Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε??? 4 μέρες από την ωορηξια κ πως θα περιμένω τόσες μέρες μέχρι την περίοδο 😜@marinaP τι κάνεις? Πως είσαι? 

Καλημέρα κορίτσια μου, δεν μπαίνω πολύ να σας διαβάζω γιατί ή θα κοιμάμαι ή θα τρώω 😂 ξεκίνησε και η άδεια μου τώρα οπότε χαλάρωση φουλ! Σε 4 μέρες έχω το πρώτο υπέρηχο και απλά μετράω αντίστροφα 😁

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, δεν μπαίνω πολύ να σας διαβάζω γιατί ή θα κοιμάμαι ή θα τρώω 😂 ξεκίνησε και η άδεια μου τώρα οπότε χαλάρωση φουλ! Σε 4 μέρες έχω το πρώτο υπέρηχο και απλά μετράω αντίστροφα 😁

Να συνεχίσεις να κοιμάσαι κ να τρως 😁😁😁 αφού θα έχεις κ άδεια τέλεια!!!!! Άντε να περάσουν οι μέρες!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου 🥰🥰🥰

στις πριν 9 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε??? 4 μέρες από την ωορηξια κ πως θα περιμένω τόσες μέρες μέχρι την περίοδο 😜@marinaP τι κάνεις? Πως είσαι? 

Αχ μαζί θα είμαστε! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Δέκα μέρες λέει μέχρι την περίοδο;; πως θα περάσουν;;;; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Αχ μαζί θα είμαστε! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Δέκα μέρες λέει μέχρι την περίοδο;; πως θα περάσουν;;;; 

Καλημέρα 🙂 δεν ξέρω πως θα περάσουν νιώθω ότι περνάει η κάθε μέρα πολυυυυυ αργααααα!!! 😭

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα 🙂 δεν ξέρω πως θα περάσουν νιώθω ότι περνάει η κάθε μέρα πολυυυυυ αργααααα!!! 😭

Κορίτσια καλημέρα! Εγώ περιμένω σε μια βδομάδα!! Όντως πολύ αργά και βασανιστικά περνάει ο χρόνος.. θα κάνετε κανένα τεστ; Αν ναι ποια μέρα;

Καλημέρα κορίτσια μου...σας.διαβαζα αλλά δεν σχολίαζα..ήμασταν διακοπές Ναύπλιο με τα παιδιά μια εβδομάδα και τώρα ήρθαμε Χαλκιδική...κοντά στα μέρη μας για άλλη μια εβδομάδα..γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη...μου ήρθε περίοδος πρώτη ημέρα διακοπών και είχα και 7 ώρες ταξίδι για Ναύπλιο!!!!!βασικά δεν στεναχωρέθηκα καθόλου...φόρεσα τα ταμπον μου και ήμουν θάλασσα κάθε μέρα 😁 τώρα κοντεύει πάλι η ωορρηξία... Παρασκευή ή Σάββατο αυτό θα έχω ωορρηξία....

Φιλιά πολλά κορίτσια 💓💓

στις πριν 53 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Εγώ περιμένω σε μια βδομάδα!! Όντως πολύ αργά και βασανιστικά περνάει ο χρόνος.. θα κάνετε κανένα τεστ; Αν ναι ποια μέρα;

Καλημέρα!!!! Εγώ θα προσπαθήσω να κρατηθώ... Ίσως κάνω 14η μέρα γιατί συνήθως μου έρχεται η περίοδος 15η... Τώρα βέβαια δεν το έχω σίγουρο 😂 Αν δεν αντέξω την αναμονή 12η μέρα!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...σας.διαβαζα αλλά δεν σχολίαζα..ήμασταν διακοπές Ναύπλιο με τα παιδιά μια εβδομάδα και τώρα ήρθαμε Χαλκιδική...κοντά στα μέρη μας για άλλη μια εβδομάδα..γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη...μου ήρθε περίοδος πρώτη ημέρα διακοπών και είχα και 7 ώρες ταξίδι για Ναύπλιο!!!!!βασικά δεν στεναχωρέθηκα καθόλου...φόρεσα τα ταμπον μου και ήμουν θάλασσα κάθε μέρα 😁 τώρα κοντεύει πάλι η ωορρηξία... Παρασκευή ή Σάββατο αυτό θα έχω ωορρηξία....

