Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις On 5/12/2024 at 11:41 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω συνέχεια. Προχώρησα το Σάββατο στην εμβρυομεταφορα. Βάλαμε 2 έμβρυα πολύ καλής ποιότητας και γενικά επειδή και ηλικία μου βοηθάει είχαμε αρκετές πιθανότητες ακόμα και για δίδυμα όπως μας είπε η εμβρυολογος. Έβαλα άδεια και όλη αυτή την εβδομάδα ώστε να είμαι χαλαρή στο σπίτι. Από την Κυριακή άρχισε ο πονόλαιμος, μπούκωμα, έντονος πονοκέφαλος και δέκατα. Δεν αρρωσταίνω εύκολα κ βρήκα να αρρωστήσω τώρα με covid! Προσπαθώ με απλό ντεπόν να βοηθήσω την κατάσταση γιατί μόνο αυτό μου είπε ο γιατρός μου ότι επιτρέπεται! Ευτυχώς από σήμερα είμαι καλύτερα αλλά είμαι γενικά απογοητευμένη! Ήμουν παρά πολύ αισιόδοξη κ σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά… Νιώθω ότι επειδή εξασθένησε ο οργανισμός μου, λίγο τα φτερνισματα κάθε τρίς κ λιγο τα οποία με τράνταζαν κ έσφιγγα την κοιλιά, ότι εχω κάνει κακό στα έμβρυα… Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει υπάρξει ένδειξη ότι επηρεάζει την όλη διαδικασία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την Τρίτη την χοριακη! Ουφ.. τα είπα να φύγουν από μέσα μου! Δεν ξέρει κανένας από την οικογένεια ότι έχουμε μπει σε διαδικασία εξωσωματικής  κ δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν τους προβληματισμούς μου! 

Καλώς ήρθες ξανά και καλή επιτυχία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πάρετε θετική χοριακη!! 

Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι αγχωμενη. Όλες θα μας έριχνε ψυχολογικα να αρρωστήσουμε τις ημέρες της αναμονής. Όμως, αν το περιβάλλον της μήτρας σου είναι δεκτικο και τα εμβρυακια δυνατά, τίποτα δεν θα τα επηρεάσει. Θυμάμαι ο γιατρός μου μου ελεγε ότι από την δεύτερη μέρα, και κρεμασμένη ανάποδα να είμαι, τα έμβρυα δεν παθαίνουν τίποτα, αν είναι να πετύχουν, θα πετύχουν! Πίστη και υπομονή κορίτσι μου!! 

Είναι η πρώτη ετ σου αυτη; Είσαι καιρό στην εξωσωματικη; Όπως και να χει, εύχομαι να είναι η τυχερή σου ετ!!

Συμφωνώ κ εγώ να μην λέω πολλά, κυρίως για να μην αγχωνω τους γύρω μου και δημιουργούνται προσδοκίες. Η ηρεμία είναι σημαντική σε αυτές τις προσπάθειες. Από την άλλη, είναι πολυ προσωπικό πώς το βιώνει η κάθε κοπέλα και τι ανάγκη έχει να το επικοινωνήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Καλώς ήρθες ξανά και καλή επιτυχία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πάρετε θετική χοριακη!! 

Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι αγχωμενη. Όλες θα μας έριχνε ψυχολογικα να αρρωστήσουμε τις ημέρες της αναμονής. Όμως, αν το περιβάλλον της μήτρας σου είναι δεκτικο και τα εμβρυακια δυνατά, τίποτα δεν θα τα επηρεάσει. Θυμάμαι ο γιατρός μου μου ελεγε ότι από την δεύτερη μέρα, και κρεμασμένη ανάποδα να είμαι, τα έμβρυα δεν παθαίνουν τίποτα, αν είναι να πετύχουν, θα πετύχουν! Πίστη και υπομονή κορίτσι μου!! 

Είναι η πρώτη ετ σου αυτη; Είσαι καιρό στην εξωσωματικη; Όπως και να χει, εύχομαι να είναι η τυχερή σου ετ!!

