Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Demy93

Recommended Posts

@Elk αντε μπραβο κορίτσι μου. Για να ειδατε σακο εστω κ μικρο η χοριακη σου παει σουπερ. Αντε σε μια βδομάδα ξανα υπέρηχο! Ολα καλα να σου πανε!

@Mpourmpoulo σου ηρθε περιοδος? η περιμενεις για να ξεκινησεις? Ειμαι σιγουρη οτι την επομενη θα πετυχει. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη να πάνε όλα καλά 

@Raf123 ευχαριστώ κορίτσι μου 🥰 πως είσαι εσυ;

κορίτσια τα νέα μου σήμερα!
 πήγα γιατρό ειδαμε ένα πολύ μικρό σακο μην φανταστείτε η χοριακη λέει είναι μια χαρά το νούμερο δεν παίζει ρόλο που στην κόρη μου είχε τριπλασιαστεί.. είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια που θελουμε η χοριακη 

Η στατιστική του να πάει καλά είναι με το μερος μας 🙏

σε μια βδομαδα θα ξανά πάω να με δει 

Γιούιιιιιιιιιι❤️❤️❤️❤️ τελεια κοριτσάκι μου μπραβοοοοο❤️ πολύ χαρηκαααααα❤️❤️❤️❤️❤️ 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Με το καλό η νέα προσπάθεια, να ναι η τυχερή! Τι φάρμακα σου έδωσε δηλ? 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏 μου έδωσε κλομιφαινη 1 το πρωί και φεμαρα ένα το βράδυ από 3η μέρα περιόδου για 5 μέρες ❤️

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elk αντε μπραβο κορίτσι μου. Για να ειδατε σακο εστω κ μικρο η χοριακη σου παει σουπερ. Αντε σε μια βδομάδα ξανα υπέρηχο! Ολα καλα να σου πανε!

@Mpourmpoulo σου ηρθε περιοδος? η περιμενεις για να ξεκινησεις? Ειμαι σιγουρη οτι την επομενη θα πετυχει. 

Όχι δεν μου ήρθε σήμερα πριν την χοριακη είχα πάρει τα χάπια όποτε το βράδυ δεν θα τα παρω τα κόβω και πιστεύω σε τρεις μέρες θα αδιαθετησω! Τα φαρμακα που περνώ παρατείνουν συνήθως την περίοδο και πρέπει να τα κόψω για να έρθει! Μακάρι κοριτσάκι μου❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

πήγα γιατρό ειδαμε ένα πολύ μικρό σακο μην φανταστείτε η χοριακη λέει είναι μια χαρά το νούμερο δεν παίζει ρόλο που στην κόρη μου είχε τριπλασιαστεί.. είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια που θελουμε η χοριακη 

Τέλεια κορίτσι μου, όλα καλά θα πανε🙏🧿

στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τέλεια κορίτσι μου, όλα καλά θα πανε🙏🧿

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Γιούιιιιιιιιιι❤️❤️❤️❤️ τελεια κοριτσάκι μου μπραβοοοοο❤️ πολύ χαρηκαααααα❤️❤️❤️❤️❤️ 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Ωωωωω τι ωραία!!!! ❣️❣️❣️

Τέλεια τέλεια τέλεια!

Ευχαριστώ κορίτσια κάπως ηρέμησα περιμένω να ακούσω καρδιά να παρω την πρώτη ανάσα 🥰 είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη

@Mpourmpoulo καλή επιτυχία κορίτσι μου πιστεύω θα τα καταφέρετε τώρα και αφού έχει γίνει η σύλληψη θα ξανά γίνει έρχεται το μωρακι σου 😘 

@Elk μπράβο κοπέλα μου!!!για να ειδατε σάκο ήδη έχει ανέβει πολύ ..πάνω από 1500 λένε φαίνεται ο σάκος αφού ..με το καλό 🙏🙏🙏🙏 όλα θα πάνε τέλεια!!!

