Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ κορίτσια φοβάμαι! Πως το περάσατε αυτό; Βοηθήστε με οι παλιές. Νομίζω θα αδιαθετήσω. Έχω πονάκια στην κοιλιά και πόνο στο στήθος. Θελω να κλαίω από τώρα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Αχ κορίτσια φοβάμαι! Πως το περάσατε αυτό; Βοηθήστε με οι παλιές. Νομίζω θα αδιαθετήσω. Έχω πονάκια στην κοιλιά και πόνο στο στήθος. Θελω να κλαίω από τώρα 

Οσο παιρνεις τα φαρμακα δε θα σου ερθει περιοδος. Πολλα συμπτωματα ειναι και απο αυτα μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι προκαταβολικα. Ποτε ειναι να κανεις χοριακη; 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Οσο παιρνεις τα φαρμακα δε θα σου ερθει περιοδος. Πολλα συμπτωματα ειναι και απο αυτα μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι προκαταβολικα. Ποτε ειναι να κανεις χοριακη; 

Τη Τρίτη. Κι οι μέρες δεν περνάνε. Φοβάμαι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Υπάρχει κάποια που έκανε τεστ πιο νωρίς; 

στις Just now, ο/η Sofi990 είπε:

Τη Τρίτη. Κι οι μέρες δεν περνάνε. Φοβάμαι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Υπάρχει κάποια που έκανε τεστ πιο νωρίς; 

Ναι καλε πολλες κανουν τεστ αν δεν μπορεις να περιμενεις κανε ενα τεστακι. Προσωπικα επειδη εχω διαβασει πολλα για τα τεστ δεν ηθελα να κανω για να μην παρω ψευδες αποτελεσμα και στεναχωρηθω η χαρω τζαμπα. Εκανα ομως νωριτερα χοριακη. Ηταν να κανω Δευτερα και την εκανα Παρασκευη. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Ναι καλε πολλες κανουν τεστ αν δεν μπορεις να περιμενεις κανε ενα τεστακι. Προσωπικα επειδη εχω διαβασει πολλα για τα τεστ δεν ηθελα να κανω για να μην παρω ψευδες αποτελεσμα και στεναχωρηθω η χαρω τζαμπα. Εκανα ομως νωριτερα χοριακη. Ηταν να κανω Δευτερα και την εκανα Παρασκευη. 

Είχες κάποιο σύμπτωμα;; Αγχώνομαι μέχρι και δεν νυστάζω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi990 είπε:

Είχες κάποιο σύμπτωμα;; Αγχώνομαι μέχρι και δεν νυστάζω 

Δεν ειχα καθολου συμπτωματα. Εχουμε διαβασει πολλες ιστοριες. Γυναικες που ειχαν συμπτωματα και πηραν αρνητικο αποτελεσμα κι αλλες που δεν ειχαν και πηραν θετικο, οποτε μη βασανιζεσαι αδικα και στεναχωριεσαι. Προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι το αγχος μονο κακο κανει. Απασχολησε το μυαλο σου με αλλα πραγματα για να περασουν πιο γρηγορα οι μερες αν και καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Δεν ειχα καθολου συμπτωματα. Εχουμε διαβασει πολλες ιστοριες. Γυναικες που ειχαν συμπτωματα και πηραν αρνητικο αποτελεσμα κι αλλες που δεν ειχαν και πηραν θετικο, οποτε μη βασανιζεσαι αδικα και στεναχωριεσαι. Προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι το αγχος μονο κακο κανει. Απασχολησε το μυαλο σου με αλλα πραγματα για να περασουν πιο γρηγορα οι μερες αν και καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου. 

Προσπαθώ αλλά εγώ έχω ελαφριά πονάκια! Κι όσες ακούω που τα κατάφεραν δεν είχαν κανένα πόνο! Όπως εσυ 😞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi990 είπε:

Προσπαθώ αλλά εγώ έχω ελαφριά πονάκια! Κι όσες ακούω που τα κατάφεραν δεν είχαν κανένα πόνο! Όπως εσυ 😞

Μη στεναχωριεσαι εγω ξερω κοπελα που ειχε πονακια χαμηλα και νομιζε κι αυτη οτι θα αδιαθετησει και τελικα πηρε θετικο αποτελεσμα, αλλωστε ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, μη συγκρινεις τον ευατο σου με αλλες περιπτωσεις. Να εισαι δυνατη, ευχομαι να πανε ολα και να παρεις μια μεγαλη χοριακη! 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Μη στεναχωριεσαι εγω ξερω κοπελα που ειχε πονακια χαμηλα και νομιζε κι αυτη οτι θα αδιαθετησει και τελικα πηρε θετικο αποτελεσμα, αλλωστε ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, μη συγκρινεις τον ευατο σου με αλλες περιπτωσεις. Να εισαι δυνατη, ευχομαι να πανε ολα και να παρεις μια μεγαλη χοριακη! 

Σ ευχαριστώ και μακάρι! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Η αδερφή μου νόμιζε θα αδιαθετησει κι έλεγε άντε να κόψω τα φάρμακα αφού δεν πέτυχε. Θετική χοριακη τελικά. Εγώ κανένα σύμπτωμα, αρνητικά τεστ μέχρι έκτη ημέρα σίγουρα, θετική χοριακη επίσης. Σαββατοκύριακο κάνε τεστ. Καλή επιτυχία!

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Σ ευχαριστώ και μακάρι! 

Στις τρεις αρνητικές χοριακες δεν είχα κανένα σύμπτωμα.

Στις τρεις θετικές χοριακες δεν είχα κανένα σύμπτωμα.

Φίλη μου είχε πονακια και ήταν έγκυος 

Ίδια φίλη είχε πονακια και δεν ήταν έγκυος 

Δεν υπάρχουν συμπτώματα...

Θετική σκέψη!

Καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...