Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ένας γλυκός Σεπτέμβρης έρχεται ξανά και εύχομαι μέσα στις κοιλίτσες μας μωράκια τσουπωτά 🍼🤰💕 🧿

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Eγω υποψιαζομαι οτι αργει πολυ η ωορρηξια μου γιατι ολα αυτα τα συμπτωματα που βιωνω 10 μερες πριν τη περιοδο και νομιιιιζω οτι ειμαι εγκυος πρεπει να ειναι ωορρηξια. Και εχω τωρα περιεργεια να δω τι γινεται .Τουλαχιστον να ξερω . Γιατι με βαση την εφαρμογη με το ημερολογιο περιοδου που μου εβγαζει 15η μερα εμεις του διναμε και καταλαβαινε εκει γυρω και γυρω  στην 19-23η μερα παρατηρω κατα τη διαρκεια των μηνων πως δεν καναμε τοσο συχνα.  Ισως να εφταιγε κ αυτο τελικα 

Εμένα η ωορρηξια μου είναι 16η,17η μέρα συνήθως και με τα τεστ είδα ότι έγινε 19η μέρα τελικά διότι μετά έβγαιναν αρνητικά. Μη νομίζεις ούτε ο γυναικολόγος μπορεί να τα δει ακριβώς πότε γίνεται εκτός και τύχει να σου κάνει υπέρηχο την ώρα της ωορρηξιας. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η evaioan είπε:

Εμένα η ωορρηξια μου είναι 16η,17η μέρα συνήθως και με τα τεστ είδα ότι έγινε 19η μέρα τελικά διότι μετά έβγαιναν αρνητικά. Μη νομίζεις ούτε ο γυναικολόγος μπορεί να τα δει ακριβώς πότε γίνεται εκτός και τύχει να σου κάνει υπέρηχο την ώρα της ωορρηξιας. 

Εγω τωρα που βιωνω για πρωτη φορα την εμπειρια με τα τεστ ωορρηξιας νιωθω μια περιεργη αισιοδοξια . ΝΙωθω οτι θα πανε ολα καλα ❤️ Δηλαδη δεν με αγχωνει  καθολου ολο αυτο :)

Ισα ισα ανυπομονω να δω θετικο τεστ ωορρηξιας για να ξερω τι γινεται στο σωμα μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Ισχύει…εμένα μου είχε πει τότε να έκανα τα τεστ κ μολις δω θετικό να πάω να με δει αλλά να έχω τις επαφές για να μη το χάσουμε…μπορεί να δει αν έγινε αλλά όχι ακριβώς ποτέ θα γίνει!!

αχ συμφωνώ με τον αντρουλη σου 😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Εγω τωρα που βιωνω για πρωτη φορα την εμπειρια με τα τεστ ωορρηξιας νιωθω μια περιεργη αισιοδοξια . ΝΙωθω οτι θα πανε ολα καλα ❤️ Δηλαδη δεν με αγχωνει  καθολου ολο αυτο :)

Ισα ισα ανυπομονω να δω θετικο τεστ ωορρηξιας για να ξερω τι γινεται στο σωμα μου. 

Κ εγώ έτσι ένιωσα τη πρώτη φορά με τα τεστ 😅 τουλάχιστο κ να μη πιάσει από την πρώτη ξερεις ότι έκανες τις σωστές ημερες 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η dimand είπε:

1ο μηνα που έκανα τεστ ωορρηξιας για να δω τι παίζει και οταν είδα το θετικό ενθουσιάστηκα. Ουσιαστικά έλεγα μπράβο στον εαυτό μου 🤣 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η dimand είπε:

Nαι συμφωνω ! ❤️❤️ 

Ας μας πιασει και εμας η μπεμπεδοσκονη μιας και κυκλοφορει πολυ ❤️ χιχιχ

Ποσό καιρό προσπαθείτε; Κορίτσια εν έτη 2023 δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σας πιάσει η μπεμπεδοσκονη 😘

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η cintelina είπε:

1ο μηνα που έκανα τεστ ωορρηξιας για να δω τι παίζει και οταν είδα το θετικό ενθουσιάστηκα. Ουσιαστικά έλεγα μπράβο στον εαυτό μου 🤣 

Χαχαχα κ εγώ το ίδιο! Ελεγα τόση χαρά για θετικό τεστ ωορρηξιας π να δω εγκυμοσύνης 😂

