Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος με μπανάκια, κοκτέιλ, βουτιές στα βαθιά,ηλιοθεραπεία ,μπρατσακια , κουβαδάκια και στις κοιλίτσες μας καταφθάνουν γλυκά μωράκια 🩷

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι μου κάνετε; Ναι μου ήρθε περίοδος ξεκίνησα τα φάρμακα και 25/7 παμε για εμβρυομεταφορα με το καλό 🙏🏻🙏🏻

Είμαι τόσο μα τόσο σίγουρη για την επιτυχία σου που απλά θα ευχηθώ με το καλό να υποδεχτείς το/τα μωράκι/α σου στην κοιλίτσα σου ❤️❤️❤️ Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες που μπορείς να πιεις τα ποτάκια σου, και να κάνεις όλα όσα σε λίγες μέρες δεν θα μπορείς 🙏🙏🙏🍼🍼🍼

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Είμαι τόσο μα τόσο σίγουρη για την επιτυχία σου που απλά θα ευχηθώ με το καλό να υποδεχτείς το/τα μωράκι/α σου στην κοιλίτσα σου ❤️❤️❤️ Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες που μπορείς να πιεις τα ποτάκια σου, και να κάνεις όλα όσα σε λίγες μέρες δεν θα μπορείς 🙏🙏🙏🍼🍼🍼

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ανυπομονώ τοσο πολύ!! Βέβαια που και που έρχονται οι αρνητικές σκέψεις που δεν λένε να φύγουν αλλά κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι μικρά πατουσακια 😍🙏🏻 και όλα εξαφανίζονται! 

Θα σας γράφω τα νέα μου πιο συχνά, απλά αυτές οι μέρες ηταν λίγο δύσκολες ψυχολογικά και σωματικά και χρειάζομαι λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι οτι θα μάθετε πρώτες τα αποτελέσματα 😍😍

στις πριν 58 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ανυπομονώ τοσο πολύ!! Βέβαια που και που έρχονται οι αρνητικές σκέψεις που δεν λένε να φύγουν αλλά κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι μικρά πατουσακια 😍🙏🏻 και όλα εξαφανίζονται! 

Θα σας γράφω τα νέα μου πιο συχνά, απλά αυτές οι μέρες ηταν λίγο δύσκολες ψυχολογικά και σωματικά και χρειάζομαι λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι οτι θα μάθετε πρώτες τα αποτελέσματα 😍😍

Κορίτσι μου τιμή μας να μας κοινοποίησεις τα ευχάριστα! Εδώ σε αυτή την ομάδα νιώθω τόσο έντονα την αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών που βιώνουμε όλες την ίδια κατάσταση! ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσι μου τιμή μας να μας κοινοποίησεις τα ευχάριστα! Εδώ σε αυτή την ομάδα νιώθω τόσο έντονα την αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών που βιώνουμε όλες την ίδια κατάσταση! ❤️

Πόσο πολύ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου...είπες κάτι φοβερό..είπες "τιμή μας" και αμέσως αντιλήφθηκα πως όντως είναι τιμή μας! Τιμή μας να χαρούμε με την χαρά των φίλων μας εδώ , να αγωνιούμε με τις αγωνίες τους και να κλαιμε με τις στεναχώριες τους....όλα αυτά είναι τιμή μας να τα μοιραζόμαστε. Χωρίς επικρίσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς σαχλες κουβέντες,χωρίς κουτσομπολιό ,αλλά συζητήσεις με αγάπη, ενδιαφέρον και αλληλεγγύη.

Όπως λέω πάντα ,μια για όλες και όλες για μία! Ζητωωωω!!!

στις πριν 11 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Αχ ανυπομονώ..!!!!με το καλοοοο να δούμε το θετικό σου τεστ και την χοριακη σου!!!!!🙏

στις πριν 11 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Εύχομαι γρήγορα να δεις το θετικό τεστακι και να μας το στείλεις να χαρούμε και εμείς εδώ μαζί σου 

θα περιμένουμε νέα σου με το καλό! 💕🍼

Καλημέρα κορίτσια μου! Ευχαριστώ πολύ και παλι για τα ομορφα λόγια σας. Είναι αλήθεια ότι εδώ μέσα βρίσκουμε όλες μια διέξοδο στο πιο δύσκολο ταξίδι για όλες μας. Και ευχαριστώ το Θεο που υπάρχετε αλήθεια! Να σας εχει καλά και να σας στείλει αυτό που τοσο επιθυμείτε όλες και όσες ήδη ζείτε αυτό το όμορφο ταξίδι να το ευχαριστηθειτε με τη ψυχή σας 🙏🏻😍 μακάρι όλες μας να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να νιώσουμε μικρά πατουσακια στη κοιλίτσα μας♥️♥️