Φιλιά πολλά κορίτσια 💓💓

Καλημέρα! Σαν εμένα μια μέρα πριν φύγω διακοπές αδιαθετησα!! Καλά έκανες κ πήγες τα μπανάκια σου!!! Να περάσεις τέλεια !!!Θα έχεις φουλ βιταμίνη d!!! Θα κάνεις τεστακια για την ωορρηξία?? 

Καλημερα κοριτσια!!❤️ καλο 15αυγουστο να εχουμε με υγεια!!

@misofeggaro@cat12 εγω εχω 5 μερες μεχρι την περιοδο και μου φαινονται τοοοσοο βασανιστικες.. απο σμρ περιμενω τα καφε που εχω καθε μηνα πριν την περιοδο αν και πηρα κτ γαλακτοβακιλλους σε αυτον τον κυκλο κ ισως μειωθουν οι μερες.. για να δουμε...😊

στις πριν 38 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα! Σαν εμένα μια μέρα πριν φύγω διακοπές αδιαθετησα!! Καλά έκανες κ πήγες τα μπανάκια σου!!! Να περάσεις τέλεια !!!Θα έχεις φουλ βιταμίνη d!!! Θα κάνεις τεστακια για την ωορρηξία?? 

Θα κάνω ναι..έχω τα ψηφιακά clear blue.. έμειναν 5 από την προηγούμενη φορά... ευχαριστώ 🥰

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

@misofeggaro@cat12 εγω εχω 5 μερες μεχρι την περιοδο και μου φαινονται τοοοσοο βασανιστικες.. απο σμρ περιμενω τα καφε που εχω καθε μηνα πριν την περιοδο αν και πηρα κτ γαλακτοβακιλλους σε αυτον τον κυκλο κ ισως μειωθουν οι μερες.. για να δουμε...😊

Άντε να γεμίσουμε θετικά τεστακια 🙏🙏🙏

στις πριν 49 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φιλιά πολλά κορίτσια 💓💓

Αχχχ Χαλκιδικηηη!! Τι τελεια!! Μαρινα μου παμε δυναμικα γι αυτο το μηνα!! Απολαυστε τις διακοπες σας κ τις επαφες σαςολη τη βδομαδα κ θα ερθει το κουκουνι!! 

Μακαρι να ειχα κι εγω ωορρηξια στην αδεια μας αλλα δε γινοταν.. το προσπαθησαμε πολυ αλλα η αδεια μας ξεκινουσε την 15η μερα του κυκλου (ακριβως μετα την ωορρηξια 😅)

Να ειμαστε καλα κ ξερει το κουκουνι ποτε θα ερθει! 😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημέρα!!!! Εύχομαι να μην έρθει η περίοδος 🥰🥰🥰 

Λοιπόν κορίτσια κοιτούσα το ιστορικό των προσπαθειών για bebe που έχω στο app. Ξεκίνησα προσπάθειες από τον Σεπτέμβρη του 21 χωρίς τέστ ωορρηξίας κ με πολύποδα μέχρι τον Ιούλιο του 22. Αυτό που που κατάλαβα είναι ότι είχα επαφές πολλές φορές εκτός γόνιμων κ οι 4 φορές να ήταν στην ωορρηξία κ αυτό μια επαφή... Δεκέμβρη που έκανα πρώτη φορά τέστ κ πήγα ακριβώς στις γόνιμες έμεινα έγκυος... Γενικά έχω άστατο κύκλο... Κ δεν ήξερα τότε για τα τεστ. Στην ουσία θεωρώ ότι βοηθάνε αρκετά κοπέλες σαν εμένα που έχω κύκλο 26 με 34 μέρες... Τώρα βέβαια με τεστ είμαι 5η προσπάθεια αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έχω επαφές τις μέρες που πρέπει... Ουφ άντε να δούμε πως θα πάει κ αυτός ο μήνας 🙏