Συμφωνώ κ εγώ να μην λέω πολλά, κυρίως για να μην αγχωνω τους γύρω μου και δημιουργούνται προσδοκίες. Η ηρεμία είναι σημαντική σε αυτές τις προσπάθειες. Από την άλλη, είναι πολυ προσωπικό πώς το βιώνει η κάθε κοπέλα και τι ανάγκη έχει να το επικοινωνήσει.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Μου δίνεις δύναμη να ελπίζω ❤️! Ναι, είναι η πρώτη ετ! Γενικά δεν αγχώθηκα σε κανένα στάδιο παρόλο που έχω γεννηθεί με άγχος! Το μόνο που με άγχωσε ήταν τώρα ο κοβιντ! 
Γενικά από εχθές έχω κ κάτι ενοχλήσεις, δεν το λες πόνο περιόδου…απλά ενόχληση! Τρίτη κανονικά πρέπει να κάνω την χοριακη… Έχω πάρει κ τεστ για το σπιτι κ σκέφτηκα να κάνω ένα τεστακι Δευτέρα πρωί, αν έχει έστω κ άχνη θετική ένδειξη θα παω για χοριακη πριν την δουλειά κ αν είναι καλό το αποτέλεσμα θα ήθελα να κάνω έκπληξη στον σύζυγο μου Δευτέρα βράδυ χωρίς να το περιμένει!! Αλλιώς Τρίτη θα πρέπει να του πω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα από το τηλ γιατί θα σχολάσει αργά και δεν θέλω! 🙁

στις πριν 3 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Αργούν να δημοσιευτούν οι απαντήσεις μου… @melitiniღ καταλαβαίνω απόλυτα την απορία σου! Νομίζω ότι το @synnefaki79 είπε όλα αυτά που θα έλεγα! Ευτυχώς οι γονείς μας  ήταν εξαρχής διακριτικοί κ δεν είχαμε τις κλασικές ερωτήσεις για το πότε θα τους κανουμε παππούδες. Αυτό σίγουρα βοήθησε γιατί ίσως αναγκαζόμουν να τους πω τι συμβαίνει! Θέλω γενικά ηρεμία χωρίς πίεση κ σίγουρα θα μου προκαλούσε περισσότερο άγχος μια αποτυχία εάν έπρεπε να την ανακοινώσω σε όλους!  Πρόσφατα είχα την ίδια συζήτηση με μια πολύ καλή φίλη που έκανε την προσπάθεια της αλλά δυστυχώς απέτυχε κ είχε να κάτσει να εξηγεί σε όλους σε μια φάση που η ψυχολογική της κατάσταση ηταν στα πατώματα! Εκεί μου είπε ότι κατάλαβε γιατί το εχω κρατήσει κρυφό κ ποσό ψυχοφθόρο ήταν αυτό που ζούσε! 
Ευτυχώς γενικά τα εχω καταφέρει με την βοήθεια του συζύγου μου. Η οωληψια ήταν η μόνη που με ταλαιπώρησε γιατί πονούσα αλλά ευτυχώς ήταν μόνο 3-4 μέρες οι δύσκολες! 

Το ίδιο και σε μας οι γονείς μας. Ποτέ δεν έχουν κάτι σχολιάσει...δεν έχουν πει καν την ευχή στις γιορτές " και του χρόνου διπλή". Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτό...να μη σκέφτομαι και τους υπόλοιπους που περιμένουν. 

Αν προσπαθήσω ξανά με τα έμβρυα που έχω στην κατάψυξη θα ακολουθήσω το ίδιο. 

Ηρεμία... αυτή η μαγική λέξη. 

Καταλαβαίνω κορίτσια τους λόγους σας γι' αυτό και δεν μπορώ να πω κάτι. Εξάλλου ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να το βλέπει όπως θέλει. Κατανοώ κάποια πράγματα, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κατανοήσω κάποια άλλα ίσως γιατί εγώ έχω διαφορετική ματιά στα πράγματα και διαφορετικό χαρακτήρα. Βέβαια έχει να κάνει και με την κάθε οικογένεια. 

Εμένα ας πούμε δεν με πειράζει, ίσα ίσα είμαι άνθρωπος που θέλω και μ' αρέσει να επικοινωνώ το τι μου συμβαίνει γενικότερα, οπότε θέλω να ξέρει η οικογένεια μου. Ότι και αν είναι αυτό, πόσο μάλλον μια εξωσωματική και γενικότερα αυτός ο καημός ενώς παιδιού. 

