Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΜΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ . ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ?:( :( :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγουρα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα οταν η μανουλα εργαζεται... εγω δεν εργαζομαι και ετσι βρησκω χρονο να μαγειρεψω και να κανω και τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου οταν ο μπεμπης μου κοιμαται... βεβαια οταν ειναι ξυπνιος με θελει συνεχεια απο πανω του και γι'αυτο τον εχω συνεχεια μαζι μου σε οποιο δωματιο βρισκομαι (εχει γεμισει ολο το σπιτι με κουνιες, παρκα, καρεκλακια...).Τωρα ομως που ειναι 8 μηνων καθεται και λιγο μονος του και ασχολειται με τα παιχνιδια του και με αφηνει και μενα να απολαυσω εστω ενα καφεδακι... υπομονη... τωρα που θα αρχισει να περπαταει κιολας δεν θα προλαβαινουμε ουτε στην τουαλετα να παμε χιχιχι:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στο club:P

εμενα τη μια μου κοβει το αυγολεμονο την αλλη ξεχναω να βαλω λαδι, ασε πολυ ωραια φαγητα κανω πλεον.τωρα (8 μηνων )ειμαστε λιγο καλυτερα γιατι ειτε τον βαζω στην περπατουρα κι εγω κανω καμια δουλεια(βεβαια εχουμε το μειονεκτημα οτι κρεμιεται απο τα συρταρια της κουζινας η βγαζει απο τα ντουλαπια και απο το πλυντηριο πιατων πραγματα:blink: )ειτε τον βαζω σε ενα χωρο διαμορφομενο γι αυτον, στο σαλονι, με μαξιλαρια γυρω γυρω(παιδοτοπο το λεμε).τωρα πια ασχολειτε με τα παιχνιδια του, αν με ρωτησεις για πριν κανα μηνα ηταν το δραμα απο γκρινια.

το τι μας περιμενει οταν θα αρχισουν να περπατανε οπως λεει και η sweetmammy.....ειδωμεν....delivery μαλλον:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΡΚΟ ΕΒΕΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ! ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ Κ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ... ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΜΑΤΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ"?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

009 να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!

Πράγματι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τις εργαζόμενες μαμάδες ειδικά όταν έχουν μικρά μωράκια σαν το δικό σου.

Εγώ έχω 3 ζουζούνια με πολύ μικρή διαφορά.Τα μικρά μου μάλιστα είναι δίδυμα που σημαίνει όλα ταυτόχρονα.Όσο κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας,τώρα που βρίσκομαι σε άδεια,κάνω όσες δουλειές προλαβαίνω ,όχι πολλά.Δηλαδή βάζω ή απλώνω κανένα πλυντήριο,σκούπισμα -σφουγγάρισμα,για σιδέρωμα δεν το συζητάμε καν;) Το μαγείρεμα και όσα δεν προλαβαίνω εγώ(θηλάζω κιόλας)τα έχουν αναλάβει ο σύζυγος και οι γονείς μας.:)

Το βράδυ αφού κοιμηθεί το μωράκι δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις έστω κάτι απλό;:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να εισαι συζυγος,μαμα και εργαζομενη!Ο γιος μου ειναι τωρα 22 μηνων και ακομα και τωρα νιωθω τυψεις που παω στην δουλεια.Οταν ηταν πιο μικρος τον εβαζα στο ρηλαξ και τον επαιρνα μαζι μου σε οποιο δωματιο πηγαινα και αργοτερα στο καρεκλακι του φαγητου.Παντα μαγειρευα το βραδυ οπως και τωρα και φροντιζω να μαγειρευω μερικες φορες αρκετη ποσοτητα για δυο μερες.Προσπαθησε καθε φορα που θελεις να κανεις κατι να του δινεις καποιο παιχνιδι στα χερια για να απασχοληται και παραλληλα νατου μιλας και να κανεις διαφορους θορυβους με αυτα που κανεις ωστε να νομιζει οτι ειναι μερος ενος παιχνιδιου!Επισης κατι πολυ σημαντικο για μενα,παρε μια χυτρα!Μαγειρευει στο μισο χρονο και βαζεις ολα τα υλικα μαζι και δεν χρειαζεται να ανακατευεις συνεχεια η να εισαι συνεχεια πανω απ'την κατσαρολα!Οσο για την στιγμη που θα μπει στην περπατουρα ετοιμασου για πολυ τρεξιμο!Μια συμβουλη παρε αφρολεξ και κολλησε το γυρω γυρω απο την περπατουρα γιατι θα σου χτυπησει ολες τις γωνιες απο τα επιπλα!Καλο κουραγιο και μην αγχωνεσαι αν δεν σκουπισεις και μια μερα δεν θα γινει και τιποτα!Αυτη η ηλικια ειναι μονο μια φορα και κοιτα να την απολαυσεις οσο μπορεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lemon σαν να περιγραφεις την καθημερινοτητα μου!!!!! ακριβως ετσι κανω κι εγω. το δικο μου αγορακι ειναι 6 μηνων και ειναι γενικα ησυχος αλλα θελει να με βλεπει. κι επειδη γενικως εχω μεγαλη τρελα με την καθαριοτητα και τις δουλειες μετα το μωρο εχω χαλαρωσει γιατι οπως λες μια φορα ειναι σ'αυτη την ηλικια και θελω να χαιρομαι καθε στιγμη του:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΝΙΩΘΩ ΗΡΕΜΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ . ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΠΑΤΥΟΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και παλι!Να σου πω για την περπατουρα.Εμενα ο γιος δεν μπουσουλησε καθολου και στο παρκο καθοταν αλλα βαριοταν γρηγορα οποτε η μονη μου λυση ηταν η περπατουρα!Αν και εχω σκαλια στο σπιτι εβαλα ενα πορτακι και παντα με την επιβλεψη μου τον αφηνα.8 μηνων περπατουσε πια μονος του!Αν ειναι να παρεις παντως οταν ερθει η ωρα κοιτα να ριθμιζετε το υψος του γιατι ψηλωνουν γρηγορα τα ατοιμα!Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

009 και εγώ έχω βρει τη χαρά μου με την στράτα! Θέλει όμως πολλή επίβλεψη γιατί είναι επικίνδυνη για ατυχήματα! Πιο χρήσιμες είναι οι μεγάλες οι οποίες εμποδίζουν τα μωρά να "τρυπώνουν" κάτω από τα τραπέζια!

Από ότι ξέρω τα παιδάκια μπορούν να μπαίνουν στην στράτα, όταν μπορούν να καθίσουν! Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος της σκολίωσης!

Μπορείς να δοκιμάσεις και τα γυμναστήρια για αυτή την ηλικία του μωρού σου! Απασχολούνται μια χαρά και εσύ προλαβαίνεις να μαγειρέψεις χωρίς άγχος!

Καλή συνέχεια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...