Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 19 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Ο άντρας μου αγόρασε 5 παγοκύστες σήμερα και 2 τσάντες που κρατάνε το κρύο 🤣

Ετοιμοπολεμοι!!!✌️💪🏼🥰

Γραψε μας τα νεα σου μετα την επιτροπη!!! Ολα να πανε καλα κοριτσι μου!! ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια εγώ δε φέρνω καλά νέα. Το ένα μωράκι σίγουρα δε προχωράει, μίκρυνε ο σάκος του . Αλλά δεν είναι αυτό που με τσακίζει. Το άλλο αυτό που ξέραμε από την αρχή είπε ο γιατρός πως θα το ήθελε πιο μεγάλο. Θα πάμε ξανά τη Δευτέρα. 

Είπε πως τα ινομυωματα των εμποδίζουν στην εικόνα όμως το ήθελε λίγο πιο μεγάλο. Μεγάλωσε και ο σάκος και το έμβρυο. 

Είμαι χάλια. Εγώ δεν ελπίζω τίποτα. Νιώθω χαζή που πίστεψα πως μπορώ και εγώ να τα καταφέρω. 

@synnefaki79 κοπέλα μου μη το λες αυτό, έχε πίστη.. και πες στον εαυτό σου πως στο τέλος όλα καλά θα πάνε.. μπορεί όχι και για τα δύο αλλά τουλάχιστον για το ένα μωράκι. Έχω γνωστή μου με παρόμοια περίπτωση που ξεκίνησε κάπως έτσι και στο τέλος πήγαν όλα καλά και γέννησε το ένα απο τα δύο μωράκια που είχε στην αρχή και έκανε ξανά εξωσωματική και στη δεύτερη πάλι με δίδυμα που έμειναν μέχρι το τέλος.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@synnefaki79 κοπέλα μου μη το λες αυτό, έχε πίστη.. και πες στον εαυτό σου πως στο τέλος όλα καλά θα πάνε.. μπορεί όχι και για τα δύο αλλά τουλάχιστον για το ένα μωράκι. Έχω γνωστή μου με παρόμοια περίπτωση που ξεκίνησε κάπως έτσι και στο τέλος πήγαν όλα καλά και γέννησε το ένα απο τα δύο μωράκια που είχε στην αρχή και έκανε ξανά εξωσωματική και στη δεύτερη πάλι με δίδυμα που έμειναν μέχρι το τέλος.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες που λογικά το μικρό μας παλεύει να του μιλάω. Μήπως νιώσει την αγάπη μας και παραμείνει. Με ένα γερό παιδί πάλι χαρούμενη θα είμαι και ας μη τα κατάφερε το άλλο μωράκι . Δε ξέραμε και την ύπαρξή του από την αρχή και έτσι το έχω πάρει πιο εύκολα. Όχι πως δε το θέλαμε και αυτό. 

Σε ευχαριστώ και πάλι 

στις πριν 21 ώρες, ο/η synnefaki79 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες που λογικά το μικρό μας παλεύει να του μιλάω. Μήπως νιώσει την αγάπη μας και παραμείνει. Με ένα γερό παιδί πάλι χαρούμενη θα είμαι και ας μη τα κατάφερε το άλλο μωράκι . Δε ξέραμε και την ύπαρξή του από την αρχή και έτσι το έχω πάρει πιο εύκολα. Όχι πως δε το θέλαμε και αυτό. 

Σε ευχαριστώ και πάλι 

Έχε πίστη στο μωράκι σου. 🙏 Έτσι να του μιλάς, να το χαϊδεύεις. Μην σταματήσεις λεπτό, στο λέω εκ πείρας.