& αυτή τη στιγμή που γράφω ξέρουν και οι γονείς και τα πεθερικά μου ότι έχω αρχίσει τη διαδικασία, και είναι τόσο διακριτικοί που εγώ τους λέω τι κάνω, αυτοί δεν ρωτάνε τπτ και γενικά δεν ενοχλούν. Υπάρχει μια διάκριση γενικά μεταξύ μας, και αυτό είναι ίσως που κάνει την όποια διαφορά.

στις πριν 14 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Το ίδιο και σε μας οι γονείς μας. Ποτέ δεν έχουν κάτι σχολιάσει...δεν έχουν πει καν την ευχή στις γιορτές " και του χρόνου διπλή". Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτό...να μη σκέφτομαι και τους υπόλοιπους που περιμένουν. 

Αν προσπαθήσω ξανά με τα έμβρυα που έχω στην κατάψυξη θα ακολουθήσω το ίδιο. 

Ηρεμία... αυτή η μαγική λέξη. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η επόμενη προσπάθεια να είναι επιτυχημένη!!! ❤️❤️

στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καταλαβαίνω κορίτσια τους λόγους σας γι' αυτό και δεν μπορώ να πω κάτι. Εξάλλου ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να το βλέπει όπως θέλει. Κατανοώ κάποια πράγματα, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κατανοήσω κάποια άλλα ίσως γιατί εγώ έχω διαφορετική ματιά στα πράγματα και διαφορετικό χαρακτήρα. Βέβαια έχει να κάνει και με την κάθε οικογένεια. 

Εμένα ας πούμε δεν με πειράζει, ίσα ίσα είμαι άνθρωπος που θέλω και μ' αρέσει να επικοινωνώ το τι μου συμβαίνει γενικότερα, οπότε θέλω να ξέρει η οικογένεια μου. Ότι και αν είναι αυτό, πόσο μάλλον μια εξωσωματική και γενικότερα αυτός ο καημός ενώς παιδιού. 

& αυτή τη στιγμή που γράφω ξέρουν και οι γονείς και τα πεθερικά μου ότι έχω αρχίσει τη διαδικασία, και είναι τόσο διακριτικοί που εγώ τους λέω τι κάνω, αυτοί δεν ρωτάνε τπτ και γενικά δεν ενοχλούν. Υπάρχει μια διάκριση γενικά μεταξύ μας, και αυτό είναι ίσως που κάνει την όποια διαφορά.

Πολύ χαίρομαι! Αυτή η αντιμετώπιση από τους δικούς σου είναι η ιδανική! 
Είναι όπως τα λες, εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου! Εγώ για παράδειγμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν έδειχνα ποτέ την στεναχώρια μου ή τους προβληματισμούς μου για να μην στεναχωρήσω τους γύρω μου! Η «δυνατή» της οικογένειας.. 

Εύχομαι να πάνε όλα θετικά!!

Θα κάνεις ετ στον ίδιο κύκλο ή θα περιμένετε τον επόμενο; 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι όπως το είπες , ο καθένας το βλέπει αλλιώς και δεν υπάρχει λάθος στάση και οπτική. Εμένα πχ με είχε παραξενεψει πως όταν περίμενε τη χοριακη μια φίλη μου είχαν πάει στο σπίτι της μαμάς της , πεθερικά, αδέρφια και θείες και περίμεναν τηλέφωνο από τη φίλη μου.  Εκείνη αυτό ένιωσε και αυτό έκανε και καλώς έκανε. Βγήκε αρνητικο δυστυχως και έπρεπε να τους ενημερώσει. Εμένα δεν ήξερε κανείς. Ακόμα και φίλες που ήξεραν για τη χοριακη ήξεραν άλλη μέρα. Την επόμενη ακριβώς. Εκτός από δύο άτομα. 

Εμένα δε ρωτάνε για τη διαδικασία αλλά η μαμά ειδικά με τρελαίνει στη φροντίδα από μακρυά. Και όπως είπα επειδή δε ζουν εδώ δε θέλω τη μέρα της Χοριακης ναι είναι εδώ και σαφώς δε μπορώ να τη διώξω για το νησί. Οπότε....