Καλημέρα κορίτσια μου! @marinamanoulitsa άντε κορίτσι μου και έλεγα που χάθηκες! Χαίρομαι που πέρασες ωραία! Εγώ κορίτσια είμαι 4-5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν νιώθω την αγωνία σας! Λίγο το ότι είμαστε σε άδεια και όλη μέρα είμαστε είτε για φαγητό έξω είτε για κοκτέιλ ξενύχτια και λίγο το ότι είναι χάλια το σπέρμα και οι ελπίδες ελάχιστες με έχουν χαλαρώσει όλα αυτά από το γνωστό άγχος που είχα τα τελευταία 2 χρόνια! Παρόλα αυτά σας διαβάζω κάθε μέρα και ανυπομονώ μαζί σάς!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! @marinamanoulitsa άντε κορίτσι μου και έλεγα που χάθηκες! Χαίρομαι που πέρασες ωραία! Εγώ κορίτσια είμαι 4-5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν νιώθω την αγωνία σας! Λίγο το ότι είμαστε σε άδεια και όλη μέρα είμαστε είτε για φαγητό έξω είτε για κοκτέιλ ξενύχτια και λίγο το ότι είναι χάλια το σπέρμα και οι ελπίδες ελάχιστες με έχουν χαλαρώσει όλα αυτά από το γνωστό άγχος που είχα τα τελευταία 2 χρόνια! Παρόλα αυτά σας διαβάζω κάθε μέρα και ανυπομονώ μαζί σάς!

Καλημέρα κοριτσι μου! Αυτό είναι το καλύτερο χωρίς άγχος κ δεν ξέρεις ποτέ τι έκπληξη μπορεί να έχεις!! Να περνάς υπέροχα να ευχαριστήθεις την άδεια σου!!! ♥️🙏♥️🥰

Καλημέρα κορίτσια , ανυπομονώ να δω θετικά τεστακια σας :)

ΚΑλά να περάσετε όλες ❤️

εμείς είμαστε διακοπές Καλαμάτα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Λοιπόν κορίτσια κοιτούσα το ιστορικό των προσπαθειών για bebe που έχω στο app. Ξεκίνησα προσπάθειες από τον Σεπτέμβρη του 21 χωρίς τέστ ωορρηξίας κ με πολύποδα μέχρι τον Ιούλιο του 22. Αυτό που που κατάλαβα είναι ότι είχα επαφές πολλές φορές εκτός γόνιμων κ οι 4 φορές να ήταν στην ωορρηξία κ αυτό μια επαφή... Δεκέμβρη που έκανα πρώτη φορά τέστ κ πήγα ακριβώς στις γόνιμες έμεινα έγκυος... Γενικά έχω άστατο κύκλο... Κ δεν ήξερα τότε για τα τεστ. Στην ουσία θεωρώ ότι βοηθάνε αρκετά κοπέλες σαν εμένα που έχω κύκλο 26 με 34 μέρες... Τώρα βέβαια με τεστ είμαι 5η προσπάθεια αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έχω επαφές τις μέρες που πρέπει... Ουφ άντε να δούμε πως θα πάει κ αυτός ο μήνας 🙏

Όταν δεν έχουμε σταθερό κύκλο είναι λίγο πιο δύσκολο να την βρούμε την ωορρηξία.. όταν ξεκιναμε τις ελεύθερες επαφες πάμε λίγο στα κουτουρού λογικό είναι γιατί πριν δεν δίναμε και πολύ σημασία σε αυτά τα σημάδια της ωορρηξιας 

ευχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας 🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η dimand είπε:

ΚΑλά να περάσετε όλες ❤️

@marinamanoulitsa Καλά να περάσετε κορίτσια και να γυρίσετε από τις διακοπές σας με γεμάτες κοιλίτσες 😊

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Είμαστε κι εμείς διακοπές.
Αύριο περιμένω την ακατονόμαστη κι εκεί που είχα λίγες ελπίδες ότι μπορεί να μην έρθει με τα έντονα πονάκια περιόδου που είχα την προηγούμενη εβδομάδα, ξύπνησα σήμερα με πονάκια πάλι άρα αύριο δεν θα μου κάνει την χάρη να μην εμφανιστεί 😥

Το καλό είναι ότι την επόμενη εβδομάδα που έχω πάλι γόνιμες θα είμαστε ακόμα διακοπές.