στις On 6/11/2024 at 9:27 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Ετοιμοπολεμοι!!!✌️💪🏼🥰

Γραψε μας τα νεα σου μετα την επιτροπη!!! Ολα να πανε καλα κοριτσι μου!! ❤️

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Για τη βοήθεια και όλα!!! Εγκριθήκαμε και έχω ήδη όλα τα φάρμακα στο σπίτι να περιμένουν την περίοδο μου. Είμαι αρκετά χαρούμενη που έγινε το πρώτο βήμα.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Για τη βοήθεια και όλα!!! Εγκριθήκαμε και έχω ήδη όλα τα φάρμακα στο σπίτι να περιμένουν την περίοδο μου. Είμαι αρκετά χαρούμενη που έγινε το πρώτο βήμα.

Καλημέρα!!! Ωωω τι ωραία που είναι τα νέα σου.. χαίρομαι πάρα πολύ για σένα..!

Εγώ δεν πρόλαβα αυτό το μήνα αλλά δεν με πειράζει γιατί είμασταν και λίγο αρρωστούλιδες, οπότε καλυτερα. Βέβαια δεν έχω και όλα τα φάρμακα στην κατοχή μου ακόμη. Το κακό με μας εδώ στην επαρχία είναι ότι πρέπει να περιμένουμε για τα πάντα.. άργησε να σταλεί η απόφαση, θα αργήσουν να ρθούνε και τα φάρμακα απο τον ΕΟΠΠΥ, θα τα πάρω την άλλη Τρίτη, οπότε πάω για αρχές Δεκεμβρίου τώρα με το καλό.

Εσύ πότε περιμένεις περίοδο; Και τι φάρμακα σου δώσανε;

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Μπραβο Σοφη!!!! Τελεια τα νεα σας!!!

Με το καλο να ξεκινησεις κ να πανε ολα καλα!!!🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️🌻🌻🌻

στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ δεν πρόλαβα αυτό το μήνα αλλά δεν με πειράζει γιατί είμασταν και λίγο αρρωστούλιδες, οπότε καλυτερα. Βέβαια δεν έχω και όλα τα φάρμακα στην κατοχή μου ακόμη. Το κακό με μας εδώ στην επαρχία είναι ότι πρέπει να περιμένουμε για τα πάντα.. άργησε να σταλεί η απόφαση, θα αργήσουν να ρθούνε και τα φάρμακα απο τον ΕΟΠΠΥ, θα τα πάρω την άλλη Τρίτη, οπότε πάω για αρχές Δεκεμβρίου τώρα με το καλό.

Μόλις μου ήρθε! Έχω το απόγευμα ραντεβού με το γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Κορίτσια ξεκινάω κι εγώ. Άντε με το καλό κι εσύ να τα λέμε!

στις πριν 50 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Φάρμακα με έδωσε ενέσεις Gonal 3600 μονάδες εάν θυμάμαι καλά. Μου έδωσε ORGALUTRAN ενέσεις κι αυτά και την Ovitrelle. Τώρα το απόγευμα δεν ξέρω τι άλλο θα μου δώσει.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Μπραβο Σοφη!!!! Τελεια τα νεα σας!!!

Με το καλο να ξεκινησεις κ να πανε ολα καλα!!!🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️🌻🌻🌻

Αχχχχ ναι ξεκινάω! Αδιαθέτησα. Τόση χαρά για περιόδο δεν έχω ξανά ζήσει 🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofi990 είπε:

Φάρμακα με έδωσε ενέσεις Gonal 3600 μονάδες εάν θυμάμαι καλά. Μου έδωσε ORGALUTRAN ενέσεις κι αυτά και την Ovitrelle. Τώρα το απόγευμα δεν ξέρω τι άλλο θα μου δώσει.

@melitiniღεσένα;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Μόλις μου ήρθε! Έχω το απόγευμα ραντεβού με το γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Κορίτσια ξεκινάω κι εγώ. Άντε με το καλό κι εσύ να τα λέμε!

