Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια εχει κόρη ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δει, και όποια ένα μωράκι θέλει, αυτός ο Μάρτης να το φέρει​👶​🍼​ ❤️

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Ίσως μπερδευεται επειδή δεν καθαρίζει το υπόλοιπο να γίνει ασπρο. Ναι ναι εμένα θετικό μου φαίνεται!!!

Ναι μπορεί γι αυτό, θα κάνω κ πιο αργά ένα να δω😋 πάει θα ξεζουμιστει αυτές τις μέρες κ εχθές είχαμε επαφή και 3 μέρες ακόμα στάνταρ θα γινει😁

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Ωραία άρα μάλλον συμβαίνει καμιά φορά. εμένα αρνητικό το τεστ ωορηξιας και το χθεσινό και το σημερινό.κανω μόνο για να επιβεβιωσω ότι τελείωσε το πικ της ορμόνης...σήμερα έχω μόνο πόνο στο δεξί στήθος όταν το πιάνω. Χθες και προχθές είχα έντονο φούσκωμα,πόνο στο δεξί στήθος και στις θηλές ειδικά όταν έβγαζα το σουτιέν. 

@Elk όχι είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε τέτοιους είδους σύμπτωμα(εγκυμοσύνης) μιας και ειμαι στην 12η μέρα. Είδα υγρά σαν μυξα την 9η μαζί με θετικό τεστ,την 10η ξεκαρς πιο σκούρη γραμμή θετικού τεστ. Τα τελευταία χρόνια δε θυμάμαι να έκανα ποτέ τόσο νωρίς ωορηξια αλλά μάλλον όπως είπα με έπιασε η άνοιξη! Χαχαχα

@Κατερίνα!!! Κάνε ένα καλού κακού γιατί και εγώ αν δεν είχα τα υγρά (όπως δε τα είχα τους τελευταίους μήνες καθόλου σε ωορηξια) δε θα πήγαινε ο νους μου ότι έκανα ωορηξια τόσο μα τόσο νωρίς!

Και εγώ στο δεξί το ένιωθα πιο πολύ, τώρα έχω ακόμη το φούσκωμα.και εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Δε πειράζει καλε σιγα!!Το βλέπεις θετικό ε; γτ η εφαρμογή μου το βγάζει low αλλά κ εμένα θετικό μου φαίνεται!

Ποια είναι η εφαρμογή για τα εσυ ωορρηξιας; 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Ωωχχχ γράψε λάθος!! Μπέρδεψα τα μπούτια μου! Χαχαχαχαχ 

Εσείς κυρία μου είστε έτοιμη για νύχτα αχαλίνωτου σεχ... Είναι φουλ θετικό χαχαχαχ πως μπερδεύτηκα έτσι??! Έχω πάθει ψύχωση με την @Kate1992 και τα θετικά της τεστ ωορηξιας!!

Αχ κορίτσι μου σ αγαπω!!! Αλήθεια❤️❤️❤️ θα πάρω ν κανω τεστ εγκυμοσύνης και βλέπουμε!!! Δν ξέρω τι ν πιστέψω αλήθεια! Σ ευχαριστώ που το ζεις μαζί μου όλο αυτό!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kate1992 είπε:

Ποια είναι η εφαρμογή για τα εσυ ωορρηξιας; 

Σου βάζω φώτο να δεις πως να ρην ψάξεις! Κ εγώ εδώ από τα κορίτσια την ειδα

Screenshot_20230319_165309_One UI Home.jpg

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Και εγώ στο δεξί το ένιωθα πιο πολύ, τώρα έχω ακόμη το φούσκωμα.και εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει 

Πάει σε έπιασε η άνοιξη και σένα.. εύχομαι να την "πιάσαμε" όμως και εμείς για τα καλά!! 🌼❣️

@Kate1992 είναι η premom . Αλλά όταν πας να βγάλεις φωτό το τεστ σου θα πας στην επιλογή others  γιατί η εφαρμογή είναι άλλης εταιρείας από τα τεστ ωορρηξίας σου και δε θα την διαβάσει. Στο others  θα το διαβάσει όμως! Πώς είσαι από αίμα?

