Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

στις πριν 16 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της προγεστερόνης που με είχε βάλει ο γιατρός μου να κάνω στο τέλος του κύκλου! Απογοητεύτηκα πολύ. Οριακά 0! 0.4 βγήκε. Μου είπε ο γιατρός υπάρχει πρόβλημα στην ωορρηξία. 😢

Συγνώμη τώρα πρόσεξα ότι είπες στο τέλος του κύκλου, νομίζω αυτή η εξέταση γίνεται τις πρώτες μέρες της περιόδου ή 7 μέρες μετά την ωορρηξία! Γτ σου είπε στο τέλος; Μα τότε δεν πέφτει η ορμόνη για να έρθει η περίοδος; Προσπαθώ να καταλάβω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Συγνώμη τώρα πρόσεξα ότι είπες στο τέλος του κύκλου, νομίζω αυτή η εξέταση γίνεται τις πρώτες μέρες της περιόδου ή 7 μέρες μετά την ωορρηξία! Γτ σου είπε στο τέλος; Μα τότε δεν πέφτει η ορμόνη για να έρθει η περίοδος; Προσπαθώ να καταλάβω 

Μου είπε 21η μέρα να επιβεβαιώσουμε την ωορρηξία που δεν έγινε. 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Θα ήθελα να σας κάνω μια χαζή ερώτηση από αυτές που δεν τολμάμε να τις κάνουμε στους γιατρούς γιατί φοβόμαστε ότι θα μας περάσουν για ουφο! Σας βλέπω όλες που γράφετε συνέχεια ότι το στήθος σας είναι πάντα πρησμένο πριν την περίοδο! Εγώ έχω μικρό στήθος σχετικά (όχι πλάκα αλλά μικρό) και ποτέ μα ποτέ δεν πρήζεται η πονάει πριν την περίοδο! Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιο σημάδι για κάποιο "πρόβλημα"?? Η είναι φυσιολογικό?

Θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα το αντίθετο βέβαια, αν πονάει η πρήζεται υπερβολικά! Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, εμένα το στήθος μου είναι μέτριο μάλλον θα έλεγα, και συνήθως πρήζεται μετά την ωορρηξία και έχω κάτι πονάκια και σουβλιές όχι τίποτα το φοβερό όμως! Ρώτα τον γιατρό αν έχεις απορία, μην ντρέπεσαι, εγώ είχα δείξει το αίμα περιόδου σε φωτογραφία να μου πει αν είναι φυσιολογικό! Με το άγχος που είχα δεν υπολόγισα ντροπή και τελικά μου έκανε καλλιέργεια και είχα λοίμωξη..

στις πριν 10 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ένα λεπτό! Ποια μέρα την έκανες; Και ποιες είναι οι τιμές αναφοράς; ;; Εμενα μου είχε πει ότι έχει μεγάλη διακύμανση και για να τη δούμε σωστά πρέπει να πάρουμε μερικές μετρήσεις, όχι μια αλλά μου είπε δε χρειάζεται ακόμη! Θα το ρωτήσω και τον Σεπτέμβρη και στον γυναικολόγο?

Τιμές αναφοράς 2.50-29 ng/ml για την εκκριτικη φάση (μετά την ωορρηξία). Αυτή η ορμόνη νομίζω την μετράνε και στις αρχές της περιόδου 2η-5η μέρα (έχει άλλες τιμές στην ωοθυλακικη φαση) αλλά στην εκκριτικη φάση είναι σημαντική για αυτό και την ελέγχουν. Κάτι τέτοιο έχω καταλαβει.

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Θα ήθελα να σας κάνω μια χαζή ερώτηση από αυτές που δεν τολμάμε να τις κάνουμε στους γιατρούς γιατί φοβόμαστε ότι θα μας περάσουν για ουφο! Σας βλέπω όλες που γράφετε συνέχεια ότι το στήθος σας είναι πάντα πρησμένο πριν την περίοδο! Εγώ έχω μικρό στήθος σχετικά (όχι πλάκα αλλά μικρό) και ποτέ μα ποτέ δεν πρήζεται η πονάει πριν την περίοδο! Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιο σημάδι για κάποιο "πρόβλημα"?? Η είναι φυσιολογικό?

Καλημέρα 

κ εγώ μικρό έχω κ ποτέ δε πρήζεται ακομα κ τώρα μετά τη γεννα δε μου πρηζεται 

μονο στην εγκυμοσύνη είχα πρησμένο στήθος 😂

επισης εγώ δε πονάω στην ωορρηξία παλιά ούτε κ υγρά είχα κανένα σημάδι για αυτό είχε παρει τα τεστ ωορρηξιας για να ελέγχω ότι κάνουμε σωστές ημερες γιατί πήγαινα με βάση εφαρμογής! 

