Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Ιούνιος ο Θεριστής ήρθε και γεμίζει χαρά τις γυναίκες που ονειρεύονται μωράκια στην αγκαλιά! Με ελπίδα και αγάπη η κοιλιά θα φουσκώσει γλυκά, και όμορφα μωράκια μέσα θα μεγαλώνουν τρυφερά ​ ​❤️🤰🍼

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα ο αντρας μου όταν είχε κάνει καλλιέργεια στο σπερμα είχαν βρει ένα μικρόβιο 

το σπερμοδιαγραμμα μας είπαν πως ήταν οκ είμασταν μέσα σε φυσιολογικές τιμές αλλά μας είπαν ότι εχει περιθώρια βελτιώσεις  αν κάναμε θεραπεία για το μικρόβιο γιατί αυτό επηρέαζε στην ποσότητα σπερματοζωαρίων, το ph και το dfi (είναι εξέταση για το dna μορφολογία) 

εχει κάνει θεραπεία για το μικρόβιο; 

Όχι κορίτσι μου μόλις σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα! Δεν περίμενα με τίποτα να είναι τόσο χάλια 😔😔 μακάρι με την θεραπεία να είναι καλύτερα. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dimitrapth είπε:

Ναι πολλοί μικροοργανισμοί (Escherichia coli, Stapylococcus aureus, Enterococcous faecalis, Ureoplasma, Mycoplasma, Chlamydia) επηρεάζουν την μορφολογία και την κινητικότητα του σπέρματος είτε εξαιτίας άμεσης επαφής είτε από μία ουσία που εκκρίνουν που λέγεται παράγοντας ακινητοποίησης του σπερματοζωαρίου, υπάρχει και σχετική βιβλιογραφία αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα άρθρο είναι στα αγγλικά. Μην ανησυχείς όμως γιατί τα νούμερα αυτά μετά από θεραπεία μπορεί να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Λογικά θα κάνετε μαζί θεραπεία έτσι; Τουλάχιστον ξέρετε τι είναι, από την στιγμή που το εντοπίσατε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και θα τα συζητήσετε όλα με τον γιατρό σας! Δες την θετική πλευρά ότι ξέρεις τί συμβαίνει και από εδώ και πέρα κάνετε στοχευμένα πράγματα. Δες το σαν ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σας! ❤️ 

Ναι κορίτσι μου αν μπορείς να μου στείλεις την βιβλιογραφία ♥️♥️ το μικρόβιο ονομάζεται Enterococcus faecalis είναι ένα από αυτά που ανέφερες! Ελπίζω να φεύγει με απλή αντιβίωση και να μην μας ταλαιπωρήσει πολύ 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου μόλις μου έστειλε ο γιατρός τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του άντρα μου και είναι αποκαρδιωτικα!!! Πριν 1.5 χρόνο σε εξειδικευμένο κέντρο ήταν καλές και τώρα πάλι σε εξειδικευμένο κέντρο είναι χάλια! 3% φυσιολογικές μορφές 0% προωθητική κίνηση 31% αγρη προωθητική κίνηση!! Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή έκανε καλλιέργεια και έχει μικρόβιο αλλά από πότε επειρεαζει το μικρόβιο την μορφολογία? 😔😔😔

Ένα λεπτό!! Πριν τη μορφολογία είχε;;

στις πριν 21 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ναι κορίτσι μου αν μπορείς να μου στείλεις την βιβλιογραφία ♥️♥️ το μικρόβιο ονομάζεται Enterococcus faecalis είναι ένα από αυτά που ανέφερες! Ελπίζω να φεύγει με απλή αντιβίωση και να μην μας ταλαιπωρήσει πολύ 

Κορίτσι μου γενικα τα μικρόβια επηρεάζουν παρά πολύ το σπερμα ! Θα πάρει αντιβίωση και θα επανέλθει να μην σε ανησυχεί ! Είχε και εμένα παλια ο σύντροφος μου και μάλιστα του είχε προχωρήσει και στον προστάτη όποτε ήταν πιο δύσκολη η κατάσταση ! Πήρε αντιβίωση για κάποιο διάστημα και εφυγε! Μετά από καιρο που έκανε το σπερμοδιαγραμμα γτ μας το ζήτησε ο γυναικολόγος καθώς μπήκαμε σε διαδικασία για μπεμπε βγήκε μια χαρα ❤️ μη σε ανησυχεί καθόλου το σπερμα θα φτιάξει 💕

στις πριν 1 ώρα, ο/η singing in the rain είπε:

Εσείς απ'ότι θυμάμαι έχετε μια χαρά σπέρμα οπότε μην ανησυχείς για τις επαφές!! Μια χαρά θα έζησε για να προλάβει!! 🙏🙏🙏

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι🙏🙏🙏

στις πριν 58 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Όχι κορίτσι μου μόλις σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα! Δεν περίμενα με τίποτα να είναι τόσο χάλια 😔😔 μακάρι με την θεραπεία να είναι καλύτερα. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο 

