Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι γίνετε ρε κορίτσια όλα καλά, πολύ ησυχία έχει πέσει σε αυτή την ομάδα! Τι κάνετε, σε τι φάση βρίσκετε ή κάθε μία, τα νέα σας;;

Καλημέρα κορίτσια! εγώ είμαι καινούρια στο φόρουμ. Είμαι στην 8η μέρα διέγερσης με gonal/cetrotide. Δευτέρα πάω για υπέρηχο. Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι!! 😊

• Απαντήσεις 3.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!!!

Σας παρακολούθω εδώ και ένα μήνα.

@Mantarini Εγω λοιπόν είμαι 38 ετών και από τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε με τον συζυγο προσπάθειες για παιδάκι αρχικά πιο χαλαρά και μέτα άρχισα να χρησιμοποιώ τεστ οωρηξιας. Είχα πει πως αν δεν έχουμε αποτέλεσμα ως το τέλος του 24 θα το ψάξω παραπάνω. Έτσι τον Ιανουάριο ξεκίνησα της εξετάσεις όπου βρήκαμε χαμηλη ΑΜΗ κάτι που με αγχωσε είναι η αλήθεια αλλά καλή FSH και στον τελευταίο κυκλο παρακολούθησαμε την ωορηξια με υπέρηχο που όλα ήταν καλά παρόλα αυτά όμως έχω Hasimoto και βρήκαμε πως ήταν στον Θεό...6,48 άλλαξα το χάπι και τώρα είναι γύρω στο 2 ο ενδοκρινολόγος μου είπε τώρα έχεις το πράσινο φως.. μπαίνω σιγά σιγά σε love zone όπως το λέτε και αναμένουμε να δούμε πως θα πάει τώρα με ρυθμισμένο θυρεοειδή.

Παρόλα αυτά λόγο ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ αγχώνομαι και θέλω να τα ελέγξω να ολα  θελω κάνω σαλπιγγογραφια ο σύζυγος σπερμοδιαγραμμα και να πάμε μετά με όλες τις εξετάσεις σε έναν Γυναικολόγο γονιμότητας για μια εκτίμηση της κατάστασης μας και πως να κινηθούμε..

Αυτά λίγο πολύ από εμένα...

Δημοσίευση
στις On 22/2/2025 at 8:23 ΠΜ, ο/η anemoni9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! εγώ είμαι καινούρια στο φόρουμ. Είμαι στην 8η μέρα διέγερσης με gonal/cetrotide. Δευτέρα πάω για υπέρηχο. Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι!! 😊

Καλώς μας ήρθες!

Όλα να πάνε κατ' ευχήν εύχομαι κορίτσι μου! Έχε πίστη και στο τέλος το ουράνιο τόσο θα βγει! 

Πες μας λίγα λόγια για σένα να σε γνωρίσουμε καλύτερα και το λόγο για τον οποίο επιλέξατε την εξωσωματική!

Δημοσίευση

@anemoni9 Καλή επιτυχία! Και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά ένα μωράκι, χωρίς ταλαιπωρία. Πώς πήγε η ωοληψία σου; Θα κάνετε απευθείας εμφύτευση;