Πάντως ευτυχώς και εμείς και εσύ κτλ δεν έχουμε θέματα με πιέσεις στο θέμα παιδί. Έχω φίλη που το τι ακούει δε λέγεται. 

Μακάρι να χαρούν κάποια στιγμή οι γονείς μας εγγονάκια 

Εγώ βλέπω να τα παρατάω... αλλά θα δούμε. 

Με το καλό όλα κορίτσι μου. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Ναι όπως το είπες , ο καθένας το βλέπει αλλιώς και δεν υπάρχει λάθος στάση και οπτική. Εμένα πχ με είχε παραξενεψει πως όταν περίμενε τη χοριακη μια φίλη μου είχαν πάει στο σπίτι της μαμάς της , πεθερικά, αδέρφια και θείες και περίμεναν τηλέφωνο από τη φίλη μου.  Εκείνη αυτό ένιωσε και αυτό έκανε και καλώς έκανε. Βγήκε αρνητικο δυστυχως και έπρεπε να τους ενημερώσει. Εμένα δεν ήξερε κανείς. Ακόμα και φίλες που ήξεραν για τη χοριακη ήξεραν άλλη μέρα. Την επόμενη ακριβώς. Εκτός από δύο άτομα. 

Εμένα δε ρωτάνε για τη διαδικασία αλλά η μαμά ειδικά με τρελαίνει στη φροντίδα από μακρυά. Και όπως είπα επειδή δε ζουν εδώ δε θέλω τη μέρα της Χοριακης ναι είναι εδώ και σαφώς δε μπορώ να τη διώξω για το νησί. Οπότε....

Πάντως ευτυχώς και εμείς και εσύ κτλ δεν έχουμε θέματα με πιέσεις στο θέμα παιδί. Έχω φίλη που το τι ακούει δε λέγεται. 

Είμαι σίγουρη ότι εσύ θα μας συμβούλευες να πάρουμε το χρόνο μας και να μην τα παρατήσουμε! Επειδή δεν μπορώ να ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα διότι δεν το έχω ζήσει, δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω! Όπως είπες έχεις στην κατάψυξη απόθεμα κ σίγουρα τα εμβρυακια σου αξίζουν μια ευκαιρία! Κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιωθεις εσύ καλά! ❤️

στις πριν 39 λεπτά, ο/η H0pe είπε:

Είμαι σίγουρη ότι εσύ θα μας συμβούλευες να πάρουμε το χρόνο μας και να μην τα παρατήσουμε! Επειδή δεν μπορώ να ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα διότι δεν το έχω ζήσει, δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω! Όπως είπες έχεις στην κατάψυξη απόθεμα κ σίγουρα τα εμβρυακια σου αξίζουν μια ευκαιρία! Κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιωθεις εσύ καλά! ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Φυσικά και αυτό λέω σε όλες...μη τα παρατάτε. Αυτή τη στιγμή που πονάω τόσο βαθιά, σκέψου ένα μήνα πριν δύο καρδούλες χτυπούσαν μαζί με τη δική μου. Τρία μωράκια έχω χάσει και φοβάμαι τόσο πολύ μη πονέσω ξανά. Δε φοβάμαι την αποτυχία, φοβάμαι την απώλεια. Ίσως είναι άμυνα, ίσως το λέω για με πείσω να τα παρατήσω;

Έχω δύο φωνές. Η μία λέει.... Άννα ( έτσι Με λένε) έλα , έχεις τα μωράκια σου εκεί, είναι δυνατόν να τα αφήσεις;

Και η άλλη φωνή λέει...αν μείνεις έγκυος και συμβεί το ίδιο; Το αντέχεις;