Εμείς κάναμε θεραπεία και οι δυο μαζί πήραμε ένα μήνα αντιβίωση + βιταμίνες και μετά από 3 μήνες του είχαν πει να πάμε να κάνει επανέλεγχο να δούμε αν είχε φύγει το μικρόβιο αλλά είχα μείνει εγκυος και έτσι δεν πήγε ποτε να ξανά κάνει καλλιέργεια εμάς ήταν το μικρόβιο μυκοπλασμα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Δεν μου έχει τύχει αλλά όπως λένε τα κορίτσια θα υπάρχει κάποια θεραπεία... Εύχομαι να σου βρουν κάποια αντιβίωση να περάσει σύντομα... Να σκέφτεσαι θετικά σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση 🙏

Ένα λεπτό!! Πριν τη μορφολογία είχε;;

Ήταν στο 40% πριν η μορφολογία!! Όταν λέω πριν εννοώ πριν 1.5 χρόνο δηλαδή! Με 3% μορφολογία η σύλληψη είναι σχεδόν αδύνατον να συμβεί! Τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα 

Βρε κορίτσια μιας και λέτε για μικρόβια, έκανα την προηγούμενη εβδομάδα καλλιέργεια και βγήκα θετική στον σταφυλόκοκκο. Με δυο γυναικολόγους που μίλησα μου είπαν να πάρω αντιβίωση, αλλά δεν είπαν να πάρει και ο άντρας μου. Λογικά όμως θα πρέπει, σωστά; (Ο ένας δεν μ απάντησε ποτέ και τον άλλον ξέχασα να τον ρωτήσω). 

στις Just now, ο/η annitakianna είπε:

Ήταν στο 40% πριν η μορφολογία!! Όταν λέω πριν εννοώ πριν 1.5 χρόνο δηλαδή! Με 3% μορφολογία η σύλληψη είναι σχεδόν αδύνατον να συμβεί! Τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα 

Εμάς συνέβη με 1%!! Έχε πίστη κορίτσι μου!! Όλα γίνονται!

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια. Νιώθω πολύ καλύτερα και επιτέλους νιώθω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθώσω γιατί 2 χρόνια τώρα το μόνο που άκουγα ήταν "όλα είναι μια χαρά".. υπομονή θέλει τώρα γιατί θα αργήσει το μπεμπέ αλλά που θα πάει θα έρθει 

στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Γι'αυτό κορίτσι μου είπα "σχεδόν" εσένα εννοούσα 😁😁🥰🥰🥰

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Βρε κορίτσια μιας και λέτε για μικρόβια, έκανα την προηγούμενη εβδομάδα καλλιέργεια και βγήκα θετική στον σταφυλόκοκκο. Με δυο γυναικολόγους που μίλησα μου είπαν να πάρω αντιβίωση, αλλά δεν είπαν να πάρει και ο άντρας μου. Λογικά όμως θα πρέπει, σωστά; (Ο ένας δεν μ απάντησε ποτέ και τον άλλον ξέχασα να τον ρωτήσω). 

Φαντάζομαι ότι αν έχετε επαφές χωρίς προφυλάξεις θα πρέπει να πάρετε και οι 2!! Εσύ κάτι ελαφρή θα πάρεις μάλλον τύπου παιδική αντιβίωση 

στις Just now, ο/η annitakianna είπε:

Φαντάζομαι ότι αν έχετε επαφές χώρος προφυλάξεις θα πρέπει να πάρετε και οι 2!! Εσύ κάτι επαφή θα πάρεις μάλλον τύπου παιδική αντιβίωση 

Προς το παρόν φοβάμαι, αλλά δε θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να συμβεί. Καλοκαίρι είναι 😂😜 Όχι μια κανονική μου έδωσε για 7 ημέρες αλλά είναι από τις συμβατές για εγκυμοσύνη. Θα πάρουμε τον ουρολόγο του να μας πει αν είναι! (Αν χρειαστείς ουρολόγο Θεσσαλονίκη, έχω να σου προτείνω έναν εξαιρετικό!)

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γιατί δεν τον ενοχλείς να τον ρωτήσεις; Εγώ πάντως όταν είχα θέμα με candida τον έστειλα τον άντρα μου σε ανδρολόγο, τελικά αυτός με κολλούσε και είχα επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις. 🙄 Τι τραβάμε πια!

Το 3% @annitakianna δεν είναι δεικτικό για την υπογονιμότητα! Είναι ενδεικτικό για το σπέρμα. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να τύχουν όλα τα άλλα σωστά και το 3% να γίνει 100%. Κάθε εγκυμοσύνη είναι ένα τυχαίο και ανεξάρτητο γεγονός!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ωχ..εμάς ήταν στο 6% αλλά δε μου είπε κάτι ο γυναικολόγος για τη μορφολογία..🙄

Βέβαια τώρα προσπαθούμε λίγο με διατροφή, έχει εξάλλου και χολιστερινη ο σύντροφός μου και Σεπτέμβρη θα ξανακάνουμε σπερμοδιάγραμμα!

