Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

KID & FUN 10 - 12 Απριλίου 2009 στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και διαδραστικό πολυθέαμα που αφορά το Παιδί 0-12 ετών, τους γονείς και το ευρύ κοινό. Αποστολή της Kid & Fun είναι η πολύπλευρη ενημέρωση, η πρωτότυπη ψυχαγωγία και η βιωματική εκπαίδευση, τόσο των παιδιών, όσων και των γονιών. Ελάτε όλες με τα παιδάκια σας!!!!Πέρσυ πήγα και ήταν τέλεια!!!!

Ωράριο Λειτουργίας Kid & Fun:

Σάββατο

11 Απριλίου 2009 ώρες: 10.00 - 21.00

Κυριακή

12 Απριλίου 2009 ώρες: 10.00 - 21.00

Μ.Δευτέρα

13 Απριλίου 2009 ώρες: 10.00 - 21.00

Εισιτήριο Εισόδου: 6,0 €

(*) Το εισιτήριό σας μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη γραμματεία κατά την είσοδό σας στο Περίπτερο 15 της ΔΕΘ.

(**) Το εισιτήριό σας ισχύει για μία φορά κατά την είσοδό σας στους χώρους της Kid & Fun και μ' αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια παραμονής σας στην Kid & Fun.

Οδηγίες για τους γονείς:

- Απαραίτητη η συνοδεία των παιδιών από τους γονείς!!!

- Ζητήστε το ειδικό αυτοκόλλητο ασφαλείας 'Kidi & Fanouris' για τα παιδιά κατά την είσοδό σας στους χώρους της Kid & Fun, και κόλληστε το επάνω στη μπλούζα του παιδιού (και όχι στο μπουφάν ή στη ζακέτα).

- Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα εφεδρικό μπλουζάκι για το παιδί σας σε περίπτωση που ιδρώσει. Έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια παρέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ως μαμά από Θεσσαλονίκη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, θέλω πολύ να πάω φέτος τον Χρήστο μου. Θυμάμαι πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος, κάποια κοπέλα ( μήπως ήσουν εσύ :huh: ? ) το είχε αναφέρει και ή δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ για τις ημερομηνίες ή επειδή ήταν μικρούλης ο Χρήστος δεν είχαμε πάει …..

Φέτος θα προσπαθήσω να το θυμηθώ και φυσικά να καταφέρω να πάω, εμένα με τρελαίνουν περισσότερος τα παιχνίδια για παιδιά :silly: :silly: ………

Σε ευχαριστώ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μια απ τα ιδια ειμαι απο μακρυα (πατρα)εχω ακουσει απο μια φιλη ψυχαγωγικο και ενημερωτικο,και γινετε καθε χρονο αν δεν κανω λαθος!!!

τυχερες οσες θα πατε με τα ζουζουνια σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...