μετα την εγκυμοσύνη αυτό άλλαξε όποτε έχω ωορρηξία με πονάει οπως είναι να μου έρθει περίοδος κ υγρά πολλά υγρά! 

στις πριν 20 ώρες, ο/η dimand είπε:

Aνυπομονω να ακουσω τουλαχιστον τα  δικα σας χαρμοσυνα νεα ❤️ Να χαρω κ εγω με τη σειρα μου ❤️ 

Κορίτσι μου αλήθεια σε καταλαβαίνω έζησα κ εγώ αυτή την αγωνία κάθε μήνα! Πήγαινε τις διακοπες σου μάζεψε δυνάμεις να περάσετε καλά και θα έρθει το σποράκι σας!! ❤️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Εγώ έχω κανονικό στήθος και ούτε όταν είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης δεν με πονούσε και δεν ήταν πρησμένο. Δεν είναι υποχρεωτικό το πρήξιμο και ο πόνος! Πάλι καλά να λες δλδ! Δεν χρειάζεται να πονάμε όλες ντε και καλά! Η ανυπαρξιά πόνου και πρηξίματος σπάνια είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά... ωστόσο καλό θα ήταν να τα ρωτάς στον γιατρό σου αυτά. Πίστεψε με έχει ακούσει χειρότερα 😆 

στις πριν 1 ώρα, ο/η tooth.fairy είπε:

Τιμές αναφοράς 2.50-29 ng/ml για την εκκριτικη φάση (μετά την ωορρηξία). Αυτή η ορμόνη νομίζω την μετράνε και στις αρχές της περιόδου 2η-5η μέρα (έχει άλλες τιμές στην ωοθυλακικη φαση) αλλά στην εκκριτικη φάση είναι σημαντική για αυτό και την ελέγχουν. Κάτι τέτοιο έχω καταλαβει.

Ναι αλλά αν ήταν ανωορρηκτικός ο κύκλος σου λογικό δεν είναι να είναι τόσο χαμηλή; Αφού το είχατε δει πως δεν έγινε ωορρηξία. Ή επειδή είναι πολύ χαμηλή υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά με την ωορρηξία σου; Τι σου είπε ο γιατρός σου; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κ εμένα κορίτσι μου πότε δεν πονάει η πρήζετε πριν την περίοδο,και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σκέψου άρχισε να πρήζετε μετά τον 4ο μήνα! Δεν είναι κάτι απλώς δεν είναι σε όλες μας το ίδιο θεωρώ!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Dimitrapth είπε:

Ναι αλλά αν ήταν ανωορρηκτικός ο κύκλος σου λογικό δεν είναι να είναι τόσο χαμηλή; Αφού το είχατε δει πως δεν έγινε ωορρηξία. Ή επειδή είναι πολύ χαμηλή υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά με την ωορρηξία σου; Τι σου είπε ο γιατρός σου; 

Δεν μου το εξήγησε μέσω μειλ παραπάνω γιατί σήμερα την πήρα. Μου είπε θέλει να με δει Σεπτέμβρη. Μήπως το 2ο ότι κάτι δεν πάει καλά με την ωορρηξία. Εγώ αυτό υποψιάζομαι. Επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τέστ ωορρηξίας, σπάνια είδα τη γραμμή να σκουραίνει παραπάνω σε σχέση με τη γραμμή ελέγχου. Παίζει ν αυτά 2 φορές φέτος.  Απλά χάθηκε άλλος ένας μήνας έτσι.

στις πριν 3 ώρες, ο/η tooth.fairy είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της προγεστερόνης που με είχε βάλει ο γιατρός μου να κάνω στο τέλος του κύκλου! Απογοητεύτηκα πολύ. Οριακά 0! 0.4 βγήκε. Μου είπε ο γιατρός υπάρχει πρόβλημα στην ωορρηξία. 😢

Κορίτσι μου αν θυμάμαι καλά είχες και ανεβασμένη προλακτινη που σημαίνει ότι δεν κανείς καλή ωορρηξία με την ανεβασμένη προλακτινη, ίσως να συνδεονται αυτά μεταξυ τους.. η προλακτινη δεν είναι πάντως τίποτα σοβαρό 

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου με διαφωτίσετε πλήρως 🥰🥰🥰 όταν ξανά πάω στη γυναικολόγο θα της κάνω την ερώτηση πάντως για να μην έχω καμία αμφιβολία!! ♥️♥️♥️

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου αν θυμάμαι καλά είχες και ανεβασμένη προλακτινη που σημαίνει ότι δεν κανείς καλή ωορρηξία με την ανεβασμένη προλακτινη, ίσως να συνδεονται αυτά μεταξυ τους.. η προλακτινη δεν είναι πάντως τίποτα σοβαρό 

Ναι κορίτσι μου σωστά! Είναι λίγο ανεβασμένη εδώ κ χρόνια γύρω στο 30. Απλά όλοι οι γιατροί μου λένε είναι λόγω άγχους και δεν χρειάζεται κάτι. Πόσο άγχος να έχω πια! Ο τωρινός γιατρός μου ανέφερε κάτι για να πέσει η τιμή της.

