Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

Εχει περάσει αρκετός καιρός απο το τέλος της δικής μου άσχημης ιστορίας και ακόμα νιώθω τον ίδιο πόνο.

Πριν απο 1 χρόνο πολύ εύκολα καταφέραμε με τον σύζυγο να συλλάβουμε. Δυστυχώς στην 9η εβδομάδα παλινδρόμησε. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός δεν το πίστεψα. Ζήτησα δεύτερη γνώμη και τότε έμαθα οτι χάσαμε το παιδάκι μας επειδή ο πρώτος γιατρός δεν μου έδωσε προγεστερόνη που έλειπε απο τις ωοθήκες.

Πέρασαν οι 3 μήνες και ήρθε η στιγμή να ξανα δοκιμάσουμε. Απο τότε έχω πρόβλημα με την περίοδο μου που έρχεται πολύ νωρίτερα. Επισκέφθηκα τον(2ο πλεον) γιατρό και μου είπε ξανα έλλειψη προγεστερόνης. Παίρνω κάθε μήνα για 7 ημέρες και είδα μικρή βελτίωση. Ρώτησα τον γιατρό αν ειναι λόγος υπογονιμότητας και μου είπε πως μπορώ να ξανα μείνω έγκυος.

Έχω άσχημη ψυχολογία. Ξαφνικά νιώθω οτι φταίει η ηλικία μου(36). Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τα λεγόμενα του γιατρού...

Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Αν σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με την περίοδο.

Δημοσίευση

Καλημέρα άκου την δική μου ιστορία  και εγώ είχα προσπαθήσει την πρώτη φορά με τον άντρα μου για μωρό πιάσαμε στον πρώτο μήνα στον πρώτο υπέροχο είδαμε τον σάκο μια χαρά μετά στον δεύτερο δεν ακούσαμε την καρδιά του μωρού μας είπαν να περιμένουμε πήγαμε άλλες τρείς φορές τίποτα έκανα και β χορική είχαν πέσει η μονάδες μας είπαν παλινδρόμηση και μου είπαν μετά από αυτό  να κάνω και εξέταση για προγεστερόνη που ήταν πάρα πολύ χαμηλή τελικά από αυτό έχασα το μωράκι μετά από 1 μήνα ξανά προσπάθησα και έπαιρνα και προγεστερόνη και έμεινα έγκυος και άλλα πήγαν καλά μέχρι 4 μηνών έπαιρνα 4 χάπια την ημέρα μετά τα σιγά σιγά τα σταμάτησα και μην έχεις άγχος και βοηθάει πουθενά ξέρω κοπέλες που είχαν άγχος και δεν μπορούσαν να κάνουν μωρό μόλις χαλάρωσαν έπιασαν και αφού και τώρα παίρνεις και προγεστερόνη χαλάρωσε και όλα καλά θα πάνε και όσο για την περίοδο που έρχεται νωρίτερα και εμένα είχε αλλάξει ο κύκλος 

Δημοσίευση
στις On 15/4/2022 at 4:42 ΠΜ, ο/η Ναταλία_12 είπε:

Καλημέρα σας,

Εχει περάσει αρκετός καιρός απο το τέλος της δικής μου άσχημης ιστορίας και ακόμα νιώθω τον ίδιο πόνο.

Πριν απο 1 χρόνο πολύ εύκολα καταφέραμε με τον σύζυγο να συλλάβουμε. Δυστυχώς στην 9η εβδομάδα παλινδρόμησε. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός δεν το πίστεψα. Ζήτησα δεύτερη γνώμη και τότε έμαθα οτι χάσαμε το παιδάκι μας επειδή ο πρώτος γιατρός δεν μου έδωσε προγεστερόνη που έλειπε απο τις ωοθήκες.

Πέρασαν οι 3 μήνες και ήρθε η στιγμή να ξανα δοκιμάσουμε. Απο τότε έχω πρόβλημα με την περίοδο μου που έρχεται πολύ νωρίτερα. Επισκέφθηκα τον(2ο πλεον) γιατρό και μου είπε ξανα έλλειψη προγεστερόνης. Παίρνω κάθε μήνα για 7 ημέρες και είδα μικρή βελτίωση. Ρώτησα τον γιατρό αν ειναι λόγος υπογονιμότητας και μου είπε πως μπορώ να ξανα μείνω έγκυος.

Έχω άσχημη ψυχολογία. Ξαφνικά νιώθω οτι φταίει η ηλικία μου(36). Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τα λεγόμενα του γιατρού...

Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Αν σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με την περίοδο.

Καλημέρα! Δεν ξέρω πόσο νωρίς εννοείς, υποθέτω τσεκάρεις ωορρηξια κ από εκείνη τη μέρα έρχεται σε λιγότερο από 11 ημέρες. Αν έχεις ωχρινικη φάση έως 11 μέρες είσαι οκ. Ο γιατρός πως κατάλαβε ότι έφταιγε η προγεστερόνη; έκανε κάποιες εξετάσεις; 

Από εκεί κ πέρα αν ανησυχείς τόσο πολύ θα έλεγα να επισκεφτείς άλλο γιατρό ΟΜΩΣ να είναι ειδικός υπογονιμοτητας. Όχι δλδ ένας απλός γυναικολόγος. Αν ζεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα βρεις εδώ στο φόρουμ πάρα πολλές συστάσεις για γιατρούς. Εγώ έχω Αθήνα να σου προτείνω, ειδικό υπογονιμοτητας που κάνει κ εξωσωματική όμως δίνει πολύ χρόνο κ εναλλακτικες πριν προτείνει οτιδήποτε. Αυτό στο λέω από προσωπική πείρα. 