@Mpourmpoulo καλή επιτυχία!!!!!🥰🥰🥰🥰 Αυτή τη φορά να έρθει και να μείνει 🙏

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Elk μπράβο κοπέλα μου!!!για να ειδατε σάκο ήδη έχει ανέβει πολύ ..πάνω από 1500 λένε φαίνεται ο σάκος αφού ..με το καλό 🙏🙏🙏🙏 όλα θα πάνε τέλεια!!!

Μπα τόσο δεν έχει πάει η χοριακη σίγουρα ήταν πολύ μικρό ούτε να το μετρήσει δεν μπορούσε για αυτό θα πάω σε μια βδομαδα πάλι πάντως λέει είναι ενδομήτριο 4 εβδομάδες και 4 μερες είμαι τώρα 

@Elk μου συγχαρητήρια!! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, αν και ξέρω απόλυτα πως νιώθεις ♥️ Μέχρι τη μέρα που γέννησα φοβόμουν πολύ.. Όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, κάτι που μετάνιωσα που δεν έκανα.

@Mpourmpoulo Μπουρμπουλακι μου γλυκό, λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη, αλλά είμαι 1000% σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και το.σπορακι σου θα ριζώσει για τα καλά!! Όπως θα γίνει και με την αγαπημένη μας @Girly ♥️

Ποντάρω επίσης σε ααααμεση εγκυμοσύνη για την @marinamanoulitsa τώρα που ξεβουλωσε η σάλπιγγα. Έρχεται το μωράκι σου, είναι καθοδόν ♥️♥️

Εννοείται εύχομαι σε όλες σας να δείτε το πολυπόθητο θετικό τεστακια, και στις εγκυουλες, να πάνε όλα όχι απλά τέλεια, αλλά κάτι παραπάνω 🤞🤞🎀🫶

Εμείς σήμερα κλείσαμε δύο μηνών, είναι απίστευτο! Σαν χτες είναι που έμαθα ότι είμαι έγκυος.. Όσο δύσκολο και αν είναι με ένα βρέφος, αϋπνία, κούραση, ψυχολογία τρενάκι του λουνα παρκ, αυτό το κοριτσάκι έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή μου. Είναι το δικό μου κοριτσάκι, που πλέον μου χαμογελάει (και βγάζει και την γλώσσα έξω 😂) και φωτίζεται ο κόσμος όλος!! Προσπαθώ να ρουφήξω την κάθε στιγμή γιατί περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!!! 

Σας φιλώ όλες ♥️♥️♥️

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαριιιι❤️❤️❤️ εύχομαι και σε σενα να είσαι εγκυουλα❤️❤️❤️ περιμενουμεεε νέα σου σε λίγες μέρες💝

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

@Elk μου συγχαρητήρια!! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, αν και ξέρω απόλυτα πως νιώθεις ♥️ Μέχρι τη μέρα που γέννησα φοβόμουν πολύ.. Όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, κάτι που μετάνιωσα που δεν έκανα.

@Mpourmpoulo Μπουρμπουλακι μου γλυκό, λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη, αλλά είμαι 1000% σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και το.σπορακι σου θα ριζώσει για τα καλά!! Όπως θα γίνει και με την αγαπημένη μας @Girly ♥️

Ποντάρω επίσης σε ααααμεση εγκυμοσύνη για την @marinamanoulitsa τώρα που ξεβουλωσε η σάλπιγγα. Έρχεται το μωράκι σου, είναι καθοδόν ♥️♥️

Εννοείται εύχομαι σε όλες σας να δείτε το πολυπόθητο θετικό τεστακια, και στις εγκυουλες, να πάνε όλα όχι απλά τέλεια, αλλά κάτι παραπάνω 🤞🤞🎀🫶

Εμείς σήμερα κλείσαμε δύο μηνών, είναι απίστευτο! Σαν χτες είναι που έμαθα ότι είμαι έγκυος.. Όσο δύσκολο και αν είναι με ένα βρέφος, αϋπνία, κούραση, ψυχολογία τρενάκι του λουνα παρκ, αυτό το κοριτσάκι έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή μου. Είναι το δικό μου κοριτσάκι, που πλέον μου χαμογελάει (και βγάζει και την γλώσσα έξω 😂) και φωτίζεται ο κόσμος όλος!! Προσπαθώ να ρουφήξω την κάθε στιγμή γιατί περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!!! 