@melitiniღ λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου! 🥺 Είναι πολυ σκληρό να ξεκινάει κύηση και να την χάνεις... Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για χρωμοσωμική ανωμαλία. Όπως και να χει, να κάνεις ό,τι χρειάζεται πριν την επόμενη ετ. Για την θρομβοφιλία, συνήθως δίνουν κάποιες εξετάσεις προτού ξεκινήσεις την εξωσωματική. Ώστε να ξέρουν αν θα χορηγήσουν προληπτικά ασπιρίνη / σαλοσπίρ / ενέσεις ηπαρίνης. Δεν έχεις κάνει τίποτα απ' αυτές; Π.χ. εγώ είχα κάνει παράγοντα V (Leiden), προθρομβίνη, ομοκυστεϊνη και μερικές ακόμη μεταλλάξεις που είχε κρίνει ο γιατρός. Επειδή οι περισσότερες (όλες; δεν θυμάμαι) δεν συνταγογραφούνται, μου είχε πει να κάνω κάποιες υποχρεωτικά και τις υπόλοιπες στην πορεία, αναλόγως των αποτελεσμάτων. Και με βάση αυτές, δεν πήρα αντιπηκτικές τελικά, μόνο λίγο σαλοσπίρ σε δεύτερο χρόνο, αλλά για άλλον λόγο. Εννοείται, αν θέλεις να κάνεις πλήρη έλεγχο, σε αιματολόγο θα απευθυνθείς. Όμως επειδή ξέρω ότι στις επαρχίες είναι δύσκολο να βρεις όλες τις ειδικότητες, και ο εξωσωματικός σου μπορεί να προτείνει κάποιες βασικές εξετάσεις. Εγώ, ας πούμε σε αιματολόγο δεν χρειάστηκε να πάω. Επίσης καρυότυπο ζεύγους έχετε κάνει;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

@anemoni9 Καλή επιτυχία! Και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά ένα μωράκι, χωρίς ταλαιπωρία. Πώς πήγε η ωοληψία σου; Θα κάνετε απευθείας εμφύτευση;

@melitiniღ λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου! 🥺 Είναι πολυ σκληρό να ξεκινάει κύηση και να την χάνεις... Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για χρωμοσωμική ανωμαλία. Όπως και να χει, να κάνεις ό,τι χρειάζεται πριν την επόμενη ετ. Για την θρομβοφιλία, συνήθως δίνουν κάποιες εξετάσεις προτού ξεκινήσεις την εξωσωματική. Ώστε να ξέρουν αν θα χορηγήσουν προληπτικά ασπιρίνη / σαλοσπίρ / ενέσεις ηπαρίνης. Δεν έχεις κάνει τίποτα απ' αυτές; Π.χ. εγώ είχα κάνει παράγοντα V (Leiden), προθρομβίνη, ομοκυστεϊνη και μερικές ακόμη μεταλλάξεις που είχε κρίνει ο γιατρός. Επειδή οι περισσότερες (όλες; δεν θυμάμαι) δεν συνταγογραφούνται, μου είχε πει να κάνω κάποιες υποχρεωτικά και τις υπόλοιπες στην πορεία, αναλόγως των αποτελεσμάτων. Και με βάση αυτές, δεν πήρα αντιπηκτικές τελικά, μόνο λίγο σαλοσπίρ σε δεύτερο χρόνο, αλλά για άλλον λόγο. Εννοείται, αν θέλεις να κάνεις πλήρη έλεγχο, σε αιματολόγο θα απευθυνθείς. Όμως επειδή ξέρω ότι στις επαρχίες είναι δύσκολο να βρεις όλες τις ειδικότητες, και ο εξωσωματικός σου μπορεί να προτείνει κάποιες βασικές εξετάσεις. Εγώ, ας πούμε σε αιματολόγο δεν χρειάστηκε να πάω. Επίσης καρυότυπο ζεύγους έχετε κάνει;

Αγάπη δεν έχω κάνει καμία εξέταση ότι αφορά τη θρομβοφιλία. Ο γιατρός δεν μου ζήτησε τπτ και τώρα που το ανέφερα λόγο της παλυνδρομής πάλι μου είπε ότι δεν χρειάζεται γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα μου πει τι εξετάσεις να κάνω και θα με ξανά πάει στην ετ έτσι.

Καρυότυπο έκανε μόνο ο άντρας μου και ήταν οκ! Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αγάπη δεν έχω κάνει καμία εξέταση ότι αφορά τη θρομβοφιλία. Ο γιατρός δεν μου ζήτησε τπτ και τώρα που το ανέφερα λόγο της παλυνδρομής πάλι μου είπε ότι δεν χρειάζεται γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα μου πει τι εξετάσεις να κάνω και θα με ξανά πάει στην ετ έτσι.