στις πριν 4 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου κι εγώ έχω σχετικά μικρό στήθος και πολύ σπάνια θα πρηστεί πριν την περίοδο, πραγματικά σπάνια όμως. Επίσης και στην εγκυμοσύνη μου τον πρώτο καιρό δεν πονούσε καθόλου, ούτε είχε πρηστεί. Μετά τους 2-3 μηνες άρχισε να μεγαλώνει. Πόνο δεν θυμάμαι να είχα νιώσει καθόλου στην εγκυμοσύνη. Άρα μην αγχώνεσαι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ☺️

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. εσείς έχετε τσεκάρει ποτέ την θέση του τραχήλου πριν την περίοδο; 😅

Στους δυο προηγούμενους κύκλους που είχα τσεκάρει λίγες μέρες πριν την περίοδο ήταν πολύ χαμηλά. 
Σε αυτό τον κύκλο που τσεκαρα και χτες και σήμερα (πρωί και απόγευμα) είναι πολύ ψηλά.

Βέβαια παρά του τι λέει το Google, διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι κάποιες κοπέλες όταν είχαν θετικό τεστ ήταν χαμηλά ο τράχηλος και ότι δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος για να δεις αν είσαι έγκυος, αλλά παρόλα αυτά είναι το μόνο που έχω να κρατηθώ αυτή την στιγμή για να έχω μια ελπίδα.

Την Τρίτη περιμένω περίοδο και το μόνο που νιώθω 2 μέρες είναι κράμπες στην κοιλιά. Βασικά νιώθω ακριβώς όπως την πρώτη μέρα της περιόδου αλλά χωρίς περίοδο. Δεν έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα όμως και απογοητεύομαι…

στις πριν 3 ώρες, ο/η tooth.fairy είπε:

Σίγουρα θα σου πει να επαναλάβετε την εξεταση!! Μπορεί να έτυχε σε έναν κύκλο! Ποια τεστακια ωορρηξίας χρησιμοποιούσες; Εγώ μόνο με τα clear blue έχω βρει πιο σκούρα γραμμή από τη γραμμή ελέγχου!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Ναι κορίτσι μου σωστά! Είναι λίγο ανεβασμένη εδώ κ χρόνια γύρω στο 30. Απλά όλοι οι γιατροί μου λένε είναι λόγω άγχους και δεν χρειάζεται κάτι. Πόσο άγχος να έχω πια! Ο τωρινός γιατρός μου ανέφερε κάτι για να πέσει η τιμή της.

Εγω 32 είχα προλακτινη και προσπαθούσα 1,5 χρόνο και πηρα χάπι για την προλακτινη και έμεινα εγκυος με το που πήρα το χάπι..  

τωρα οι γυναικολόγοι  γιατί δεν το δίνουν σημασία 🤷‍♀️

αφηνω και αυτό να το διαβάσεις αν έχεις χρόνο μιλάει για την προλακτινη 😊

https://www.hometest.gr/el/blog/ooriksia-gonimotita/ypsili-plolaktini-kai-syllipsi

στις πριν 3 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. εσείς έχετε τσεκάρει ποτέ την θέση του τραχήλου πριν την περίοδο; 😅

Στους δυο προηγούμενους κύκλους που είχα τσεκάρει λίγες μέρες πριν την περίοδο ήταν πολύ χαμηλά. 
Σε αυτό τον κύκλο που τσεκαρα και χτες και σήμερα (πρωί και απόγευμα) είναι πολύ ψηλά.

Βέβαια παρά του τι λέει το Google, διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι κάποιες κοπέλες όταν είχαν θετικό τεστ ήταν χαμηλά ο τράχηλος και ότι δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος για να δεις αν είσαι έγκυος, αλλά παρόλα αυτά είναι το μόνο που έχω να κρατηθώ αυτή την στιγμή για να έχω μια ελπίδα.