στις πριν 2 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Μου δίνεις δύναμη να ελπίζω ❤️! Ναι, είναι η πρώτη ετ! Γενικά δεν αγχώθηκα σε κανένα στάδιο παρόλο που έχω γεννηθεί με άγχος! Το μόνο που με άγχωσε ήταν τώρα ο κοβιντ! 
Γενικά από εχθές έχω κ κάτι ενοχλήσεις, δεν το λες πόνο περιόδου…απλά ενόχληση! Τρίτη κανονικά πρέπει να κάνω την χοριακη… Έχω πάρει κ τεστ για το σπιτι κ σκέφτηκα να κάνω ένα τεστακι Δευτέρα πρωί, αν έχει έστω κ άχνη θετική ένδειξη θα παω για χοριακη πριν την δουλειά κ αν είναι καλό το αποτέλεσμα θα ήθελα να κάνω έκπληξη στον σύζυγο μου Δευτέρα βράδυ χωρίς να το περιμένει!! Αλλιώς Τρίτη θα πρέπει να του πω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα από το τηλ γιατί θα σχολάσει αργά και δεν θέλω! 🙁

Tωρα πρόσεξα πως έχεις κάνει εμβρυομεταφορα. Με το μυαλό που έχω αυτές τις μέρες δεν ..

Κορίτσι μου σου στέλνω όλες μου τις ευχές. Τις πιο θερμές μου. Να έχεις θετική χοριακη και να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Φυσικά και αυτό λέω σε όλες...μη τα παρατάτε. Αυτή τη στιγμή που πονάω τόσο βαθιά, σκέψου ένα μήνα πριν δύο καρδούλες χτυπούσαν μαζί με τη δική μου. Τρία μωράκια έχω χάσει και φοβάμαι τόσο πολύ μη πονέσω ξανά. Δε φοβάμαι την αποτυχία, φοβάμαι την απώλεια. Ίσως είναι άμυνα, ίσως το λέω για με πείσω να τα παρατήσω;

Έχω δύο φωνές. Η μία λέει.... Άννα ( έτσι Με λένε) έλα , έχεις τα μωράκια σου εκεί, είναι δυνατόν να τα αφήσεις;

Ίσως είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος! Δεν αγχώθηκα για τίποτα σε όλη την διαδικασία, το μόνο που φοβάμαι είναι να έρθει και να το χάσω μετά! Όσο δυνατη και να νιώθω για τυχόν αποτυχία και να πιστεύω ότι θα το πάρω χαλαρά, άλλο τόσο νομίζω θα με τσακίζε ένα θετικό τεστ κ μετά να χαθεί … Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις! Μια μεγάλη αγκαλιά μόνο! ❤️

στις πριν 37 λεπτά, ο/η synnefaki79 είπε:

Φυσικά να βάλεις το αποθεμα σου! Μην το συζητάς καθόλου. Μπορεί αυτά να είναι τα τυχερά!! 

Πάρε λιγο χρόνο να ηρεμήσει η ψυχή σου, συζήτησε το με τον γιατρό σου, δες τι διαφορετικό θα μπορούσατε να κάνετε. Όμως έχεις σύλληψη, που σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες να ξαναπετυχεις!🙏🙏 

Μια εναλλακτικη θα ηταν να τα περασεις απο ελεγχο για να αποφυγεις το ψυχικο κοστος μιας αποτυχημενης ετ, αλλα αυτο και κοστιζει και νομιζω οτι πρεπει να γινει σε εμβρυα που δεν εχουν κρυοσυντηρηθει. Θα μου πεις, και να πετύχει, κανείς δεν εγγυάται το μετά. Και θα έχεις δίκιο.

Αν δεν ρισκάρετε όμως δεν θα ξέρετε. Εύχομαι να αποφασίσετε ο,τι είναι καλύτερο για εσας.❤️

στις On 5/12/2024 at 11:41 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω συνέχεια. Προχώρησα το Σάββατο στην εμβρυομεταφορα. Βάλαμε 2 έμβρυα πολύ καλής ποιότητας και γενικά επειδή και ηλικία μου βοηθάει είχαμε αρκετές πιθανότητες ακόμα και για δίδυμα όπως μας είπε η εμβρυολογος. Έβαλα άδεια και όλη αυτή την εβδομάδα ώστε να είμαι χαλαρή στο σπίτι. Από την Κυριακή άρχισε ο πονόλαιμος, μπούκωμα, έντονος πονοκέφαλος και δέκατα. Δεν αρρωσταίνω εύκολα κ βρήκα να αρρωστήσω τώρα με covid! Προσπαθώ με απλό ντεπόν να βοηθήσω την κατάσταση γιατί μόνο αυτό μου είπε ο γιατρός μου ότι επιτρέπεται! Ευτυχώς από σήμερα είμαι καλύτερα αλλά είμαι γενικά απογοητευμένη! Ήμουν παρά πολύ αισιόδοξη κ σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά… Νιώθω ότι επειδή εξασθένησε ο οργανισμός μου, λίγο τα φτερνισματα κάθε τρίς κ λιγο τα οποία με τράνταζαν κ έσφιγγα την κοιλιά, ότι εχω κάνει κακό στα έμβρυα… Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει υπάρξει ένδειξη ότι επηρεάζει την όλη διαδικασία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την Τρίτη την χοριακη! Ουφ.. τα είπα να φύγουν από μέσα μου! Δεν ξέρει κανένας από την οικογένεια ότι έχουμε μπει σε διαδικασία εξωσωματικής  κ δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν τους προβληματισμούς μου! 