Καρυότυπο έκανε μόνο ο άντρας μου και ήταν οκ! Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω.

Ναι, τι να σου πω... εντύπωση μου κάνει. Θεωρώ ότι στην εξωσωματική κάνεις περισσότερες εξετάσεις, ακριβώς για να προλάβεις καταστάσεις που θα αντιμετώπιζες σε μια ξαφνική κύηση με φυσικό τρόπο. Όσες κοπέλες ξέρω που έχουν πάει με εξωσωματική, έχουν κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας. Πάλι, γιατρός δεν είμαι...για να σου είπε έτσι, θα ξέρει. 

Ωστόσο κι εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα περισσότερο. Για τον καρυότυπο, εμάς μας είχε πει να το κάνουμε και οι δύο υποχρεωτικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Ναι, τι να σου πω... εντύπωση μου κάνει. Θεωρώ ότι στην εξωσωματική κάνεις περισσότερες εξετάσεις, ακριβώς για να προλάβεις καταστάσεις που θα αντιμετώπιζες σε μια ξαφνική κύηση με φυσικό τρόπο. Όσες κοπέλες ξέρω που έχουν πάει με εξωσωματική, έχουν κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας. Πάλι, γιατρός δεν είμαι...για να σου είπε έτσι, θα ξέρει. 

Ωστόσο κι εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα περισσότερο. Για τον καρυότυπο, εμάς μας είχε πει να το κάνουμε και οι δύο υποχρεωτικά. 

Επειδή το πρόβλημα δεν είναι σε μένα, από ότι εξετάσεις έχω κάνει τουλάχιστον μέχρι τώρα και είναι στο σπέρμα δεν είχα λόγο να ψαχτώ περισσότερο. 

Δημοσίευση

Αγαπημένα κορίτσια όσες είστε από Θεσσαλονίκη μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σχετικά με δύο κλινικές θέσ/νίκης fiv.. ή embryol..??

Είχαμε την πρώτη μας αποτυχημένη προσπάθεια στο πρώτο, θα ξεκινήσουμε δεύτερη και για κάποιο λόγο έχω μπερδευτεί και σκέφτομαι να αλλάξω κέντρο και γιατρό !!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αγαπημένα κορίτσια όσες είστε από Θεσσαλονίκη μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σχετικά με δύο κλινικές θέσ/νίκης fiv.. ή embryol..??

Είχαμε την πρώτη μας αποτυχημένη προσπάθεια στο πρώτο, θα ξεκινήσουμε δεύτερη και για κάποιο λόγο έχω μπερδευτεί και σκέφτομαι να αλλάξω κέντρο και γιατρό !!

Καλησπέρα, για την καθεμία πρέπει να υπάρξει ένα κλικ εμπιστοσύνης σε γιατρούς εμβρυολογικο πρωτόκολλα κτλ. Κάνε καλύτερα ένα ραντεβού για να έχεις σύγκριση. 

Προσωπική γνώμη έχω μόνο από embryol όπου έμεινα από όλα ευχαριστημένη με γιατρό επιβλέποντα τον Χριστοφ. (κι η Δημητρ μου ταίριαξε που την είδα). 

Άν πήγαινα fiv.. θα επελεγα Παπ..η Μακεδ. Εύχομαι η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλησπέρα, για την καθεμία πρέπει να υπάρξει ένα κλικ εμπιστοσύνης σε γιατρούς εμβρυολογικο πρωτόκολλα κτλ. Κάνε καλύτερα ένα ραντεβού για να έχεις σύγκριση. 

Προσωπική γνώμη έχω μόνο από embryol όπου έμεινα από όλα ευχαριστημένη με γιατρό επιβλέποντα τον Χριστοφ. (κι η Δημητρ μου ταίριαξε που την είδα). 

