Θεός βοηθός.💓💞💕

Περιμενουμεεεεεεε ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Έχω έρθει Τρίκαλα εκδρομή με τον άντρα μου και τον μικρό μας. Θεέ μου δεν προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω ,όλη μέρα βλέπω μόνο μύλο των ξωτικών! Χαχαχαχ 

@Elk μου μα πόσο υπεροχααα!!! Την επόμενη φορά και καρδούλα!!!!μπράβο κορίτσι μου!!!

@marilouκαλή επιτυχία κορίτσι μου στην χοριακη σου σήμερα!!! Θα είμαστε εδώ να χαρούμε με το νούμερο σου!!! ❤️

Εγώ κορίτσια μου έχω μια ερώτηση. Ενώ παίρνω εδώ και 4 -5 μέρες προγεστερόνη γιατί βρε κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα της??? Το στήθος ακόμη "κοιμάται". Ααα έκανα και χθες ένα τεστ με πρωινά ούρα και βγήκε κατάλευκο άρα τελείωσε η επίδραση της οβιτρελ! Σήμερα ειμαι 8η μέρα μετά την σπερματεγχυση. 

Συγγνώμη αν ξεχνάω να απαντήσω σε καποιες, μπαίνω διαβάζω απαντάω με το μυαλό μου και μετά ξεχνάω να απαντήσω κανονικά! 

Αχ τελειααααα στα τρικαλαααα❤️❤️❤️ να περάσετε τελεια🙏🙏🙏 δεν είναι απολυτοοοοοο ότι θα σε ποναει το στήθος όποτε μη το βάζεις το μυαλό σου αυτό! Από την Τετάρτη θα δεις το θετικο σου τεστακι❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!! Είμαι καινουρια εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι περί ωορρηξιας γιατί και εγώ με τον σύζυγο μου προσπαθούμε για μωράκι. Χρησιμοποιώ πρώτο μήνα το  test και θα ήθελα τα φώτα σας. Την Πέμπτη 21.12 μου έδειξε αρκετά έντονη τη δεύτερη γραμμή οπότε είπαμε να ξεκινήσουμε. Επίσης χθες και πρωί και απόγευμα ήταν το ίδιο έντονες και οι δυο οπότε κάναμε και χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί ξύπνησα έκανα ένα και ήταν αρνητικό. Οπότε αυτό σημαίνει ότι η ωορρηξία έγινε κάπου το βράδυ σωστά ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Ε ναιιιιιιιι♥️♥️♥️♥️♥️Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα🙏🙏🙏🙏

IMG_20231223_155401.jpg

Μπράβο κορίτσι μου είσαι εγκυος !!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰🥳🤰😍😘🌈

Συγχαρητήρια !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου🥳🥳🥳🥳🥳 να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη💝💝💝💝💝

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Μπραβοοοοοοο!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! Όοολα θα πάνε υπεροχα!!🎉🎉🎉🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια!!! Μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κορίτσι μου!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες από τα βάθη της καρδιάς μου.❤️❤️❤️Με συγκινησατε...καλά σήμερα και γενικά δεν το έχω και δύσκολο το κλάμα.Ευχομαι σε κάθε μία ξεχωριστά ο,τι επιθυμεί να της το φέρει ο νέος χρόνος.Προσπαθω να το πιστέψω όλο αυτό που ζω από το μεσημέρι και μετά.Ειναι τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα.💞💞

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Ναιιιιι...άλλη μια στις εγκυουλες του Δεκεμβρίου!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marilouu είπε:

IMG_20231223_155401.jpg

Συγχαρητήρια !!! 👏🏻👏🏻👏🏻💗💗 Εύχομαι μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Και με τον καινούργιο χρόνο να κρατάς αγκαλιά το υγιέστατο μωρακι σου!!👩‍🍼🍼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...