Κορίτσι μου γειά σου, εγώ λίγες μέρες πριν την χοριακη είχα πάθει κάτι σαν γρίπη. Πολύς βήχας,κ είχε χαθεί μέχρι κ η φωνή μου. 3 μέρες μετά πήρα θετική χοριακή και όλα πήγαν καλά! Εύχομαι τα καλύτερα! Περαστικά και καλή επιτυχία!

στις On 7/12/2024 at 5:59 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Πολύ χαίρομαι! Αυτή η αντιμετώπιση από τους δικούς σου είναι η ιδανική! 
Είναι όπως τα λες, εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου! Εγώ για παράδειγμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν έδειχνα ποτέ την στεναχώρια μου ή τους προβληματισμούς μου για να μην στεναχωρήσω τους γύρω μου! Η «δυνατή» της οικογένειας.. 

Εύχομαι να πάνε όλα θετικά!!

Θα κάνεις ετ στον ίδιο κύκλο ή θα περιμένετε τον επόμενο; 

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα!
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα, δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου οπότε δεν γνωρίζω τπτ ακόμη, θεωρώ όμως πως θα μου πει σε κάποια φάση. Θα κρίνει θεωρώ από τις εξετάσεις μου και την ωοληψία πως θα προχωρήσουμε.

στις On 7/12/2024 at 6:30 ΜΜ, ο/η synnefaki79 είπε:

Καταρχάς να σου πω χρόνια πολλά σήμερα που γιορτάζεις!
Η "στείρα" αγία Άννα, η μάνα τις Παναγιάς μας, προστάτης και βοηθός σου πάντα, σε κάθε βήμα, σε κάθε αγώνα, σε κάθε δυσκολία. 
Δεν έχω νοιώσει κάτι απ' όλα αυτά που έχεις νοιώσει εσύ και δεν ξέρω τι θα έκανα αν περνούσα τέτοιες καταστάσεις. Οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά, μόνο να ευχηθώ το καλύτερο για σένα. Σίγουρα θα σου πω κι εγώ να μην τα παρατήσεις και από τη στιγμή που υπάρχει απόθεμα στην άκρη να ξαναπροσπαθήσεις.
Εύχομαι το καλύτερο για όλες μας και κάποια στιγμή να μας αξιώσει και εμάς ο καλός Θεούλης να βιώσουμε την μητρότητα που τόσο πολύ λαχταρούμε. 

@synnefaki79Χρόνια πολλά κορίτσι μου για το όνομα σου. Υγεία και ευτυχία για αρχή. Θα αλλάξω την κλασική ευχή μας και θα σου πω το 2025 εύχομαι να χαμογελάς ΜΟΝΟ.

@H0peκαλά αποτελέσματα κορίτσι μου, περιμένουμε την ενημέρωση σου.

@melitiniღ ξεκίνησες??

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Καλή αρχηηηη όλα θα πάνε τέλεια! Πότε ξεκίνησες τις Gonal;

Ευχαριστώ πολύ..!!!!
Πέμπτη βράδυ ξεκίνησα, εγώ έχω τις Meriofert!

στις On 7/12/2024 at 12:19 ΜΜ, ο/η synnefaki79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου 

Θα μιλήσω για μένα. Ούτε εμείς το λέμε στους γονείς μας. Τώρα δεν ήξεραν καν την εγκυμοσύνη μου και το έμαθαν αφού έχασα τα μωράκια. 