Άν πήγαινα fiv.. θα επελεγα Παπ..η Μακεδ. Εύχομαι η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️

Είμαι ανάμεσα στην Δήμητρ και σε αυτόν που ήμουν στο fivi.. απλά έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για το εμβρυολογικο του embryol..  και λέω στην τελική δεν έχει σχέση μόνο ο γιατρός αλλά όλο το γύρω γύρω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️

Είμαι ανάμεσα στην Δήμητρ και σε αυτόν που ήμουν στο fivi.. απλά έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για το εμβρυολογικο του embryol..  και λέω στην τελική δεν έχει σχέση μόνο ο γιατρός αλλά όλο το γύρω γύρω.. 

Σε ποιον είσαι στο fivi? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, κι εγώ έχω την πρώτη μου αποτυχία στο vifi αλλά είχα εμφύτευση, απλά παλινδρόμησε. Είμαι με τον κ. Παππά και είμαι ευχαριστημένη με το γιατρό μου. Τουλάχιστόν για την ώρα, όπως και με το κέντρο. Έχω υλικό αρκετό για επόμενες ετ. Βέβαια δεν ξέρουμε πάντα για τι ποιότητα μιλάμε μιας και δεν έχω κάνει περεταίρω έλεγχο στα έμβρυα αλλά θέλω να ελπίζω πως θα έχω κάποια στιγμή την ευλογία για ένα παιδάκι. Με εσένα τι έγινε; Αν θυμάμαι καλά εσύ έκανες έλεγχο στα έμβρυα έτσι; Δεν μπόρεσες να κάνεις ετ;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έκανα στη new life απέναντι από embryo έμεινα ικανοποιημένη. Γενικά θα σου πω ότι κ οι 3 κλινικές θεωρούνται καλές, τώρα σημασία έχει που κ με ποιον γιατρό θα αισθανθείς εσύ καλά. Δεν έχεις κατάψυξη τίποτα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έκανα στη new life απέναντι από embryo έμεινα ικανοποιημένη. Γενικά θα σου πω ότι κ οι 3 κλινικές θεωρούνται καλές, τώρα σημασία έχει που κ με ποιον γιατρό θα αισθανθείς εσύ καλά. Δεν έχεις κατάψυξη τίποτα ; 

New life έκανε η κουμπάρα μου δύο προσπάθειες δεν πέτυχε καμία, έπιασε παιδί φυσιολογικά μετά από 10 χρόνια γάμου.
Embryolab έκανε φίλη μου εξωσωματική μετά από πολλές προσπάθειες σε άλλα κέντρα και έμεινε έγκυος με την πρώτη μετά από 8 χρόνια.

Fivi που είμαι εγώ τώρα, δεν έχω θέμα, ούτε με το γιατρό, ούτε με το κέντρο. Ο γιατρός έκανε το καλύτερο που μπορούσε, έπιασα παιδί, ένα μου έβαλε και έπιασε.. το θέμα είναι η παλινδρόμηση, που εκεί πιστεύω δεν φταίει ο γιατρός αλλά ούτε και το κέντρο. Θεωρώ ότι έχει καλό εμβρυολογικό team.. και έχω πολλά κατεψυγμένα έμβρυα ακόμη.. άρα και πολλές πιθανότητες για μία τελειώμηνη εγκυμοσύνη.
Θα ξανά προσπαθήσω, αφού πιάνω, θα ξανα πιάσω, σημασία έχει να είναι οκ τα έμβρυα και να μην έχω κάτι άλλο εγώ που δεν έχουμε ελέγξει. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κολυμπιαν....

Είναι σίγουρα έμπειρος, τον είχα δει στο Παπαγεωργ. Εμένα δεν μου ταίριαξε σαν αύρα. Από τον έλεγχο που κάνατε έχετε άλλα έμβρυα? Είστε νεότατοι, υπάρχει κι η περίπτωση φυσικά να πετύχετε φυσιολογικά αλλά θα έχετε αγωνία μέχρι την αυχενική.