Εσείς κορίτσια σε τι φάση είστε;

Γεια σας κορίτσια. Εμεις είμαστε διακοπές στην Ερμιόνη. Απολαμβάνουμε μπανάκια, εξόδους, φαγητό, κρασακι! Εγώ περιμένω την περίοδο την Πέμπτη. Αν και δεν θέλω να έρθει για να μην διακόψω τα μπάνια! 😢 Ελπίζω τουλάχιστον ο καινούριος κύκλος να είναι και ο τυχερός.🤞Μακαρι για όλες μας ο νέος κύκλος να είναι τυχερός για όσες έρθει. 😇👶

στις πριν 41 λεπτά, ο/η dimand είπε:

ΚΑλά να περάσετε όλες ❤️

Να περάσεις τέλεια ♥️♥️♥️♥️

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Όταν δεν έχουμε σταθερό κύκλο είναι λίγο πιο δύσκολο να την βρούμε την ωορρηξία.. όταν ξεκιναμε τις ελεύθερες επαφες πάμε λίγο στα κουτουρού λογικό είναι γιατί πριν δεν δίναμε και πολύ σημασία σε αυτά τα σημάδια της ωορρηξιας 

ευχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας 🙏

Μακάρι κορίτσι μου!!! Αν κ σκέφτομαι ότι τώρα που κάνουμε σίγουρα τις μέρες ωορρηξίας πάλι δεν το πιάσαμε 😮💨. Αλλά μακαρι όπως λες να το πετύχουμε αυτόν τον μήνα 🙏🙏🙏🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα!!!! Εύχομαι να μην έρθει η περίοδος 🥰🥰🥰 

Μακαρι!!! Μεχρι στιγμης δεν εχω κ καφε κ χαιρομαι πολυ στην ιδεα οτι διορθωσα κατι μ το υποθετο π εβαλα (γτ οπως καταλαβες τοσο καιρο παλευω με φαντασματα στον κολπο μου π αυξανουν την αμυνα κ σκοτωνω οτι σπερματοζωαριο υπαρχει στην περιοχη... 🤺😇)

στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Πολυυυ θετικο αυτο που γραφεις!! Ειναι θεμα χρονου να ερθει το θαυματακι σας!!😍😍

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Οταν εισαι ζεν κοριτσι μου, εκει θ γινει το θαυμα!!! Ευχομσι να ειναι ο μηνας σας!!!🤞🤞

στις πριν 2 ώρες, ο/η dimand είπε:

ΚΑλά να περάσετε όλες ❤️

Να περασετε τελεια!!! 15 μερες το χρονο καθομαστε κοριτσια (και αν).. ας τις απολαυσουμε!!!🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Είμαστε κι εμείς διακοπές.
Αύριο περιμένω την ακατονόμαστη κι εκεί που είχα λίγες ελπίδες ότι μπορεί να μην έρθει με τα έντονα πονάκια περιόδου που είχα την προηγούμενη εβδομάδα, ξύπνησα σήμερα με πονάκια πάλι άρα αύριο δεν θα μου κάνει την χάρη να μην εμφανιστεί 😥

Το καλό είναι ότι την επόμενη εβδομάδα που έχω πάλι γόνιμες θα είμαστε ακόμα διακοπές.

Εσείς κορίτσια σε τι φάση είστε;

Καλε μην απογοητευεσαι... εγω 2 μερες πριν εχω το θετικο τεστ γυριζω στο σπιτι κ λεω του αντρα μου "εχω πονους.. σιγουρα μου κατεβηκε..." κ δν ηρθε ποτε!!!✌️😉 μεχρι να δουμε κανονικη ροη ελπιζουμε!!!🤩

@Antonia2 τι εννοείς για τα καφέ και τον γαλακτοβακιλλο;; Γιατί κι εγώ τους τελευταίους μήνες έχω μερικές μέρες καφέ πριν την περίοδο! 🏖️👣🧜🌊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...