Η μαμά μου είναι αγχωδης σαν άνθρωπος. Μένει μακρυά και θα άρχιζε να παίρνει τηλέφωνο πέντε φορές τη μέρα. Τι έφαγες, τι έκανες, γιατί είσαι μόνη, πως είσαι κτλ

Θα ήθελε να έρθει και εγώ ήθελα να το ζήσω ήρεμα και μόνοι μας. Αν ήταν εδώ πχ δε θα ήθελα με τίποτα να είναι σπίτι όταν θα έπαιρνα τη χοριακη.  Δε θέλω λοιπόν να τους αγχωνω και δε θέλω να με αγχώνουν.

Δε θέλω να πάρω μια αρνητική χοριακη και να πρέπει να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου, τα πεθερικά και τα αδέρφια. 

Για αυτούς τους λόγους δε λέμε τίποτα. Και τώρα το είπαμε πως ήμουν έγκυος αφού χάθηκε η εγκυμοσύνη  γιατί ήθελα χώρο...δεν είχα όρεξη να μιλάω κάνοντας τον Καραγκιόζη, αφού δε γνώριζαν.

Βοήθεια δε χρειάστηκε γιατί ο άντρας μου έρχεται σπίτι σχετικά νωρίς....3-4 και κάνει τα πάντα στο σπίτι. Τα πάντα και μάλιστα καλά. Είχα φροντίσει να έχω και φαγητό στην κατάψυξη για να τα κάνω όλα πιο εύκολα. 

Επίσης όσο αφορά τη στήριξη...η μαμά μου πχ ακόμα και τώρα που πονάω ξέρεις τι λέει 

Έλα κορίτσι μου , μη κλαίς 

Θα προσπαθήσεις ξανά. Και δεν είσαι η πρώτη...και μη κάνεις έτσι. Ε αυτό εμένα δε με βοηθάει. Ή όταν μια φορά γνώριζε και πήρα το αρνητικό.... πάλι μη κλαίς 

Όχι βρε μαμά θα κλαίω. 

Άρα προτιμώ να μη ξέρουν όσο και αν τους αγαπώ. Τα ίδια και για τα πεθερικά μου..

Καλημέρα! Δεν καταλαβαίνεις πόσο ταυτίστηκα! ακριβώς έτσι λειτουργώ και εγώ και για ακριβώς τους ίδιους λόγους και εγώ δεν θέλω να πω σε κανέναν από το οικογενειακό μου περιβάλλον ότι προσπαθούμε για δεύτερο και εάν δεν, θα πάμε για εξωσωματική! Έχω στο μυαλό μου ότι θα τους πω κάτι μόνο όταν και εφόσον (αμήν Παναγία μου) μείνω έγκυος.

@synnefaki79Χρονια πολ΄΄λά και ότι επιθυμείς σου εύχομαι! εύχομαι η Αγία Άννα να σου δώσει και πάλι δύναμη να προσπαθήσεις πάλι και αυτή τη φορά να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Καλησπέρα κορίτσια! Κανονικά ειναι να κάνω την χοριακή αύριο. Σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ στο σπιτι κ βγήκε θετικό. Πήγα κ για χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα να το σιγουρεψω! Το έκανα μια ημέρα πριν για να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει… Προς το παρόν είμαι πολύ συγκρατημένη μέχρι να δω την τιμή της χοριακής. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κανονικά ειναι να κάνω την χοριακή αύριο. Σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ στο σπιτι κ βγήκε θετικό. Πήγα κ για χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα να το σιγουρεψω! Το έκανα μια ημέρα πριν για να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει… Προς το παρόν είμαι πολύ συγκρατημένη μέχρι να δω την τιμή της χοριακής. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω!! 

Πήρες τα αποτελέσματα?? Συγχαρητήρια!!!

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Πήρες τα αποτελέσματα?? Συγχαρητήρια!!!

Ναι!!! 424 είναι η χοριακη!! Ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι ανεβαίνει κ πηγαίνουν όλα καλά! Ελπίζω να ανεβεί… 
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχει συμβεί! Νιώθω λες και είμαι απλά θεατής σε όλο αυτό και δεν αφορά εμένα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...