Καλημέρα σε όλες, @singing in the rain τελικά έκανα εχθές το απόγευμα ξανά τεστάκι ωορρηξίας και όντως έδειξε θετικό. Ευχαριστώ για την συμβουλή

@marinaP Παρακολουθώ τι γράφεις και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις το μωράκι που επιθυμείς σύντομα!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Girly είπε:

....πάλι καφέ βλεννες είδα τώρα το πρωί στο σκούπισμα ...δύο μέρες δεν είχα σχεδόν τίποτα ..τώρα πάλι ...θα τρελλαθω στο τελος

Ααααα Ε τότε εγω λέω κάτι έγινε...🙏😉😉😉😀😀😀😀

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Girly είπε:

....πάλι καφέ βλεννες είδα τώρα το πρωί στο σκούπισμα ...δύο μέρες δεν είχα σχεδόν τίποτα ..τώρα πάλι ...θα τρελλαθω στο τελος

από την εξέταση τόσες μερες ; Πολύ δεν είναι ; Φαντάζομαι δεν είναι και η πρώτη φορά που κανείς μια τέτοια εξέταση… 

Μακαρι να είναι ένα θετικο σημάδι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα!!! 

Εεεε θα τρελαθούμε τελείως....Βρε δεν κάνεις ένα τέστ ή χοριακή.. ότι σε βολεύει ... Έχω έντονη την ιδέα στο μυαλό για κάποιο λόγο ... :P 

Πραγματικά έχω θορυβηθεί τόσο πολύ..δεν μπορώ να ησυχάσω. Πάνω που ησυχάζω και κάπως καθαρίζω μετά έχω . Τώρα έχω καφέ στάμπα στο εσώρουχο. Μόλις γύρισα σπίτι και προσπαθώ να επικοινωνήσω με την πάλια γυναικολόγο. Έχω καταμπερδευτει και με δαυτους. Γενικά ένα άγχος 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Πραγματικά έχω θορυβηθεί τόσο πολύ..δεν μπορώ να ησυχάσω. Πάνω που ησυχάζω και κάπως καθαρίζω μετά έχω . Τώρα έχω καφέ στάμπα στο εσώρουχο. Μόλις γύρισα σπίτι και προσπαθώ να επικοινωνήσω με την πάλια γυναικολόγο. Έχω καταμπερδευτει και με δαυτους. Γενικά ένα άγχος 

Κανε ένα τεστακι.....

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Να έρθει πιο.νωρις η περίοδος παιζει; οξ εξετάσεις έδειξαν μόνο εκείνο το μικρόβιο;.αλλά αυτά φέρνουν κόκκινο αίμα όχι καφέ 🤔 γκιρλι θα με τρελάνει του σύστημα σου πες του. Μόνο εγκυμοσύνη πάει το μυαλό μου με τόσες μέρες καφέ. Αλλά δεν ήθελα να στο πω για να μη σου φούσκωσω τα μυαλά... αλλα.και σημερα; κάνε κάνα τεστ το σκ 

Τεστακι έχω μόνο ένα λέω να το κάνω αύριο. Κανονικά με ένα τεστ δε θα το διακινδυνευα να το χαλαλισω τόσο νωρίς αλλά με όλα αυτά λέω να το κάνω αύριο πρωί γιατί τώρα ήδη πήγα τουαλέτα πόσες φορές. 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Τεστακι έχω μόνο ένα λέω να το κάνω αύριο. Κανονικά με ένα τεστ δε θα το διακινδυνευα να το χαλαλισω τόσο νωρίς αλλά με όλα αυτά λέω να το κάνω αύριο πρωί γιατί τώρα ήδη πήγα τουαλέτα πόσες φορές. 

