Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γράμμα θα στείλω στον Άγιο Βασίλη χαρά να φέρει σε όλα τα χείλη. Αυτόν το Δεκέμβρη κάθε λαμπάκι να γίνει το φως για ένα μωράκι. 🎄🎅🥂🎉👶

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σημερα ειδα κατι καφέ υγρά και με ενοχλει πολυ η κοιλιτσα μου. 
δεν πιστεύω τελικα κορίτσια πως έδειξε κατι καλο το τεστακι 😣😣… 

τη Τετάρτη περιμένω κανονικα περίοδο … ειπα να μην κανω αλλο τεστακι … γιατι απογοητεύομαι 

σας ευχαριστω πάντως για το support !!! 

• Απαντήσεις 525
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 1 στα 58 να εμφανίσω προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες.
    • Τι ωραια και ευχαριστα νεα ❤️ παει και το μαξιλαρακι της καμπυλης!! Οσο με την δουλεια, σε καταλαβαινω απολυτα, εγω μιλησα με τον γιατρο και θα αλλαξουμε την ΠΗΤ, γιατι ετσι κι αλλιως με διδυμακια δεν θα φτασω 40η εβδομαδα οποτε θα βαλουμε δυο εβδομαδες νωριτερα για να ξεκινησει η αδεια μου αρχες Οκτωβριου, γιατι, παρολο που ειναι κι εμενα δουλεια γραφειου, οταν σχολαω ειλικρινα δεν εχω καθολου ενεργεια για τιποτα. Ασε που μπορει να με δεις να φυγω και να σερνω το ενα ποδι, να ποναω στα πλευρα, και φτανω σπιτι και ξαπλωνω απο τις 19.00. Καπου ωπα γιατι εχω και ολοκληρη μετακομιση να κανω 🤪 και η κουραση οπως λες ειναι και νοητικη αλλα εμενα με καταβαλλει και σωματικα!
    • Κοριτσι μου καλημερα.Εγω θα σου πω πρωτα απο ολα ενα μπραβο που μπορεις εμενα κοντευει 2μιση και σκεφτομαι πως θα την αποχωριστω,τωρα στο θεμα.Υπαρχει η δυνατοτητα μειωμενου ωραριου οπως ειπε η φιλη παραπανω και μπορεις να το σητησεις ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου.Τωρα για αρρωστιες και τετοια μονο με γονικη αδεια αλλα νομιζω οτι δεν πληρωνεται ή με τις μερες της αδειας σου αν εχεις την δυνατοτητα.Αλλο που μπορεις ειναι το προγραμμα ΄"ντανταδες" που για μενα ειναι ποιο ασφαλες γιατι μπορεις να βαλεις δικο σου ανθρωπο.Οπως και αν εχει σου ευχομαι να βρεις λυση γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθητε πολυ.
    • Καλησπέρα κορίτσι! Είσαι έγκυος ; Θηλάζεις ; 
    • Καλημέρα κορίτσια🌸  Ως μαμά 5 μηνών βρέφους θα σου πω πως όλα τα συναισθήματα που βιώνεις στην εγκυμοσύνη αλλά και που θα βιώσεις μετά προέρχονται αποκλειστικά από τις ορμόνες που μας φέρνουν τα πάνω κάτω.   Όμως, είναι ταξίδι άπλετης χαράς και κούρασης ταυτόχρονα. Την μοναξιά την βιώνουμε θεωρώ γιατί μπαίνουμε μόνες μας σε μια νέα ζωή, μαζί με μια νέα ζωή.    Μέχρι τώρα, λέω ότι έχω κενά μνήμης μέχρι τον πρώτο μήνα που γέννησα. Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και νομίζω κάθε μανούλα στο πρώτο της παιδί.   Προσπαθείς να μάθεις, να συνηθίσεις, να προσαρμοστείς! Μετά όμως που τα έχεις κατακτήσει όλα αυτά μοιάζουν όλα μαγικά και με έναν μαγικό τρόπο βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και κάνεις τα πάντα μαζί με το παιδάκι σου και δεν στερείσαι τίποτα απολύτως! Αν έχει βοήθεια ακόμη καλύτερα!!    Εγώ στις 10 μέρες ήθελα μια βόλτα, πήρα τον άντρα μου και πήγαμε με το αμάξι και ένιωσα τόσο όμορφα που μετά γύρισα στο μωράκι μου με γεμάτες μπαταρίες🫶🏻  Μη φοβάσαι την μοναξιά, το παιδί σου θα σου καλύψει κάθε κενό είτε μείνεις με τις φίλες που έχεις είτε κάνεις νέες η ζωή σου θα είναι πανέμορφη από δω και πέρα και σου εύχομαι να το απολαύσεις🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...