Πάντως δώσε κ λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ο κανόνας λέει ότι αν έμεινες τόσο εύκολα την πρώτη φορά θα ξαναέρθει! 

Δημοσίευση
στις On 17/4/2022 at 3:34 ΠΜ, ο/η Ναταλία_12 είπε:

Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις σας.

Xristina B μου έδωσες πολυ κουράγιο. Να σαι καλά!!

Τώρα πότε περιμένεις περίοδο μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε ευχάριστα νέα κάνεις τεστ για της γόνιμες μέρες

Δημοσίευση
στις On 18/4/2022 at 10:03 ΜΜ, ο/η Xristina B είπε:

Τώρα πότε περιμένεις περίοδο μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε ευχάριστα νέα κάνεις τεστ για της γόνιμες 

Τεστ για τις γονιμες μερες δεν κανω. Η περίοδος ήρθε και πριν απο λίγες μέρες έφυγε. 

Σ ευχαριστώ Xristina B.

Μακάρι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ναταλία_12 είπε:

Τεστ για τις γονιμες μερες δεν κανω. Η περίοδος ήρθε και πριν απο λίγες μέρες έφυγε. 

Σ ευχαριστώ Xristina B.

Μακάρι!!!

Κάνε και τεστ έχει ταινίες που είναι οικονομικές ψάξτε και δες είναι πολύ οικονομικές και άμα γίνουν και η δύο γραμμές κόκκινες έντονες τότε είσαι σε γόνιμες μέρες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο πολύ χαίρομαι ...! Ναι πλέον έχω  βγει και έξω αλλά δεν είναι για πολύ να είμαι όρθια γιατί έχω τραβήγματα χαμηλά ... Έχει πάρει θέση ο μπέμπης μου και έχει κάτσει πολύ χαμηλά ίσως ειναι από τον τράχηλο κιόλας.  Παναγίτσα μου κοντεύουμε.   !!! Εσύ βγαίνεις καθόλου πλέον;
    • Με το καλό να έρθει και το δικό σας το μωράκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.  Υπομονή μια μέρα ακόμη. 😊
    • Ευχαριστούμε! Τις μύξες γενικά τις παντρευτήκαμε 🙃 Πυρετό έκανε μέχρι 38.3 για 1-2 μέρες, την είδε όμως ο παιδίατρος για το αντιγριπικό την πέμπτη και την βρήκε οκ, δεν είχε ακροαστικά.  Της κατεβαίνουν και τα πάνω δόντια και της πέσαν όλα μαζί της καημένης... Η ψυχούλα μου όμως έχει καλή διάθεση, ζητάει συνέχεια να της βάζουμε μουσική και χορεύει 😂και θέλει όλη μέρα βόλτες  Απλά τη νύχτα όταν ξυπνάει δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί, από τον πόνο λογικά, και κλαψουρίζει. Οπότε της βάζω αλοιφή και την κουνάω μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος  Καταλαβαίνω αυτό που λες για την απόσταση, λογικό... Πάντως για τη δικιά σου, αν και ταλιμπανάκι, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα! Στα περισσότερα events/θέατρα για μωρά είναι δομημένοι έτσι οι χώροι που τα μωρά έχουν κάποια ελευθερία κίνησης, κάθονται πχ σε μαξιλάρια στο πάτωμα με τους γονείς.  Οπότε δεν είναι καθηλωμένα να κοιτάνε το οποίο είναι κουραστικό ακόμα και για εμάς τους ενήλικες! Για το μέλι έχεις δίκιο, το διόρθωσα... μην πάρω καμιά μανούλα στο λαιμό μου   Κι εγώ γενικά τη θαυμάζω την όρεξη της @Kiddo με τις τροφές και το θεωρώ κι εγώ πολύ σπουδαία δουλειά! Αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το παρασκέφτομαι κιόλας, κοιτάω να είμαι ενημερωμένη, προσπαθώ για το καλύτερο και το πάω όπως μας βγει    Αυτό που με παρηγορεί και μου διώχνει το άγχος είναι ότι εγώ μεγάλωσα με μπισκοτόκρεμες κτλ και τώρα τρώω τα πάντα... ίσως τα παρατρώω κιόλας δηλαδή 😂 και λίγο peacky eating καλό θα μου έκανε σε αυτή τη φάση που τρώω για 10  Οπότε για μένα μην πνίγεσαι, ταίζεις τα παιδιά σου με υγιεινό σπιτικό φαγητό οπότε κάνεις ήδη τρομερή δουλειά!  Απίστευτο ότι θα γίνει ενός!! Ήσουν η πρώτη της παρέας! τα περιμένω κι εγώ τα πρώτα γενέθλια πως και πως... θα θελα κιόλας να της κάνω καμια μικρή τουρτίτσα για μωρά Αν έχει πετύχει καμία μανούλα καμιά καλή συνταγή ας τη σφυρίξει!  χαχαχα αυτό με την τσίχλα ακριβώς το ίδιο 😂
    • Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...