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

New life έκανε η κουμπάρα μου δύο προσπάθειες δεν πέτυχε καμία, έπιασε παιδί φυσιολογικά μετά από 10 χρόνια γάμου.
Embryolab έκανε φίλη μου εξωσωματική μετά από πολλές προσπάθειες σε άλλα κέντρα και έμεινε έγκυος με την πρώτη μετά από 8 χρόνια.

Fivi που είμαι εγώ τώρα, δεν έχω θέμα, ούτε με το γιατρό, ούτε με το κέντρο. Ο γιατρός έκανε το καλύτερο που μπορούσε, έπιασα παιδί, ένα μου έβαλε και έπιασε.. το θέμα είναι η παλινδρόμηση, που εκεί πιστεύω δεν φταίει ο γιατρός αλλά ούτε και το κέντρο. Θεωρώ ότι έχει καλό εμβρυολογικό team.. και έχω πολλά κατεψυγμένα έμβρυα ακόμη.. άρα και πολλές πιθανότητες για μία τελειώμηνη εγκυμοσύνη.
Θα ξανά προσπαθήσω, αφού πιάνω, θα ξανα πιάσω, σημασία έχει να είναι οκ τα έμβρυα και να μην έχω κάτι άλλο εγώ που δεν έχουμε ελέγξει. 

Ολα είναι θέμα εμβρύων στην τελική.. Κοιτα εγώ έπιασα με την πρώτη οπότε δε μπορώ να έχω παράπονο. Το ίδιο κ μια φίλη μου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. Πιστεύω ότι η επόμενη σου θα είναι κ η τυχερή !!

Δημοσίευση

Όχι κορίτσια μου 2 βλαστοκυστες βγάλαμε και οι 2 ήταν με χρωμοσώμικες  ανωμαλίες δυστυχώς !! Απλά επειδή το fiv είναι σχετικά καινούριο δεν έχει τόσες κριτικές όσες τα άλλα δύο !

Έλεγα μήπως και το εμβρυολογικο του δεν είναι οοκ.. γιατί οι γιατροί οι περισσότεροι πλέον οι αυτοί που έχουμε αναφέρει είναι καλοί και έχουν επιτυχίες.. θέλω απλά αυτή τη φορά να πετύχει ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Ολα είναι θέμα εμβρύων στην τελική.. Κοιτα εγώ έπιασα με την πρώτη οπότε δε μπορώ να έχω παράπονο. Το ίδιο κ μια φίλη μου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. Πιστεύω ότι η επόμενη σου θα είναι κ η τυχερή !!

Συμφωνώ ότι όλα είναι θέμα εμβρύων !!!

Εμείς ήμασταν άτυχοι , τα έμβρυα δεν είχαν τον καρυοτυπο του άντρα που που αυτό ψάχναμε.. ήταν με χρωμοσομικες μας εξήγησαν πως αυτά τα δύο εάν δεν είχαμε τον προεμφυτευτικο θα τα εμφυτεύαμε θα παλινδρομουσαν και θα ψάχναμε το γιατί.. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Εμείς ήμασταν άτυχοι , τα έμβρυα δεν είχαν τον καρυοτυπο του άντρα που που αυτό ψάχναμε.. ήταν με χρωμοσομικες μας εξήγησαν πως αυτά τα δύο εάν δεν είχαμε τον προεμφυτευτικο θα τα εμφυτεύαμε θα παλινδρομουσαν και θα ψάχναμε το γιατί.. 

Οπότε γλυτωσες από μεγάλη στεναχώρια. Θεωρώ πως γι αυτό κανένας δε μπορεί να κάνει κάτι. Δε μπορούν να ξέρουν το dna του σπέρματος από πριν. Ακόμα τουλάχιστον γιατί στο μέλλον όλο κ κάτι καινούργιο θα βρουν οι επιστήμονες

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Οπότε γλυτωσες από μεγάλη στεναχώρια. Θεωρώ πως γι αυτό κανένας δε μπορεί να κάνει κάτι. Δε μπορούν να ξέρουν το dna του σπέρματος από πριν. Ακόμα τουλάχιστον γιατί στο μέλλον όλο κ κάτι καινούργιο θα βρουν οι επιστήμονες

Ναι βλέπω την θετική πλευρά !!

