Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 12 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αντιβίωση δίνουν για την ωοληψια γιατί είναι επεμβατική😄 καλή αρχή!!!!!

Κορίτσια ερώτηση!!!!!!

Γιατί πρέπει να μας δει ο γιατρός πρώτη μέρα ή δεύτερη μέρα του κύκλου πριν ξεκινήσει η διαδικασία των φαρμάκων?? Και δεν μας βλέπει 1-2 μέρες πειν τη περιοδο ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@flowerv καλή η ερώτηση σου, και εγώ έχω απορίες σχετικά με τη διαδικασία. Βασικά αυτό, δεύτερη μέρα πρέπει να πάμε για υπέρηχο ή και για αιματολογικές; Και πότε αρχίζει η λήψη των φαρμάκων; Εγώ έχω τρία σχέδια ενέσεις, τρία φάρμακα δηλαδή, την ημέρα πόσες ενέσεις πρέπει να κάνουμε και για πόσες μέρες; Εγώ πήρα το γιατρό να του πω ότι είμαι έτοιμη απο πρακτικής άποψης αλλά μου είπε να του στείλω μνμ την πρώτη μέρα περιόδου για να μου πει ακριβώς τι θα πρέπει να κάνω, προς το παρόν είμαι σε άγνοια.! κλαψ! 😜 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv καλή η ερώτηση σου, και εγώ έχω απορίες σχετικά με τη διαδικασία. Βασικά αυτό, δεύτερη μέρα πρέπει να πάμε για υπέρηχο ή και για αιματολογικές; Και πότε αρχίζει η λήψη των φαρμάκων; Εγώ έχω τρία σχέδια ενέσεις, τρία φάρμακα δηλαδή, την ημέρα πόσες ενέσεις πρέπει να κάνουμε και για πόσες μέρες; Εγώ πήρα το γιατρό να του πω ότι είμαι έτοιμη απο πρακτικής άποψης αλλά μου είπε να του στείλω μνμ την πρώτη μέρα περιόδου για να μου πει ακριβώς τι θα πρέπει να κάνω, προς το παρόν είμαι σε άγνοια.! κλαψ! 😜 

Εμείς περιμένουμε την έγκριση προεμφυτευτικού η οποία θα βγει αρχές Δεκέμβρη! Και ενω προλαβαίνουμε να ξεκινήσουμε Δεκέμβρη, μου είπε ο γιατρός ότι τα κέντρα εκείνες τις μέρες υπολειτουργουν, και στην περίπτωση μας που θα πρέπει να γίνουν βλαστοκυστες 5ημερας και μετά να σταλούν για προεμφυτευτικο έλεγχο θέλει χρόνο! Οπότε να ξεκινήσουμε Ιανουαρίου όμορφα και χαλαρά! Μου είπε θα πάω 2η μέρα του κύκλου να με δει και θα κάνω αιματολογικες ! Και μετά θα παίρνω αν θυμάμαι μια ενεση το πρωί και μια το βράδυ κάτι τέτοιο.. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εμείς περιμένουμε την έγκριση προεμφυτευτικού η οποία θα βγει αρχές Δεκέμβρη! Και ενω προλαβαίνουμε να ξεκινήσουμε Δεκέμβρη, μου είπε ο γιατρός ότι τα κέντρα εκείνες τις μέρες υπολειτουργουν, και στην περίπτωση μας που θα πρέπει να γίνουν βλαστοκυστες 5ημερας και μετά να σταλούν για προεμφυτευτικο έλεγχο θέλει χρόνο! Οπότε να ξεκινήσουμε Ιανουαρίου όμορφα και χαλαρά! Μου είπε θα πάω 2η μέρα του κύκλου να με δει και θα κάνω αιματολογικες ! Και μετά θα παίρνω αν θυμάμαι μια ενεση το πρωί και μια το βράδυ κάτι τέτοιο.. 

Εμένα η περίοδος έρχετε αρχές του μήνα 2-5.. σε εκείνες τις ημέρες, οπότε μου είπε ο γιατρός πως βάση περιόδου προλαβαίνουμε μια χαρά, δεν υπάρχει θέμα. Η όλη διαδικασία μου είπε κρατάει 14 μέρες άρα προλαβαίνω να τα κάνω όλα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τώρα αν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμα της περιόδου θα το δούμε όταν είναι εκείνη η ώρα, προς το παρόν χαλαρά μου είπε. 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!!!!!

Γιατί πρέπει να μας δει ο γιατρός πρώτη μέρα ή δεύτερη μέρα του κύκλου πριν ξεκινήσει η διαδικασία των φαρμάκων?? Και δεν μας βλέπει 1-2 μέρες πειν τη περιοδο ?

Καλημέρα! Γιατί πρέπει να ξεκινήσει η διέγερση με το νέο κύκλο οπότε να ελεγχθεί κι αν υπάρχει κάποιο πχ κυστικό ωάριο από τον προηγούμενο κύκλο.

Οπότε 2η ή 3η ημέρα, @melitiniღ μετά τον υπέρηχο και τις αιματολογικές, ξεκινά η διέγερση με τις ενέσεις gonal έχετε εσείς. Στην πορεία προστίθενται κι οι ενέσεις του ανταγωνιστή, για να μην επέλθει ωορρηξία πριν την ωοληψια και χαθούν τα ωάρια.

Δύο μέρες πριν την ωοληψια κάνεις άλλη μία ένεση την ovitrelle ή/ και την arvekap και γίνεται η ωοληψια.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα! Γιατί πρέπει να ξεκινήσει η διέγερση με το νέο κύκλο οπότε να ελεγχθεί κι αν υπάρχει κάποιο πχ κυστικό ωάριο από τον προηγούμενο κύκλο.

Οπότε 2η ή 3η ημέρα, @melitiniღ μετά τον υπέρηχο και τις αιματολογικές, ξεκινά η διέγερση με τις ενέσεις gonal έχετε εσείς. Στην πορεία προστίθενται κι οι ενέσεις του ανταγωνιστή, για να μην επέλθει ωορρηξία πριν την ωοληψια και χαθούν τα ωάρια.

Δύο μέρες πριν την ωοληψια κάνεις άλλη μία ένεση την ovitrelle ή/ και την arvekap και γίνεται η ωοληψια.

Είναι εύκολη η όλη διαδικασία εσύ που την εχεις ζήσει??

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κατάλαβα! Ναι εγώ έχω τις gonal των 900UI λογικά (θα τις πάρω την Τρίτη οπότε και θα ξέρω σίγουρα) και έχω τις orgalutran και τις averkap. Κάτι άλλο δεν μου έχει δώσει. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Είναι εύκολη η όλη διαδικασία εσύ που την εχεις ζήσει??

Ναι εύκολη μου φάνηκε, στην αρχή φοβόμουν τις ενέσεις αλλά καλύτερα να τις κάνεις μόνος παρά άλλος, έχεις καλύτερο έλεγχο. Και η ωοληψια εύκολη καθώς την κάνεις με μέθη.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Ναι εύκολη μου φάνηκε, στην αρχή φοβόμουν τις ενέσεις αλλά καλύτερα να τις κάνεις μόνος παρά άλλος, έχεις καλύτερο έλεγχο. Και η ωοληψια εύκολη καθώς την κάνεις με μέθη.

Mακαρι να πανε ολα καλα !🤍 και να έρθει εύκολα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...