Σας φιλώ όλες ♥️♥️♥️

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μανούλα 🥰 ζηστοοοοο στο έπακρο το κοριτσάκι σου❤️❤️❤️ και δώστου και φιλακια στα ομορφα μπουτακιααα😘😘😘

στις πριν 13 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τα θετικά τεστ, χαίρομαι παρα πολύ για ολες σας! Ελπίζω ο νέος χρόνος να φέρει και στις υπόλοιπες αυτό που λαχταρατε!!♥️♥️

Στεναχωριέμαι για τα κορίτσια που βλέπω να έρχεται η χαρά και μετά να φεύγει...σας νιώθω και στεναχωριέμαι μαζί σας🙏🏻 ομως το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε όλες!!! 

Προσπαθώ να σας διαβάζω όσο μπορώ, έχω δύσκολα συμπτώματα ελπίζω στο δεύτερο τρίμηνο να ηρεμήσω λίγο κ να επιστρέψω 💪💪 

Σας φιλώ όλες, καλές γιορτές με υγεία! Και μη μασατε! Έρχεται 👶🏻👶🏻👶🏻🥰🥰

Υπομονουλα κορίτσι μου πιστεύω θα στρώσεις σιγά σιγά! ❤️❤️❤️ καλές γιορτές κοριτσάκι μου🥰

στις πριν 13 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τα θετικά τεστ, χαίρομαι παρα πολύ για ολες σας! Ελπίζω ο νέος χρόνος να φέρει και στις υπόλοιπες αυτό που λαχταρατε!!♥️♥️

Στεναχωριέμαι για τα κορίτσια που βλέπω να έρχεται η χαρά και μετά να φεύγει...σας νιώθω και στεναχωριέμαι μαζί σας🙏🏻 ομως το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε όλες!!! 

Προσπαθώ να σας διαβάζω όσο μπορώ, έχω δύσκολα συμπτώματα ελπίζω στο δεύτερο τρίμηνο να ηρεμήσω λίγο κ να επιστρέψω 💪💪 

Σας φιλώ όλες, καλές γιορτές με υγεία! Και μη μασατε! Έρχεται 👶🏻👶🏻👶🏻🥰🥰

Μαρινακι μου υπομονή θα ηρεμήσεις σε λίγο καιρό, σε καταλαβαίνω κ εγώ χάλια ήμουν! Αν θες ψάξε τα nuperal είναι καθαρά χάπι για τις ναυτιες της εγκυμοσύνης ότι πιο τελευταίο έχει βγει, ρώτησε αν θες το γιατρό σου πολλές της έχει βοηθήσει πάρα πολύ!!

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μαρινακι μου υπομονή θα ηρεμήσεις σε λίγο καιρό, σε καταλαβαίνω κ εγώ χάλια ήμουν! Αν θες ψάξε τα nuperal είναι καθαρά χάπι για τις ναυτιες της εγκυμοσύνης ότι πιο τελευταίο έχει βγει, ρώτησε αν θες το γιατρό σου πολλές της έχει βοηθήσει πάρα πολύ!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, μου εχει δωσει άλλα χαπια για την ναυτία ναι με βοήθησαν, αλλά έχω θέμα με την δυσκοιλιότητα. 🙈 Δεν κοιμάμαι δεν τρωω, Αλλά την παλεύω με κάτι χάπια που μου έδωσε. Θέλουν λίγες μέρες να δράσουν. Θα αντεξω και ελπίζω στο δεύτερο τρίμηνο να είμαι καλύτερα😊 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σας φιλώ όλες ♥️♥️♥️

Ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου και εγω την πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν την χάρηκα και φοβαμαι πως από το άγχος μου δεν θα χαρώ ούτε και αυτήν χαίρομαι  τις κοπέλες που στην εγκυμοσυνης τους είναι χαρούμενες και δεν έχουν καθόλου άγχος αλλά όταν τρως τα μουτρα ξέρεις πως είναι σου κόβετε η χαρά απότομα 