Απλα θέλω να πετύχει η επόμενη και εάν η λύση είναι αλλαγή κέντρου να το κάνω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι βλέπω την θετική πλευρά !!

Απλα θέλω να πετύχει η επόμενη και εάν η λύση είναι αλλαγή κέντρου να το κάνω!

Δεν ξέρω παρόλα αυτά δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να πάρεις μια 2η ή ακόμα κ 3η γνώμη.. Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο ραντεβού δεν το χρεώνουν 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

και εγώ αυτό πιστεύω, ότι δεν είναι θέμα γιατρού ή κέντρου, είναι θέμα καθαρά του κάθε εμβρύου.. εμείς το πρόβλημα είναι το σπέρμα, ήταν πολύ παθολογικό, αν και ο καρυότυπος του συζύγου είναι οκ. Θεωρώ ότι απλά δεν ήταν καλό το έμβρυο και τπτ περισσότερο, έπιασε ναι μεν αλλά είχε πρόβλημα εξ αρχής, γι' αυτό μπορεί να είχα και την αιμορραγία. Αλλά όλα είναι υποθέσεις. Θα κάνω εγώ τώρα και κανα δύο άλλες εξετάσεις που θέλω για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο ότι δεν είχε να κάνει κάτι με το αίμα μου και την σωστή αιμάτωση του εμβρύου μιας και δεν κατάφερα να το στείλω για έλεγχο. Και θα πάω στην επόμενη ετ με 2 λέω αυτή τη φορά για περισσότερες πιθανότητες.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Να σου πω είναι καλύτερο αυτό, δεν φορτώνεις τον οργανισμός σου με άσκοπα φάρμακα και δεν έχεις αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία της απόξεσης. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αυτή. Εγώ στην απόξεση ας πούμε είχα αιμορραγία και ελπίζω ο γιατρός να μου έκανε καλή δουλειά και να μην έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

και εγώ αυτό πιστεύω, ότι δεν είναι θέμα γιατρού ή κέντρου, είναι θέμα καθαρά του κάθε εμβρύου.. εμείς το πρόβλημα είναι το σπέρμα, ήταν πολύ παθολογικό, αν και ο καρυότυπος του συζύγου είναι οκ. Θεωρώ ότι απλά δεν ήταν καλό το έμβρυο και τπτ περισσότερο, έπιασε ναι μεν αλλά είχε πρόβλημα εξ αρχής, γι' αυτό μπορεί να είχα και την αιμορραγία. Αλλά όλα είναι υποθέσεις. Θα κάνω εγώ τώρα και κανα δύο άλλες εξετάσεις που θέλω για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο ότι δεν είχε να κάνει κάτι με το αίμα μου και την σωστή αιμάτωση του εμβρύου μιας και δεν κατάφερα να το στείλω για έλεγχο. Και θα πάω στην επόμενη ετ με 2 λέω αυτή τη φορά για περισσότερες πιθανότητες.

Να σου πω είναι καλύτερο αυτό, δεν φορτώνεις τον οργανισμός σου με άσκοπα φάρμακα και δεν έχεις αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία της απόξεσης. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αυτή. Εγώ στην απόξεση ας πούμε είχα αιμορραγία και ελπίζω ο γιατρός να μου έκανε καλή δουλειά και να μην έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον..

Ναι κορίτσι μου ελπίζω την επόμενη φορά να είναι τυχερό το εμβρυακι σας !!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Ναι κορίτσι μου ελπίζω την επόμενη φορά να είναι τυχερό το εμβρυακι σας !!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, και σε σας εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν εμβρυάκια που να είναι και τα μελλοντικά παιδάκια σας..!!!
Να δώσει ο Θεός και η Παναγία να γίνουμε κάποια στιγμή γονείς..!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...