Καλή αρχήηηηη λοιπόν..!!! Εύχομαι όλα δεξιά..!!! και να είμαστε εγκυούλες παρεούλα. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι γεννηθής το 90 εε;

Εμένα orgaloutran, averkap, vibramycin και 900 UI Menotrophin που είναι μάλλον οι gonal αλλά δεν τις έχω ακόμη στα χέρια μου αυτές, την άλλη Τρίτη θα τις πάρω.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Αχχχχ ναι ξεκινάω! Αδιαθέτησα. Τόση χαρά για περιόδο δεν έχω ξανά ζήσει 🤣

Θα κανετε ωοληψια κ ετ στον ιδιο κυκλο;; το εχετε συζητησει;;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλή αρχήηηηη λοιπόν..!!! Εύχομαι όλα δεξιά..!!! και να είμαστε εγκυούλες παρεούλα. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι γεννηθής το 90 εε;

Ναιι, εσύ;

στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

Θα κανετε ωοληψια κ ετ στον ιδιο κυκλο;; το εχετε συζητησει;;

Αχχχχ δεν έχω ιδέα αλήθεια. Σήμερα ίσως μου πει τέτοιες λεπτομέρειες. Εσύ πως το έκανες;

Αλλά κάθε φορά που τον ρωτάω διάφορα, μου λέει βήμα βήμα. Για να μην μπερδεύεσαι και να στα εξηγώ όλα. 😅

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα orgaloutran, averkap, vibramycin και 900 UI Menotrophin που είναι μάλλον οι gonal αλλά δεν τις έχω ακόμη στα χέρια μου αυτές, την άλλη Τρίτη θα της πάρω.

Ναι είναι οι GONAL. Αντιβίωση vibramycin  είπαν κι άλλα κορίτσια ότι πήραν, θα τον ρωτήσω.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Ναιι, εσύ;

Εγώ το 89 είμαι..!!! 

Αααα οπότε θα κάνουμε σχεδόν τα ίδια φάρμακα, ωραία..!!! Θα στέλνεις νέα να μαθαίνουμε τι κάνεις, και μόλις ξεκινήσω κι εγώ με τα καλό θα σας γράφω.

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Ναι είναι οι GONAL. Αντιβίωση vibramycin  είπαν κι άλλα κορίτσια ότι πήραν, θα τον ρωτήσω.

Καλη αρχη κοριτσι μ!! Χαιρομαι π ολα πηγαν τελεια κ συγχρονιστηκες τοσο καλα!! Εμας τη vibramicyn μας την ειχε γραψει ο γυναικολογος για να την παρει ο συζυγος προληπτικα για τυχον μικροβια στο σπερμα..ειναι κατι που το συνηθιζουν πολλοι γιατροι!

στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα orgaloutran, averkap, vibramycin και 900 UI Menotrophin που είναι μάλλον οι gonal αλλά δεν τις έχω ακόμη στα χέρια μου αυτές, την άλλη Τρίτη θα τις πάρω.

Κοριτσι μ καθε εμποδιο για καλο!! Θα ξεκινησεις χωρις αγχος με την ησυχια σ τον επομενο μηνα!! Δυστυχώς απο αυτα π διαβασα οι διαδικασιες σε αργησαν αλλα ενας μηνας πανω ενας κατω δεν κανει τη διαφορα!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Κοριτσι μ καθε εμποδιο για καλο!! Θα ξεκινησεις χωρις αγχος με την ησυχια σ τον επομενο μηνα!! Δυστυχώς απο αυτα π διαβασα οι διαδικασιες σε αργησαν αλλα ενας μηνας πανω ενας κατω δεν κανει τη διαφορα!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.. Δεν πτοούμαι εννοείται, και εγώ λέω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, ο Θεός ξέρει το πότε! Υπομονή να έχουμε και όλα θα γίνουν, θεωρώ πως η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία και εγώ θέλω να έχω την καλύτερη. Πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.. Δεν πτοούμαι εννοείται, και εγώ λέω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, ο Θεός ξέρει το πότε! Υπομονή να έχουμε και όλα θα γίνουν, θεωρώ πως η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία και εγώ θέλω να έχω την καλύτερη. Πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