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου όχι, δεν είχα εγώ θετικό ωορρηξίας καθώς ήμουν πάντα εξοπλισμένη με πολλά εγκυμοσύνης. Ωστόσο ναι, πιστεύω πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια χοριακη αύριο!!! Τόσο έντονη γραμμή με περίοδο δεν συνάδει... Να προσθέσω εδώ ότι έχω φίλη που είχε για 2 μήνες αίμα σαν περίοδο και όταν πήγε στον γιατρό, ξαφνικά έμαθε ότι ήταν 2 μηνών έγκυος!!! 

Αχ ρε κορίτσια μου δν θέλω ν γεμίσω το κεφάλι μπυ με ελπίδες!!!! Δν ξέρω τι να πιστέψω αλήθεια ! Αλλά κ μένα μ φαίνεται περίεργο να είναι έτσι το τεστ ωορρηξιας τη στιγμή π έχω περίοδο! 
πφφφφφ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kate1992 είπε:

Αχ κορίτσι μου σ αγαπω!!! Αλήθεια❤️❤️❤️ θα πάρω ν κανω τεστ εγκυμοσύνης και βλέπουμε!!! Δν ξέρω τι ν πιστέψω αλήθεια! Σ ευχαριστώ που το ζεις μαζί μου όλο αυτό!! 

Πάντως συμφωνώ κ εγώ ότι με περίοδο και τόσο έντονο τεστ ωορηξιας είναι περίεργο, πάτε ένα τεστ εγκυμοσύνης από φαρμακείο να κάνεις κ αν είναι θετικό παρε τον γιατρό αμέσως να του πεις τι ακριβώς έχει συμβεί να σε καθοδηγήσει 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Girly είπε:

Πάει σε έπιασε η άνοιξη και σένα.. εύχομαι να την "πιάσαμε" όμως και εμείς για τα καλά!! 🌼❣️

@Kate1992 είναι η premom . Αλλά όταν πας να βγάλεις φωτό το τεστ σου θα πας στην επιλογή others  γιατί η εφαρμογή είναι άλλης εταιρείας από τα τεστ ωορρηξίας σου και δε θα την διαβάσει. Στο others  θα το διαβάσει όμως! Πώς είσαι από αίμα?

Φανταστείτε την σερβιέτα τη μεγάλη να είναι στη μέση γεμάτη αλλά αυτή η ποσότητα από το πρωί! Κατά 11 η ώρα! Δν έχω αλλάξει αλλά ούτε κ νιώθω ν πέφτει αίμα 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Έτσι είναι τώρα που καθάρισε λίγο δεν φεύγει το ροζ τελείως από γύρω γύρω αυτη τη φορά δεν ξέρω γτ

20230319_162017.jpg

Και εγω θετικό το βλέπω sorry επειδή έχω μπερδευτεί λίγο αυτό το έχεις κάνει ενώ εχεις αίμα ; Ή είσαι στην φάση αναμονής ; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Ωραία άρα μάλλον συμβαίνει καμιά φορά. εμένα αρνητικό το τεστ ωορηξιας και το χθεσινό και το σημερινό.κανω μόνο για να επιβεβιωσω ότι τελείωσε το πικ της ορμόνης...σήμερα έχω μόνο πόνο στο δεξί στήθος όταν το πιάνω. Χθες και προχθές είχα έντονο φούσκωμα,πόνο στο δεξί στήθος και στις θηλές ειδικά όταν έβγαζα το σουτιέν. 

@Elk όχι είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε τέτοιους είδους σύμπτωμα(εγκυμοσύνης) μιας και ειμαι στην 12η μέρα. Είδα υγρά σαν μυξα την 9η μαζί με θετικό τεστ,την 10η ξεκαρς πιο σκούρη γραμμή θετικού τεστ. Τα τελευταία χρόνια δε θυμάμαι να έκανα ποτέ τόσο νωρίς ωορηξια αλλά μάλλον όπως είπα με έπιασε η άνοιξη! Χαχαχα

@Κατερίνα!!! Κάνε ένα καλού κακού γιατί και εγώ αν δεν είχα τα υγρά (όπως δε τα είχα τους τελευταίους μήνες καθόλου σε ωορηξια) δε θα πήγαινε ο νους μου ότι έκανα ωορηξια τόσο μα τόσο νωρίς!