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου μεγαλώνει σιγά σιγά μέσα σε ένα χρόνο έχουν τεράστια αλλαγή θα κοιτάς φωτογραφίες και δεν θα το πιστεύεις ποσο γρήγορα μεγάλωσε 😊 υπομονή με το ξενύχτι για εμένα ήταν το χειρότερο μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να κοιμηθώ βράδυ σερί.. 😅

στις On 21/12/2023 at 10:01 ΠΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Εγώ πάλι λέω ούτε βιοχημική ούτε τίποτα - ο θρήνος της απώλειας είναι αβάσταχτος, οπότε όταν μου έρχεται περίοδος αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα λέω πάλι καλά είμαι υγιής, έχω τον κύκλο μου και πάμε πάλι από την αρχή ☺️ Προτιμώ την περίοδο παρά ΄άλλη μια απώλεια...

Όπως και να'χει @Mpourmpoulo ας κρατήσουμε τα θετικά της υπόθεσης όπως σου είπαν κι οι προλαλήσασες 🤞 Η σύλληψη κι η εμφύτευση έγιναν, κι εγώ αυτό κρατάω απ' τη δική μου ιστορία με την παλίνδρομη που είχα - συνέχισε με αισιοδοξία, το 2024 θα είναι η χρονιά μας 🌈👶

Προφανώς και ο θρήνος είναι δύσκολος. Δεν ξεχνάς ποτέ μα ποτέ . Έχω στο ενεργητικό μου 2 βιοχημικές . Μια παλινδρόμη σε δίδυμα και μια ιατρικό λάθος. Το τελευταίο μου στοίχησε πίστεψέ με πολλά βράδυα αϋπνίας , και ψυχοθεραπείας. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάω τις βιοχημικές. 

Μη το βάζεις κάτω μετά από όλα αυτά έχω τον μπεμπη μου . Ένα θαύμα, μια τύχη , μια ηρεμία ψυχής.. δεν ξέρω τι ήταν όλο αυτό που έγινε αλλά έγινε . Εύχομαι σε όλες πραγματικά να έρθουν τα μωράκια στην αγκαλιά τους σύντομα. 

στις On 21/12/2023 at 9:40 ΜΜ, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου...πριν κάνα 3ωρο γυρίσαμε από γυναικολογο..μέτρησε ότι βρίσκομαι στην 5η εβδ και 3η ημέρα.. 

Είδαμε σάκο και είχε μέσα κ ένα "δαχτυλιδι" (κάπως έτσι το ειπε) το οποίο θα γίνει το έμβρυο...

1ο βήμα τσεκ δηλαδη😊😊

Θα ξαναπάω στις 4/1 για να δούμε έμβρυο κ καρδούλα.. τότε θα είμαι 7εβδ κ 3 ημερών..

Καλά μου φάνηκε για πρώτη φορά.. 🥰🥰

Πολύ καλά ακούγονται. Με 5 εβ μια χαρά . Μετά την 6 βλέπουμε καρδούλα κτλ 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Συγχαρητήρια και επίσημα και με τη βούλα.. άντε υπέροχα να σου φύγει και το άγχος 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε! Έχω ωραία νέα αν και είναι λίγο οξύμωρο ! Λοιπόν η χοριακη μου είναι αρνητικη! Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι ήμουν έγκυος και δεν προχώρησε όποτε θα πάμε πάλι για σπερματεγχυνσηηηη🤗🤗🤗🤗 όποτε Τρίτη μέρα περιόδου θα ξεκινήσω τα χάπια αλλά αυτή τη φορά μου έδωσε συνδυασμό φαρμάκων διέγερσης ! 10η μέρα θα πάω να με δει και βλεπουμε🙏 αυτά από εμεναααα❤️

Αυτό ακριβώς εννοούσα .. ότι μπορείς άμεσα να ξεκινήσεις . Σε θέλω δυνατή . 1 στις 4 γυναίκες έχουν μια βιοχημική και πλέον έχουν τα μωράκια τους αν βάλουμε και αυτές που δεν κάνανε κάποιο τεστ τότε ο αριθμός 4 γίνεται ακόμα πιο μικρός . 