Χαιρομαι τοσο πολυ π εισαι αισιόδοξη παντα!!! 😀

Εγω μιζεριαζω γενικα με παιρνει απο κατω..κ απο την ανασφαλεια μου αναβαλλω να κανω προσπαθεια ξανα.. 😞

στις Just now, ο/η terry1986 είπε:

Χαιρομαι τοσο πολυ π εισαι αισιόδοξη παντα!!! 😀

Εγω μιζεριαζω γενικα με παιρνει απο κατω..κ απο την ανασφαλεια μου αναβαλλω να κανω προσπαθεια ξανα.. 😞

Όταν έχεις θετική σκέψη, θετικά θα πηγαίνουν και τα πράγματα στη ζωή σου, αν έχεις αρνητική θα έρχονται αναποδιές.. Επέλεξε το ΦΩΣ στη ζωή σου για να έρχεται μόνο ΦΩΣ! εγώ αυτό κάνω, το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και προχωράω, έχει ο Θεός! Και το μότο μου προσπαθώ να είναι το "Θεέ μου ότι θέλεις θέλω και επειδή το θες το θέλω"! Έχε πίστη, στο τέλος όλα θα πάνε καλά..!!! Ο Θεός ξέρει τους πόθους μας!

Μη νομίζεις κι εγώ άνθρωπος είμαι και πέφτω, αλλά κοιτάω να συνέρχομαι γρήγορα και να σηκώνομαι ξανά στα πόδια μου και να προχωράω!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Αντιβίωση δίνουν για την ωοληψια γιατί είναι επεμβατική😄 καλή αρχή!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• A! Και για εσάς που βρίσκεστε Αθήνα βλέπω τώρα ότι το ΜΝΒ έχει ένα δια ζώσης εργαστήριο/σεμινάριο αύριο - αν μπορείτε/θέλετε να παρευρεθείτε ☺️ not sponsored 🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣
    • Να μαι κι εγώ! Το μαύρο κόβει αλλά πλέον η κοιλιά δε κρύβεται 😅 31+2 σήμερα με τ αγοράκι μου 💙💙💙💙 Εμείς είχαμε και το δεύτερο υπέρηχο ανάπτυξης εμβρύου όπως σας είχα πει λόγω αντίστασης στις μητριαιες, αλλά φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το θέμα πλήρως!! Προχθές πήγαμε (31εβδ) και μας έβγαλε τον μικρούλη 1820γρ, περίπου 40εκ είπε, και στην 68η εκατοστιαία θέση - ακριβώς ίδια και με τον προηγούμενο υπέρηχο οπότε φαίνεται να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς ☺️ οπότε @MarMar90 μη μου ανησυχείς για την αντίσταση, λογικά θα σου έδωσε ασπιρίνη φαντάζομαι και να μειώσεις το αλάτι στη διατροφή σου; Εμένα τέτοια οδηγία μου είχε δωθεί τότε στη β επιπέδου όταν διαπιστώσαμε αυτό το θεματακι.  Τράχηλο δε μου μέτρησε ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο υπέρηχο ανάπτυξης, αλλά μου είπαν ότι θα γίνει στο doppler. Και τώρα άκου @Kiddo να κουφαθεις που είπες ότι σου βάζουν αργά τις εξετάσεις! Εμένα μου έβαλε το ντοπλερ 35η εβδ, η τελευταία των Μοϊκανών 🤣🤣🤣🤣 με προβλημάτισε, αλλά μου εξήγησε ότι δεν έχει νόημα νωρίτερα γιατί στο 3ο τρίμηνο ήδη έχω κάνει 2 υπερήχους ανάπτυξης όπου έχουμε δει σημαντικές μετρήσεις 🤷🏻‍♂️ και διαπίστωσα και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι κι άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο θέμα με μένα έχουν την ίδια οδηγία. Άρα μάλλον είναι έτσι τον πρωτόκολλο εδώ, τι να πω. Κατά τ αλλά κορίτσια εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια του mbn center (https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/dorean-seminaria/) που είχατε πει εδώ! Απίστευτα κατατοπιστικά!! Η μαία εξαιρετική και πάρα πολύ ενημερωμένη θεωρώ ♥️ και χθες μπήκα σε μια σύσκεψη του le lèche Greece, του οργανισμού συμβούλων θηλασμού κι έπαθα πλάκα με την ποιότητα του περιεχομένου δεδομένου του ότι είναι δωρεάν. Επίσης μπορείς να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τις συμβούλους θηλασμου, βαζω λινκ εδώ: https://www.lllgreece.org/symvouloi ! Έχει ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα μέχρι και Γερμανία/Γαλλία. 
    • Νύχια με αφήνει και εμένα κανονικά από την αυχενική και μετά και κάνω και εγώ ημιμομινο μια φορά το μήνα περίπου...
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Τσουπ εμφανίζομαι κι εγώ μετά από 2 εβδομάδες - πραγματικά πως περνάει έτσι νεράκι ο χρόνος ρε κορίτσια;;; @_piripiri_ Σ ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου για την διευκρύνιση μεταξύ σελτεδακίων, λαβέτων και λοιπών! 🤣🤣 Καλά έχω πάει τραλαλό με όλες αυτές τις ορολογίες, απορώ ποιος/α τις σκέφτηκε για να μας δυσκόλεψει τη ζωή! χαχαχα χθες που λέτε παρακολούθησα κι ένα σεμινάριο για το θηλασμό και έμαθα και για τα κοχύλια! ΄αλλο σου λέει τα κοχύλια, άλλο ψευδοθηλές άλλο τα ασημένια επιθέματα για την ανακούφιση του στήθους 🤣🤣 Και να προσθέσω εγώ, από που προκύπτει το "κοχύλια" βρε παιδιά;;; 🤣🤣🤣 Ωρες ώρες νιώθω ότι δε μιλάω ελληνικά ή κάτι παίζει τελος πάντως 😅 @Kiddo έχεις κάνει εξαιρετικ΄΄η έρευνα στα καρότσια/καθίσματα/αυγά, υποκλίνομαι! Πετάχτηκα κι εγώ, αλλά εσύ τα είπες και πολύ καλύτερα και σωστότερα στην @MarMar90 - εγώ παραπληροφόρηση χαχαχα Εμείς παρεπιπτόντως πήραμε το αυγό από μια συνάδελφο που η κοπέλα πρόσφατα μετακόμισε εδώ (είναι Πορτογαλίδα, αλλά έμενε Λονδίνο) - το είχαν πάρει γιατί μετά τη γέννα στον 3ο μήνα ήρθαν για να γνωρίσουν το μωρό στους παππούδες εδώ, οπότε το αγόρασε και το χρησιμοποιήσε ουσιαστικά μόλις μερικές φορές για όσο ήταν εδώ. Μετά το μωρό επέστρεψε Λονδίνο, ε και φέτος που αποφάσισαν να μετακομίσουν πλήρως πήραν ήδη το καθισμάτακι για νήπιο κτλ. Οπότε το αυγό ήταν πραγματικά σα καινούργιο, σε άψογη κατάσταση κι ακόμα ισχύει η εγγύηση, από 325 ευρώ που το πήραν μας το έδωσαν 125! Καταλαβαίνετε, δε μπορέσαμε ν αντισταθούμε στην προσφορά 😅  Επίσης τι όμορφες κοιλίτσες είναι αυτές @Kiddo, @_piripiri_, @MarMar90, @Kallia.Geo!! Κάλλια