Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕   Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω   Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏   Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵
    • Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂
    • εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό! @katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;
    • Ευχαριστώ πολύ...και σε εσένα να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις και να έχεις έναν εύκολο τοκετό χώρος απρόοπτα. Ψαράκια θα φέρουμε στον κόσμο..ευαισθητουλια μωράκια!!
    • Α ναι? Εγώ νομίζω πάντα το εβραζα το νερό για το γάλα κ στην μεγάλη, μέχρι τον χρόνο δηλαδή γιατι μετά της είχα ξεκινήσει φρέσκο γάλα. Η μπορεί κ να μην θυμάμαι καλά, δεν ξέρω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...