Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2024 🤰👶🏻

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η XanaT είπε:

Εμείς κάναμε κ το δεύτερο εμβόλιο σήμερα.. ελπίζω να μην έχει παρενέργειες κ ταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου.. το bexsero θα το κάνουμε τον 6ο μήνα .. 

Αν δε γίνομαι αδιάκριτη ποια εχετε κάνει μέχρι τώρα???Μακάρι να είναι ήσυχο το μωράκι και να μη ταλαιπωρηθεί🥰🥰🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 433
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Αν δε γίνομαι αδιάκριτη ποια εχετε κάνει μέχρι τώρα???Μακάρι να είναι ήσυχο το μωράκι και να μη ταλαιπωρηθεί🥰🥰🥰

Κάναμε VAXELIS-ROTARIX στον δεύτερο μήνα και τώρα VAXNEUVANCE. 

Κοριτσια καλησπερα! Να σας ζησουν τα μικρακια σας. Επειδη βλεπω γραφετε για τα εμβολια. Εμεις καναμε τον προηγουμενο μηνα vaxelis bexsero και τωρα θα κανουμε vaxneuvance και rotarix. Με τρομαζε η σκεψη να κανει 2 μαζι. Ευτυχως δεν ειχε φοβερες παρενεργειες με το bexsero μονο υπνηλια και μια καταπτωση γενικα. Διαβασα ομως οτι καποιες φορες μπορει να παεο καλα η πρωτη δοση και στη δευτερη να κανουν πυρετο κτλ. Ελπιζω να περασουν ανωδυνα αυτες τις φασεις του εμβολιασμου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η XanaT είπε:

Κάναμε VAXELIS-ROTARIX στον δεύτερο μήνα και τώρα VAXNEUVANCE. 

Εμείς τα κάναμε και τα 3 στον 2ο όλα μαζί...Ευτυχώς δε μας έκαναν παρενέργειες...σας εύχομαι να το περάσετε πολύ πολύ ήσυχα 😍😍

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλησπερα! Να σας ζησουν τα μικρακια σας. Επειδη βλεπω γραφετε για τα εμβολια. Εμεις καναμε τον προηγουμενο μηνα vaxelis bexsero και τωρα θα κανουμε vaxneuvance και rotarix. Με τρομαζε η σκεψη να κανει 2 μαζι. Ευτυχως δεν ειχε φοβερες παρενεργειες με το bexsero μονο υπνηλια και μια καταπτωση γενικα. Διαβασα ομως οτι καποιες φορες μπορει να παεο καλα η πρωτη δοση και στη δευτερη να κανουν πυρετο κτλ. Ελπιζω να περασουν ανωδυνα αυτες τις φασεις του εμβολιασμου!

Επίσης 🧿🧿 γερά να είναι!!

Σε ποιο μήνα κορίτσι μου?

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Επίσης 🧿🧿 γερά να είναι!!

Σε ποιο μήνα κορίτσι μου?

Τα πρωτα τα καναμε στον δευτερο μηνα και τωρα που εχουμε κλεισει τον τριτο θα κανουμε τα αλλα δυο! 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Τα πρωτα τα καναμε στον δευτερο μηνα και τωρα που εχουμε κλεισει τον τριτο θα κανουμε τα αλλα δυο! 

Στον δεύτερο την 1η δόση του bexsero??Μπράβο,εγώ το φοβάμαι λίγο 😔😔..Λέω να το κάνουμε μέρα τον 6ο..

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Στον δεύτερο την 1η δόση του bexsero??Μπράβο,εγώ το φοβάμαι λίγο 😔😔..Λέω να το κάνουμε μέρα τον 6ο..

Κι εγω φοβηθηκα επειδη μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι πυρετογονο αλλα μας ειπε οτι συστηνεται να γινεται νωρις γιατι υπαρχουν αυξημενα κρουσματα σε ιους που παλιοτερα δεν ηταν τοσο σε εξαρση οποτε  αφου θεωρησε καλο να το κανουμε την ακουσαμε. Ευτυχως δεν εκανε τπτ απο πυρετο να δω στη δευτερη δοση που θα την κανουμε τον αλλο μηνα..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Κι εγω φοβηθηκα επειδη μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι πυρετογονο αλλα μας ειπε οτι συστηνεται να γινεται νωρις γιατι υπαρχουν αυξημενα κρουσματα σε ιους που παλιοτερα δεν ηταν τοσο σε εξαρση οποτε  αφου θεωρησε καλο να το κανουμε την ακουσαμε. Ευτυχως δεν εκανε τπτ απο πυρετο να δω στη δευτερη δοση που θα την κανουμε τον αλλο μηνα..

Κατάλαβα ναι έχει δίκιο και η δικιά μας αυτής της λογικής είναι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...