Την Τρίτη περιμένω περίοδο και το μόνο που νιώθω 2 μέρες είναι κράμπες στην κοιλιά. Βασικά νιώθω ακριβώς όπως την πρώτη μέρα της περιόδου αλλά χωρίς περίοδο. Δεν έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα όμως και απογοητεύομαι…

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι χαμηλά ο τράχηλος;; Με ψηλάφηση από κάτω σου φαίνεται πιο πρησμένη η περιοχή; Δεν έχω ιδέα..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι χαμηλά ο τράχηλος;; Με ψηλάφηση από κάτω σου φαίνεται πιο πρησμένη η περιοχή; Δεν έχω ιδέα..

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω όποτε θα βάλω φωτογραφία από το Ίντερνετ 😅

image.thumb.jpeg.b201bbf4df03893f540edc7e4293d610.jpeg

Νιώθεις κάποια αντίσταση να το πω; Κάπως έτσι😄

στις πριν 29 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Κορίτσι μου είχα κ εγώ ελαφρώς ανεβασμένη ήταν κάπου στο 45 ταλαιπωρηθήκαμε 1.5 χρόνο όταν το ανακάλυψα ήταν Γενάρης πήρα ντοστινεξ κ τον μαρτη έμεινα εγκυος! Κ τώρα όταν θα θέλω ξανά δεύτερο παιδί θα κάνω εξέταση κ αν είναι ανεβασμένη θα ξανά πάρω ντοστινεξ 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Δεν έχω ιδέα, νομίζω δεν θα ήθελα με τίποτα να ψηλαφίσω μόνη μου (λολ), αλλά και εγώ περιμένω περίοδο την Κυριακή και δεν νιώθω κανένα σύμπτωμα! Ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης! Γενικά προσπαθώ να μην τρελαίνομαι, μόνο αν έχω καμία βδομάδα καθυστέρηση θα το πάρω στα σοβαρά, όπως μου συνέβη μόνο μια φορά και ήταν όντως κύηση (εξωμήτρια και δεν προχώρησε).

στις πριν 48 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Σίγουρα θα σου πει να επαναλάβετε την εξεταση!! Μπορεί να έτυχε σε έναν κύκλο! Ποια τεστακια ωορρηξίας χρησιμοποιούσες; Εγώ μόνο με τα clear blue έχω βρει πιο σκούρα γραμμή από τη γραμμή ελέγχου!

Εγώ πήρα αρχικά της hometest. Σε αυτά 2 φορές βρήκα πιο σκούρα γραμμή (σε 2 κύκλους). Τις υπόλοιπες φορές δεν έφτασε ποτέ στο peak. Αλλά επειδή αγχωνομουν αν σκουραινε αρκετά η γραμμή, είχα πάρει και της clearblue.  Λοιπόν εκεί δεν μου έδειξε ποτέ τη φατσούλα 🙄 

Οπότε κατέληξα στα hometest πάλι. Αυτό το μήνα δεν έκανα κανένα και ηρέμησα 😂 όλα στο φλου.

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω 32 είχα προλακτινη και προσπαθούσα 1,5 χρόνο και πηρα χάπι για την προλακτινη και έμεινα εγκυος με το που πήρα το χάπι..  

τωρα οι γυναικολόγοι  γιατί δεν το δίνουν σημασία 🤷‍♀️

αφηνω και αυτό να το διαβάσεις αν έχεις χρόνο μιλάει για την προλακτινη 😊

https://www.hometest.gr/el/blog/ooriksia-gonimotita/ypsili-plolaktini-kai-syllipsi

Εμένα ούτε η ενδοκρινολόγος ήθελε να μου το δώσει. Μου λέει η προλακτίνη πρέπει να είναι πάνω από 50. Οι προηγούμενοι γυναικολόγοι μου έλεγαν δεν χρειάζεται κάτι (από άγχος). Μόνο ο τωρινός το ανέφερε. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι δεν συμφωνουν. Εσένα στο έδωσε ο ενδοκρινολόγος; Θα το διαβάσω, σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😇♥️

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου είχα κ εγώ ελαφρώς ανεβασμένη ήταν κάπου στο 45 ταλαιπωρηθήκαμε 1.5 χρόνο όταν το ανακάλυψα ήταν Γενάρης πήρα ντοστινεξ κ τον μαρτη έμεινα εγκυος! Κ τώρα όταν θα θέλω ξανά δεύτερο παιδί θα κάνω εξέταση κ αν είναι ανεβασμένη θα ξανά πάρω ντοστινεξ 

Αυτό μου ανέφερε ο γυναικολόγος. Απλά θα μου δώσει πολύ μικρή δόση. Καταλαβαίνω πως ένιωθες. Τα περνάω κάθε μήνα, που έρχεται η περίοδος και στεναχωριέμαι. Εύχομαι να έρθει γρήγορα το 2ο μωράκι σου κορίτσι μου! 🤗♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...