Κάνε βρε κορίτσι ένα τεστάκι ναι... ή χοριακή ότι σε βολεύει... στο έγραψα και πιο πάνω.. δεν μπορεί τόσα καφέ υγρά και μια να τα έχεις μια όχι ... Δεν ξέρω έχω ένα προαίσθημα  από τότε που έλεγες ότι μια έχεις καφέ υγρά μια όχι .. αλλά μου το απέκλειες από την άλλη και δεν επέμεινα... τώρα όμως μου χτυπάει καμπανάκι... :) εύχομαι ειλικρινά να έχεις ευχάριστα!! :) 

Ωραία κάντο αύριο το πρωί... πότε περιμένεις περίοδο;;;;;αχ άντε άντε να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ωραία κάντο αύριο το πρωί... πότε περιμένεις περίοδο;;;;;αχ άντε άντε να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

Περίοδο περιμένω σε 5 μέρες. Στις 17/7..

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Έκανα τεστακι κορίτσια μου. Αρνητικό είναι. Σας το ανεβάζω. Το έκανα πριν λίγο αλλά είχα πιει και χυμό και νερό. IMG_20230712_155910.thumb.jpg.07668a1e5ca2962a9e29fae5fcc0699d.jpg

Εγώ πλέον νομίζω ότι σε όλα τα τεστ βλέπω αχνές γραμμές. Εστιάζει μάλλον το μυαλό μου εκεί που είναι να φανεί και τη δημιουργεί κι ας μην υπάρχει, οπότε δε θα πω κάτι. Μόνο ότι 5 μέρες πριν την καθυστέρηση ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα! Μην ανησυχείς, ξαναπάρε τον γιατρό να σε ενημερώσει! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Εγώ πλέον νομίζω ότι σε όλα τα τεστ βλέπω αχνές γραμμές. Εστιάζει μάλλον το μυαλό μου εκεί που είναι να φανεί και τη δημιουργεί κι ας μην υπάρχει, οπότε δε θα πω κάτι. Μόνο ότι 5 μέρες πριν την καθυστέρηση ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα! Μην ανησυχείς, ξαναπάρε τον γιατρό να σε ενημερώσει! 

Και γω μια από τα ίδια...οπότε το αφήνω και βλέπουμε σε κάνα δυο μέρες... Εδώ το έχω κάνει σκίαση για καλύτερο αποτέλεσμα,το έχω επεξεργαστεί δλδ . Αλλά όταν θέλουμε κάτι πολύ καμιά φορά το βλέπουμε και ας μην υπάρχει! Όπως και να χει είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αύριο πρέπει να πάρω τεστ εμπορίου. Δώστε ιδέες ποιο να παρω

Έκανα τεστακι κορίτσια μου. Αρνητικό είναι. Σας το ανεβάζω. Το έκανα πριν λίγο αλλά είχα πιει και χυμό και νερό. IMG_20230712_155910.thumb.jpg.07668a1e5ca2962a9e29fae5fcc0699d.jpg

Αυτά τα τεστ νομίζω αργούν να δείξουν σκούρα γραμμή. Έχω δει ότι αρχίζουν να σκουραίνουν μετά την καθυστέρηση κι ας υποτίθεται ότι είναι τόσο ευαίσθητα.

Καλύτερα να κάνεις ένα αύριο το πρωί με πρωινά ούρα και ακόμα καλύτερα να περιμένεις το Σάββατο. Αν και μεταξύ μας, ξέρω ότι από την στιγμή που σου μπήκε στο μυαλό είναι δύσκολο.

Πάντως, νομίζω κι εγώ βλέπω μια σκιά...δεν ξέρω αν κάνουν γραμμές τα μάτια μου😅

Σκέψου ότι είσαι 9 μέρες μετά την ωορρηξία, οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τα περισσότερα δείχνουν τουλάχιστον 12 μέρες μετά. 

Μακάρι να είναι θετικό και να ήταν αίμα εμφύτευσης αυτά τα καφέ υγρά που είδες ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Girly είπε:

Και γω μια από τα ίδια...οπότε το αφήνω και βλέπουμε σε κάνα δυο μέρες... Εδώ το έχω κάνει σκίαση για καλύτερο αποτέλεσμα,το έχω επεξεργαστεί δλδ . Αλλά όταν θέλουμε κάτι πολύ καμιά φορά το βλέπουμε και ας μην υπάρχει! Όπως και να χει είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αύριο πρέπει να πάρω τεστ εμπορίου. Δώστε ιδέες ποιο να παρω

Δεν ξέρω ποιο τεστ, πάντως τα clear blue τα κλασσικά εμένα μου είχαν βγάλει γραμμή εξάτμισης!! Δύο τεστ και είχα μπερδευτεί..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...