Δημοσίευση

Δεν ειμαι η μονη τρελη λοιπον. Τελεια χαχα

στις Just now, ο/η cintelina είπε:

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Ποσό καιρό προσπαθείτε; Κορίτσια εν έτη 2023 δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σας πιάσει η μπεμπεδοσκονη 😘

Απο τον Μαιο ❤️ Ειμαστε 9 χρονια μαζι , τα 2 παντρεμενοι και ειπαμε να ξεκινησουμε .Αυτος ειναι ο 6ος κυκλος προσπαθειων ουσιαστικα

Δημοσίευση

Χαχαχα κ εγώ το ίδιο! Ελεγα τόση χαρά για θετικό τεστ ωορρηξιας π να δω εγκυμοσύνης 😂

Δεν ειμαι η μονη τρελη λοιπον. Τελεια χαχα

ΡΕ ειχα κα΄τσει μπροστά απο τον καθρέφτη και ελεγα μπράβο κοριτσάρα μου! Αφη΄στε σας λεω η μουρλη η ίδια

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η cintelina είπε:

κ γω στο πρώτο θετικό ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, βγήκα τρέχοντας απ' το μπάνιο να το δείξω στον άντρα μου κ έπαθε εγκεφαλικό, νόμιζε είναι εγκυμοσύνης. Χαζό είσαι παιδάκι μου του λέω, αφού δεν προσπαθούμε ακόμα,  μου'στειλες πελαργό; Εκ των υστέρων έμαθα ότι σ' αυτά τα δέκατα του δευτερολέπτου που κοιτούσε τη φατσούλα του clearblue είχε διακοσμήσει το δωμάτιο της μπέμπας του. 😃😃😃

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Ποια είναι αυτή η εφαρμογή???λοιπόν επειδή κάπως με προβλημάτισαν όλα αυτά θα πάω να πάρω να κάνω τεστ σήμερα...λογικά αν υπάρχει ακόμα ωορρηξία θα είναι ακόμα θετικό έτσι δεν είναι??

Όχι κορίτσι μου μην πας σε φαρμακείο και πετάξεις τα λεφτά τσάμπα γιατί όταν γίνεται η ωορρηξία η ορμόνη πέφτει! Στην ουσία η ορμόνη είναι ανεβασμένη μερικές ώρες πριν την ωορρηξία η οποία κραταει 12-24 ώρες περίπου!!Άσε αυτόν τον κύκλο να περάσει και πάρε τον επόμενο ( αν και με τόσες επαφές που είχατε δεν θα χρειαστεί) τα οικονομικά one step η hometest 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Απο τον Μαιο ❤️ Ειμαστε 9 χρονια μαζι , τα 2 παντρεμενοι και ειπαμε να ξεκινησουμε .Αυτος ειναι ο 6ος κυκλος προσπαθειων ουσιαστικα

Μια χαρά νομίζω τώρα με τα τεστ θα είσαι πιο σίγουρη!!! Κάνατε καποιες εξετάσεις ή όχι;

Δημοσίευση

Μια χαρά νομίζω τώρα με τα τεστ θα είσαι πιο σίγουρη!!! Κάνατε καποιες εξετάσεις ή όχι;

Ειχα παει πριν ξεκινησουμε στον γυναικολογο για τεστ παπ και υπερηχο του ειπα οτι θα ξεκινησουμε προσπαξθειες και μου ειχε προτεινει felicine καθε πρωι και μου ειχε πει οτι η ωορρηξια μου γινεται περιπου 16 με 18η μερα . Σκεφτομουν αν παει ακλαφτη και αυτη η προσπαθεια του μηνα να τον παρω παλι ενα τηλεφωνο .ΕΙμαστε 30 ετων και οι δυο. 

Και εχεις ολους γυρω γυρω να λενε τα κλασσικα 

"αντε τι περιμενετε"? 

Δημοσίευση

Ειχα παει πριν ξεκινησουμε στον γυναικολογο για τεστ παπ και υπερηχο του ειπα οτι θα ξεκινησουμε προσπαξθειες και μου ειχε προτεινει felicine καθε πρωι και μου ειχε πει οτι η ωορρηξια μου γινεται περιπου 16 με 18η μερα . Σκεφτομουν αν παει ακλαφτη και αυτη η προσπαθεια του μηνα να τον παρω παλι ενα τηλεφωνο .ΕΙμαστε 30 ετων και οι δυο. 