Κορίτσια τώρα θορυβήθηκα κι εγώ! Πόσο πρέπει να είναι η μορφολογία;; Σκέφτομαι μήπως τελικά κι εμείς προσπαθούμε αδίκως με το 6%.. γενικά ήταν λίγο στο όριο το σπέρμα, αλλά επειδή είχε άρρωστησει πιο πριν πιθανότατα με κοβιντ, είπαμε να το ξαναδούμε μετά το καλοκαίρι..

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου είσαι ευλογημένη!! Εσείς προσπαθούσατε καιρό; Είχε και χαμηλή κινητικότητα το σπέρμα ή μόνο μορφολογία χαμηλή;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσι μου είσαι ευλογημένη!! Εσείς προσπαθούσατε καιρό; Είχε και χαμηλή κινητικότητα το σπέρμα ή μόνο μορφολογία χαμηλή;

Και η αγαπημένη @Παρασκευαιδου είναι ευλογημένη γιατί μόλις σταμάτησαν τις προσπάθειες της εξωσωματικής και με χάλια σπέρμα, έμεινε έγκυος φυσιολογικά και τώρα κρατάει στην αγκαλια της έναν μπεμπαρο!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η misofeggaro είπε:

Και η αγαπημένη @Παρασκευαιδου είναι ευλογημένη γιατί μόλις σταμάτησαν τις προσπάθειες της εξωσωματικής και με χάλια σπέρμα, έμεινε έγκυος φυσιολογικά και τώρα κρατάει στην αγκαλια της έναν μπεμπαρο!!!

Είναι θαύμα η σύλληψη σίγουρα! Από τα πιο όμορφα! Προσπαθώ κι εγώ να πιστεύω ότι θα συμβεί και σε μας! 🙂🙂

Μετά από πυρετό είχε χάλια αριθμό κινητικότητα μορφολογία! Όλα δηλαδή 😂 10 μήνες στο σύνολο συστηματικά! Πάντως, αν και οι φ.τ. διαφέρουν ανάλογα τα εργαστήρια, στο δικό μας πχ το όριο ήταν το 4%, οπότε αν και σε εσάς ισχύει αυτό είστε μια χαρά! Και φίλη μου με χάλια σπερμοδιαγραμμα ο άντρας της, τον επόμενο μήνα των αποτελεσμάτων έμεινε έγκυος. Ίσως τελικά χαλαρώνεις όταν το δεις αυτό και έρχεται… τι να πω! 

Κοριτσια οι φυσιολογικές τιμές από κεντρο σε κεντρο αλλάζουν δλδ είναι διαφορετικές! Εμάς η μορφολογία ήταν 4% και δίπλα έλεγε φυσιολογική  και ο γιατρός μας είπε ότι είναι μια χαρα και δεν χρειάζεται ούτε να πάρει κάτι ούτε να κάνει ! Μη σας πιανει πανικός με τις τιμές γτ διαφέρουν από κεντρο σε κεντρο❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε και οι δυο θεραπεία με αντιβίωση αλλά να ρωτήσεις σίγουρα τον γιατρό σου να σου πει.. μην ντραπείς να τον ρωτήσεις είναι βασικό 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια οι φυσιολογικές τιμές από κεντρο σε κεντρο αλλάζουν δλδ είναι διαφορετικές! Εμάς η μορφολογία ήταν 4% και δίπλα έλεγε φυσιολογική  και ο γιατρός μας είπε ότι είναι μια χαρα και δεν χρειάζεται ούτε να πάρει κάτι ούτε να κάνει ! Μη σας πιανει πανικός με τις τιμές γτ διαφέρουν από κεντρο σε κεντρο❤️

Βασικά βλακεια είπα ! το κατώτερο όριο είναι 4% σε εμάς και εχουμε μορφολογία 4% όποτε είμαστε στο όριο! Ο γιατρός μας είπε ότι είναι μια χαρα το σπερμοδιαγραμμα! Λέτε να πρέπει να ανησυχήσω;;;;;

στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Προς το παρόν φοβάμαι, αλλά δε θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να συμβεί. Καλοκαίρι είναι 😂😜 Όχι μια κανονική μου έδωσε για 7 ημέρες αλλά είναι από τις συμβατές για εγκυμοσύνη. Θα πάρουμε τον ουρολόγο του να μας πει αν είναι! (Αν χρειαστείς ουρολόγο Θεσσαλονίκη, έχω να σου προτείνω έναν εξαιρετικό!)

Κορίτσι μου θα φύγει με την αντιβίωση ❤️ απλά αυτό που είπαν και τα κοριτσια να τον ρωτήσεις μήπως πρέπει να πάρει και ο σύντροφος σου για να μη το μεταφέρετε ο ένας στον άλλον!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...