Τι συνδιασμός σου έδωσε δηλαδή; 

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Έχω έρθει Τρίκαλα εκδρομή με τον άντρα μου και τον μικρό μας. Θεέ μου δεν προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω ,όλη μέρα βλέπω μόνο μύλο των ξωτικών! Χαχαχαχ 

@Elk μου μα πόσο υπεροχααα!!! Την επόμενη φορά και καρδούλα!!!!μπράβο κορίτσι μου!!!

@marilouκαλή επιτυχία κορίτσι μου στην χοριακη σου σήμερα!!! Θα είμαστε εδώ να χαρούμε με το νούμερο σου!!! ❤️

Εγώ κορίτσια μου έχω μια ερώτηση. Ενώ παίρνω εδώ και 4 -5 μέρες προγεστερόνη γιατί βρε κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα της??? Το στήθος ακόμη "κοιμάται". Ααα έκανα και χθες ένα τεστ με πρωινά ούρα και βγήκε κατάλευκο άρα τελείωσε η επίδραση της οβιτρελ! Σήμερα ειμαι 8η μέρα μετά την σπερματεγχυση. 

Συγγνώμη αν ξεχνάω να απαντήσω σε καποιες, μπαίνω διαβάζω απαντάω με το μυαλό μου και μετά ξεχνάω να απαντήσω κανονικά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Έχω έρθει Τρίκαλα εκδρομή με τον άντρα μου και τον μικρό μας. Θεέ μου δεν προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω ,όλη μέρα βλέπω μόνο μύλο των ξωτικών! Χαχαχαχ 

@Elk μου μα πόσο υπεροχααα!!! Την επόμενη φορά και καρδούλα!!!!μπράβο κορίτσι μου!!!

@marilouκαλή επιτυχία κορίτσι μου στην χοριακη σου σήμερα!!! Θα είμαστε εδώ να χαρούμε με το νούμερο σου!!! ❤️

Εγώ κορίτσια μου έχω μια ερώτηση. Ενώ παίρνω εδώ και 4 -5 μέρες προγεστερόνη γιατί βρε κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα της??? Το στήθος ακόμη "κοιμάται". Ααα έκανα και χθες ένα τεστ με πρωινά ούρα και βγήκε κατάλευκο άρα τελείωσε η επίδραση της οβιτρελ! Σήμερα ειμαι 8η μέρα μετά την σπερματεγχυση. 

Συγγνώμη αν ξεχνάω να απαντήσω σε καποιες, μπαίνω διαβάζω απαντάω με το μυαλό μου και μετά ξεχνάω να απαντήσω κανονικά! 

Ααα τι ωραία δεν έχω πάει ποτε στα Τρίκαλα Χριστούγεννα  να το χαρείτε, να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά 🥰

μπα καρδιά είναι νωρίς για την άλλη βδομαδα θα είμαι 5 και 4 όποτε μάλλον για την μεθεπόμενη φορά το βλέπω 

σε μερικές μερες θα δείξει το τεστ αφού πέρασε και η επίδραση από το φάρμακο 2-3 μερες θα δείξει σίγουρα θετικοοο ☺️

Καλά αυτό δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο αν έχεις συμπτώματα από την προγεστερονη  εγω τέτοια πάντως δεν έχω  🤷‍♀️

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την θετική σας αύρα.Σε λίγο θα πάω...Δεν ξέρω βέβαια τι ώρα θα βγει.Μου έχουν κοπεί τα πόδια.Τρεμω ολόκληρη!Έχω παγωμένα χέρια.Μετα την χοριακη θα πάμε για ψώνια να ξεχνιέμαι λίγο..Ο Θεός βοηθός.💓💞💕

στις πριν 29 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την θετική σας αύρα.Σε λίγο θα πάω...Δεν ξέρω βέβαια τι ώρα θα βγει.Μου έχουν κοπεί τα πόδια.Τρεμω ολόκληρη!Έχω παγωμένα χέρια.Μετα την χοριακη θα πάμε για ψώνια να ξεχνιέμαι λίγο..Ο Θεός βοηθός.💓💞💕

Καλημέρα ανυπομονούμε μαζί σου να την ρωτήσεις τι ώρα θα στα βγάλει 

Και θα περιμένουνε τα νέα σου 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...