Και εχεις ολους γυρω γυρω να λενε τα κλασσικα 

"αντε τι περιμενετε"? 

Τον πελαργό να βρει το κουδούνι της πόρτας μας να λες γελώντας. Εμένα μου τα λέει η πεθερά μου για το δεύτερο και κρατιέμαι να της πω "γιατί θα αλλάξει κάτι στη δική σου ζωή; σκοπεύεις να βοηθήσεις για αλλαγή;" αλλά δε θέλω να χαλάσω το κάρμα μου και δεν απαντάω λέω ένα μακάρι και το βουλώνω 😋

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaioan είπε:

Τον πελαργό να βρει το κουδούνι της πόρτας μας να λες γελώντας. Εμένα μου τα λέει η πεθερά μου για το δεύτερο και κρατιέμαι να της πω "γιατί θα αλλάξει κάτι στη δική σου ζωή; σκοπεύεις να βοηθήσεις για αλλαγή;" αλλά δε θέλω να χαλάσω το κάρμα μου και δεν απαντάω λέω ένα μακάρι και το βουλώνω 😋

Εγω λεω χαμογελωντας " Οταν θελει ο Θεος " ή αν μου την σπασουν και πολυ λεω "Δεν θελω ειμαι μικρη ακομα" αλλα η ψυχουλα μου το ξερει.....

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Εγω λεω χαμογελωντας " Οταν θελει ο Θεος " ή αν μου την σπασουν και πολυ λεω "Δεν θελω ειμαι μικρη ακομα" αλλα η ψυχουλα μου το ξερει.....

Εμείς σε λίγο κλείνουμε χρόνο! Παντρευτήκαμε το Μάιο! Και συνέχεια όταν με ρωτάνε,λέω σιγά καλέ τώρα παντρευτήκαμε έχουμε ακόμα! Αλλά αυτό που λες η ψυχούλα μου ξέρει το πόνο! Η ηλικία μου 27 ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εμείς σε λίγο κλείνουμε χρόνο! Παντρευτήκαμε το Μάιο! Και συνέχεια όταν με ρωτάνε,λέω σιγά καλέ τώρα παντρευτήκαμε έχουμε ακόμα! Αλλά αυτό που λες η ψυχούλα μου ξέρει το πόνο! Η ηλικία μου 27 ! 

Συνηθως αυτο το ακουω απο συγγενεις με 2 ή 3 παιδια . Που το παιζουν "θεες της γονιμοτητας" και νιωθω τοσο σκατα 😕 Τι να πω... ας μην μαυριζουμε τη ψυχη μας , ας εχουμε θετικη ενεργεια και ο Θεος θα το φερει .. το καλο πραγμα αργει να γινει 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Λοιποοοοον και επειδή όπως καταλαβαίνετε η υπερβολή έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πήγα και πήρα τεστ 🤣

Και ιδού το αποτέλεσμα!!Βέβαια έχω πάρα πολύ πόνο που μόνο ιδέα μου δεν είναι....

16952948285608391923017436842531.jpg

Καλύτερα να ξεκινήσεις με τα one step η τα hometest που είναι φθηνότερα. Εγώ χρησιμοποιησα τις ταινίες και όταν βγήκε εκεί θετικο τότε έκανα το clearblue για να το επιβεβαιώσω απλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η dimand είπε:

Συνηθως αυτο το ακουω απο συγγενεις με 2 ή 3 παιδια . Που το παιζουν "θεες της γονιμοτητας" και νιωθω τοσο σκατα 😕 Τι να πω... ας μην μαυριζουμε τη ψυχη μας , ας εχουμε θετικη ενεργεια και ο Θεος θα το φερει .. το καλο πραγμα αργει να γινει 🤣

Πολυ αργεί όμως 😂 αυτό το μήνα μια βδομάδα σερί επαφές ο άντρας μου τα είδε όλα!😂

Δημοσίευση

Να κανω μια ερωτηση , εχει τελειωσει η περιοδος μου απο 17-09 .Ωστοσο μεχρι και σημερα βλεπω σταγονιτσες καφε . Τι φαση ? Εχει τυχει σε καμια ή να παρω το γιατρο :P  ? Ωορρηξια δεν ειναι γιατι με τα τεστ επιβεβαιωνω οτι δεν εχω κανει ακομα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...