Ααα είσαι νωρίς ακόμα όντως χαχαχα έτσι φαίνεται σε έπιασε η ανοιξει εγω πάλι αργω πολύ να κάνω ωορρηξία υγρα είχα 16 μέρα του κύκλου μου αυτήν φορά σχετικά καλά ( αν ήταν ωορρηξία αυτό) την προηγούμενη φορα εκανα 30 η μέρα του κύκλου έφυγα πολύ.. αλλά εντάξει είμαι και σε άλλη φάση εγω τώρα.. άντε φτου και από την αρχή να μάθω τον κύκλο μου τώρα.. 

τεστ δεν κάνω βέβαια ακόμα έχω κάτι ξεχασμένα… τα τεστ ωορρηξιας οι ταινιες έχουν ημερομηνία λήξεις ; Ξέρετε ; 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εγω θετικό το βλέπω sorry επειδή έχω μπερδευτεί λίγο αυτό το έχεις κάνει ενώ εχεις αίμα ; Ή είσαι στην φάση αναμονής ; 

Εγώ σας μπέρδεψα..η Κατερίνα είναι σε φάση που αναμένει ωορηξια. Η kate1992 έχει "περίοδο" με ζωηρό κόκκινο αίμα όχι μεγάλη ροή και ένα τετς ωορηξιας που είναι με έντονη γραμμή! 

στις Just now, ο/η Girly είπε:

Εγώ σας μπέρδεψα..η Κατερίνα είναι σε φάση που αναμένει ωορηξια. Η kate1992 έχει "περίοδο" με ζωηρό κόκκινο αίμα όχι μεγάλη ροή και ένα τετς ωορηξιας που είναι με έντονη γραμμή! 

Ααα οκ κατάλαβα ευχαριστώ 😊

Βρε κορίτσια εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι που οκ μπορεί να είναι κ χαζό! Εφόσον βρίσκουμε την μέρα ωορηξιας με τα τεστ, γτ δεν γίνεται σύλληψη; τόσο δύσκολο σε εισαγωγικά είναι εν τελει; 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι που οκ μπορεί να είναι κ χαζό! Εφόσον βρίσκουμε την μέρα ωορηξιας με τα τεστ, γτ δεν γίνεται σύλληψη; τόσο δύσκολο σε εισαγωγικά είναι εν τελει; 

20 % είναι οι πιθανότητες όταν είναι όλα οκ και σωστά 

εε δεν το λες και μεγάλο ποσοστό αυτό.. για αυτό είναι δύσκολο 

Βέβαια υπαρχουν και περιπτώσεις όπου πιάνουν πολύ εύκολα με την μυρωδιά αλλά είναι λιγες αυτές παρε παράδειγμα @Elli13 😂 όπου είναι η εξαίρεση στον κανόνα 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elk είπε:

20 % είναι οι πιθανότητες όταν είναι όλα οκ και σωστά 

εε δεν το λες και μεγάλο ποσοστό αυτό.. για αυτό είναι δύσκολο 

Βέβαια υπαρχουν και περιπτώσεις όπου πιάνουν πολύ εύκολα με την μυρωδιά αλλά είναι λιγες αυτές παρε παράδειγμα @Elli13 😂 όπου είναι η εξαίρεση στον κανόνα 

Ααα μόνο 20% είναι σε κάθε κύκλο δλδ; οκ ναι δεν τις λες πολλες😅

Χαχαχα κ εγώ ξέρω 2 ζευγάρια έτσι όπως το είπες με την μυρωδιά ρε φιλε😜 δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ρόλο σε αυτό, πάντως ευλογία είναι όταν το θέλεις!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Κατέβασα τη εφαρμογή και μ έβγαλε low αποτέλεσμα γ το τεστ ωορρηξιας και στα δυο π εκανα ! 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ααα μόνο 20% είναι σε κάθε κύκλο δλδ; οκ ναι δεν τις λες πολλες😅

Χαχαχα κ εγώ ξέρω 2 ζευγάρια έτσι όπως το είπες με την μυρωδιά ρε φιλε😜 δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ρόλο σε αυτό, πάντως ευλογία είναι όταν το θέλεις!