εν τω μεταξύ, δε ξέρω αν είναι το πραγματικό σου όνομα, αλλά όπως προείπαν και τα κορίτσια, είσαι όνομα και πράγμα, το κάλλος σου σου είναι εκθαμβωτικό!!! ❤️❤️❤️ Θα σας ανεβάσω κι εγώ κοιλούμπα, μ αρεσει πολύ αυτή η παράδοση που αρχίσαμε ☺️ εγώ έχω φτάσει επισήμως σήμερα στα 70 κιλά, ήτοι +10 ή +13 αν λάβουμε υπόψην μας ότι είχα χάσει και 3 κιλά πριν μείνω έγκυος λόγω διατροφής. Αλλά ο γιατρός μου + οι μαίες του μαιευτηρίου λαμβάνουν υπόψην τα 60 κιλά που είναι τα "κανονικά" μου, το οποίο με συμφέρει και άρα λοιπόν δε τους φέρνω αντίρρηση χαχαχαχαχ 🤣🤣🤣 Για τα Χριστούγεννα που λέτε, εμείς από τότε που μπήκαμε στο νέο σπίτι το 2022 αρχίσαμε να στολίζουμε σαν οικογένεια 😅 Αυτό το μήνα κλείνουμε 10 χρόνια μαζί και μέχρι και το '22, αλλάζαμε σπίτια συχνά και πάντα τα Χριστούγεννα ήμασταν πίσω στους γονείς κτλ, οπότε δε μπήκαμε στη διαδικασία ούτε μία αγιοβασιλιάτικη κάλτσα να πάρουμε  🤣🤣🤣 Ε απ το '22 λοιπόν, μιας και μπήκαμε στο δικό μας σπίτι είπε στον δικό μου ότι θέλω ρε παιδί μου να φτιάξουμε και την προίκα μας με τα χριστουγεννιάτικα (άσχετα που πάλι θα φεύγαμε για γιορτές). Οπότε άρχισα δειλά δειλά με κάποια στολίδια και συμφωνήσαμε να στολίζουμε κάπου τέλη Νοεμβρίου που είναι κι η επέτειός μας για να τα χαρούμε κιόλας πριν φύγουμε για γιορτές. Και ξεστολίζουμε μετά τα γενέθλιά μου που είναι στις 14/01 😅😅 όλα προγραμματισμένα, όλα νοικοκυρέμενα όπως βλέπετε χαχαχα Εννοείται φέτος κι εγώ θέλω να δώσω παραπάνο πόνο μιας και θα είναι και τα πρώτα μας Χριστούγεννα που θα περάσουμε στο σπίτι πλήρως, θα έρθουν κι οι κουμπάροι μας για 2-3 μέρες με τη βπατιστικιά μου, οπότε θέλω να το ζήσω! Εν τω μεταξύ @_piripiri_ @Kallia.Geo @Maya_ τι συγκίνηση ρε σεις, μπήκατε στο μήνα σας!! Δε μπορώ να το πιστέψω ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τις πρώτες αφίξεις απ τα μωράκια σ αυτό το θέμα!! Μ εχει πιάσει μια γλυκιά προσμονή για όλες μας ❤️💙🤞 Αχ να πάνε όλα καλά βρε κορίτσια 🥰🥰🥰 
    • Μην αγχώνεστε κορίτσια μου η διαδικασία ευκολη ειναι κ εμάς βήμα βήμα μας τα έλεγαν. Μα κοιτάτε μετά που γίναμε γιατροί κ τα μάθαμε απ εξω. Έρχεται η περίοδος αν είναι μετα τις 5 το απόγευμα πιάνεται για πρώτη η επόμενη μέρα αυτό μου είχαν πει εμένα τουλάχιστον.Στέλνετε τα αποτελέσματα  θα σας δώσουν τις οδηγίες για τις ενέσεις υπάρχουν βίντεο πως να τις κάνετε κ συνήθως ζητάνε επαναληπτική αιματολογικες κ υπερηχο στη 8η μέρα κ ανάλογα μετά ζητάνε πάλι αιμ. Κ υπέρηχο κ τέλος. Κάνετε την ovitrelle την ώρα που θα σας πουν είναι σημαντικό αυτό κ καλή σας επιτυχία!❤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...