Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κατερίνα μου και εγώ από καούρες και παλινδρομηση δεν έχω παράπονο....δεν ηρεμώ όλο το βράδυ...αλλά όπως τα λες αρνούμαι προς το παρόν να πάρω χάπια...αν χειροτερεψει βέβαια δε ξέρω τι θα κάνω..
Κάναμε και εμείς το ντοπλερ σήμερα...ήταν όλα καλά...30+2 είμαι σήμερα εγώ...τα μωρά ήταν περίπου 1300-1350 γραμμάρια... που για δισυμα μας είπε πως ειναι καλά...αλλααααα αγχώθηκα λιγακι γιατί μ βρήκε οριακά αυξημένο αμνιακό υγρό...μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό αλλα να παρακολουθω πιο συστηματικά την πιεση και το ζαχαρο μου...τα οποια και τα δυο ειναι πολυ καλα προς το παρον...αύριο έχω ραντεβού με το δικό μου γιατρό να δω τι θα μου πει και εκείνος...
Ναι ναι μου το είχες πει το θυμάμαι και θυμάμαι που σχολίασες και το μισό πόντο στο ύψος που μου είπε πως πήρε
τέλος πάντων τώρα σε δύο βδομάδες θα πάμε για το bexsero και θα την ξανά μετρήσουμε
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.