Ναι σε κάθε κύκλο μόνο τοσες και ισως λιγοστεύουν και ανάλογα με την ηλικία όποτε όταν το θέλεις είναι ευλογία να σου έρχεται έτσι μπαμ και κάτω 😊

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι σε κάθε κύκλο μόνο τοσες και ισως λιγοστεύουν και ανάλογα με την ηλικία όποτε όταν το θέλεις είναι ευλογία να σου έρχεται έτσι μπαμ και κάτω 😊

Ναι λιγοστεύουν μετά τα 35..βέβαια δεν είναι και απίθανο! Η θεία του άντρα μου που άργησε να βρει τον έρωτα της, στα 40 με την πρώτη έμεινε! Οπότε όλα είναι θέμα τύχης.. και επιμονής!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Το κάνα πριν λιγο, πως σας φαίνεται;

20230319_160232.jpg

Πήγαινε για χοριακηηηη🤞 πολύ περίεργο που είναι τόσο έντονο και έχεις περίοδο 🥰

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πήγαινε για χοριακηηηη🤞 πολύ περίεργο που είναι τόσο έντονο και έχεις περίοδο 🥰

η @Girly σας έχει κάνει άνω κάτω εδώ πέρα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 η @Κατερίνα!!! Δεν έχει περίοδο είναι λίγο πριν την ωορρηξία!! Η @Kate1992 είναι αυτή που έχει περίοδο και έντονο τέστ ωορρηξίας 

Κοριτσια μου τι κανετε; Εγώ μόλις γυρησα σπίτι καθώς είχαμε πάει βόλτα με τους καλεσμένους οι οποίοι μόλις έφυγαν! Προφανώς και έκανα τεστ ταινία εγκυμοσύνης και ωορρηξιας 😂 και το εγκυμοσύνης εννοειται αρνητικο και το ωορρηξιας έβγαλε γραμμουλα άχνη σαν χθες🤪 αύριο θα πάω για χοριακη για έγκυρα αποτελέσματα και θα ειμαι στη πρωτη ή δεύτερη μέρα καθυστερησης! Παίρνω την αγωγή που σας εχω πει όποτε δεν θα ερχοταν ουτος η άλλος η περίοδος 🤪 εχω τρελή αγωνία αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρνητικη! Έχω αυτό το προαίσθημα καθωσ Δεν έχω κανένα συμπτωμα έφυγαν και οι κράμπες περιόδου που είχα και το στήθος σταμάτησε πάλι να με ποναει αλλά όμως για ένα περίεργο λόγω δεν νοιωθω στεναχωρημένη ! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε; Εγώ μόλις γυρησα σπίτι καθώς είχαμε πάει βόλτα με τους καλεσμένους οι οποίοι μόλις έφυγαν! Προφανώς και έκανα τεστ ταινία εγκυμοσύνης και ωορρηξιας 😂 και το εγκυμοσύνης εννοειται αρνητικο και το ωορρηξιας έβγαλε γραμμουλα άχνη σαν χθες🤪 αύριο θα πάω για χοριακη για έγκυρα αποτελέσματα και θα ειμαι στη πρωτη ή δεύτερη μέρα καθυστερησης! Παίρνω την αγωγή που σας εχω πει όποτε δεν θα ερχοταν ουτος η άλλος η περίοδος 🤪 εχω τρελή αγωνία αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρνητικη! Έχω αυτό το προαίσθημα καθωσ Δεν έχω κανένα συμπτωμα έφυγαν και οι κράμπες περιόδου που είχα και το στήθος σταμάτησε πάλι να με ποναει αλλά όμως για ένα περίεργο λόγω δεν νοιωθω στεναχωρημένη ! 

Καλησπέρα κορίτσι μου, μακάρι να είναι θετική η χοριακη σου, άσε να δεις αύριο!! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας θα έρθει το μωράκι μας πίστη και θετικές σκέψεις🙏🥰

στις πριν 29 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

η @Girly σας έχει κάνει άνω κάτω εδώ πέρα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 η @Κατερίνα!!! Δεν έχει περίοδο είναι λίγο πριν την ωορρηξία!! Η @Kate1992 είναι αυτή που έχει περίοδο και έντονο τέστ ωορρηξίας 

Χαχαχαχχαχα ανακατωστρα!!! Χαχαχαχχα πάντως ένα έχω να πω @Κατερίνα!!! Μια χοριακη αυτόν τον μήνα μας την χρωστάς!!! Χαχαχχαχχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...